Kızlar biz çıktık hastaneden eve geldim sonunda. Çok şükür, insanın evi gibisi yok. Bu arada ben hastanede tuvalete çıkamadım, çıktığımda azıcık yaptım, evimden başka yerde rahat yapamıyorum. İçimde bir ben daha var yani. Suya iki tane magnezyum tableti attım onu içmeye çalışıyorum, belki ishal olurum da rahatlarım. İki tane de kuru kayısı. Ha gayret olacak bu iş...
Haydi at atbilmiyorum ki yada amann atsam kalsamı diye düşünüyorum
Kızlar biz çıktık hastaneden eve geldim sonunda. Çok şükür, insanın evi gibisi yok. Bu arada ben hastanede tuvalete çıkamadım, çıktığımda azıcık yaptım, evimden başka yerde rahat yapamıyorum. İçimde bir ben daha var yani. Suya iki tane magnezyum tableti attım onu içmeye çalışıyorum, belki ishal olurum da rahatlarım. İki tane de kuru kayısı. Ha gayret olacak bu iş...
Çok güzelll
Huhuuuwwww supersinnnnn :))))
Çok güzelll
Tam da olmak istediğim gibi, ben de böyle olucam bana ne bana ne
Süper görünüyorsun tebrik ederim, hiç sarkmadan vermişsin kilonu
Vuhuuuu, canim sen kac kilosun yaa, boy kac
Ne isin var senin diyet gruplarinda
Seni gorunce sabahtan beri icime cektigim gobegimi port diye birakiverdim
Aynen ya göbüşüm bağımsızlığını ilan ettiVuhuuuu, canim sen kac kilosun yaa, boy kac
E Etabiti ,kimyager1508 kuzucuk iyileşti sayılır, ilaçlara evde devam edeceğiz. Ben pert oldum bu arada, hemen toparlanıp kendime gelmem lazım.
masalimsii beni fena gaza getirdi, ben de öyle olucam işte
Ben bildim bileli şu göbekten çekmediğim kalmadı. Bölgesel zayıflamaya mı gitsem napsam acep ? Zararı var mı biliyo musunuz?
canım ben hepsini çok araştırdım valla, ciddi ciddi de çok düşündüm geçen kış hep bunları araştırmakla geçirdim bendede basen ve simitler maşallahtı yani . sonra baktım okadar çok para verip riske girmek istemedim en iyi yöntem zayıflamaktır diyip diyete başladım. diyetede bigün nette gezinirken diyetle ilgili başarı öykülerini okurken buldum çok pis gaza geldim o gün bugündür ben diyetteyim :)
Yaaaaa amaaa bende simdi o kilolarda olacaktimmmmhihhhh bi dogurayim hayirlisiyla gorucen sen bende boy boy foto koyucamm
Ben de korkuyorum, o kadar yağ parçalanınca nereye gidecek, damarları tıkar mıkar diye. En iyisi spor aslında, param da cebime kalır di mi.canım ben hepsini çok araştırdım valla, ciddi ciddi de çok düşündüm geçen kış hep bunları araştırmakla geçirdim bendede basen ve simitler maşallahtı yani . sonra baktım okadar çok para verip riske girmek istemedim en iyi yöntem zayıflamaktır diyip diyete başladım. diyetede bigün nette gezinirken diyetle ilgili başarı öykülerini okurken buldum çok pis gaza geldim o gün bugündür ben diyetteyim :)
Valla simdi boyle gaza getirmeye devam etee ozaman görevlerim ne , napcam anlat kaptanheyecanlandım
Yapsin tabi dimiYap yap, ama cok abartmadan ye. Tadimlik olsun..
Kizlar kendime salata hazirlamistim ama evde unuttum. Oglen isyerinde kuru, pilav,cacik ve tatli var. Resmen ac kaldim, ne yiycem. Biskuvi falan mi yesem ki..
Kiiiz kavruldu mu helvalar
Simdi seninle komsu olmak vardi
Bak bak kendi yedi bide onun yerinede yiyecekmis cuma operim seniYok yapmadim ruzgarin uyumasini bklyrm uyusun hemen yapcam :)) ayy canim senin yerinede yerim merak etme :))
Hedefine az kalmislen yaoilir mi bu 2mile leslie al sana cezamenüm;
sabah: 1 dilim su böreği (iş arkadaşlarıyla bugün kendimize ödül verdik)
öğlen : ezogelin çorba, kağıt kebabı, 4 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?