- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Ooohh gorsel super istahim kabardi
Sagol beybii seninde aksaki menun vok guzelmid bendr tavuk aldim da olmassa bende oylr yapacagim yDa firina verecegim :))
Saol bebişimmohhh missss afiyet olsun kızlarrr
bence menü 10 numara 5 yıldızzz
teyzeleri biz doktordan geldik, minnoşumu gördük, çok şükür şimdilik herşey yolunda
ama cinsiyetini yine söylemedi16-17. haftada söylerim, belli olur dedi
Arkadaslar adet oldum karnim agriyor coook rezene ictim majezik ictim hala agriyo benim hp boyle zor geci yor yaa
Aynen beybi yaa misafirim var kisir yedik ara ogun olarak :)Gel beraber yapalım kahvaltıyı canımm :)
Ben fırındada çok seviyorum canım. Fırın poşetine koyup yapıyorum çok güzel oluyor
Saol bebişimm
Bebiş iyi olsunda cinsiyetini geçte öğrensek olur. Maşallahhh kuzuya
Adet insanı mahvediyorkadın olmak zor kuzu
İyiyiz valla canimm ayni devam ediyiruz ben adet oldugum icin canim surekli tatli istiyoIyi aksamlar naslsnz kizlaarrrr nasl gdyo anca grebldm evden 8 olmdn ciktm hala gremdm yoldym ins yinede yazayim bi bakym dedm nabersnz
Aynen beybi yaa misafirim var kisir yedik ara ogun olarak :)
Canım benim çok geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar, biz hala hastanedeyiz. Bronşiolit teşhisi kondu, Pazartesi'ye kadar yatacağız. Diyet yapamıyorum doğal olarak, hastane yemeği ne bulursam onu yiyorum. Gece de hiç uyumadık saat başı ilaç vermeye geliyorlar, uyanık kalınca da yedim içtim doğal olarak. Kendim de hastayım hala:) @erigim ben iki hafta izinli sayılsam olur mu, biraz toparlanınca yeniden başlarım. Hem ortalamayı da düşürmemiş olurum sizin emeklerinizi de ziyan etmek istemem.
Sağol canımKısır iyidir canım
Canım benim çok geçmiş olsun
maalesef canım izin hakkın olmadı iki ay olmadan izin kullandıramıyoryz genel kural onun dışında cuma bildirim yapamaz mısınİyi akşamlar kızlar, biz hala hastanedeyiz. Bronşiolit teşhisi kondu, Pazartesi'ye kadar yatacağız. Diyet yapamıyorum doğal olarak, hastane yemeği ne bulursam onu yiyorum. Gece de hiç uyumadık saat başı ilaç vermeye geliyorlar, uyanık kalınca da yedim içtim doğal olarak. Kendim de hastayım hala:) @erigim ben iki hafta izinli sayılsam olur mu, biraz toparlanınca yeniden başlarım. Hem ortalamayı da düşürmemiş olurum sizin emeklerinizi de ziyan etmek istemem.
kızlar dövün beni tekmeleyin pasta yedim
ayneeen durmk yok yola devam :))Herkese gunaydin kizlaaar,
Kanguru_ kiz dur istahin kabarmasin, bu hafta superdin, haftaya da ayni performansi bekliyorum senden
Yasasiiiin, cumartesi geldiiiii, is yooook. Evde mesaiye devam1 haftadir yapamiyordum, bugun balik gunu. Cilginlar gibi yiyicem
sagol canim umarim boyle giderim her haftatatlım olsun 4. oldun, ayrıca takımda birincisin tebrik ederimmmmm
waaooowww süperrrr, ahhh duygular öyle güzeldir ki olmayan kıyafetlerin olması, sık dişini tatlımmm yakında tüm kıyafetlerin olacak
saglikli olsunda cnm cinsiyet onmli degilteyzeleri biz doktordan geldik, minnoşumu gördük, çok şükür şimdilik herşey yolunda
ama cinsiyetini yine söylemedi16-17. haftada söylerim, belli olur dedi
gecms olsun cnmİyi akşamlar kızlar, biz hala hastanedeyiz. Bronşiolit teşhisi kondu, Pazartesi'ye kadar yatacağız. Diyet yapamıyorum doğal olarak, hastane yemeği ne bulursam onu yiyorum. Gece de hiç uyumadık saat başı ilaç vermeye geliyorlar, uyanık kalınca da yedim içtim doğal olarak. Kendim de hastayım hala:) @erigim ben iki hafta izinli sayılsam olur mu, biraz toparlanınca yeniden başlarım. Hem ortalamayı da düşürmemiş olurum sizin emeklerinizi de ziyan etmek istemem.
iyiz tatlim sen nasilsinIyi aksamlar naslsnz kizlaarrrr nasl gdyo anca grebldm evden 8 olmdn ciktm hala gremdm yoldym ins yinede yazayim bi bakym dedm nabersnz
olsun cnm nolcakki hic kizmam ben boyleseylerekızlar dövün beni tekmeleyin pasta yedim
maalesef canım izin hakkın olmadı iki ay olmadan izin kullandıramıyoryz genel kural onun dışında cuma bildirim yapamaz mısın
geçmiş olsun
Bildirim yaparım canım, hastsnede pek düzenli yemiyorum da grubu kötü etkilemeyeyim diye izin istemiştim. O zaman ben mümkün olduğunca kilo almadan haftayı kapatmaya çalışayım. Bi aksilik olmazsa ptsi çıkarız herhalde. Burda da telefondan girerim fırsat buldukça. Zaten tek başıma sıkıntıdan patlıyorum.
Beni d e benindeeeeeeeee saat 4 de kisir yedim sonra 9 da aciktim tavuk yedimkızlar dövün beni tekmeleyin pasta yedim
Tavuk bişey yapmaz canım üzülme, ben az önce hanımeller yedim süte bandırıpBeni d e benindeeeeeeeee saat 4 de kisir yedim sonra 9 da aciktim tavuk yedim(((?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?