- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Ay bu bennnn
Krema eklemeden yaparsan gayet de yenilebilir
Eski azmim benim de yok busecim.Hele bugün sapıttımBu hafta çok zorlandı ,irademle baya bi mücadele ettim.Geçen 2 hafta da +400 ve sabittim.Bu hafta nasıl olacak bilmem.Bende mi izne ayrılsam diyorum
Teşekkür ederim hepinize.
Bu hafta bı kadına gittim. Bı tür zayıflama ameliyatı olmuş. Karın derisi sarkmış. İncelen deri göbek fıtığı ile yırtılmış . Hem fıtık ameliyatı hem deri toplama ameliyatı olmuş. Üstüne korona olmuş. Üstüne dikişler enflasyon almış. Siz siz olun kendinize bakın.
Cok sag olun arkadaslar eksik olmayin Amin insallah atlatırız erkenden hayirlisiyla
Normal rutin aşılar
2 aylik ,6 aylik, dogdugunda k vitamini zaten hemen, 2 sefer rotavirusu, 1 adet ozel menenjit 2 ayla 6 ay arasi asi var miydi hatirlamiyorum su an saglik karnesi evde 4 aylik vardiysa onu da yaptirmisizdir
Yok arkadaş için yaptımMaaşaallaahh gezom,camiye mi yaptın
Tarifte pek bisey yokTarif isterim
Yok ablam ne dargınlığı canımsın.Tebrik edenlere tşk lerimi ilettim,özellikle de kimseyi gözden kaçırmayım dedim.Ama galiba seni kaçırdım.İnan ki bu msj nı okuyunca ayy natsumemi unuttum dedim
Kısaca ıf,ben de buse gibi ıf ı çok sevdim edacım.Ama akşamları zor geçiyor çok acıkıyorum.Şu anda da midem nasıl kazınıyor.Gündüz ipin ucu kaçtı akşam yemedim şimdide çok açıımAylin42Konya canim cok tebrik ederim rekorlari delip gecmissin vallahi nasil. Oldu bu is anlatta motive olakk
Sağol canım,valla kuzucuğa da çok üzülüyorum.Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.Ama şunu hiç unutma,zaten bilirsinde beterin beteri var.Buna da şükretmek lazım.Böyle düşünerek moralini daha yüksek tutabilirsin tatlımAylin42Konya gecmise cok bakamadim ama anladigim kadariyla yine firtina gibi esmişsin tebrikler
Tarif için tşk ederim gezom ayrıntılı bir şekilde yazmışın.Geçen sene yaptım sert oldu.Acaba içinin yağını mı az koydum dedim.Ama sende 2 kaşık koymuşun.Neden sert oldu bilemedimTarifte pek bisey yok
Un
Tuz
Su
Ile mantıdan yumuşak, poğacadan sert hamur yoğuruyoruz
Yumruktan büyük beze alıp dinlendiriyoruz
Derin bir tavada tereyağı eritiyoruz, birazda sıvı yağ ekliyoruz
Dinlenen bezelerden birini biraz açıp yağlıyoruz kenara alıyoruz
Ikinciyide açıp yağlıyoruz
Üst üste koyup dinlendiriyoruz
Dinlenen yağlı hamuru elimizle çeke çeke esnetiyoruz
Masadan taşıyor
2 kaşık yağ serpip karşılıklı 2 kenarları üst üste gelecek şekilde katılıyoruz
Tekrar yağlıyoruz , diğer karşılıklı kenarları bu sefer uç uca gelecek şekilde katılıyoruz
Yarı kenara istediğin harcı koyup diğer yarıyı üstüne kapatıyoruz
Tepsiye alıp biraz dinlendirip elimizle bastırıp yumurtasını sürüp pişiriyoruz
Tarifte pek bisey yok
Un
Tuz
Su
Ile mantıdan yumuşak, poğacadan sert hamur yoğuruyoruz
Yumruktan büyük beze alıp dinlendiriyoruz
Derin bir tavada tereyağı eritiyoruz, birazda sıvı yağ ekliyoruz
Dinlenen bezelerden birini biraz açıp yağlıyoruz kenara alıyoruz
Ikinciyide açıp yağlıyoruz
Üst üste koyup dinlendiriyoruz
Dinlenen yağlı hamuru elimizle çeke çeke esnetiyoruz
Masadan taşıyor
2 kaşık yağ serpip karşılıklı 2 kenarları üst üste gelecek şekilde katılıyoruz
Tekrar yağlıyoruz , diğer karşılıklı kenarları bu sefer uç uca gelecek şekilde katılıyoruz
Yarı kenara istediğin harcı koyup diğer yarıyı üstüne kapatıyoruz
Tepsiye alıp biraz dinlendirip elimizle bastırıp yumurtasını sürüp pişiriyoruz
Çünkü öncelikle sağlıklı bir bedende olmak , İstediğimi giymek istiyorum, bulduğumu değil. Artık obez ya da şişko değil normal insan ebatlarında olmak istiyorum. Rahatça hareket etmek koşmak istiyorum. En önemlisi kendimi mutlu etmek istiyorum.. Bu yaşımda ki zayıf halim nasıl görünüyor bilmek istiyorum..
Ablacım çok sevindim, ben de seni çok seviyorumYok ablam ne dargınlığı canımsın.Tebrik edenlere tşk lerimi ilettim,özellikle de kimseyi gözden kaçırmayım dedim.Ama galiba seni kaçırdım.İnan ki bu msj nı okuyunca ayy natsumemi unuttum dedimKusura bakma ablacım yaa,inan kafam o kadar dolu ki,sağlık sorunlarım,işler salçalar siparişler... derken bazen gözden kaçırdığım arkadaşlarım oluyordur.Haklarınızı helal edin canlarım.Kimseye hiçbir kastım yok,ben öyle biri değilimdir zaten.Ne gerçek hayatta nede burda hiç kırgın olduğum,gücendiğim,küstüğüm kimse yoktur.Yaşlısı genci çocuğu herkesle anlaşırım.Kaldı ki sana mı dargın olucam kuzum ❤ Hepinizi çok seviyorum
Ben hepsini yaptirdim canim.Cok sag olun arkadaslar eksik olmayin Amin insallah atlatırız erkenden hayirlisiyla
Normal rutin aşılar
2 aylik ,6 aylik, dogdugunda k vitamini zaten hemen, 2 sefer rotavirusu, 1 adet ozel menenjit 2 ayla 6 ay arasi asi var miydi hatirlamiyorum su an saglik karnesi evde 4 aylik vardiysa onu da yaptirmisizdir
Gene ifin mucizesi deseneKısaca ıf,ben de buse gibi ıf ı çok sevdim edacım.Ama akşamları zor geçiyor çok acıkıyorum.Şu anda da midem nasıl kazınıyor.Gündüz ipin ucu kaçtı akşam yemedim şimdide çok açıım
If ne demek merak ettim.Ben hepsini yaptirdim canim.
Gene ifin mucizesi desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?