Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Özgürkuşum gezonun dediği gibi vucudun tepki süresi olabilir.
Mesela bende ekmeksiz 2 gün biraz zorlandım açıkçası ama bugun normal açlık bile yok..
Masallah .ben diyetm en basındada cok dikkat ettiğimde de basım agrımıstı o zamanda moniye söylemiştim hatırladım şimdi . Sekersizlikten .hurma bile kesmedi.benden söylemesi yarın cıldırma günüm sonra tekrar devam ins

sağolasın aybenim. Gündüz yemek yemiyorsun ne güzel. Ben de bir ara iki öğün denedim ama el ayak titriyo yemeyince
23 gibi yatiyorum
yatana kadar bayağı bir zamanın varmış. Acıkmıyor musun peki?? Neden daha geç bırakmıyorsun yemeği?
Aaa Aaa ben gelince bu yazı bana sunulmadı haksızlık bu
Seviyorum seni ayşem
sen yeni mi geldin ki?? Galu beladan beri buradasın aybenim
yaa sende mi bugün değişik bir köy peynirini bulmak için yarım saat gezdim. Gelince böyle ellerim heyecandan titreyerek açtım poşeti ve hoop mideye.eşim de bilir hastalığımı gittiği yerlerden bana peynir getirir hediyezeytin de severim ama peynir ağır basıyo

aybenim ocak ta apa başlıyor. Yapak mı??
Yogggg ben almayım
Zamanındada çok teklifler aldım gezo dediydi ta önceden ve yapan kk dan başka bağcılarda oldu. Ama ben çok uzun soluklu şeyleri yapamıyorum. Hemde ah.. A. Çok sert geliyor bana mizacına ısınamadım

İlk mesajdan başlayım cevaplamaya
Yok canım acıkıyorum. Ara beni tok tutuyor. Hatta şimdi öğün vaktı s çıkmadım. İlk birkaç gün oluyor açıkma.
Gl endeksine dayalı beslenmeye geçtimi bilirsin dalgalanma çok uzun açlık olmayınca olmaz ( bende 5 saat mesela hipoyum hemde) 4 saatdede zaten ara var.
Akşam yemegi den sonra ilginçtir açıkmı yorum.
Bugun hatta bıraz daha erken yiyorum akşamı.

Heyaa taaaa kk nın temelinde burdaymışım değilmi hey gidi 33 yaşında genceciktim şimdi 46 ya girecem

Anlaşıldı tüm peynir canavarları bu takımda

Bu Kilo mevzusuna çok taktım.sanki akşam oldukça yediklerim benimle kalacak gibi bugün biraz daha geç bıraktım yemeyi

Bugünün menüsü
Sabah çeyrek sandviç 3 zeytin sürme çikolata
Öğlen patatesli yumurta yarim havuçlu kek
16.00 1 adet elma
2 litre su

Dükkanı kapatmışken menümü de yazayım.

3 Aralık menüm

10 kahvaltı ( biraz öncesinden polen propolis karışımı 1 kş)
1 kk kadar peynir.
Salatalık
Domtis
9 zeytin
3 ceviz

Ara 14 de
3 hurma. 10 çiğ fındık.

Akşam 17 :40 ( bugun az öne çektim saati)
Brokoli ve karnıbahar zeytin yangında çevirdim.
1 kase Yogurt

Su 2 lt

Kızlar bahsettiğim karışımlı yogurdu yedim brokoliden önce. Bakalım geçenki etkiyi yaparsa yazıcam size.

merhaba canım gruba bir bakayım dedim seni gördüm canım nasılsın

saram gecenlerde aklıma geldin nasılsın canım
Fatmam hoşgeldin canım seni gördüğüme çok sevindim

İyiyim canım sen nasılsın hadi sende gel bak aebenim de geldi sende gel yasom7272 da gelsin tamamlanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…