- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Geldi bile
Kolay gelsin tatli rakibeler
Kimse uyanmamis dha :)
Bugun misafirlerim gelcek ve sular yok napcam bilmem
Hosbuldum canim :)Hoşgeldin canimmm.
Hosbuldum canim :)
Nasilsin? Sen bebekten dolayi diyet yapmiyorsun degil mi?
Allah iyilik versin canim. Sükür bende iyiyim :)Tesekkur ederim canimm iyiyim çok şükür. Umarim sende iyisindir. Yok canim yapmiyorum daha doğrusu yapamiyorumben hedefime ulastigim hafta hamile oldugumu ogrendim. Hedef guncellemek niyetindeyken zorunlu mezun oldum ama adi gibi 10 numqra takimimizdan ayrilamadim. Kaptanimiz @erigim de kaptan yardimcisi yapti beni. Yani buralardayim
Allah iyilik versin canim. Sükür bende iyiyim :)
Aaa tevafuga bak sen, nasilda denk gelmis öyle :) Demek bebisin mezun olmani beklemis :))) Ne kadar düsünceli bir cocuk masallah, annecigim yari yolda kalmasin diye yaptigi jest harika :))) Ne güzel takimina destek olman ♥
Canim herkes bise yapip getiriyo ben sadece patlcan salatasi yaptim :)Gün sirasi mi sende tatlim?? Neler hazirlayacaksin bakimm ???
sabah: sandviç
öğlen :yayla çorba, 2 adet tavuk kanat, salata, 5 adet mercimek köfte, yoğurt
akşam: tarhana çorba, ıspanak kavurma, 2 tane kandil simiti
Tam bire izin vardi ikinci nereden cikti derken aciklama gelmis fistik yaoma bak hedefe az kaldi mezun olmamak icin oyalanmiyon dimukızlar akşam birsürü misafir geldi, anneannem bizimle yaşadığı için tüm sülale kandillerde bayramlarda bize gelir. tabi yemek saatine denk gelince ben işten geldiğim gibi mutfağa girdim. çokta acıkmıştım o arada 2 tane kandil simiti yedim.
Gece de 12 buçuk gibi gittiler ne sandviç yapabildim nede duş falan alabildimçok uykusuzummm
Uyabdik kahvalti yaptik esim kuzi ile oynarken spor+temizlik yaptimkoğuşşş kalkkkk :) nerelerdesiniz kızlaarr
Sana da tatlimKolay gelsin tatli rakibeler
bu takimin benekleri hep iyle galiba yarisi pkoya ragmen hamile kaldiBizim bebis biraz nazli cikti gelmek için. 2 yil bekletti bizi. Ama çok şükür elhamdülillah geldi. Bu takim bana uğurlu geldi :))
Daha gunun yarisindayiz ve benim enerjim eror veriyor kendimi fise takmaliyim
Allaha sükür kavusmussun yavruna, darisi isteyen herkese insallah.Bizim bebis biraz nazli cikti gelmek için. 2 yil bekletti bizi. Ama çok şükür elhamdülillah geldi. Bu takim bana uğurlu geldi :))
Mis gibi bir yesil cay seni kendine getirecektir kaptanim :) yoksa maglubiyeti göze aliyormusunuz :)Daha gunun yarisindayiz ve benim enerjim eror veriyor kendimi fise takmaliyim
Oo super olir taze anneBol köpüklü bi kahve ismarlayayim kaptan sana :))
yesil cay hakkim bitti kaptanim emzirdigim icin bir fincani gecmiyorumAllaha sükür kavusmussun yavruna, darisi isteyen herkese insallah.
Vakti zamani varmis demek ki gülüm... Takimin sana hep ugur getirsin insallah :)
Mis gibi bir yesil cay seni kendine getirecektir kaptanim :) yoksa maglubiyeti göze aliyormusunuz :)
Bilmiyordum canim... En dogrusunu yapiyorsun, melegine zarari olmasin :)yesil cay hakkim bitti kaptanim emzirdigim icin bir fincani gecmiyorum
guxel canim afiyet olsunGunaydinnnn arkadaslarr
Kahvaltim
Tavada yumurta
Zeytin
Dometes cok az
Peynir cook az
2 dilim cok tahilli ekmek
Bir bardak cay
Esim bugun aldi gekdi ekmegi arkadaslar uno nun cok tahilli ruseymli ekmek deneyen oldu mu
TTereyağ 1 tatli kasigi çok olmuş sankiEsten oturu bugun biraz fazla mi kacti ne
Sabah
2dlm kizarmis ekmek(1dlm ekmek yerine geciyor)
1/2yumurta 3dlm sucuk
1kk peynir
1tatli kasigi tereyag
2tatli kasigi hakiki rize bali (kestane cam karisik)
Ve ben yumurtayi az yedigim icin doymadim bes alti dilim ekmegi daha yagli balli yerdim amaa kalktim sofradan yoksapatates kizartmasi biber kizartmasi bunlara hic dokunmadim bile
Ohhh supersin kaptan sporu bu hafta hic eksik etmiyorsunSpor:2mile leslie+ ev temizligi(spor sayilmiyor) insallah yanmistir yaglar ballarbugun tarti cumaya gore -200g gosterdi bunada sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?