Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tatlım merak etme telafisi yapılacak bugün dün yakmışımdır ama heralde saatlerce yeğenlerimle oynadım en son omzuma alıp zıplıyorduk

Gunaydinnnn arkadaslarr
Kahvaltim
Tavada yumurta
Zeytin
Dometes cok az
Peynir cook az
2 dilim cok tahilli ekmek
Bir bardak cay

Esim bugun aldi gekdi ekmegi arkadaslar uno nun cok tahilli ruseymli ekmek deneyen oldu mu

ben lıght olanını denedim , az kalorili ve lezzetli. ama ben fırından tam buğday ekmeği almayı tercih ediyorum daha lezzetli geliyor

yumurtayı tam yeseydin keşke kaptan daha çok tok tutardı.

Selam kizlar
Kahvalti
Yumurta,domates,salatalik,zeytin
Ogle
1 kase dugun vorba
2 kasik et sote
Salata
Yarim bardak ayran
1 catal kaymakli ekmek kadayifi
Cok yedim galiba..

bende menü güzel canım.

E-brulim aramiza Hosgelmis ben cansu takim yardimcilarindan biriyim..
kizlar kusura bakmayin dün hicbirsey yazamamisim biraz yogundum dünki yediklerimi yazayim:

sabah: 1 tost 7-8 zeytin

aksam: waffle +cilekli yogurt

isden eve gelince yani gece : 1 tabak sulu köfte 1 dilim ekmek

Canim bu hafta 4. Takimla yarisiyoruz ya ebru 4. Takımdan :)

kimyager1508 4 takimdan birileri dolaniyor fark ettimde ebrulinin oldugunu isme dikkat etmemisim gecmisi daha düzgün okumak gerek
okulun kütüphanesinde oturuyorum sükür bir sekil kalkip kahvalti edip okulun yolunu bulabildim dosya hazirliycam su noel tatilinde persembeden pazara is yok kizlarrrr artik ders aralarinda SIK SIK ugrarim

Selam kizlar
morelim cok bozuk
Gunde iptal oldu
binadan komsumun esi bonzai kullaniyodu arkadasimin babaso öğrenmiş geldi apartmani birbirine katti aldi kizini gitti cok agladik cok uzulduk
Allahimm su laneti satanlari kahretsin insallah

Ayyyyy çok kotuuuu rabbim yardimcisi olsun. Aslinda babasi iyi yapmis. Belki boylece hatasini anlayip tedavi falan olur.
Selam kizlar
morelim cok bozuk
Gunde iptal oldu
binadan komsumun esi bonzai kullaniyodu arkadasimin babaso öğrenmiş geldi apartmani birbirine katti aldi kizini gitti cok agladik cok uzulduk

Selam kizlar
morelim cok bozuk
Gunde iptal oldu
Canim bence hiiic uzulme hatta arkadasin icin sevin. Ne mutlu ona ki babasi kizina sahip cikip, onu basina gelecek bir felaketten korumus. Ha umarim arkadasin ben kocami seviyorum falan seklinde zirvalamaz.. Cunki esini, ailesini, kendisini seven , saygi duyan adam, bu islere bulasmaz. Arkadasin canini kurtardigina sukretsin..

Kesinlikle ayni fikirdeyim.

Ayyyyy çok kotuuuu rabbim yardimcisi olsun. Aslinda babasi iyi yapmis. Belki boylece hatasini anlayip tedavi falan olur.

Arkadasima uzuldum zaten agliyodu giderken hakkinda hayorlisi olsun insallah. Kiz kocadan ayri kv kp den ayro cekiyodu

Selam kizlar
morelim cok bozuk
Gunde iptal oldu

iste baba dedigin budur....Adamin dibiymis...ins Tedavi olur ve hersey düzelir...ama tedavi olmadan o iletten kurtulmasi mümkün degilse bosanmak en mantiklisi gibi gözüküyor allah arkadasina sabir versin..ama babayi ayakta alkislarim

Arkadasima uzuldum zaten agliyodu giderken hakkinda hayorlisi olsun insallah. Kiz kocadan ayri kv kp den ayro cekiyodu

o zaman iyi olmuş. şu kısacık hayatımızda kimsenin kahrını çekmek zorunda değiliz, kocalar, kv ler kp ler anlasa insan olduğumuzu ve onlardan ayrı bi hayatlarımızın, isteklerimizin ve beklentilerimizin olduğunu... inşallah yaşadıkları şeyleri çabuk atlatır arkadaşın daha sağlıklı güzel bi hayata devam eder.

Babasi gondermem daha diyomus arkadasimda babami cignemem artik donmem diyo dava acicaklarmis hayirlisi olsun bide kp arayip kiza diyomus seninde agzina babaninda agzina bilmem napim
insallah canim

Babasi gondermem daha diyomus arkadasimda babami cignemem artik donmem diyo dava acicaklarmis hayirlisi olsun bide kp arayip kiza diyomus seninde agzina babaninda agzina bilmem napim
insallah canim
cocuklari yok umarim ?kp bir ayri cins mis...Allah korusun.

sabah:
2kk beyaz peynir
iki dilimden az ekmek
1bardak minola
4-5fındık

ara:
yarım paket kepekli form
3-4balık kraker

öğle:
1kutu ayran
1küçük patatesli börek

akşam:
3parça haşlanmış tavuk göğsü
4yk bulgur pilavı ve pirinç pilavı karışık
1-2bardak ayran
ve 2dilim narlı cezerye

spor yok ve yine sınav var resmen sosyal hayatımız kalmadı ya şu saçma sapan dersler yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…