Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çünkü öncelikle sağlıklı bir bedende olmak , İstediğimi giymek istiyorum, bulduğumu değil. Artık obez ya da şişko değil normal insan ebatlarında olmak istiyorum. Rahatça hareket etmek koşmak istiyorum. En önemlisi kendimi mutlu etmek istiyorum.. Bu yaşımda ki zayıf halim nasıl görünüyor bilmek istiyorum..

Allah hayra çıkarsın canım

tunaydin kizceler 3.olmusuz tebrik ederim kilo veren herkesi

Aylin42Konya bireysel dereceni tebrik ederim cnm azicik da bana bulassin insallah bu azminden
Eski azmim benim de yok busecim.Hele bugün sapıttım Bu hafta çok zorlandı ,irademle baya bi mücadele ettim.Geçen 2 hafta da +400 ve sabittim.Bu hafta nasıl olacak bilmem.Bende mi izne ayrılsam diyorum

İyi akşamlar

menüm

Kahvaltı
Yulaf lapası (2yk yulaf ezmesi, 1 sb süt, 1 incir, tarçın)

öğle
5yk patlıcan yemeği
4yk yoğurt
Salata
Yarım dilim ekmek

ara1
İncir-sade kahve

ara2
Yarım çb leblebi

akşam
Yeşil mercimekli omlet
Avokado
1 kaşık yoğurt

su: 2,5 lt
Spor: 300 ip

Kahvaltı
1 armut
Yumurta domates salatalık yesillik zeytin kaşar peyniri minik bi parça köy ekmeği 1 cay kaşığı tahin pekmez
çay

Öğle
Yarım kase çorba
1 bardak kefir 1 kuru kayisi 1 hurma 6-7 tane fındık 2 tane ceviz

Ara
3 gün kurusu 1 buçuk fincan sütlü çözülebilir kahve

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Sebzeli tavuk (1 tane but)
Cacık

Çay

2.5-3 litre civarı su
9000 civarı adım

valla ben olsam gönüllü kaybederdim

ay bizde seni dusunuyoduk sonuc ne oldu diye. cok sukur iyisin canim. pandemi psikoloji falan birakmadi kimsede.insallah toparlayacaksin kisa zamanda izine ayrilman da isabet olmus
gelmiş geçmiş olsun canım
Rabbim gönlüne ferahlık versin haticecim
Allah hayra çıkarsın canım
Teşekkür ederim hepinize.

Bu hafta bı kadına gittim. Bı tür zayıflama ameliyatı olmuş. Karın derisi sarkmış. İncelen deri göbek fıtığı ile yırtılmış . Hem fıtık ameliyatı hem deri toplama ameliyatı olmuş. Üstüne korona olmuş. Üstüne dikişler enflasyon almış. Siz siz olun kendinize bakın.

Allah yar ve yardımcınız olsun canım
Ah çok zor çok Allah yardımcısı olsun miniğin, inşallah gelişme olur düzelme gösterir.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.
Ne aşısı yaptırmıştın rutin yapilanlar mi yoksa ekstra bisey mi
Cok sag olun arkadaslar eksik olmayin Amin insallah atlatırız erkenden hayirlisiyla
Normal rutin aşılar
2 aylik ,6 aylik, dogdugunda k vitamini zaten hemen, 2 sefer rotavirusu, 1 adet ozel menenjit 2 ayla 6 ay arasi asi var miydi hatirlamiyorum su an saglik karnesi evde 4 aylik vardiysa onu da yaptirmisizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…