Hayır canım normalim ama catlıyo bi gecer gibi oluyo tekrarVücut toksinleri atıyor canım korkmana gerek yok.
Bende başağrısı 1 bilemedin 2 gün olur, ilk açlıklarımda olur. sende uzun sürmüş.
Kabızlık durumu varmı? Varsa ondan olabilir
Ben galiba o bazı bünyelerdenim .İnşallah bişiyiniz yoktur.
Evet şekeri bırakınca bazı bünyelerde halsizlik ve başarısı olabiliryormuş.
Hayırlısı insallah diger fikrede sıcagım amaöğlen 2 çok erken canım ya. Kaçta yatıyorsun ki??
aybenim sen menü yazarken saatlerini de bir yazıversen olma mı??
ayy
stres ve susuzluktandır inşallah
Bende hiç denemedim Zehracım. Ama Bi heves etmiyorda değilim. Sağlık açısındanda...3 gün beni zorlar 2 bile zorluyor midem bi tuhaf oluyor gecen hafta sarı su geldi ama yapabilmeyi isterdim.
Su temizliktir atıklarıda alıp gidiyor.Su icerek yapinca odem de mi gidiyor. Ben hic su içerek yapmadim.
Özgürkuşum gezonun dediği gibi vucudun tepki süresi olabilir.Ben galiba o bazı bünyelerdenim .
Masallah .ben diyetm en basındada cok dikkat ettiğimde de basım agrımıstı o zamanda moniye söylemiştim hatırladım şimdi . Sekersizlikten .hurma bile kesmedi.benden söylemesi yarın cıldırma günümÖzgürkuşum gezonun dediği gibi vucudun tepki süresi olabilir.
Mesela bende ekmeksiz 2 gün biraz zorlandım açıkçası ama bugun normal açlık bile yok..
sağolasın aybenim. Gündüz yemek yemiyorsun ne güzel. Ben de bir ara iki öğün denedim ama el ayak titriyo yemeyinceBir günde ne yapıyorsam yazayım ayrıntılı obezim.
Sabah kalktığımda kahvaltı yapmadan 20 dk öncesine kadar 1_2 Br su içiyorum.
10 da kahvaltım.
1 saat Sonrasında su içmeye başlıyorum. Günlük 1.5 lt canın istiyoesa daha fazla. İçinde 1 limon sıkıyorum bu suyun.
14 de ara oğun zamanı.
Akşam 18 de yiyorum.
Su kuralına yine uyuyorum. Yemekle birlikte su yok. Pişmiş aşa su katmıyoruz yane
Sonrasında yine suyuma devam.
Genel olarakta menülerimi belli. İlk hafta ekmegim vardı şimdi ekmeksiz im.
Sabah ya yumurtalı yada peynirli. Kahvaltım.
Arada belli zaten
Akşamda birgün et birgün sebze ve hergün Salata
Ben 0 kan grubuyum bu arada.
Son günlerde sabah kahvaltı öncesi 1 tatlıkaşıgı polen propolis bal karışımı var. Ondan alıyorum. Danışmanım alabilirsin dedi Bagısıklık kuvvetlendirmek için.
Onun Dışında C vitamini ve omega 3 kullanmaya çalışıyorum. Ama bu konuda istikrarsızım
yatana kadar bayağı bir zamanın varmış. Acıkmıyor musun peki?? Neden daha geç bırakmıyorsun yemeği?23 gibi yatiyorum
sen yeni mi geldin ki?? Galu beladan beri buradasın aybenimAaa Aaa ben gelince bu yazı bana sunulmadı haksızlık bu
Seviyorum seni ayşem
yaa sende miİşte bu ben
aybenim ocak ta apa başlıyor. Yapak mı??Bende hiç denemedim Zehracım. Ama Bi heves etmiyorda değilim. Sağlık açısındanda...
ooo sen niyeti bozmuşsun. Hadi hayırlısı o zamanHayırlısı insallah diger fikrede sıcagım amasekersizlikten gibi
Yok bozmak gibi degilde isterim araları az olsun ama bi yanımda dur dıyo .onu kastettim olursa sevinirim yanı.Rabbim sara ya nasip etsin insallahooo sen niyeti bozmuşsun. Hadi hayırlısı o zaman
Yogggg ben almayımaybenim ocak ta apa başlıyor. Yapak mı??
İlk mesajdan başlayım cevaplamayasağolasın aybenim. Gündüz yemek yemiyorsun ne güzel. Ben de bir ara iki öğün denedim ama el ayak titriyo yemeyince
yatana kadar bayağı bir zamanın varmış. Acıkmıyor musun peki?? Neden daha geç bırakmıyorsun yemeği?
sen yeni mi geldin ki?? Galu beladan beri buradasın aybenim
yaa sende mibugün değişik bir köy peynirini bulmak için yarım saat gezdim. Gelince böyle ellerim heyecandan titreyerek açtım poşeti ve hoop mideye.eşim de bilir hastalığımı gittiği yerlerden bana peynir getirir hediye zeytin de severim ama peynir ağır basıyo
Bu Kilo mevzusuna çok taktım.sanki akşam oldukça yediklerim benimle kalacak gibi bugün biraz daha geç bıraktım yemeyisağolasın aybenim. Gündüz yemek yemiyorsun ne güzel. Ben de bir ara iki öğün denedim ama el ayak titriyo yemeyince
yatana kadar bayağı bir zamanın varmış. Acıkmıyor musun peki?? Neden daha geç bırakmıyorsun yemeği?
sen yeni mi geldin ki?? Galu beladan beri buradasın aybenim
yaa sende mibugün değişik bir köy peynirini bulmak için yarım saat gezdim. Gelince böyle ellerim heyecandan titreyerek açtım poşeti ve hoop mideye.eşim de bilir hastalığımı gittiği yerlerden bana peynir getirir hediye zeytin de severim ama peynir ağır basıyo
merhaba canım gruba bir bakayım dedim seni gördüm canım nasılsınAraya hiç protein (kefir VS) katma bence saram. Hazım süresi uzar farklı bir yiyecek protein.
Çiğ kuru yemiş ve kuru meyve
saram gecenlerde aklıma geldin nasılsın canım
Dün kulaklarını çınlattım Fatmacım ondandır gelişinmerhaba canım gruba bir bakayım dedim seni gördüm canım nasılsın
Fatmam hoşgeldin canım seni gördüğüme çok sevindimmerhaba canım gruba bir bakayım dedim seni gördüm canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?