- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Canim cuma 61bildirdigin icin degostiremem haksizlik olur doger takimlara sen katilimina devam et haftaya listedesin insallahEvet ama tam durmadi 62 i bi gun 61 oldu tekrar cikmisti 62 ye
Sen mezun olunca senide yardimci yapcaminş olurum canımm :) ben mezun olsam da burdan çıkamam heralde :)
ay benimde dün kilo bildiriminde bulundum bi baktım bugün listede adım yoksurda adim yok ya icim gidiyorcok tuhaf sanki atilmis gibi
Ewet pilin bittgni blyrdm ama almya vaktm olmdi cnku hicbiyere ugramdn eve gelmye calstm genlde bu hafta oglum hastydi bende uzermden hastlgmi tam atamamstm dunde bunu yazmstm sonuc olrk bunlar benm nedenlerim seni anliyrm tabiki sende bole uyarilrda bulunmasan belki koyverirz kendmzi onn icn tekrr tesekkurler ben sabh tartlamadm diye aksam tarrlmdm bi rakam gosterdm snra yine Lo yazdi 68.7 idi ama farkli tartyor olblr yinede sen nasl uygun goryrsan takim icin onu yaparim.ins tarti bugu hepinzn yuzunu guldurur.
kiz sifreyi unutsa onun secenekleri var
Canim bende biliyorum cokta severim ahuyu ama malesef kurallar hadi kurallari gectim bi hafta daha bekleteyim ama baska yarismaciyi bekletmiyorum buda adil olmuyor
Tamam canim sorun degil benim icin ins haftayaCanim cuma 61bildirdigin icin degostiremem haksizlik olur doger takimlara sen katilimina devam et haftaya listedesin insallah
Gorcez canimmm :)) haftaya yine sen kendi isminin yanina kilosu sabit yazicaksnHaftaya unut benim birinci seninki odemdi o gitti
1kg vermezsem bende erik degilimGorcez canimmm :)) haftaya yine sen kendi isminin yanina kilosu sabit yazicaksn
Erik degilsn ki zaten ayfersin1kg vermezsem bende erik degilim
Tşk ederim kaptan.deneyeyim bi inşkimyager1508 baldamlasxixmelis ve @gamzeli52 kizlar ara ogunlerinizde narli yogurt yeyin hem hastaliktan korur c vitamini hemde muhtesem bir folik asit deposu e yogurt zaten mucize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?