Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tesekkur ederim canimm iyiyim çok şükür. Umarim sende iyisindir. Yok canim yapmiyorum daha doğrusu yapamiyorum ben hedefime ulastigim hafta hamile oldugumu ogrendim. Hedef guncellemek niyetindeyken zorunlu mezun oldum ama adi gibi 10 numqra takimimizdan ayrilamadim. Kaptanimiz @erigim de kaptan yardimcisi yapti beni. Yani buralardayim
Hosbuldum canim :)
Nasilsin? Sen bebekten dolayi diyet yapmiyorsun degil mi?

Allah iyilik versin canim. Sükür bende iyiyim :)
Aaa tevafuga bak sen, nasilda denk gelmis öyle :) Demek bebisin mezun olmani beklemis :))) Ne kadar düsünceli bir cocuk masallah, annecigim yari yolda kalmasin diye yaptigi jest harika :))) Ne güzel takimina destek olman ♥

Bizim bebis biraz nazli cikti gelmek için. 2 yil bekletti bizi. Ama çok şükür elhamdülillah geldi. Bu takim bana uğurlu geldi :))

sabah: sandviç

öğlen :yayla çorba, 2 adet tavuk kanat, salata, 5 adet mercimek köfte, yoğurt

akşam: tarhana çorba, ıspanak kavurma, 2 tane kandil simiti

Tam bire izin vardi ikinci nereden cikti derken aciklama gelmis fistik yaoma bak hedefe az kaldi mezun olmamak icin oyalanmiyon dimu gitme kal diye yardimxi yaptim kiz
koğuşşş kalkkkk :) nerelerdesiniz kızlaarr
Uyabdik kahvalti yaptik esim kuzi ile oynarken spor+temizlik yaptim
Kolay gelsin tatli rakibeler

Sana da tatlim
Bizim bebis biraz nazli cikti gelmek için. 2 yil bekletti bizi. Ama çok şükür elhamdülillah geldi. Bu takim bana uğurlu geldi :))
bu takimin benekleri hep iyle galiba yarisi pkoya ragmen hamile kaldi benim kuzide a bekletmedi

Allaha sükür kavusmussun yavruna, darisi isteyen herkese insallah.
Vakti zamani varmis demek ki gülüm... Takimin sana hep ugur getirsin insallah :)
Daha gunun yarisindayiz ve benim enerjim eror veriyor kendimi fise takmaliyim
Mis gibi bir yesil cay seni kendine getirecektir kaptanim :) yoksa maglubiyeti göze aliyormusunuz :)

Bol köpüklü bi kahve ismarlayayim kaptan sana :))
Oo super olir taze anne
yesil cay hakkim bitti kaptanim emzirdigim icin bir fincani gecmiyorum

Gunaydinnnn arkadaslarr
Kahvaltim
Tavada yumurta
Zeytin
Dometes cok az
Peynir cook az
2 dilim cok tahilli ekmek
Bir bardak cay

Esim bugun aldi gekdi ekmegi arkadaslar uno nun cok tahilli ruseymli ekmek deneyen oldu mu

Esten oturu bugun biraz fazla mi kacti ne

Sabah
2dlm kizarmis ekmek(1dlm ekmek yerine geciyor)
1/2yumurta 3dlm sucuk
1kk peynir
1tatli kasigi tereyag
2tatli kasigi hakiki rize bali (kestane cam karisik)

Ve ben yumurtayi az yedigim icin doymadim bes alti dilim ekmegi daha yagli balli yerdim amaa kalktim sofradan yoksa patates kizartmasi biber kizartmasi bunlara hic dokunmadim bile

TTereyağ 1 tatli kasigi çok olmuş sanki

Spor:2mile leslie+ ev temizligi(spor sayilmiyor) insallah yanmistir yaglar ballar bugun tarti cumaya gore -200g gosterdi bunada sukur
Ohhh supersin kaptan sporu bu hafta hic eksik etmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…