Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün tavuk but vardı evde onları haşlayıp, suyuyla da çorba yapıp yanına da brokoli yapcam :) tavuk butu da haşlandıktan sonra tost makinasında kızartcam biraz :) nasıl menü kızlar.

Annemler pilav yapıyorlar kendilerine yemeyin diyorum ama dinlemiyorlar beni. Am ben diyrte başladıktan sonra evde pilav, makarna ve tatlı kullanımları azaldı.

İsyerinde ogle yemekleri felaket kalorili. Bol salcali, bol yagli. Surekli pilav,makarna,borek var. Sebze yemeklerinden bir kasik almak bile kaliri bombardimani ben de salata ve yogurtla doymaya calisiyorum. İse baslamak yaramayacak galiba bana..

Ben bireysellerde dereceye giremedim (((

@erigim viz ikincyiz gruplarda ama yanlislik var ben yazdm da cvp veren olmadi sende bi bakarsn girdignde
tatlım olsun 4. oldun, ayrıca takımda birincisin tebrik ederimmmmm

hira1994 arkadas denemisti bi sorarim
Kizlar ablam geldi dun supriz yapmis annemleride boze ttopladim neler yeniyor pisicik gibi bakiyorum ama olmayan montum oldu bu sabah :)
waaooowww süperrrr, ahhh duygular öyle güzeldir ki olmayan kıyafetlerin olması, sık dişini tatlımmm yakında tüm kıyafetlerin olacak

Eki Görüntüle 1722546 Mis kahvaltı keyfii :)) mutluluğun kahvaltıyla kesinlikle ilgisi var :))

Kahvaltimmm
1 yumurta
Zeytin
Peynir
Domates salatalik
Kepekliekmege tost

ohhh missss afiyet olsun kızlarrr

bence menü 10 numara 5 yıldızzz

canım yaaa işyerlerinin yemekleri öyle maalesef, sende dediğin gibi salata, yoğurt, çorba falan idare edersin. birde yanında meyve ve çerez götürebilirsen arada acıktığında atıştırırsın

teyzeleri biz doktordan geldik, minnoşumu gördük, çok şükür şimdilik herşey yolunda
ama cinsiyetini yine söylemedi 16-17. haftada söylerim, belli olur dedi

Arkadaslar adet oldum karnim agriyor coook rezene ictim majezik ictim hala agriyo benim hp boyle zor geci yor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…