Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ooohh gorsel super istahim kabardi

Gel beraber yapalım kahvaltıyı canımm :)

Sagol beybii seninde aksaki menun vok guzelmid bendr tavuk aldim da olmassa bende oylr yapacagim yDa firina verecegim :))

Ben fırındada çok seviyorum canım. Fırın poşetine koyup yapıyorum çok güzel oluyor

ohhh missss afiyet olsun kızlarrr

bence menü 10 numara 5 yıldızzz
Saol bebişimm
teyzeleri biz doktordan geldik, minnoşumu gördük, çok şükür şimdilik herşey yolunda
ama cinsiyetini yine söylemedi 16-17. haftada söylerim, belli olur dedi

Bebiş iyi olsunda cinsiyetini geçte öğrensek olur. Maşallahhh kuzuya

Arkadaslar adet oldum karnim agriyor coook rezene ictim majezik ictim hala agriyo benim hp boyle zor geci yor yaa

Adet insanı mahvediyor kadın olmak zor kuzu

Aynen beybi yaa misafirim var kisir yedik ara ogun olarak :)

İyi akşamlar kızlar, biz hala hastanedeyiz. Bronşiolit teşhisi kondu, Pazartesi'ye kadar yatacağız. Diyet yapamıyorum doğal olarak, hastane yemeği ne bulursam onu yiyorum. Gece de hiç uyumadık saat başı ilaç vermeye geliyorlar, uyanık kalınca da yedim içtim doğal olarak. Kendim de hastayım hala:) @erigim ben iki hafta izinli sayılsam olur mu, biraz toparlanınca yeniden başlarım. Hem ortalamayı da düşürmemiş olurum sizin emeklerinizi de ziyan etmek istemem.

Iyi aksamlar naslsnz kizlaarrrr nasl gdyo anca grebldm evden 8 olmdn ciktm hala gremdm yoldym ins yinede yazayim bi bakym dedm nabersnz

Aynen beybi yaa misafirim var kisir yedik ara ogun olarak :)

Kısır iyidir canım
Canım benim çok geçmiş olsun

Menüm:

geç kahvaltı: 1 yumurta, kıvırcık, salata, yarım domates, bol peynir, 8 zeytin,2 dilim tb ekmeği, yeşilçay

Akşam: 1 tabak tavuksuyu çorba, 2 küçük but, brokoli (4 gibi yenildi)

Sonrasında dışarı çıktım arkadaşımda bi sıcak çikolata içtim

maalesef canım izin hakkın olmadı iki ay olmadan izin kullandıramıyoryz genel kural onun dışında cuma bildirim yapamaz mısın
geçmiş olsun

kızlar dövün beni tekmeleyin pasta yedim

Uzulme kaptanim. Kac kaloriyse uygun bir egzersizle telafi et hemen:)

Bu haftaki basarinizi kutlarim:) Takimlarimizin motivasyonunu arttirmak adina bu hafta sizinle yarismak istiyoruz. Ne dersiniz?:)

ayneeen durmk yok yola devam :))
tatlım olsun 4. oldun, ayrıca takımda birincisin tebrik ederimmmmm

waaooowww süperrrr, ahhh duygular öyle güzeldir ki olmayan kıyafetlerin olması, sık dişini tatlımmm yakında tüm kıyafetlerin olacak
sagol canim umarim boyle giderim her hafta
teyzeleri biz doktordan geldik, minnoşumu gördük, çok şükür şimdilik herşey yolunda
ama cinsiyetini yine söylemedi 16-17. haftada söylerim, belli olur dedi
saglikli olsunda cnm cinsiyet onmli degil
gecms olsun cnm
Iyi aksamlar naslsnz kizlaarrrr nasl gdyo anca grebldm evden 8 olmdn ciktm hala gremdm yoldym ins yinede yazayim bi bakym dedm nabersnz
iyiz tatlim sen nasilsin

kızlar dövün beni tekmeleyin pasta yedim
olsun cnm nolcakki hic kizmam ben boyleseylere

Kızlar hepinizin geçmiş olsun dileklerini tek tek okudum, çok çok sağolun. Allah kimseyi hastanelere düşürmesin. Büyük evde babasıyla ben hastanede bebekle... Aklım evde kalıyo.

iyi akşamlar kızlar anca girebildim. bugünkü menümü yazayım
sabah:2 dilim tb ekmek, ezme, salatalık, çok az peynir,çay
öğle : yok sabah geç yedik çünkü
akşam: küçük bir balık, 2 kase çorba
az öce 2 poğaça yeme gafletinde bulundum ama şimdi hemen kendimi cezalandırıyorum spor yapacağım biraz.
yapıp dönüyorum hemen
bu arada Kanguru_ tebrik ederim canım harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…