- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
45 yaşındayımYazlıktayım burada tartı yok eczaneye gidersem tartılırım Kızlar burada kesin zayıflarım 1 hafta kalıcam canım kayınvalidem her işimi çok beğeniyor her şeyi bana yaptırıyorKızlar bu arada yaşlarınız kaç çok merak ediyorum ben 25 Oldum :) :)
Ben 34 üm canımYazlıktayım burada tartı yok eczaneye gidersem tartılırım Kızlar burada kesin zayıflarım 1 hafta kalıcam canım kayınvalidem her işimi çok beğeniyor her şeyi bana yaptırıyorKızlar bu arada yaşlarınız kaç çok merak ediyorum ben 25 Oldum :) :)
45 yaşındayım
Sağol canım benim31 yaşındayım ben cnm kolay gelsin
Bende 49Sağol canım benim
sen nereye kız, boğazımı tutup kilo vereyim dicene izin diyo döverimmm
yok izin sana
Gecen haftaki kilom = 70.5
Bugun = 69.2
-1.3
Aslinda haftaici 68 li rakamlar falan gördüğüm oldu tartıda ama tuvalet problemi etkiliyor beni
Yazlıktayım burada tartı yok eczaneye gidersem tartılırım Kızlar burada kesin zayıflarım 1 hafta kalıcam canım kayınvalidem her işimi çok beğeniyor her şeyi bana yaptırıyorKızlar bu arada yaşlarınız kaç çok merak ediyorum ben 25 Oldum :) :)
felekten bi gün çalmışsın bahaneyletum gun disardaydik
izne ciktim saniyodum
sabah cisli oldu
oglen ev yapimi bi dilim muzlu rulo pasta
aksam yok tabiki
yarina toparliyorum bu hafta 2 kilo vermem lazim. ayda 2 kilo verdigim icin dev bi hedef oldu bu
Bugun biraz abarttim gibi hissediyorum yaa artik birşeyler canım çekmeye başladı zor tutuyorum kendimiay valla mi ben sook
tamam kaptan cikmayivereyim seni mi kircaam
helal olsun kizlar masallah diyorum
ben 31
istanbul sogumaya basladi
Allah affetsin hic sevmiyom sogugu yaz cocuguyum ondan mi bilmem donuyom ya. az da kansizlik var ama sanki hic kanim yok gibi donarim soguktaa
ay evsizler ne yapsın Allah yardim etsin sogukta kalanlara insanlara hayvanlara tüm canlılara
iyi geceler tekrar
Ben hastaliktan sonra bi sacmaladim bi toplayamadim kendimi simdi regl gelecek o bitsin hemen cik gelecem.evet obezi biliyorum ama ilgilenen cok diyordu aile aparmani demisti. yoklugu cok belli hee
malesef gec gordum elimden geleni yaptim cnm. bunu da not aldim cubuk tarcinim olsa hemen yapardim bugun. cok sag ol ❤
haklisin cnm. insan yerken anlamiyor yazarken farkettim
yaa bizde bisey oldu sandik sorumsuz edaaaa 3 haftada 2 kez bildirim yapmayarak rekor kirmis olabilirsin
benim de if cortladi. kiloda tutuldu kaldi.valla motivasyon yerlerde. benim de izne cikasim var.hatta cikacam. cocuk artik 7.5 - 8.5 arasi uyanıyor 10 gundur benimde pertim cikiyor acikcasi
bu cocuklar keske okula gitmese bu pandemide ne desem bilemiyorum Allah yardimcin olsun canim ❤ seker ihmale gelmez dikkat et kendine
cok sukur sevindim canim
seytanin isi bunlarbenim adam da hergun cikiyor ben eskiden daha kotuydu simdi bi gun cikmasam. bi gun cikiyorum. neden cikiyorum bilmiyorum ama uzumunu ye bagini sorma
Ben hastaliktan sonra bi sacmaladim bi toplayamadim kendimi simdi regl gelecek o bitsin hemen cik gelecem.
Burayi temmelli birakirsam kesin kilo alirim mazallah suan 75 im. Canm.. Sende birakma
Babaannemin koronavirus testi pozitif çıkmış annemle halam ayni evde ona bakiyor büyük ihtimalle onlara ve ablamlara da bulaştı canım sıkkın kafam cok fena dolu buara pek giremeyebilirim. Cuma bildirim yaparım.
felekten bi gün çalmışsın bahaneyle
işte bak izne ayrılanların sonu bu oluyor maalesef ki sen sadece izne ayrıldın sanıyordundüşünsene bide izinli olduğunu
Bugun biraz abarttim gibi hissediyorum yaa artik birşeyler canım çekmeye başladı zor tutuyorum kendimi
Ben hastaliktan sonra bi sacmaladim bi toplayamadim kendimi simdi regl gelecek o bitsin hemen cik gelecem.
Burayi temmelli birakirsam kesin kilo alirim mazallah suan 75 im. Canm.. Sende birakma
yaa cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin bu beladan kurtarsin hepimiziBabaannemin koronavirus testi pozitif çıkmış annemle halam ayni evde ona bakiyor büyük ihtimalle onlara ve ablamlara da bulaştı canım sıkkın kafam cok fena dolu buara pek giremeyebilirim. Cuma bildirim yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?