Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

cok sevindim cnm insallahh

hepsine Allah sifa versin

*** 10. TAKIM 693. ETAP ***

Aylin42konya(76///% )
Optumkibby(56,6///%)
sara_28(84,0///%)
busefit(74,7///%)
Fitimfitsinfit(76,2///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

Baby Cat(77,3/b)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
yst38 (77,2/b)679. etapta 76 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Zehra_mda( 69,2) 554. etapta 58,7 kg ile, sağlık nedeniyle izne ayrılan üye.
ekrl(64,7/b)684. etapta 61,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. h:62
Natsume (71,5) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.
HLLAK (74/ )yeni üye, bt:12/09/2020 bk: 74 h: 63
Serenselenim(77,2 )yeni üye, bt:18/09/2020 bk: 77,2 h:

Ablacım çok sevindim, ben de seni çok seviyorum
Olabiliyor burda mesajların gözden kaçması ya da unutuması, o seçeneği de düşündüm de işte sormak istedim yine de
Saygılı,nazik,sevecen,cana yakın,anlayışlı............ Natsumem ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

If ne demek merak ettim.
If aclik orucu canim. Youtubede cok videosu var. Normal orucu terse cevirmisler. 18 saat 6 kaliosun geriye kalan 6 saat istedigini yiyiyosun tabi sgalikli seyleri. Yani mesela ben sabah kahvaltisi yapmayi sevmiyorum. 12 de kahvalti yapiyorum. Aksam 6 ya kadar acıktığım da yiyorum gene. 6 da kapanis yapiosun. Sabah 12 ye kadar aadece aivi tuketimi sekersiz hersey icebiliosun. Videolar i izlersen daha rahat anlarsin.
Yada 12 yiyip aksam 8 de kapatabilirsin. Ksiye kalmis. Yada sabah 10 da yersin 6 da kapanis yaparsin

Kahvaltı
1 avuç üzüm
Patatesli yumurta domates salatalık zeytin kaşar peyniri ince 1 dilim köy ekmeği aci sos ve surulebilir peynir 1 cay kaşığı tahin pekmez
çay

Öğle
1 kupa sutlu kahve 3 kuru kayisi 2 minik dilim cevizli sucuk biraz kuruyemiş

Ara
Ceyrek muz
Yarım armut
.

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Sebzeli tavuk (1 tane but)
Salata

Çay

2 litre civarı su
5000 civarı adım

Tarif için tşk ederim gezom ayrıntılı bir şekilde yazmışın.Geçen sene yaptım sert oldu.Acaba içinin yağını mı az koydum dedim.Ama sende 2 kaşık koymuşun.Neden sert oldu bilemedim
Bazıları hamura maya ve süt koyuyor, daha yumuşak olsun diye.
Hiç gerek yok, benimki sıcak sıcak yersen çıtır, soğuyunca yersen yumuşak oluyor.
Ayrıca maya konunca istediğin incelikte açamıyorsun, kalın açılıyor ve hamur yırtılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…