Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bayiliyorum senin su anlatim sekline..
Cok gecmis olsun, duzeldi de mi kuzucuk..

Hadi geçmiş olsun canimm. İyi mi simdi kizin?? Oyyy ayni WC sorunu bende de var. Hayatta disarda cikamamm.

Huhuuuwwww supersinnnnn :))))

teşekkürler minnoşum :) doğumdan sonra seni de böyle göreceğiz inşallahhh :)

Çok güzelll
Tam da olmak istediğim gibi, ben de böyle olucam bana ne bana ne
Süper görünüyorsun tebrik ederim, hiç sarkmadan vermişsin kilonu

canımm çok saol. olacaksın merak etme sabır yeterli. ben çok spor yaptım diyemem ama aralarda egzersiz ve yürüyüşler yaptım ve şükür hiç sarkmam olmadı

Ben bildim bileli şu göbekten çekmediğim kalmadı. Bölgesel zayıflamaya mı gitsem napsam acep ? Zararı var mı biliyo musunuz?

Vuhuuuu, canim sen kac kilosun yaa, boy kac
Ne isin var senin diyet gruplarinda
Seni gorunce sabahtan beri icime cektigim gobegimi port diye birakiverdim

canım 165 boyum,58 de kilom canım. tabi 78 le diyete başladım galiba da 69 la da gruba dahil oldum. inşallah 56 ile de mezun olcam :)

haha güldürdün beni tatlım ya

siz yeterki gaza gelin ben paso foto koyarım buraya zaten ben tam bi foto çekilme manyağıyım

Ben bildim bileli şu göbekten çekmediğim kalmadı. Bölgesel zayıflamaya mı gitsem napsam acep ? Zararı var mı biliyo musunuz?

canım ben hepsini çok araştırdım valla, ciddi ciddi de çok düşündüm geçen kış hep bunları araştırmakla geçirdim bendede basen ve simitler maşallahtı yani . sonra baktım okadar çok para verip riske girmek istemedim en iyi yöntem zayıflamaktır diyip diyete başladım. diyetede bigün nette gezinirken diyetle ilgili başarı öykülerini okurken buldum çok pis gaza geldim o gün bugündür ben diyetteyim :)

Yaaaaa amaaa bende simdi o kilolarda olacaktimmmm hihhhh bi dogurayim hayirlisiyla gorucen sen bende boy boy foto koyucamm

Ben de korkuyorum, o kadar yağ parçalanınca nereye gidecek, damarları tıkar mıkar diye. En iyisi spor aslında, param da cebime kalır di mi.

ee ozaman görevlerim ne , napcam anlat kaptan heyecanlandım
Valla simdi boyle gaza getirmeye devam et tatlim cuma listeyi kontrol edeceksin paylasim alanini takip et burdakilere ceza verme yetkinde var ohh daha ne olsun
Yap yap, ama cok abartmadan ye. Tadimlik olsun..
Kizlar kendime salata hazirlamistim ama evde unuttum. Oglen isyerinde kuru, pilav,cacik ve tatli var. Resmen ac kaldim, ne yiycem. Biskuvi falan mi yesem ki..
Yapsin tabi dimi
Kiiiz kavruldu mu helvalar
Simdi seninle komsu olmak vardi

Yok yapmadim ruzgarin uyumasini bklyrm uyusun hemen yapcam :)) ayy canim senin yerinede yerim merak etme :))
Bak bak kendi yedi bide onun yerinede yiyecekmis cuma operim seni
menüm;

sabah: 1 dilim su böreği (iş arkadaşlarıyla bugün kendimize ödül verdik)

öğlen : ezogelin çorba, kağıt kebabı, 4 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
Hedefine az kalmislen yaoilir mi bu 2mile leslie al sana ceza
gecmis olsun magnezyum iki cok gelmez mi deli ya bi tane akilli yok grupta
Vuhuuuu, canim sen kac kilosun yaa, boy kac
Ne isin var senin diyet gruplarinda
Seni gorunce sabahtan beri icime cektigim gobegimi port diye birakiverdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…