- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Tamam canim tesekkur ederim:)hira1994 arkadas denemisti bi sorarim
Kizlar ablam geldi dun supriz yapmis annemleride boze ttopladim neler yeniyor pisicik gibi bakiyorum ama olmayan montum oldu bu sabah :)
Hicte bile seni yiycem citir citir
aynen canimGünaydın kızlarrrr
@erigim bak ne güzel başladı olmaya o yüzden emeklerini ziyan etmeyip kalorisix şeyler yiyorsun kaptaannn
Senden oncr mezun olcam gorursun :)Hicte bile seni yiycem citir citir
aynen canim
Kahvaltimmm
1 yumurta
Zeytin
Peynir
Domates salatalik
Kepekliekmege tost
Ooohh gorsel super istahim kabardiEki Görüntüle 1722546 Mis kahvaltı keyfii :)) mutluluğun kahvaltıyla kesinlikle ilgisi var :))
Sagol beybii seninde aksaki menun vok guzelmid bendr tavuk aldim da olmassa bende oylr yapacagim yDa firina verecegim :))Afiyet olsun balımmm
tatlım olsun 4. oldun, ayrıca takımda birincisin tebrik ederimmmmmBen bireysellerde dereceye giremedim(((
@erigim viz ikincyiz gruplarda ama yanlislik var ben yazdm da cvp veren olmadi sende bi bakarsn girdignde
waaooowww süperrrr, ahhh duygular öyle güzeldir ki olmayan kıyafetlerin olması, sık dişini tatlımmm yakında tüm kıyafetlerin olacakhira1994 arkadas denemisti bi sorarim
Kizlar ablam geldi dun supriz yapmis annemleride boze ttopladim neler yeniyor pisicik gibi bakiyorum ama olmayan montum oldu bu sabah :)
Dünkü menüm
sabah: tb ekmeği sandviç
öğlen: domates çorbası,sebzeli tavuk sarma, 2 kaşık kısır, yoğurt, 1 kaşık şakşuka
Akşam: küçücük bi dilim tb ekmeğine peynir sürüp yedim yanındada 8 zeytin (canım fazla bişi yemek istemiyordu )
Eki Görüntüle 1722546 Mis kahvaltı keyfii :)) mutluluğun kahvaltıyla kesinlikle ilgisi var :))
Kahvaltimmm
1 yumurta
Zeytin
Peynir
Domates salatalik
Kepekliekmege tost
Bugün tavuk but vardı evde onları haşlayıp, suyuyla da çorba yapıp yanına da brokoli yapcam :) tavuk butu da haşlandıktan sonra tost makinasında kızartcam biraz :) nasıl menü kızlar.
Annemler pilav yapıyorlar kendilerine yemeyin diyorum ama dinlemiyorlar beni. Am ben diyrte başladıktan sonra evde pilav, makarna ve tatlı kullanımları azaldı.
canım yaaa işyerlerinin yemekleri öyle maalesef, sende dediğin gibi salata, yoğurt, çorba falan idare edersin. birde yanında meyve ve çerez götürebilirsen arada acıktığında atıştırırsınİsyerinde ogle yemekleri felaket kalorili. Bol salcali, bol yagli. Surekli pilav,makarna,borek var. Sebze yemeklerinden bir kasik almak bile kaliri bombardimaniben de salata ve yogurtla doymaya calisiyorum. İse baslamak yaramayacak galiba bana..
geçmiş olsun canımm, benimde hep ağrılı oluyordu, çok iyi bilirim, kendini sıcak tut.Arkadaslar adet oldum karnim agriyor coook rezene ictim majezik ictim hala agriyo benim hp boyle zor geci yor yaa
Evet ya dogum yapinca gecer demislerdi ama gecmedigeçmiş olsun canımm, benimde hep ağrılı oluyordu, çok iyi bilirim, kendini sıcak tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?