Sen kilo mu aldın gezom daha az Dı sanki kilonDün tartılmadan duşa girmiştim, sonrasındada erindim
Bu sabah 68,400 çıktım
Bu hafta niyetliyim inşallah
Bakalım cumaya ne çıkacak
Sanada Allah şifa versin canımÜst üste aksilikler telailar giremedim vertigo oldum şimdi de bilekte sinir sıkışması cok şükür bu günümüze hepinizi cok özledim
Cok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
Evet aldım malesefSen kilo mu aldın gezom daha az Dı sanki kilon
Teşekkür ederim canım sagol sen yaparsın azimli hatun sun daha oturmamıştır kilo çabuk verirsinEvet aldım malesef
Program bitince düzen tutturamadım, saldım iyice
Bugun 12 bin adım yürüyüş yaptımMENÜSPOR
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş sara_28 + + + +50 @Natsume +50 - + - @Zehra_mda +135 +40 +100 +175 @88prenses22 + + + + @Baby Cat + + +275 - @Ozgurkus +5 +10 + + obezzto - + - +190 E EDMLM + + + + G Gazetekolik m +280 +280 - aeben m m m 180 + @60kiloyum + +180 - - @Mydestinyy - - - - @Star4734 - - - - F Fatimatuz_Zehra +240 +120 +150 +90 @GIDI - - +240 - Nergis 35 m m m m
hoşgeldin canım geçmiş olsunÜst üste aksilikler telailar giremedim vertigo oldum şimdi de bilekte sinir sıkışması cok şükür bu günümüze hepinizi cok özledim
Cok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
Daha 1 paketi duruyor bendetakipteyim seni
çayın yanında onu yiyiyorum nasıl unutursuunn! Sen de hani şu 101 de satılan pirinç patlağını yerdin. Ne aramıştım onu
benim menü koçum sensin bundan sonra
ben uyumazsam bütün gün sarhoş gibi gezerimo günğm ziyan olur
hadi bakalım canım
hoşgeldin canım
Çok geçmiş olsun buse hanımselam kizcelerim herkes iyi insallah
dun babam sonunda hastaneden eve cikti çok sukur evde devam ediyor tedavisi. solunum cihazi aldik eve kotu hissederse acil bi durum olursa kullancak. hastaneye gidip gelecek kontrollere falan 3-4 aya duzelirmis tamamen insallah
Evet çok oynakTeşekkür ederim canım sagol sen yaparsın azimli hatun sun daha oturmamıştır kilo çabuk verirsin
ohh maaşallah çok sevindim. Sen de dön artık buseselam kizcelerim herkes iyi insallah
dun babam sonunda hastaneden eve cikti çok sukur evde devam ediyor tedavisi. solunum cihazi aldik eve kotu hissederse acil bi durum olursa kullancak. hastaneye gidip gelecek kontrollere falan 3-4 aya duzelirmis tamamen insallah
şükrann ..tabii ki isterimDaha 1 paketi duruyor bende
İstersen tabiki menü yorumunu yaparım obezim
Sagol canım benim teşekkür ederimhoşgeldin canım geçmiş olsun
Çok geçmiş olsunselam kizcelerim herkes iyi insallah
Bende aynı durumdayım canım akşam yediklerime pişman oluyorum yarin daha az yiycem diyorum. Sabah oluyo verdiğim sözü unutuyorumkızlar ben sabah çok kararlı oluyorum ama öğleden sonra cozutuyorumama bugün sabahtan cozuttum
24 kasım menüm
sabah: iki dilim pizza ekmek( ekmeğin üzerine kaşar, sucuk vs.) Peynir, zeytin, domates, salatalık, bir turp
ara: bir dilim baklava
öğle: ıspanak, bir dilim fırın makarna
ara: bir ayva
akşam: ıspanak, yoğurt
ara: bir dilim kete
su:1.5 litre
spor: 7 bin adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?