Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Krema eklemeden yaparsan gayet de yenilebilir

yok hic bulasmadim

Eski azmim benim de yok busecim.Hele bugün sapıttım Bu hafta çok zorlandı ,irademle baya bi mücadele ettim.Geçen 2 hafta da +400 ve sabittim.Bu hafta nasıl olacak bilmem.Bende mi izne ayrılsam diyorum

valla dayanbildigin kadar burda dayan derim yoksa ucu kaciyo

kadinin basina gelmeyen kalmamış desene gobek fitigii var midir acaba bende de. fıtık zenginiyim malum

ben benimkine rota ve menenjit yaptirmadim bunlar parali sanirim. parali hicbi asi yaptirmadim. rotayi arastirmistim rotadan sonra alerji gorulen bebek cokmus. olan olmus rabbim sifa versin kuzuna hic kıyamıyorum bebeklere çocuklara icim parcalaniyo valla. seni nasil etkiliyor kim bilir

Tarifte pek bisey yok
Un
Tuz
Su
Ile mantıdan yumuşak, poğacadan sert hamur yoğuruyoruz
Yumruktan büyük beze alıp dinlendiriyoruz

Derin bir tavada tereyağı eritiyoruz, birazda sıvı yağ ekliyoruz

Dinlenen bezelerden birini biraz açıp yağlıyoruz kenara alıyoruz
Ikinciyide açıp yağlıyoruz
Üst üste koyup dinlendiriyoruz

Dinlenen yağlı hamuru elimizle çeke çeke esnetiyoruz
Masadan taşıyor

2 kaşık yağ serpip karşılıklı 2 kenarları üst üste gelecek şekilde katılıyoruz
Tekrar yağlıyoruz , diğer karşılıklı kenarları bu sefer uç uca gelecek şekilde katılıyoruz

Yarı kenara istediğin harcı koyup diğer yarıyı üstüne kapatıyoruz

Tepsiye alıp biraz dinlendirip elimizle bastırıp yumurtasını sürüp pişiriyoruz

Aylin42Konya abla bana dargın mısın? Yanlış bir şey mi yaptım acaba diye düşünüyorum
Yok ablam ne dargınlığı canımsın.Tebrik edenlere tşk lerimi ilettim,özellikle de kimseyi gözden kaçırmayım dedim.Ama galiba seni kaçırdım.İnan ki bu msj nı okuyunca ayy natsumemi unuttum dedim Kusura bakma ablacım yaa,inan kafam o kadar dolu ki,sağlık sorunlarım,işler salçalar siparişler... derken bazen gözden kaçırdığım arkadaşlarım oluyordur.Haklarınızı helal edin canlarım.Kimseye hiçbir kastım yok,ben öyle biri değilimdir zaten.Ne gerçek hayatta nede burda hiç kırgın olduğum,gücendiğim,küstüğüm kimse yoktur.Yaşlısı genci çocuğu herkesle anlaşırım.Kaldı ki sana mı dargın olucam kuzum ❤ Hepinizi çok seviyorum

Aylin42Konya canim cok tebrik ederim rekorlari delip gecmissin vallahi nasil. Oldu bu is anlatta motive olakk
Kısaca ıf,ben de buse gibi ıf ı çok sevdim edacım.Ama akşamları zor geçiyor çok acıkıyorum.Şu anda da midem nasıl kazınıyor.Gündüz ipin ucu kaçtı akşam yemedim şimdide çok açıım

Aylin42Konya gecmise cok bakamadim ama anladigim kadariyla yine firtina gibi esmişsin tebrikler
Sağol canım,valla kuzucuğa da çok üzülüyorum.Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.Ama şunu hiç unutma,zaten bilirsinde beterin beteri var.Buna da şükretmek lazım.Böyle düşünerek moralini daha yüksek tutabilirsin tatlım

Tarif için tşk ederim gezom ayrıntılı bir şekilde yazmışın.Geçen sene yaptım sert oldu.Acaba içinin yağını mı az koydum dedim.Ama sende 2 kaşık koymuşun.Neden sert oldu bilemedim

Mmmmmm çok nefis oluyordur ellerine sağlık canım

Bende öyle olmak istiyorum

Ablacım çok sevindim, ben de seni çok seviyorum
Olabiliyor burda mesajların gözden kaçması ya da unutuması, o seçeneği de düşündüm de işte sormak istedim yine de

Ben hepsini yaptirdim canim.
Gene ifin mucizesi desene

Kizlar buarada gecmis olsun yazmissiniz baya mesajlar gecti alintilayamadim tesekkur ederim hepinize. Babaanneme ilac baslamislar bugün. Annemle halamdan da test almışlar. Diğer halamla eşi de pozitif çıkmıştı onlara da filyasyon ekibi gelmiş siz hafif geciriyorsunuz size ilac başlamaya gerek yok demişler. Ablamda karantinada ama ondan test almadılar. Moralleri iyi gibi şuan insallah sorunsuz atlanticaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…