Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oyyy kuzum yaa neyden korktu acaba canim yaa
Oku canim oglunu yada cevren kalabaliksa okutabilirsen 7 kisiye su okut icir kuzuya nas felak fatiha ihlas ayetel kursi

Merhaba arkadaslarr
Kahvaltim
Zeytin
Peynir
Kepekli ekmek e tost
Cay
Domates
Bi kasik bal
Mini pankek
Esim izinli bugun ona pankek yaptim bende 1 tane yedim

Eki Görüntüle 1724783

Günaydın arkadaşlar, Mevlid Kandilimiz mübarek olsun
Sagol canim senin de
Hayirli kandiller kizlar
Rabbim sizi citir eylesin :)
Kocaman bir amin diyorum
Gunaydin fistiklar

kandiliniz mübarek olsun
Seninde tatlim

Bu arada sanirim gecen haftaki kilomu yanls tartms tartm yada regl donemm bu hafta o yuzden sisim galiba sabh tartldm 1 kg fazla gozukyrm maydonoz icicem bugun bol bol ole iste guzel bi gun olsun ins
Oy kuzucuk kiyamam oluyor oyle arada gun icinde fark etmeden verdigin ani bir ses tonu bile mesela dusmek uzereyken senin panikle ay demen gibi
Kiz su tartina yedek pilde al evde bulunsun cumaya kadarda kurtul tatlim odemden bu cuma kimseyi arti gormeyim ceza buyuk
sabah: sandviç

öğlen :yayla çorba, 2 adet tavuk kanat, salata, 5 adet mercimek köfte, 2 kaşık yoğurt

akşamda yumurtalı ıspanak kavurması yapacağım
İyi alistin bu yumurtaya yarin bende yaoiyim bugun karnabah brokoli havuc salatasi kofte var immm
Merhaba arkadaslarr
Kahvaltim
Zeytin
Peynir
Kepekli ekmek e tost
Cay
Domates
Bi kasik bal
Mini pankek
Esim izinli bugun ona pankek yaptim bende 1 tane yedim
pankek mi bi kere kuzeye yaptim yemedi valla sabah yemissin gun icibde dengele canik aksami hafif atlay

Tamam bebegim aksami hafif atlatacagim kocam cok seviyoo ondan izinli gunlrrinde yapiyorum :)

Selam bebisler :)

Bu aksam 2 rekat Allah rizasi icin namaz kilmayi unutmayalimm oturduğunuz yerden peygamber efendimize salavat getirelim boll bol dogum gunu serefine

menumu yazayim
sabah (12.00 gibi)
klasik kahvalti

ogle
yok

Aksam
2 kase kesme corbasi

2 lt su
ruzgar uyuyunca leslie 3 ml yapicam insallah

Valla her hafta yapıyorum hem çok lezzetli hemde çok pratik :)

bende yine ödem var ya offf sinirim bozulmaya başladı iyice spor yapmaya da vaktim yok motivasyonumu çok düşürüyorlar 49.2ydim bu sabah

Tamam bebegim aksami hafif atlatacagim kocam cok seviyoo ondan izinli gunlrrinde yapiyorum :)
anladım canım afiyet olsun kocalarıda düşünmek lazım tabi arada
Benimdeee hem de acilen
yarın giderim ancak eşim izinli
namaz kılamam benim regl hala bitmedi bugun 8.gün
bende yine ödem var ya offf sinirim bozulmaya başladı iyice spor yapmaya da vaktim yok motivasyonumu çok düşürüyorlar 49.2ydim bu sabah
buralara uğramazsan kilo alırsın tabi nerde menüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…