tabii ki. hoşgeldinizBende katıla bilirmiyim
H b tşklertabii ki. hoşgeldiniz
sen nereye kız, boğazımı tutup kilo vereyim dicene izin diyo döverimmmgunaydin kizceler
dun 1.6 artidaydim bayaa ugrastim ama tam kurtulamadim artilardan
gecen hafta 74.1
bu hafta 74.7
+600
izne ayrilmak istiyorum kaptanliste sorumlulugu alacak motivasyonum kalmadi takimi etkilemek istemiyorum ❤
kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz.ne zaman baslıcam ben
kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz.
ilk sayfada kurallarımız var.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
[/QUOT slm arkadaslar ben serap 37 yasında1.66 boy 77 200 kilom ev hanımıyım evliyim 2 kız cocuk annesıyım 19 ve 11 yasında seren ve selen isminde kızlarım 2 tanede oğlum var fetiyede oturuyorum izmirden buraya 2 yıl oldu geleli benim hic zayıf halim olmadıki kilo vermek istiyorum cunku kızım a söz verdim
Hoşgeldin canımBende katıla bilirmiyim
İyi canım çok şükürvalla benim de düzen bozuk. 2 öğüne geçmiştim ama tam oturtamadım. 2 gündür 3 öğün yiyorum. bazı şeyleri yoluna koyacaktım. ama olmadı. yoğunluğum geçmedi.
kendine dikkat et canım.
çok geçmiş olsun canım. şimdi nasıl?
tamam canım benim çok teşekkür ederim :)Kimyasaldan uzak dur canım
Salatalarına keten tohumu, zeytinyağı ekle. Ben yağı hiç kesmedim ve salatama 1 tutam sinameki otu ekleyip yedim.
Önemli not: sinameki çayı zararlı, asla kullanmayın fakat ot olarak salata yada çorbalarda yenebilir ( normale dönene kadar)
Yatmadan yoğurt ye canım yatarken yağ yakıyor bir kase yoğurt pul biber nane limon karıştır faydasını göreceksin soda katanlarda var ama ben katmıyorum :)merhaba kızlar. 2 öğünü bu sefer yapamadım. çok yoğunum. bazı sorunlar var. olmadı. pazartesiden itibaren işyerine yemek gelecek. ondan yiyeceğim. evden taşımak zor geliyor artık. bir süre böyle yiyeceğim. sabahla akşamı da ayarlarım artık.
31 yaşındayım ben cnm kolay gelsinYazlıktayım burada tartı yok eczaneye gidersem tartılırım Kızlar burada kesin zayıflarım 1 hafta kalıcam canım kayınvalidem her işimi çok beğeniyor her şeyi bana yaptırıyorKızlar bu arada yaşlarınız kaç çok merak ediyorum ben 25 Oldum :) :)
Sağol canım :)31 yaşındayım ben cnm kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?