Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

45 yaşındayım

sen nereye kız, boğazımı tutup kilo vereyim dicene izin diyo döverimmm
yok izin sana

ay valla mi ben sook
tamam kaptan cikmayivereyim seni mi kircaam

Gecen haftaki kilom = 70.5
Bugun = 69.2

-1.3
Aslinda haftaici 68 li rakamlar falan gördüğüm oldu tartıda ama tuvalet problemi etkiliyor beni
Selam kızçeler
Hayırlı cumalar

Geçen hafta : 78.4
Bugün : 76
Fark : 2.4
Yüzde : 3.06
moni

helal olsun kizlar masallah diyorum

ben 31

*** 10. TAKIM 692. ETAP ***

60kiloyum (85,8/85,5/0,3/%0,35 )İzinli.
Aylin42konya(78,4/76/2,4/% 3,06)
Optumkibby(56,8/56,6/0,2/%0,35)
sara_28(84,0///%)Sabit.
busefit(74,1/74,7/-0,6/%-0,81)
Fitimfitsinfit(76,9/76,2/0,7/%0,91)
eddak(74,4///%) 2. kez kilo bildirmedi, izinli.

10. Takım Ortalaması: % 0,551

takım içi

Baby Cat(77,3/b)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
yst38 (77,2/b)679. etapta 76 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Zehra_mda( 70,5/69,2) 554. etapta 58,7 kg ile, sağlık nedeniyle izne ayrılan üye.
ekrl(64,7/b)684. etapta 61,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. h:62
Natsume (69,5/71,5) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.
HLLAK (74/ )yeni üye, bt:12/09/2020 bk: 74 h: 63
Serenselenim(77,2 )yeni üye, bt:18/09/2020 bk: 77,2 h:

tum gun disardaydik
izne ciktim saniyodum

sabah cisli oldu
oglen ev yapimi bi dilim muzlu rulo pasta
aksam yok tabiki

yarina toparliyorum bu hafta 2 kilo vermem lazim. ayda 2 kilo verdigim icin dev bi hedef oldu bu
felekten bi gün çalmışsın bahaneyle
işte bak izne ayrılanların sonu bu oluyor maalesef ki sen sadece izne ayrıldın sanıyordun düşünsene bide izinli olduğunu

Kahvaltı
2 pose yumurta domates salatalık 6 zeytin kaşar peyniri 1 dilim beyaz peynir avuc ici kadar köy ekmeği
+ 1 kupa çay

Ara
Yeşilçay
Türk kahvesi 6 kuru üzüm

Öğle
Yarım kase çorba
2 tane püreli kadın budu köfte
1 tabak barbunya

Ara
3 tane murdum erik 1 armut 6-7 tane fındık

Akşam
Yarım tabak nohut
10-12 tane patates kızartması
1 bardak kefir
üzüm

Çay

2.5-3 litre civarı su
7000-7500 civarı adım

merhaba kızlarrr izne ayrıldım haydi hayırlı olsun. uzun zamandır az eksi, az artı, çok sabit olarak listeye devam ediyordum. düzenli kilo verme olayını yola koyamayınca fazlaca stres yaptım. cuma günü yaklaştıkça geriliyordum. biraz ara vereyim. kendimi gerçekten hazır hissedince girerim yeniden.

Ben hastaliktan sonra bi sacmaladim bi toplayamadim kendimi simdi regl gelecek o bitsin hemen cik gelecem.
Burayi temmelli birakirsam kesin kilo alirim mazallah suan 75 im. Canm.. Sende birakma

Ben hastaliktan sonra bi sacmaladim bi toplayamadim kendimi simdi regl gelecek o bitsin hemen cik gelecem.
Burayi temmelli birakirsam kesin kilo alirim mazallah suan 75 im. Canm.. Sende birakma

ben de bir kafamı toplayayım. kafa allak bullak olunca olmuyor.

Babaannemin koronavirus testi pozitif çıkmış annemle halam ayni evde ona bakiyor büyük ihtimalle onlara ve ablamlara da bulaştı canım sıkkın kafam cok fena dolu buara pek giremeyebilirim. Cuma bildirim yaparım.

geçmiş olsun canım. peki sen yakın zamanda görüştün mü onlarla ?

felekten bi gün çalmışsın bahaneyle
işte bak izne ayrılanların sonu bu oluyor maalesef ki sen sadece izne ayrıldın sanıyordun düşünsene bide izinli olduğunu

valla oyle oldu bunda da var demek bir hayir burdayim takimim
Bugun biraz abarttim gibi hissediyorum yaa artik birşeyler canım çekmeye başladı zor tutuyorum kendimi

bende o durumdayim diyet zor zanaat sabir kalmıyor bazen

valla izne birakmadi kaptan sag olsun. aynen kopma burdan geri gel bende artidayim. iste bosa giden bi hafta daha pff
Babaannemin koronavirus testi pozitif çıkmış annemle halam ayni evde ona bakiyor büyük ihtimalle onlara ve ablamlara da bulaştı canım sıkkın kafam cok fena dolu buara pek giremeyebilirim. Cuma bildirim yaparım.
yaa cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin bu beladan kurtarsin hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…