- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Ozmn yapcak bse yok :)anladım canım afiyet olsun kocalarıda düşünmek lazım tabi arada
yarın giderim ancak eşim izinli
namaz kılamam benim regl hala bitmedi bugun 8.gün
buralara uğramazsan kilo alırsın tabi nerde menüler
Kuaför terapi canım iyi oluyor:)Geçmiş olsun canimm. Salgin var herhalde herkes hasta. Dikkat et kendine.
Ohhh misss cçok iyi yapmissin. Benimde bi kuaföre ugramam lazim aslında.
Sagol canim bende iyiyim cok sukur.
Git git ben pırıl pırıl oldum :)Kuafore gitmem lazim ama ya
Oy masallahSevgili anneler oglum 13. Ayina girmek uzere ins koltuklrdan tutnrk yuruyo hatta su ara duvarlara tutnup dolaniyo evde ama yurumeye calsmiyo cok sanki mesela ben ellernden tutup yurtmeye calsyrm hemn otrmk istyo elini tutup ayaga kaldrsam gozumun icine bakiyo birakmim diyesizce ne yapmaliyim yada hicbisey yapmamalimiyim?tecrubeli ve bilgili hatunlara sorulur.
canim yurume arkadasim diye birsey var bak hemde ilk arabasi oluyor onu alabilirsin istersen cok yardimci oldu arkadasin bebsginde bende alacaktim ama benimki biraz keskin cikti (ne kadar gec yururse kardir banaSevgili anneler oglum 13. Ayina girmek uzere ins koltuklrdan tutnrk yuruyo hatta su ara duvarlara tutnup dolaniyo evde ama yurumeye calsmiyo cok sanki mesela ben ellernden tutup yurtmeye calsyrm hemn otrmk istyo elini tutup ayaga kaldrsam gozumun icine bakiyo birakmim diyesizce ne yapmaliyim yada hicbisey yapmamalimiyim?tecrubeli ve bilgili hatunlara sorulur.
Canimm benim kizimda elinden tutunca yurumek iatemezdi kendi duse kalka yurumeye calisti 11 aylikken basladi simdi sokak da birakiyorum yuruyo tabi kosunca da dusuyoSevgili anneler oglum 13. Ayina girmek uzere ins koltuklrdan tutnrk yuruyo hatta su ara duvarlara tutnup dolaniyo evde ama yurumeye calsmiyo cok sanki mesela ben ellernden tutup yurtmeye calsyrm hemn otrmk istyo elini tutup ayaga kaldrsam gozumun icine bakiyo birakmim diyesizce ne yapmaliyim yada hicbisey yapmamalimiyim?tecrubeli ve bilgili hatunlara sorulur.
Ogle yemegi yok
Aksammm yemegi
Mantar sote
2 adet dolma biber
1 dilim ekmek
Biraz yogurt
Herkese hayırlı kandiller kızlar
Menum
Sabah
1 sandvic(pita ekmegine domates kivircij kasarli)
Ogle
1 kase corba
Ispanak yemegi
1 pita ekmegi
Ara
10 15 kabuklu fistik
Aksam
1 buyuk salata(henuz yemedim)
Su
2 lt yi gecer ins.spor 1 saatlik yuruyus
Bide maydonoz suyu icccm ins
Sevgili anneler oglum 13. Ayina girmek uzere ins koltuklrdan tutnrk yuruyo hatta su ara duvarlara tutnup dolaniyo evde ama yurumeye calsmiyo cok sanki mesela ben ellernden tutup yurtmeye calsyrm hemn otrmk istyo elini tutup ayaga kaldrsam gozumun icine bakiyo birakmim diyesizce ne yapmaliyim yada hicbisey yapmamalimiyim?tecrubeli ve bilgili hatunlara sorulur.
Spor yapildi menumude yazayim cok ziplamaktan mi agriyo acaba basim ya
Sabah(08:30)
1bardaj sut 3gunkurusu
2kucuk yumurta
1kk peynir
1galeta
Ara(farkli zamanlarda)
1kahve
1avuc ldblebi
1galeta
Aksam(17:00)
3kofte
Brokoli karnabahar havuc salatasi (havuc cok az kullandim )
Ara
1galeta
1avuc leblebi
1isirik cikolatali gifret
Su:2lt spor:3mile leslie
Kimse uyanmamis dha :)koğuşşş kalkkkk :) nerelerdesiniz kızlaarr
Kimse uyanmamis dha :)
Bugun misafirlerim gelcek ve sular yok napcam bilmem
Geldi bileoww zor durum , inş gelir sular tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?