Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ay biz hatunlar saracak illa bişi buluruz :) canım orkideyi göndermekten önemli olan devamını inceliklerle getirmek ama benim hayatıma girenler hep bi hödük oluyor.
Evlendikten sonra hemen hemen hepsi hoduklesiyorlar, takma
Yaa gerci hep erkeklere laf soyluyoruz da, sanki biz ayni ozeni gosteriyoruz. Neredeyse 13 yildir beraberiz, benim de eski inceliklerimden eser kalmadi..
Ayol fiziken bile ince degilim ben artik

Merhaba güzel bayanlar bugün evdeyim ama o da temizlikle gidiyor rejime dikkat ediyorum listelerimi yazamıyorum bundan sonra telefona not alıp akşam burda paylaşacam.Grip olacak gibi hisediyorum ne yapsamda olmasam acaba?

Suan dustum zaten :))))) eksilerdeym ama cok fark yok yarin ac karnina hersey netlesicek adetim bitmedi daha bide o da kafa karistiriyo
Ohh ohh ne guzel reglin ilk 4gunu sislik etkiliyor ama sonlara dogru pek etkilemiyor sabah cibildak ac karina
Dogrudur basiyorlar yagi o yuzden ben is yerine rvden goturyrdum
ay biz hatunlar saracak illa bişi buluruz :) canım orkideyi göndermekten önemli olan devamını inceliklerle getirmek ama benim hayatıma girenler hep bi hödük oluyor.
Bi arkadas gecen esini anlatiyor en duygusalini buldum derken wn odununu secmisim dedi dusun iste
Ama esimin hakkini yemeyim ben raziyim rabbimde ondan razi olsun her konuda iyi ki var
E Etabiti canim vermissindir sen o kosturmacanin icinde merak etme :)

@erigim canimcim bizim carsamba gunu olan toplantimizda bitti artik kacamak yok senden oncr mezun olucam canimcim :))
bi kere benim hedef 58li seninki 70tabiki benden once mezun olcaksin tatlim ama ben bu boyla 158 70i hedeflersem olmaz

Merhaba güzel bayanlar bugün evdeyim ama o da temizlikle gidiyor rejime dikkat ediyorum listelerimi yazamıyorum bundan sonra telefona not alıp akşam burda paylaşacam.Grip olacak gibi hisediyorum ne yapsamda olmasam acaba?
Tatlim zencefil limon karabiber ilik suya karistir aci oluyor ama birebir kurtarici istersen biraz bal katarsin

Bu iki gundur az su iciyordum cozumu buldum suyuma greyfurt dilimleri attim guzel bi aroma oldu su icemeyenlrre tavsiye

Tatlim zencefil limon karabiber ilik suya karistir aci oluyor ama birebir kurtarici istersen biraz bal katarsin
Tamam canım hemen deneyecem allahtan hepsi var evde.Hapşırık baş ağrısı felaket şu odaları süpürdüm birde silip toz alayım dinlecem zaten.

Ayyy çok şükür evime geldim. Sabahtan beri disardayim. İlk önce hastaneye gittim 10 günlük daha is göremezlik raporu aldim ki cikisim ocaga gelsin diye. Oradan saglik ocagina gittim aile hekiminde kaydim yoktu onu yaptirdim. Gebelik için gerekliymis yoksa hekimler bakanlıktan ceza aliyormus. Aile hekimi de şimdiye kadar ki tüm testleri ve USGlileri istedi. Sonra tekrar eve geldim onlari alip goturdum. Oradan markete ugradim. Eve geldim. Bi vaktim ki anahtarlarim yok. Tekrar saglik ocagina gittim tartilirken cebimden cikarip masaya koymuştum orada unutmusum. Sonra tekrar eve geldim. Offf çok Yoruldum. Demekki neymiş hamlasmamak için hergun bundan sonra yürüyüşe cikmam gerekiyormus.

Merhaba kizlaar nabersnz nasil gdyo telim bozuk sarj almiyo yine okulda gorevlinn sarjni istedm denedm oldu ama kolyca btyo neyse naslsnz @erigim ewet haklisn bu hafta evden yemk goturemdm hic uyku duzenm ve beslenme duzenm karsik oldu ozellikle sabahlarim ama tum aksamlarda dikkat ettim ins ise yarar ve 3 4 gun icnde regl olcm sanirim maydonoz harcnde wc ye kolay cikatan onerilernz varmi?

Tamam canım hemen deneyecem allahtan hepsi var evde.Hapşırık baş ağrısı felaket şu odaları süpürdüm birde silip toz alayım dinlecem zaten.
Gecmis olsun onlemini al ins canim.

Ben bi 70 olim dusurcem hedefimi 65 e fln sonra 60 55 40
Tartida 69 u gorsem bi

ayrica canim rizeden odun cikmaz
rizelilrrle evlenmek buyuk sanstir sende kaptin bi rizeli tabi razi olcan opde basinin ustne koy :)))))

Bende fiziken kismina katiliyorum
Ooo sen epey costun, hadi bakalim ben haftaya bir silkelenip kendime geleyim de, yeniden sahalara doneyim
Beni unuttun mu
Dinlen canim bakima al kendini
Sen ist degilmisin normalde istanbul pilot bolge orada senin hastanen sisteme gebe olarak giriyor kaydin direk saglik ocagina dusuyor aslinda ayrica usglerini filan niye istemis ki :?
tatlim sarji kucumseme buyuk ihtimal bataryan sismistir cikar bak fark edersin degistir hemen mazallah cok tehlikeli

Su kuzeyin yuzunden bi gun altima kacircam ya ne zaman tuvaletim gelse uyaniyor sonra emerken kucakta uyuyor biraksam uyanacak birakmasam durum cok vahim

