Kizlar buarada gecmis olsun yazmissiniz baya mesajlar gecti alintilayamadim tesekkur ederim hepinize. Babaanneme ilac baslamislar bugün. Annemle halamdan da test almışlar. Diğer halamla eşi de pozitif çıkmıştı onlara da filyasyon ekibi gelmiş siz hafif geciriyorsunuz size ilac başlamaya gerek yok demişler. Ablamda karantinada ama ondan test almadılar. Moralleri iyi gibi şuan insallah sorunsuz atlanticaz.
geçmiş olsun canımtunaydin kizceler usutmusum belim. kasiklarim agriyo
canım nerelerdesin merak ettim bayadır foruma giriş yapmamışsın.Helallll işte bu. Bende bugun dentibaren saglık lı beslenme ye başlıyorum 1.5 saatlik yürüyüşümü yaptım geldim hepimize bol eksiler olsun inşallah bu hafta iyi sonuç alırız
Amin canimSağol canım,valla kuzucuğa da çok üzülüyorum.Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.Ama şunu hiç unutma,zaten bilirsinde beterin beteri var.Buna da şükretmek lazım.Böyle düşünerek moralini daha yüksek tutabilirsin tatlım
Saygılı,nazik,sevecen,cana yakın,anlayışlı............ Natsumem ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Ablacım çok sevindim, ben de seni çok seviyorum
Olabiliyor burda mesajların gözden kaçması ya da unutuması, o seçeneği de düşündüm de işte sormak istedim yine de
Aynen edacımBen hepsini yaptirdim canim.
Gene ifin mucizesi desene
Saygılı,nazik,sevecen,cana yakın,anlayışlı............ Natsumem ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
If aclik orucu canim. Youtubede cok videosu var. Normal orucu terse cevirmisler. 18 saat 6 kaliosun geriye kalan 6 saat istedigini yiyiyosun tabi sgalikli seyleri. Yani mesela ben sabah kahvaltisi yapmayi sevmiyorum. 12 de kahvalti yapiyorum. Aksam 6 ya kadar acıktığım da yiyorum gene. 6 da kapanis yapiosun. Sabah 12 ye kadar aadece aivi tuketimi sekersiz hersey icebiliosun. Videolar i izlersen daha rahat anlarsin.If ne demek merak ettim.
Uzerimdeki yukleri tasimaktan yoruldum
Evet biraz öylegezo feci kalorili geliyor kulaga hee
Bazıları hamura maya ve süt koyuyor, daha yumuşak olsun diye.Tarif için tşk ederim gezom ayrıntılı bir şekilde yazmışın.Geçen sene yaptım sert oldu.Acaba içinin yağını mı az koydum dedim.Ama sende 2 kaşık koymuşun.Neden sert oldu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?