- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Evden yemek götürme imkanın yok mu canım, pırasa, kapuska falan gibi soğuk yenen şeyler veya salata yoğurt ikilisi de iyi oluyoAynen canim, ben de yillardir icmiyordum ama cok da bir alternatifim yok. Evden sandvic falan da getirmiyorum cunki ben hic ekmek yemiyorum. Diger alternatif tost olunca, corba daha masum gibi geldi..
Bak bunu bende bilmiyodumnadirde olsa alıyodum. Hiç eve sokmamak lazım demekki
Ya zaten ise basladigumdan beri 3 haftadir gr kilo veremiyorum. 67 de takilip kaldim.Aslında bi beş kilo daha versen süper olur, çalışırken biraz zor oluyo ama sonuç mükemmel olur diye düşünüyorum. Biraz daha zorla bence
teşekkür ederim.maşallah bebişine. 10 kg yı da tebrik ederimSimdiden aramiza hosgeldin. Burda yakinda kres acicazbolca bebis var. Benim de 23 aylik bir kizim var.
Evet inşallah yer vardır Kraliçeelsa Bu grup gerçekten tam bana göreymişAyy inşallah yer vardır, burası tam sana göre kreş gibi çoluk çocuk dolu:)
Benim de 4 yaş ve 11 aylık iki kızım var 30 yaşındayım, diş hekimiyim iki yıl ücretsiz izin aldım şimdilik evdeyim:)
teşekkür ederim.maşallah bebişine. 10 kg yı da tebrik ederim
Evet inşallah yer vardır Kraliçeelsa Bu grup gerçekten tam bana göreymiş
Vallahi dusundum aslinda ama, aksam evde de bunlari yedigim icin, kendimi biktirmak istemedim.Evden yemek götürme imkanın yok mu canım, pırasa, kapuska falan gibi soğuk yenen şeyler veya salata yoğurt ikilisi de iyi oluyo
"Bakmıyorum, bizzat yazıyorum" de sende :)))Eşim bazen diyo genemi kadınla kulübüne bakıyosun
Eh, hadi oku bariBen kurallarınızı filan okumaya başlayım ozaman :)
Vallahi dusundum aslinda ama, aksam evde de bunlari yedigim icin, kendimi biktirmak istemedim.
Bir de hakikaten ev, cicuk, is birarada coook zor oluyor. Maraton kosuculari gibiyim. Sabah evden bir cikisim var ki sorma. Aksam eve gidince de ezosla ilgilen, yemek hazirla, ortalugi topla, yogurt mayala vs.. Bir ton is. Birkac ay icinde duzenimi oturtmayi umit ediyorum
Hiim iyi fikir. Bugun etli taze fasulye ve cacik yiyicem. Pilav ve baklavaya dokunmak yokhatta taze fasulyeden de cok az alirim cunki etler bol yagli, temek bol yag ve salca soslu olur biz de
Ben kurallarınızı filan okumaya başlayım ozaman :)
Vay arkadaaaas, soylebir baktim da, bu gurubun en yaslisi ben misim yaa. Hatta en genc uyemiz judiee kizim yasinda
Ohh tabi genc hatunlarin metabolizmalar hizli, verin bakalim kilolarinizi
Bugünki menü planım
Sabah dan öğlene kadar
1 tane cennet meyvesi
Sekersiz sütlü nescafe
Öğlen kahvaltı
2 yumurtalı Peynirli omlet
Kibrit kutusu süzme peynir
3-4 zeytin
Dereotu maydanoz
Salatalık
Şekersiz çay
Ekmek yemiycem bugün
Ara
Bitki çayı
Açlık hissedersem bir tane mandalin
Akşam
Bezelye yemeği bir porsiyon
Salata
Yoğurt
İnşallah günü kaçamaksız kapatıcam
elfkkk bebeğim kız 19 aylık yürüyor ama hiiiç konuşamıyor . benim de derdim o. babaya ba. parka pa, havuça hav diyor yani tüm kelimelerin ilk hecesi. bu da bi gelişme diyorum.
masalimsii desteğin için teşekkür ederim. baya kalabalık yazılar hızlı ilerliyor, kendimden bahsettim ama geride kaldı. 32 yaşındayım. Antalyada oturuyorum 19 aylık kızım var . küçük bir okulun müdür yardımcısıyım elimin altında pc hep var sürekli yazabilirim. ve istedikten sonra 1 ayda 3 kg verebiliyorum, geçen ay öyle oldu , umarım şimdi de olur. ve kaptanımız @erigim den cevap bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?