Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen canim, ben de yillardir icmiyordum ama cok da bir alternatifim yok. Evden sandvic falan da getirmiyorum cunki ben hic ekmek yemiyorum. Diger alternatif tost olunca, corba daha masum gibi geldi..
Evden yemek götürme imkanın yok mu canım, pırasa, kapuska falan gibi soğuk yenen şeyler veya salata yoğurt ikilisi de iyi oluyo

Aslında bi beş kilo daha versen süper olur, çalışırken biraz zor oluyo ama sonuç mükemmel olur diye düşünüyorum. Biraz daha zorla bence
Ya zaten ise basladigumdan beri 3 haftadir gr kilo veremiyorum. 67 de takilip kaldim.

Gecen gun sen tlfon paketini degistirdigini yazmistin. 6 gb internet var demistin. Sana zahmet hangi operator ve ayrintilari neler, ozelden yazabilir misin bana

Simdiden aramiza hosgeldin. Burda yakinda kres acicaz bolca bebis var. Benim de 23 aylik bir kizim var.
teşekkür ederim.maşallah bebişine. 10 kg yı da tebrik ederim

Ayy inşallah yer vardır, burası tam sana göre kreş gibi çoluk çocuk dolu:)
Benim de 4 yaş ve 11 aylık iki kızım var 30 yaşındayım, diş hekimiyim iki yıl ücretsiz izin aldım şimdilik evdeyim:)
Evet inşallah yer vardır Kraliçeelsa Bu grup gerçekten tam bana göreymiş

Evden yemek götürme imkanın yok mu canım, pırasa, kapuska falan gibi soğuk yenen şeyler veya salata yoğurt ikilisi de iyi oluyo
Vallahi dusundum aslinda ama, aksam evde de bunlari yedigim icin, kendimi biktirmak istemedim.
Bir de hakikaten ev, cicuk, is birarada coook zor oluyor. Maraton kosuculari gibiyim. Sabah evden bir cikisim var ki sorma. Aksam eve gidince de ezosla ilgilen, yemek hazirla, ortalugi topla, yogurt mayala vs.. Bir ton is. Birkac ay icinde duzenimi oturtmayi umit ediyorum
E Etabiti canım bence sen bize sabahları günün menüsünü söyle bizde sana neleri nekadar tüketeceğini söyleyelim

Hiim iyi fikir. Bugun etli taze fasulye ve cacik yiyicem. Pilav ve baklavaya dokunmak yok hatta taze fasulyeden de cok az alirim cunki etler bol yagli, temek bol yag ve salca soslu olur biz de

Canım fasulyenin suyunu yeme fasulyeleri ye, kalorisi hep su kısmında oluyor mümkünse süzdürerek iste. bide salata yoğurt yok mu sizde ?

Ben kurallarınızı filan okumaya başlayım ozaman :)

aynen oku sonrada kendinden bahset tatlım

Vay arkadaaaas, soylebir baktim da, bu gurubun en yaslisi ben misim yaa. Hatta en genc uyemiz judiee kizim yasinda
Ohh tabi genc hatunlarin metabolizmalar hizli, verin bakalim kilolarinizi

hepimiz genciz, ruhumuz genç tatlımm :)

Bugünki menü planım

Sabah dan öğlene kadar

1 tane cennet meyvesi
Sekersiz sütlü nescafe

Öğlen kahvaltı

2 yumurtalı Peynirli omlet
Kibrit kutusu süzme peynir
3-4 zeytin
Dereotu maydanoz
Salatalık
Şekersiz çay
Ekmek yemiycem bugün

Ara

Bitki çayı
Açlık hissedersem bir tane mandalin

Akşam

Bezelye yemeği bir porsiyon
Salata
Yoğurt

İnşallah günü kaçamaksız kapatıcam

Kış Mevsiminde Nasıl Zayıflanır? Kışın Nasıl Formda Kalınır?
•Sebze ve meyveleri mevsiminde tüketin. Kış mevsiminde özellikle portakal gibi C vitamininden zengin meyveleri bol tüketin.

•Günde en az 10 bardak su için.

•Haftada 3 gün en az 30 dakika yürüyün.

•Enfeksiyon riski kışın daha fazladır bu nedenle antioksidan içeren besinleri (sebze meyve, balık gibi) daha fazla tüketin.

•Akşam yemeğini saat 19.00’dan sonraya bırakmayın.

•Ağır tatlılar yerine sütlü ve meyveli tatlıları tercih edin.

•Odanızı, evinizi kısacası bulunduğunuz ortamı sık sık havalandırın.

•Aşırı ekmek tüketmeyin. Sofranızda, pilav makarna vb nişastalı besin varsa ekmeği sofraya getirmeyin, ekmek olarak tam tahıl ekmeklerini tercih etmeniz daha az miktarıyla doymanıza yarar ve vücudunuza yararlı birçok besin öğesini de almış olursunuz.

Kışın Hangi Yiyeceklerden Uzak Durmalıyız?
•Yağda kızartma ve kavurma besinler

•Hayvansal yağlar (tereyağı, iç yağ)

•Soft drink içecekler (kola, gazoz vb gazlı ve çok şekerli içecekler)

•Mangala çok yakın pişirilmiş etler

•Yüzeyi yanmış yağla kurum bağlamış tost makinelerinde yapılmış tost ve sandviçler

•İçeriğini bilmediğiniz, nerede üretildiği bilinmeyen hazır gıdalar

•Ağır tatlılar

•Aşırı yağ ve şeker ilave edilmiş hamur işi besinler

Gunaydin guzel takimimmm naslsnz ne var ne yok @erigim donnce hbr et _inci hosgeldinnnn bende ogretmenm brans ne bebegin kizmi erkek mi veee gundemin sorusuuu yuruyormuuu???:)

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın ?

güzel menü canım

elfkkk bebeğim kız 19 aylık yürüyor ama hiiiç konuşamıyor . benim de derdim o. babaya ba. parka pa, havuça hav diyor yani tüm kelimelerin ilk hecesi. bu da bi gelişme diyorum.
masalimsii desteğin için teşekkür ederim. baya kalabalık yazılar hızlı ilerliyor, kendimden bahsettim ama geride kaldı. 32 yaşındayım. Antalyada oturuyorum 19 aylık kızım var . küçük bir okulun müdür yardımcısıyım elimin altında pc hep var sürekli yazabilirim. ve istedikten sonra 1 ayda 3 kg verebiliyorum, geçen ay öyle oldu , umarım şimdi de olur. ve kaptanımız @erigim den cevap bekliyorum :)

oyy yine bi anne :) hoşgeldin canım öncelikle. bende 24 yaşındayım, özel bi firmada çalışıyorum. kesinlikle herşey bizde ve irademizde ben 6 ayda 20 kilo verdim ve hedefime ulaşmış sayılırım. istedikten ve vazgeçmedikten sonra hedefleri çıtır çıtır yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…