Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kaptan, yardimcilarim, size 10 puanlik uzmanlik sorusu
Ben ogle yemeklerinde is yerinde yemedigim zaman, 1 fincan cabuk corba yapip iciyorum. Yoksa tost falan yemem gerekiyor. Bu corbalarin cok zarari var mi? Ortalama 70 ile 100 kalori arasinda. Ne dersiniz ?

Günaydın acaba 1 kişilik yeriniz varmıben ççook azimliyim de
Seni burda görmek ne güzel :))
Herkese gunaydiiiiin
Grip illeti vucudumu terk etmeye basladi nihayet
Sabah is yerine geldim, odami su basmis bilgisayarin icinden su akiyordu, evraklar su... Oyy oyy, bugun coook calismam lazim..
Kolay gelsin canım işin zor valla hasta halinle.

Bir üye olarak yorum yazıyım dedim bene tostta ok iyi. Tost 2 dilim ekmekle ypılsa arasına kaşar sucuk ketcp vs. Kalori çok fazla olur.

merhaba, eriğimden mesaj bekliyorum.
ben öğretmenim 32 yaşındayım 1,5 yaşında kızım var antalyada oturuyorum. geçen ay 3 kg zayıfladım,bırakınca birazını aldım. istekliyim,şu an 63.8 kg yım. gurubunuz iyi görünüyor. umarım hep birlikle kilolar veririrz.

İnşallah bu hafta güxel kilo veririz canım :)

Hoşgeldin canım :) yeni yilda daha azimli daha istekli olucaz insallah

teşekkür ederim vanım, umarım burda da birlikte oluruz

Simdiden aramiza hosgeldin. Burda yakinda kres acicaz bolca bebis var. Benim de 23 aylik bir kizim var.

Ayy inşallah yer vardır, burası tam sana göre kreş gibi çoluk çocuk dolu:)
Benim de 4 yaş ve 11 aylık iki kızım var 30 yaşındayım, diş hekimiyim iki yıl ücretsiz izin aldım şimdilik evdeyim:)

Günaydın acaba 1 kişilik yeriniz varmıben ççook azimliyim de

Canım bildiğim kadarıyla yer var bide kaptanımıza soralım @erigim . kendinden bahsedebilirmisin canım.

Herkese gunaydiiiiin
Grip illeti vucudumu terk etmeye basladi nihayet
Sabah is yerine geldim, odami su basmis bilgisayarin icinden su akiyordu, evraklar su... Oyy oyy, bugun coook calismam lazim..

ay geçmiş olsun canım ya çok kötü bi durum.

Kraliçeelsa ben de 64 ten 53 e düşmek istiyorum

canım çorbalarda msg var ve nettende bakarsan zararları çok, obeziteye sebep oluyor. üniversiteden beri hazır çorba hiç tüketmiyorum.

Aynen canim, ben de yillardir icmiyordum ama cok da bir alternatifim yok. Evden sandvic falan da getirmiyorum cunki ben hic ekmek yemiyorum. Diger alternatif tost olunca, corba daha masum gibi geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…