Evlendikten sonra hemen hemen hepsi hoduklesiyorlar, takmaay biz hatunlar saracak illa bişi buluruz :) canım orkideyi göndermekten önemli olan devamını inceliklerle getirmek ama benim hayatıma girenler hep bi hödük oluyor.
Ohh ohh ne guzel reglin ilk 4gunu sislik etkiliyor ama sonlara dogru pek etkilemiyor sabah cibildakSuan dustum zaten :))))) eksilerdeym ama cok fark yok yarin ac karnina hersey netlesicek adetim bitmedi daha bide o da kafa karistiriyo
Dogrudur basiyorlar yagi o yuzden ben is yerine rvden goturyrdumYok canim ben yillardir cayi kahveyi sekersiz icerim.. Ya gelen giden oluyor yanima, mecbur iciyorum. Ogleden sonra da bitki cayina abanicam..canim bizim isyerindeki yemekler yag acisindan fazlasiyla zengin yani bugun ki 1 tabak pirasa yemegi, benim evde pisirdigimden en az 3 kat daha kalorilidir mesela yogurt da ev yogurdu gibi degil ki, resmen krema kivaminda.. Bakalim belki haftaya evden getiririm..
Bi arkadas gecen esini anlatiyor en duygusalini buldum derken wn odununu secmisim dedi dusun isteay biz hatunlar saracak illa bişi buluruz :) canım orkideyi göndermekten önemli olan devamını inceliklerle getirmek ama benim hayatıma girenler hep bi hödük oluyor.
bi kere benim hedef 58li seninki 70tabiki benden once mezun olcaksin tatlim ama ben bu boyla 158 70i hedeflersem olmaz
Tatlim zencefil limon karabiber ilik suya karistir aci oluyor ama birebir kurtarici istersen biraz bal katarsinMerhaba güzel bayanlar bugün evdeyim ama o da temizlikle gidiyor rejime dikkat ediyorum listelerimi yazamıyorum bundan sonra telefona not alıp akşam burda paylaşacam.Grip olacak gibi hisediyorum ne yapsamda olmasam acaba?
Tamam canım hemen deneyecem allahtan hepsi var evde.Hapşırık baş ağrısı felaket şu odaları süpürdüm birde silip toz alayım dinlecem zaten.Tatlim zencefil limon karabiber ilik suya karistir aci oluyor ama birebir kurtarici istersen biraz bal katarsin
Gecmis olsun onlemini al ins canim.Tamam canım hemen deneyecem allahtan hepsi var evde.Hapşırık baş ağrısı felaket şu odaları süpürdüm birde silip toz alayım dinlecem zaten.
Ben bi 70 olim dusurcem hedefimi 65 e fln sonra 60 55Ohh ohh ne guzel reglin ilk 4gunu sislik etkiliyor ama sonlara dogru pek etkilemiyor sabaCB ah cibildakac karina
Dogrudur basiyorlar yagi o yuzden ben is yerine rvden goturyrdum
Bi arkadas gecen esini anlatiyor en duygusalini buldum derken wn odununu secmisim dedi dusun iste
Ama esimin hakkini yemeyim ben raziyim rabbimde ondan razi olsun her konuda iyi ki var
bi kere benim hedef 58li seninki 70tabiki benden once mezun olcaksin tatlim ama ben bu boyla 158 70i hedeflersem olmaz
Bende fiziken kismina katiliyorumEvlendikten sonra hemen hemen hepsi hoduklesiyorlar, takma
Yaa gerci hep erkeklere laf soyluyoruz da, sanki biz ayni ozeni gosteriyoruz. Neredeyse 13 yildir beraberiz, benim de eski inceliklerimden eser kalmadi..
Ayol fiziken bile ince degilim ben artik
Beni unuttun muOoo sen epey costun, hadi bakalimben haftaya bir silkelenip kendime geleyim de, yeniden sahalara doneyim
Dinlen canim bakima al kendiniTamam canım hemen deneyecem allahtan hepsi var evde.Hapşırık baş ağrısı felaket şu odaları süpürdüm birde silip toz alayım dinlecem zaten.