@erigim canım aynen hastane bildirmiş ama benim aile hekimin hala annemlerin oradaki gözüküyordu. evlendikten sonra buraya aldıramıştım. onun için gitmiştim. şimdi buradakiler eski aile hekimimle irtibata geçeceklermiş ve gebelik takibini buradan yapacaklarını ileteceklermiş ki ceza alınmasın diye. son usg'yide adet tarihime göre bebeğin gelişimini görmek için istemişler.

ahahah aynen yaa hep karsidan bekleemek olmaz ben bazen cok tuhaf oluyorum esimin surati aynen boyle oluyo hamileyken esime bikere dedim ki coraplarinla evde gezme adam sok oldu ayaklarimi omzumami alim dmisti yeterki sarmak iste nefes almasina bile bi bahane bulurum o potansiyel var bende :))

Ooo sen epey costun, hadi bakalim ben haftaya bir silkelenip kendime geleyim de, yeniden sahalara doneyim
gel bakim seninde ifadeni alim

Su kuzeyin yuzunden bi gun altima kacircam ya ne zaman tuvaletim gelse uyaniyor sonra emerken kucakta uyuyor biraksam uyanacak birakmasam durum cok vahim
Ben emzirirken nedense tuvaletim geliyo bidr cok susuyorum sanada oluyomu oyle :)

Ben bi 70 olim dusurcem hedefimi 65 e fln sonra 60 55 40
Tartida 69 u gorsem bi

ayrica canim rizeden odun cikmaz
rizelilrrle evlenmek buyuk sanstir sende kaptin bi rizeli tabi razi olcan opde basinin ustne koy :)))))
40mi 40 olursan 40lara karisirsin
Bak bak hemserisinide korurmus niye kiz rizelinin okuzunude gordum konusturma beni simdi neyseki canli kanli insancilini aldim
Himm anladim canim senin ihmalin yani
Ben emzirirken nedense tuvaletim geliyo bidr cok susuyorum sanada oluyomu oyle :)
Cicikleri oyuncak ettigi icin kuzey brnde oyle birsey olmuyo
kuziş yakacak bigün seni ama
valla ramak kaldi bide iyi uyuyoki

VAZGEÇEN OLMAYIN!

Hedefe giden her yol mübah değildir. Başarılı olmanın göstergesi, ne kadar kilo verdiğiniz, ne kadar sürede zayıfladığınız veya gittiğiniz uzmanın popülerliği değil unutmayın. Asıl önemli olan yaşam biçiminize uygunluk, sağlığınıza yarattığı fayda, sizi tatmin etmesi, mutluluk seviyeniz ve verdiğiniz kiloyu ömür boyu koruyabilmenizdir.
‘Tavşan ile Kaplumbağa’ hikayesini hatırlayalım. Tavşan, “Bu ormanda benden hızlı koşan yoktur, varsa yarışalım” diye söyleniyormuş. Kaplumbağa bir gün, “Kendine o kadar güvenme. Ben senden daha hızlı koşarım” demiş. Tavşan, ona gülerek, “Sen mi benimle yarışacaksın?” diye alay etmiş ve yarış başlamış.
Tavşan çok hızlıymış, geri dönüp bakmış kaplumbağa yok. O da bir ağacın dibinde
uyumuş. Uyandığında görmüş ki kaplumbağa yarışı bitirmek üzere. Tavşan koşmuş ama kaplumbağa bitişe önce ulaşmış.
Kaplumbağa tavşana, “Hiçbir zaman kendini başkalarından üstün görme. Sen uyudun, ben çalışarak seni geçtim” demiş.
Bu hikaye amaca ulaşırken hızlı olmanın değil stratejik düşünme ve hedefe gitme arzusundaki kararlı tutumun önemli olduğunu açıkça gösteriyor.
‘Afiyetle Diyet’ kitabımda diyetin psikolojisinden, diyetten neden vazgeçildiğinden ve önleme yollarından uzun uzun bahsettim.
Kilo verme hedefinizde de kısa sürede hızlı kilo vermeyi hedeflerseniz tavşan gibi yolda kalırsınız. Çünkü uzun soluklu ve kararlı, ne istediğini bilen ve alışkanlıklarını bu yönde değiştirmeye hazırlanan birey gerçek sonuca ulaşır ve bir daha kilo almaz. Kilo vermek ve korumak kısa süreli bir yarış değil, uzun bir maratondur.
İster beş ister 50 kilo verilmek istensin, tekrar kilo almamak ve sağlıklı bir ömür için yeme ve yaşam şeklinin tamamen ya da kısmen değiştirilmesi gerekiyor. Bu değişiklikler diyet programının ilk haftasında zor gelmeyebilir. Çünkü başlangıçtaki heyecan, diyet yapan kişiyi motive etmeye yeterli. Ancak genelde 2 - 3 hafta sonra, ‘yeni’ yeme alışkanlığı her zamanki yaşam tarzıyla çatışmaya başlıyor. Eğer kişi bu konuda hazırlıklı değilse, diyete devam etme arzusunu yitiriyor. Bu dönemde sabırlı olmak ve sürekli tartılmamak gerekir. Bunun normal ama geçici bir durum olduğu kabul edilebilirse duraksama dönemi daha çabuk atlatılabilir.
Duraksama dönemi kilo vermek isteyen herkesin başına gelir, hatta özellikle kadınlar bazı hormonal değişiklikler sebebiyle kilo almış gibi görünebilir. Eğer siz amacınızı ömür boyu dengeli beslenmek üzerine kurarsanız bu olağandışı dönemleri de kolaylıkla atlatabilirsiniz.
Unutmayın, hep söylüyorum hayatın birçok alanında olduğu gibi diyette de “Başarısız yoktur, vazgeçen vardır.”

Dilara Kocak -iyi yasam-cadde milliyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…