Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

anladım canım afiyet olsun kocalarıda düşünmek lazım tabi arada

yarın giderim ancak eşim izinli

namaz kılamam benim regl hala bitmedi bugun 8.gün
buralara uğramazsan kilo alırsın tabi nerde menüler
Ozmn yapcak bse yok :)

Menum
Sabah
1 sandvic(pita ekmegine domates kivircij kasarli)
Ogle
1 kase corba
Ispanak yemegi
1 pita ekmegi
Ara
10 15 kabuklu fistik
Aksam
1 buyuk salata(henuz yemedim)
Su
2 lt yi gecer ins.spor 1 saatlik yuruyus
Bide maydonoz suyu icccm ins

Sevgili anneler oglum 13. Ayina girmek uzere ins koltuklrdan tutnrk yuruyo hatta su ara duvarlara tutnup dolaniyo evde ama yurumeye calsmiyo cok sanki mesela ben ellernden tutup yurtmeye calsyrm hemn otrmk istyo elini tutup ayaga kaldrsam gozumun icine bakiyo birakmim diyesizce ne yapmaliyim yada hicbisey yapmamalimiyim?tecrubeli ve bilgili hatunlara sorulur.

Oy masallah
Sen yinede yurutmeye calis tay tay duruyomu peki :) cok skmadan yurut
bzm bi komsu var oglu 2 yasina grck hala yurumuyp design gbi yurutmeye calsrken oturuyodu yurumk istemyo die annesidr ugrasmadi hic kaldi cock oyle

canim yurume arkadasim diye birsey var bak hemde ilk arabasi oluyor onu alabilirsin istersen cok yardimci oldu arkadasin bebsginde bende alacaktim ama benimki biraz keskin cikti (ne kadar gec yururse kardir bana) sandalyeleri itekleyerek yuruyor evin icinde ne bulsa itekliyor yurume arkadasini kendi buldu yani
Tesvik etmeye devam et oklavanin ortasindan tuttur iki ucundan kendin tut baktin korkup cekiniyor israr etme mola verin ama az kalmis yurur yakinda gecte yuruyebilir bu tamamen cocuguna gore degisiyor benim yegenim 10aylik yurudu hala surekli duser

Spor yapildi menumude yazayim cok ziplamaktan mi agriyo acaba basim ya

Sabah(08:30)
1bardaj sut 3gunkurusu
2kucuk yumurta
1kk peynir
1galeta

Ara(farkli zamanlarda)
1kahve
1avuc ldblebi
1galeta

Aksam(17:00)
3kofte
Brokoli karnabahar havuc salatasi (havuc cok az kullandim )

Ara
1galeta
1avuc leblebi
1isirik cikolatali gifret

Su:2lt spor:3mile leslie

Canimm benim kizimda elinden tutunca yurumek iatemezdi kendi duse kalka yurumeye calisti 11 aylikken basladi simdi sokak da birakiyorum yuruyo tabi kosunca da dusuyo yani kemdi ne zaman isterse o zaman yuruyo bebegim

Ogle yemegi yok

Aksammm yemegi
Mantar sote
2 adet dolma biber
1 dilim ekmek
Biraz yogurt

dolmabiberin yanında ekmek olmasaydı daha iyi olurdu ama yinede sevdim menünü :)

Herkese hayırlı kandiller kızlar

hayırlı kandiller tatlım

Menum
Sabah
1 sandvic(pita ekmegine domates kivircij kasarli)
Ogle
1 kase corba
Ispanak yemegi
1 pita ekmegi
Ara
10 15 kabuklu fistik
Aksam
1 buyuk salata(henuz yemedim)
Su
2 lt yi gecer ins.spor 1 saatlik yuruyus
Bide maydonoz suyu icccm ins

ımm güzel menü, tebrikler tatlım :)

Allahımm o ne kadar tatlıdır şimdii :)

başarılı menü :)

kızlar akşam birsürü misafir geldi, anneannem bizimle yaşadığı için tüm sülale kandillerde bayramlarda bize gelir. tabi yemek saatine denk gelince ben işten geldiğim gibi mutfağa girdim. çokta acıkmıştım o arada 2 tane kandil simiti yedim.
Gece de 12 buçuk gibi gittiler ne sandviç yapabildim nede duş falan alabildim çok uykusuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…