Aunen canm birakmak. Yok. Bugun pismis tavuk. Yedim. Allahim biyere sigamadim. Kemiklerim agridi resmen. Yarim. Misafirlige gidicem ona gidene kadar bisey yemicem midem anca toplanir 2 ye kadarvalla oyle oldu bunda da var demek bir hayir burdayim takimim
bende o durumdayim diyet zor zanaat sabir kalmıyor bazen
valla izne birakmadi kaptan sag olsun. aynen kopma burdan geri gel bende artidayim. iste bosa giden bi hafta daha pff
yaa cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin bu beladan kurtarsin hepimizi
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versinBabaannemin koronavirus testi pozitif çıkmış annemle halam ayni evde ona bakiyor büyük ihtimalle onlara ve ablamlara da bulaştı canım sıkkın kafam cok fena dolu buara pek giremeyebilirim. Cuma bildirim yaparım.
Tavuk çok severimAunen canm birakmak. Yok. Bugun pismis tavuk. Yedim. Allahim biyere sigamadim. Kemiklerim agridi resmen. Yarim. Misafirlige gidicem ona gidene kadar bisey yemicem midem anca toplanir 2 ye kadar
Yok ben istanbuldayım onlar memlekette.geçmiş olsun canım. peki sen yakın zamanda görüştün mü onlarla ?
Bi yere gidemiyon ohh canıma değsin.Valla çok sevindim busecim,izne ayrılabilseydin emeklerin heba olucaktıay valla mi ben sook
tamam kaptan cikmayivereyim seni mi kircaam
helal olsun kizlar masallah diyorum
ben 31
Kaçıncı olduk diye heyecanla geçmişi okuyorum,işlerim daha yeni bitti ancak okuyorumlisteyi paylaştım
Yine uğra ama özletme kendinimerhaba kızlarrrizne ayrıldım haydi hayırlı olsun. uzun zamandır az eksi, az artı, çok sabit olarak listeye devam ediyordum. düzenli kilo verme olayını yola koyamayınca fazlaca stres yaptım. cuma günü yaklaştıkça geriliyordum. biraz ara vereyim. kendimi gerçekten hazır hissedince girerim yeniden.
Çok geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatır.Zatürre aşısı yaptımış mıydı?Babaannemin koronavirus testi pozitif çıkmış annemle halam ayni evde ona bakiyor büyük ihtimalle onlara ve ablamlara da bulaştı canım sıkkın kafam cok fena dolu buara pek giremeyebilirim. Cuma bildirim yaparım.
Tebrik ederim aylinBulduumm 3. Olmuşuz ben de 2. Olmuşum.Yüzdem 3.06,birinci olanın yüzdesi de 3.24 biraz daha geç bildirim yapsaymışım belki 1. olurdum
Sabah sabah börek yapıyorumHu huuuuu günaydın hanımlar,nerdesiniz
çok geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin hafif atlatıp geçirler inş.Babaannemin koronavirus testi pozitif çıkmış annemle halam ayni evde ona bakiyor büyük ihtimalle onlara ve ablamlara da bulaştı canım sıkkın kafam cok fena dolu buara pek giremeyebilirim. Cuma bildirim yaparım.
Çok tşk ederim kaptanımEvet kızlar takım olarak 3. olduk kutluyorum herkesi
3. olmamızda büyük emeği olan Aylinime de teşekkür ediyorum
ve bireysel 2. liğinden dolayı da kutluyorum.
Aylin42Konya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?