Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya kizlar soyle guzel, kolay bir kek tarifiniz var mi? İci soyle bulgur bulgur olsun istiyorum. Mevcut tarifimden coook sıkıldim..

Bu diyetisyenin verdigi sok diyet mi?
Portakal cicekli beyaz cay ne yav, nerden buldun ki onu, ilk kez duydum
Canım ben migrostan buldun doktor tavsiye etti.
Bugun soru sorma gunum, bisey daha sorucam
Bulasik makinemi degistiricem. Siz hangi marka ve modeli kullaniyorsunuz, memnun musunuz? Ne onerirsiniz?
Canım ben samsung kullanıyorum evlenirken almıştım yani geçen sene eylülde ama hiç memnun değilim ondan uzak durabilirsin.Annem ve kardeşim vestek kullanıyor çok memnunlar.

Sandalyeye cikar yetisirsin
Abur cuburu hic almamak lazim ama bizim evde de bir hosbes canavari var adam kendinden geciyor yerken
Bak kendime ceza verdim, simdi mutfak tezgahinda kicaman bir kek duruyor ama, yemiyorum
yok yemem zaten migrwnim artiyo abur cuburd yeyince bak basim catliyor yine uff karnimda acikti nerde bu kocam ya

Bugun soru sorma gunum, bisey daha sorucam
Bulasik makinemi degistiricem. Siz hangi marka ve modeli kullaniyorsunuz, memnun musunuz? Ne onerirsiniz?
Ne alirsan al icine iyi bak misal kasik catal yeri hareketli olsun uc katli almayacaksan uc katlida zaten en ustte sabit
Benim hepsi bosch cok memnunum ama eltiminde bosch olmasina ragmen son cikanlar cok dar ve sabit hersey yer degistorebilmeli ozellikle bulasik makinasinda en cok kullandigimiz o sonucta annemede bosch almistim oda memnun arcelikte guzel ama cabuk ariza verdi diger eltimin ki vestel ise sans gercekten sans kimisi cok memnun kimisinin elunde kalmis
Once icine bak sonra marka arastir

Bugun karnim doymuyor inanamiyorum kendime icime birsey kacti sanki iki kisi varda icerde acliktan oluyor gibi

Sabah
1dlm ekmek
2yumurta
Biraz peynir
1domates
5zeytin

Ara
2kk kadar muhallebili incir tatlisi
1dlm ucgen dilim firinda mucver

Ara
6 hosbes
1kahve

Ve acim

Kahvaltimmm
Patatesli yunurta
Cay 2 adet dore buskivi

Atistirmalar
3 adet cips cok canim cekiyooooo

Sabah
1dlm ekmek
2yumurta
Biraz peynir
1domates
5zeytin

Ara
2kk kadar muhallebili incir tatlisi
1dlm ucgen dilim firinda mucver

Ara
6 hosbes
1kahve

Ve acim
bende bazen oyle hissedyrm. Sut ic tarcinli yada meyve ye
ben un helvasi yedim rahatladm valla ohhmis gibide yapmisim ohhh yaramasin

döndüm kaptan döndüm hiç vaktim yoktu ki pilatese başlıyorum galiba ya 48i neredeyse gördüm zaten ödemle başım belada ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…