Canım ben migrostan buldun doktor tavsiye etti.Bu diyetisyenin verdigi sok diyet mi?
Portakal cicekli beyaz cay ne yav, nerden buldun ki onu, ilk kez duydum
Canım ben samsung kullanıyorum evlenirken almıştım yani geçen sene eylülde ama hiç memnun değilim ondan uzak durabilirsin.Annem ve kardeşim vestek kullanıyor çok memnunlar.Bugun soru sorma gunum, bisey daha sorucam
Bulasik makinemi degistiricem. Siz hangi marka ve modeli kullaniyorsunuz, memnun musunuz? Ne onerirsiniz?
Ben genelde degisik yaoiyorum soslu filan keki pek sevmem hic sadesini yapmadim piyona filan guzel oluyo begeniyorlar yaniYa kizlar soyle guzel, kolay bir kek tarifiniz var mi? İci soyle bulgur bulgur olsun istiyorum. Mevcut tarifimden coook sıkıldim..
Annem arceligin piyano serisindekini aldi yazin cok memnun. Bende beko var bende memnunumBugun soru sorma gunum, bisey daha sorucam
Bulasik makinemi degistiricem. Siz hangi marka ve modeli kullaniyorsunuz, memnun musunuz? Ne onerirsiniz?
yok yemem zaten migrwnim artiyo abur cuburd yeyince bak basim catliyor yine uff karnimda acikti nerde bu kocam yaSandalyeye cikar yetisirsin
Abur cuburu hic almamak lazim ama bizim evde de bir hosbes canavari varadam kendinden geciyor yerken
Bak kendime ceza verdim, simdi mutfak tezgahinda kicaman bir kek duruyor ama, yemiyorum
Ne alirsan al icine iyi bak misal kasik catal yeri hareketli olsun uc katli almayacaksan uc katlida zaten en ustte sabitBugun soru sorma gunum, bisey daha sorucam
Al biri daha fazla kacirmis abur cuburuKahvaltimmm
Patatesli yunurta
Cay 2 adet dore buskivi
Atistirmalar
3 adet cips cok canim cekiyooooo
Hg tatlim nasil gecti tatilSelam kizlarrr ben geldimmmm :))
Aynen dunden beri cok cips kola istiyoo canimmmAl biri daha fazla kacirmis abur cuburu
Dokunma biraz onceye kadar kafaya koymustum milfoyden tost yapacaktim sonra eski fotigraflarima baktim birde yenilere ve vazgectim dilara kocagin youtubeda portakalli ispanak salatasi var onu yapacagimAynen dunden beri cok cips kola istiyoo canimmm(
bende bazen oyle hissedyrm. Sut ic tarcinli yada meyve yeSabah
1dlm ekmek
2yumurta
Biraz peynir
1domates
5zeytin
Ara
2kk kadar muhallebili incir tatlisi
1dlm ucgen dilim firinda mucver
Ara
6 hosbes
1kahve
Ve acim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?