Sen ist degilmisin normalde istanbul pilot bolge orada senin hastanen sisteme gebe olarak giriyor kaydin direk saglik ocagina dusuyor aslinda ayrica usglerini filan niye istemis ki :?Ayyy çok şükür evime geldim. Sabahtan beri disardayim. İlk önce hastaneye gittim 10 günlük daha is göremezlik raporu aldim ki cikisim ocaga gelsin diye. Oradan saglik ocagina gittim aile hekiminde kaydim yoktu onu yaptirdim. Gebelik için gerekliymis yoksa hekimler bakanlıktan ceza aliyormus. Aile hekimi de şimdiye kadar ki tüm testleri ve USGlileri istedi. Sonra tekrar eve geldim onlari alip goturdum. Oradan markete ugradim. Eve geldim. Bi vaktim ki anahtarlarim yok. Tekrar saglik ocagina gittim tartilirken cebimden cikarip masaya koymuştum orada unutmusum. Sonra tekrar eve geldim. Offf çok Yoruldum. Demekki neymiş hamlasmamak için hergun bundan sonra yürüyüşe cikmam gerekiyormus.
tatlim sarji kucumseme buyuk ihtimal bataryan sismistir cikar bak fark edersin degistir hemen mazallah cok tehlikeliMerhaba kizlaar nabersnz nasil gdyo telim bozuk sarj almiyo yine okulda gorevlinn sarjni istedm denedm oldu ama kolyca btyo neyse naslsnz @erigim ewet haklisn bu hafta evden yemk goturemdm hic uyku duzenm ve beslenme duzenm karsik oldu ozellikle sabahlarim ama tum aksamlarda dikkat ettim ins ise yarar ve 3 4 gun icnde regl olcm sanirim maydonoz harcnde wc ye kolay cikatan onerilernz varmi?
ahahah aynen yaa hep karsidan bekleemek olmaz ben bazen cok tuhaf oluyorum esimin surati aynen boyle oluyoEvlendikten sonra hemen hemen hepsi hoduklesiyorlar, takma
Yaa gerci hep erkeklere laf soyluyoruz da, sanki biz ayni ozeni gosteriyoruz. Neredeyse 13 yildir beraberiz, benim de eski inceliklerimden eser kalmadi..
Ayol fiziken bile ince degilim ben artik
gel bakim seninde ifadeni alimOoo sen epey costun, hadi bakalimben haftaya bir silkelenip kendime geleyim de, yeniden sahalara doneyim
Ben emzirirken nedense tuvaletim geliyo bidr cok susuyorum sanada oluyomu oyle :)Su kuzeyin yuzunden bi gun altima kacircam yane zaman tuvaletim gelse uyaniyor sonra emerken kucakta uyuyor biraksam uyanacak birakmasam durum cok vahim
kuziş yakacak bigün seni amaSu kuzeyin yuzunden bi gun altima kacircam yane zaman tuvaletim gelse uyaniyor sonra emerken kucakta uyuyor biraksam uyanacak birakmasam durum cok vahim
40miBen bi 70 olim dusurcem hedefimi 65 e fln sonra 60 5540
Tartida 69 u gorsem bi
ayrica canim rizeden odun cikmaz
rizelilrrle evlenmek buyuk sanstirsende kaptin bi rizeli tabi razi olcan opde basinin ustne koy :)))))
Himm anladim canim senin ihmalin yani@erigim canım aynen hastane bildirmiş ama benim aile hekimin hala annemlerin oradaki gözüküyordu. evlendikten sonra buraya aldıramıştım. onun için gitmiştim. şimdi buradakiler eski aile hekimimle irtibata geçeceklermiş ve gebelik takibini buradan yapacaklarını ileteceklermiş ki ceza alınmasın diye. son usg'yide adet tarihime göre bebeğin gelişimini görmek için istemişler.
Cicikleri oyuncak ettigi icin kuzey brnde oyle birsey olmuyoBen emzirirken nedense tuvaletim geliyo bidr cok susuyorum sanada oluyomu oyle :)
valla ramak kaldi bide iyi uyuyokikuziş yakacak bigün seni ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?