Hahahhh sen sut dilimi yerken ben spor yaptim sanirim bu sozler senin icindiyapmadim ya onun yerine botane sut dilimi yedim :)
ahahahah cok az kalmis ya hatta sen bu ay bitene kadar mezun olursun
sen ideale ulasana kadar elbisenin modasi gecer
Kiz takim olarak aldik cezayiBen 2 hafta izinliydim ben niye ceza aliyorum
Sen niye kilo aldin bakiyim vcabuk toparlan biran once listeye girSorma cok yazik hemdebu ara ahu diskalifiye degilmi ?
Sacma sapan ruyalar olur canim normalWaaaoowww elbise superrrr, yaza kadar hedefe ulasip ohhh miss gibi giyersin canim benim :))
Ben sabah çok yorgun ve bas agrisiyla uyaniyorum. Gece saçma sapan bir suru rüya görüyorum. Sürekli uyaniyorum. Kaliteli bi uyku uyuyamiyorum. Sanirim tüm hamilelerin ortak sorunu gece ruyalari(
Hg canimEsim geldi yemegimizi yedik. Masayi topladim. Cayimi aldim geldimmm :)))
Hemde aksam olmamis vallaMerabalar arkadaslar bugun pek giremedim menumu payladiyorum
Kahvalti
Haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Bal
Domates
Ara ogun
Tavuk doner
Ayran
Aksam yemegi
Azicik manti
Cay bardagi yarisi kadar kola
Canım benim geçmiş olsun. Fazla zorlama istersen kendiniİyi aksamlar kixlar ikindiden beri basim catliyor 30dk leslie yaptim ama cok zorlandim migren mideme vurdu hicbirsey yiyemedim
Sagol canim dinleniyorum simdi ilik sut icecegim midemide usuttum galibaCanım benim geçmiş olsun. Fazla zorlama istersen kendini
Çok canım kuaföre gittim bugün haftaiçi izin alabilirsem gidecem tekrar olmadım çok az bir adet oldum anlamadımGecmis olsun canim kizlar soylemis beb huc yasamadim bilmiyorum
Gittin mi canim dra
Bugun dondun artik yeter bitti kscamak
Kimi buldun kiz hastanede allah seni
Cansuuuuuuuuuuuu
gunaydin guzel tespit oyalanma kosmaya devam
Maşallah canım60dk yuruyus+2mile leslie fast(33dk)+1mile leslie funny(15dk)+leslie floor(11dk)=119dk
Dun yaptigim spor yediklerimi ancak yakmistir
Bu mesimdePtesi ptesi sokakta davul zurnaoglum uyanacak simdi ya
Tarçınlı süt canım tatlı krizine birebir.Ya bnm canim cok un helvasi istiyo. Goguslerim sizliyo valla cok cekti cnm ne yesemki onun yerine
Canım hem kızına hem sana geçmiş olsun.Sabah sıcak suya 2 kuru kayısı at beklesin sonra soğuyunca hem kayısı ye hem de suyu iç.Kızlar biz çıktık hastaneden eve geldim sonunda. Çok şükür, insanın evi gibisi yok. Bu arada ben hastanede tuvalete çıkamadım, çıktığımda azıcık yaptım, evimden başka yerde rahat yapamıyorum. İçimde bir ben daha var yani. Suya iki tane magnezyum tableti attım onu içmeye çalışıyorum, belki ishal olurum da rahatlarım. İki tane de kuru kayısı. Ha gayret olacak bu iş...
Taş gibi maşallah maşallah.
Bayıldım elbiseye en kısa giymen dileğiyle canım.Eki Görüntüle 1724235 Eki Görüntüle 1724237 4-5saat ben uyuyorum
Alttaki resimdeki elbisede ideale ulasinca giyilecek
Davul zurnaya çok mu kızdın canım ondan olmuştur. en iyisi yat hemencik.İyi aksamlar kixlar ikindiden beri basim catliyor 30dk leslie yaptim ama cok zorlandim migren mideme vurdu hicbirsey yiyemedim
Canım paylasmistim ama gormedin galibaSagol canim dinleniyorum simdi ilik sut icecegim midemide usuttum galiba
Senin menuler nerde bakiyim
Cok sukur cnm,sen nasilsinbaldamlasxixmelis tatlim naber??? Nasilsin??
Geçmiş olsun canimm. Salgin var herhalde herkes hasta. Dikkat et kendine.Sagol canim dinleniyorum simdi ilik sut icecegim midemide usuttum galiba
Senin menuler nerde bakiyim
Kızlar ben evde yatmaya iyi alışmışım çok yoruldum.Bugün ders aram vardı 2 saat hemen kuaföre gittim komple bakıma girdim.Sonra iş çıkışı alışverişe gittim misafir gelince tükenmişti.Şimdi dolabı yerleştirip oturdum daha duş alacam oje değiştirecem çoook iş var
Sagol canim bende iyiyim cok sukur.Cok sukur cnm,sen nasilsin
İnt hakkim bitmis,bi sure giremeyebilirim
İyi aksamlar kixlar ikindiden beri basim catliyor 30dk leslie yaptim ama cok zorlandim migren mideme vurdu hicbirsey yiyemedim
Çok canım kuaföre gittim bugün haftaiçi izin alabilirsem gidecem tekrar olmadım çok az bir adet oldum anlamadımM
Maşallah canım
Bu mesimde
Tarçınlı süt canım tatlı krizine birebir.
Canım hem kızına hem sana geçmiş olsun.Sabah sıcak suya 2 kuru kayısı at beklesin sonra soğuyunca hem kayısı ye hem de suyu iç.
Taş gibi maşallah maşallah.
Bayıldım elbiseye en kısa giymen dileğiyle canım.
Gunaydin canimciklarimmm. Bugün dukkani ben acayim dedim :)) bugün kandil diye Esim oruç tutucam dedi bende kalkip ona kahvalti hazirladim. Az öncede ise ugurladim. Size bi ugrayayim dedim :)))
Ben simdi yatayim biraz uyuyabilir miyim bilmiyorum.
Dun bas agrisi ile atladim galibaCanım paylasmistim ama gormedin galiba
Waowww elif spor yaomissinIyi geceler kizlaarrr yazdklrnzi okuyamdm nasilsinizzz net hakkim bitti ya cok erknden o yuzden okuymyrm yazip ckiyrm yarn ins paket alcm kaldgmz yerden devm ederz ins hepinzi cok seviyorummm ozledim siziii halbuki sabah yazmstmmm
Menum
Savah
1.5 kucuk elmali kurabiye
1 mercimek koftesu
1 minik top(yerli mali)
Ogle
1 kase corba
Yarim tabak ispanak kavurma
Aksam
1 2 sarma
1 buyuk salata.1 tb ekmegi
Su
Yaklssik 1.5 lt.spor yaklask 1 saat tempolu yuruyus
allah kabul etsin canimGunaydin canimciklarimmm. Bugün dukkani ben acayim dedim :)) bugün kandil diye Esim oruç tutucam dedi bende kalkip ona kahvalti hazirladim. Az öncede ise ugurladim. Size bi ugrayayim dedim :)))
Ben simdi yatayim biraz uyuyabilir miyim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?