Oyyy kuzum yaa neyden korktu acabaGunaydin kuzularr hepinizin Mevlid Kandili mubarek olsun ins.ben bugun evdeyim okula gdemedum oglum gece boyunca o kadar agladiki icini ceke ceke biseyden cok korkms sanirim cok uzuldum bende zorla uyudu utkusundada irkildi sarildm uyuduk sabahda zaten baya uykuszdum ama ozellikle ne bileyim bugun onnla olaym hep brlkte vakit gecireym dedm iste belkide hic ilgisi yoktur da annelik icgudusu..
Huhuuuuuu kimse yok mu????
Sildiremeyiz canim uc ceza puaninin yaptirimi var o oyle duracak bu seneye ekime kadar@erigim hani biz 1 puan ceza almisiz ya bunun telafisi var mi? Nasil sildirebiliriz bu cezayi?
Sagol canim senin de
Kocaman bir amin diyorumHayirli kandiller kizlar
Rabbim sizi citir eylesin :)
Seninde tatlimGunaydin fistiklar
kandiliniz mübarek olsun
Gunaydin kuzularr hepinizin Mevlid Kandili mubarek olsun ins.ben bugun evdeyim okula gdemedum oglum gece boyunca o kadar agladiki icini ceke ceke biseyden cok korkms sanirim cok uzuldum bende zorla uyudu utkusundada irkildi sarildm uyuduk sabahda zaten baya uykuszdum ama ozellikle ne bileyim bugun onnla olaym hep brlkte vakit gecireym dedm iste belkide hic ilgisi yoktur da annelik icgudusu..
Oy kuzucuk kiyamam oluyor oyle arada gun icinde fark etmeden verdigin ani bir ses tonu bile mesela dusmek uzereyken senin panikle ay demen gibiBu arada sanirim gecen haftaki kilomu yanls tartms tartm yada regl donemm bu hafta o yuzden sisim galiba sabh tartldm 1 kg fazla gozukyrm maydonoz icicem bugun bol bol ole iste guzel bi gun olsun ins
İyi alistin bu yumurtaya yarin bende yaoiyim bugun karnabah brokoli havuc salatasi kofte var immmsabah: sandviç
öğlen :yayla çorba, 2 adet tavuk kanat, salata, 5 adet mercimek köfte, 2 kaşık yoğurt
akşamda yumurtalı ıspanak kavurması yapacağım
pankek mi bi kere kuzeye yaptim yemedi valla sabah yemissin gun icibde dengele canik aksami hafif atlayMerhaba arkadaslarr
Kahvaltim
Zeytin
Peynir
Kepekli ekmek e tost
Cay
Domates
Bi kasik bal
Mini pankek
Esim izinli bugun ona pankek yaptim bende 1 tane yedim
Sildiremeyiz canim uc ceza puaninin yaptirimi var o oyle duracak bu seneye ekime kadar
Ben geldim kacti uyeler
Tamam bebegim aksami hafif atlatacagim kocam cok seviyoo ondan izinli gunlrrinde yapiyorum :)Sagol canim senin de
Kocaman bir amin diyorum
Seninde tatlim
Oy kuzucuk kiyamam oluyor oyle arada gun icinde fark etmeden verdigin ani bir ses tonu bile mesela dusmek uzereyken senin panikle ay demen gibi
Kiz su tartina yedek pilde al evde bulunsun cumaya kadarda kurtul tatlim odemden bu cuma kimseyi arti gormeyim ceza buyuk
İyi alistin bu yumurtaya yarin bende yaoiyim bugun karnabah brokoli havuc salatasi kofte var immm
pankek mi bi kere kuzeye yaptim yemedi valla sabah yemissin gun icibde dengele canik aksami hafif atlay
Kuafore gitmem lazim ama ya
Sagol canim senin de
Kocaman bir amin diyorum
Seninde tatlim
Oy kuzucuk kiyamam oluyor oyle arada gun icinde fark etmeden verdigin ani bir ses tonu bile mesela dusmek uzereyken senin panikle ay demen gibyKiz su tartina yedek pilde al evde bulunsun cumaya kadarda kurtul tatlim odemden bu cuma kimseyi arti gormeyim ceza buyuk
İyi alistin bu yumurtaya yarin bende yaoiyim bugun karnabah brokoli havuc salatasi kofte var immm
pankek mi bi kere kuzeye yaptim yemedi valla sabah yemissin gun icibde dengele canik aksami hafif atlay
anladım canım afiyet olsun kocalarıda düşünmek lazım tabi aradaTamam bebegim aksami hafif atlatacagim kocam cok seviyoo ondan izinli gunlrrinde yapiyorum :)
yarın giderim ancak eşim izinliBenimdeee hem de acilen
namaz kılamam benim regl hala bitmedi bugun 8.günSelam bebisler :)
Bu aksam 2 rekat Allah rizasi icin namaz kilmayi unutmayalimm oturduğunuz yerden peygamber efendimize salavat getirelim boll bol dogum gunu serefine
menumu yazayim
sabah (12.00 gibi)
klasik kahvalti
ogle
yok
Aksam
2 kase kesme corbasi
2 lt su
ruzgar uyuyunca leslie 3 ml yapicam insallah
buralara uğramazsan kilo alırsın tabi nerde menülerbende yine ödem var ya offf sinirim bozulmaya başladı iyice spor yapmaya da vaktim yok motivasyonumu çok düşürüyorlar49.2ydim bu sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?