Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi geceler

menüm
Kahvaltı
Yulaf ezmesi-süt-çilek- tarçın karışımı

öğle
5 yk barbunya yemeği
Yoğurt
Salata
2 yk sebzeli bulgur (ekmek yerine bunu yedim bugü

ara
2 incir

akşam
Fırında balık
Salata

su: 2lt

geçmiş olsun canım

sag ol moniim
Eki Görüntüle 2693626

Çünkü'yü devam edip yazın bakalım, sizlerin çünküleri neler

cunku istedigimi giyememekten ve fit kocamin ablasi gibi gozukmekten biktim. zinde olmak dinc olmak cocuguma evime daha rahat kosmak istiyorum. veee kendimi aynada guzel gormek istiyorum

sag ol edam
Bugun regl oldum. Olmadan 2 saat evvel 74. 9 ciktim. Yani kilo almamisim cok sukur.
Ife devam 8 de kapattim
Yarin yawrum. Okula basliyor nasipse ona kosturucam

hayirli olsun okulunuz
masallah canim ben if yapamiyorum diyete uymaya çalışıyorum anca

Geçmiş olsun canım

sag olasin gezom
Heh buldum gecmis olsun kuzu

sag olun baby

Bu tam neyin tarifi göremedim basini
Eki Görüntüle 2693626

Çünkü'yü devam edip yazın bakalım, sizlerin çünküleri neler
Artık çünküm yok. Olsaydı böyle sarsaklamazdim. Ameliyat olma sebebim ya oğlum yuruyemezse ben kendime bakamazken ona nasıl bakayım di. Şimdi Rabbime sukur yürüyor koşuyor. Sadece hayatımda amaçlı bir şekilde 69 -65 kg olmak istiyorum. Büyürken gectigim bir rakam değil. Giydiğim yakissin filan bunlar saplantı değil. Sivil hayatım çok yok çünkü.
Ablam benim ayrılış kilom 74.9 olması lazım. O yüzden donemiyorum. Bı kontrol et sana zahmet
iyi geceler kizlar belim isinmiyo kasigimda sanci dun disardaydim aksam uzerime aldigim hirka yetmedi usuttum yedim sogugu sonuc bu
resmen bel soguklugundan uyuyamiyorum. idrar yollarimi usuttum kesin
Bende idrar yolu diyecektim geçmiş olsun. Bol su ic

Gunaydin arkadaslar
Benim kilo 79 gozukuyor ama.belim 2 cm daha inceldi nasil oluyor anlayamiyorum
Bu tartiyi alip firlaticam en sonunda olacagi o
Yenisini de alamam dur bakalim belki şu iki hafta icerisnde gobek yagim sifira yakin olacak gibi hele onu bir sifirlayayim gerisi corap sökügü gibi gelecek ben buna inaniyorum
..
Yani temmuz 9 da geldim
Kot pantolon bedeninde 2.5 beden inceldim tartı hala ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…