Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tebrk ederim canım :) çok iyi vermişsin

Ay canim daha 19 aylikmis. Benim sipsm 23 aylik, koca kiz oldu, hala sadece anneeee diyor eninde sonunda konusacak sipa, yazin krese baslayacak..
Senin kizina kim bakiyor?

hoşbulduk canım. çoook tebrik ederim darısı bize
Ay canim daha 19 aylikmis. Benim sipsm 23 aylik, koca kiz oldu, hala sadece anneeee diyor eninde sonunda konusacak sipa, yazin krese baslayacak..
Senin kizina kim bakiyor?
kreşte açılır.benim kaynım ilkokulda konuşmuş şimdi sussa diye gözüne bakıyoruz.kızıma annem bakıyor çok şükür evimize geliyor evi yakın.haftanın 1,2 günü de burdaki anasınıfına bırakıyorum

Benimde 23 aylık oğlum var anne baba mama vs diyor. Cümle kuramıyor diyodum demekki normalmiş. Anneler olarak çok aceleciyiz sanırım :))
evet normalmiş boşuna takıyoruz o zaman

[/QUOTE]

1tane sıktım onu da zorla içtim sevmem ben şekerli şeyleri meyve de o yüzden sevmiyorum millet hangi meyveyi yemez ben o meyveyi yerim

teşekkürler canım.%80 diyetse ancak %20 spordur galiba canım. ben çok spor alışkanlığı olan biri olmadığım için genelde yürüyüş yapıyordum .

hım maşallah bende o irade olmadığı için spor yapmadığımda kendimi diyetteymiş gibi hissedemiyordum o motivasyon oluşmuyo diye yapıyorum seviyorum da zaten bıraktım mı gidiyo ama bütün diyet

hım maşallah bende o irade olmadığı için spor yapmadığımda kendimi diyetteymiş gibi hissedemiyordum o motivasyon oluşmuyo diye yapıyorum seviyorum da zaten bıraktım mı gidiyo ama bütün diyet

keşke bende düzenli olarak yapabilsem yazın evde durmadığım için çok hareketliyim o yüzden çok kalori harcıyordum ama kışın o kadar hareketli olamıyorum malesef soğuğu sevmiyorum ve odamda büzüşüp kalıyorum aslında yazın bölgesel çalışıyordum bende bel simit bölgesinde çok yağlanma olduğu için işede yaradı bayağı hep orantılı verdim kilo

bende hareket yok hem okul hem de sınav bu yaz da işte sınava hazırlanıyo olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…