- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
Tebrk ederim canım :) çok iyi vermişsinoyy yine bi anne :) hoşgeldin canım öncelikle. bende 24 yaşındayım, özel bi firmada çalışıyorum. kesinlikle herşey bizde ve irademizde ben 6 ayda 20 kilo verdim ve hedefime ulaşmış sayılırım. istedikten ve vazgeçmedikten sonra hedefleri çıtır çıtır yeriz
Ay canim daha 19 aylikmis. Benim sipsm 23 aylik, koca kiz oldu, hala sadece anneeee diyor@elfkkk bebeğim kız 19 aylık yürüyor ama hiiiç konuşamıyor . benim de derdim o. babaya ba. parka pa, havuça hav diyor yani tüm kelimelerin ilk hecesi. bu da bi gelişme diyorum.
masalimsii desteğin için teşekkür ederim. baya kalabalık yazılar hızlı ilerliyor, kendimden bahsettim ama geride kaldı. 32 yaşındayım. Antalyada oturuyorum 19 aylık kızım var . küçük bir okulun müdür yardımcısıyım elimin altında pc hep var sürekli yazabilirim. ve istedikten sonra 1 ayda 3 kg verebiliyorum, geçen ay öyle oldu , umarım şimdi de olur. ve kaptanımız @erigim den cevap bekliyorum :)
Fotoraftaki HedefGünaydın :))
cansutr o fotograftaki senmisin eger sensen diyetlik durumun hiç kalmamış gibi canım tebrik ederim
Ohooi bizim ki baba dese, esim sevincten kafayi yer. Esime de anni diyorBenimde 23 aylık oğlum var anne baba mama vs diyor. Cümle kuramıyor diyodum demekki normalmiş. Anneler olarak çok aceleciyiz sanırım :))
oyy yine bi anne :) hoşgeldin canım öncelikle. bende 24 yaşındayım, özel bi firmada çalışıyorum. kesinlikle herşey bizde ve irademizde ben 6 ayda 20 kilo verdim ve hedefime ulaşmış sayılırım. istedikten ve vazgeçmedikten sonra hedefleri çıtır çıtır yeriz
kreşte açılır.benim kaynım ilkokulda konuşmuş şimdi sussa diye gözüne bakıyoruz.kızıma annem bakıyor çok şükür evimize geliyor evi yakın.haftanın 1,2 günü de burdaki anasınıfına bırakıyorumAy canim daha 19 aylikmis. Benim sipsm 23 aylik, koca kiz oldu, hala sadece anneeee diyoreninde sonunda konusacak sipa, yazin krese baslayacak..
Senin kizina kim bakiyor?
evet normalmiş boşuna takıyoruz o zamanBenimde 23 aylık oğlum var anne baba mama vs diyor. Cümle kuramıyor diyodum demekki normalmiş. Anneler olarak çok aceleciyiz sanırım :))
[/QUOTE]Canim benim seni bu hafta 57ile mezun edecegim ben simdi otur ve dusun basari hikayeni yaz Motive olsun sana bak analizde birinci siradasin E Etabiti sende canim
Bi olunca dikis tutmuyor benimde oyle oldu
Bi tabak cok olmus spor sart
Daha once denemistim ama sinuc aldim mi hatirlamiyorum
Afiyet olsun
Açıklama:
- Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
- DÖNEM BAŞI sütunu; 426.etap bitiş kilosudur. (10. Takım 426. etapta açılmıştır.)
- DÖNEM SONU sütunu; 446. etap bitiş kilosudur.
- Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
- İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
- İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
- Etap notu ve karne notu 100 üzerinden hesaplanmıştır.
Notlar:
- masalimsii: 427. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
- sosyoloji12: 438. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
- Kimyager1508: 428. etap yarışma kayıt ve 435. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
- eriğim: 426. etap başlangıç (441. etapta tartı değişimi kaynaklı 1,4 kilo fazlalık eklenmiştir) ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
- Potterhead: 430. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
- elfkkk: 433. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
- ruzgar_02: 436. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
- kraliceElsa: 443. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
- hira1994: 445. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
- cansutr: 427. etap izinden dönüş ve 442. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- Puffer: 444. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
- dudujan: 429. etap izinden dönüş ve 445. etap bitiş kilosu alındı
Ellerine saglik baharim
Kek tost cansu etap raorunda sonlardasin solladim seni sen hala ye boyle
Gecmis olsun canim bu msuyu icin kac portakal siktin mesela
Katilimini artirman lazim canim motivede artar
carpar tabi sen karatayi surekli bozdugun icin verim alamadin
Tebrk ederim canım :) çok iyi vermişsin
Fotoraftaki Hedef
saol canımcım
tebrik ederim 6ayda 20kg sporsuz mu verdiniz
teşekkürler canım.%80 diyetse ancak %20 spordur galiba canım. ben çok spor alışkanlığı olan biri olmadığım için genelde yürüyüş yapıyordum .
hım maşallah bende o irade olmadığı için spor yapmadığımda kendimi diyetteymiş gibi hissedemiyordum o motivasyon oluşmuyo diye yapıyorum seviyorum da zaten bıraktım mı gidiyo ama bütün diyet
Kahvaltim
1 bardak cay
1 adet pankek
Zeytin
Peynir
Domates
@Karacamdan Kelebek edacim bugun tartil oylede battik bu hafta senide ekleyelim
keşke bende düzenli olarak yapabilsem yazın evde durmadığım için çok hareketliyim o yüzden çok kalori harcıyordum ama kışın o kadar hareketli olamıyorum malesefsoğuğu sevmiyorum ve odamda büzüşüp kalıyorum aslında yazın bölgesel çalışıyordum bende bel simit bölgesinde çok yağlanma olduğu için işede yaradı bayağı hep orantılı verdim kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?