Kolay gelsin canım, hasta hasta başına gelene bakHerkese gunaydiiiiin
Grip illeti vucudumu terk etmeye basladi nihayet
Sabah is yerine geldim, odami su basmisbilgisayarin icinden su akiyordu, evraklar su... Oyy oyy, bugun coook calismam lazim..
@erigim kaptan kabul ederse hoşgeldinKraliçeelsa ben de 64 ten 53 e düşmek istiyorum
Boyun kaçtı canım, daha önce somuştum da unuttum@erigim 9 kilo vermisim ama kendimi hic oyle hissetmiyorumeskiden 10 kilo versem daha ne isterim diyordum ama, hala bir 10 kilo veresim var
Seni burda görmek ne güzel :))Günaydın acaba 1 kişilik yeriniz varmıben ççook azimliyim de
Kolay gelsin canım işin zor valla hasta halinle.Herkese gunaydiiiiin
Sabah is yerine geldim, odami su basmisbilgisayarin icinden su akiyordu, evraklar su... Oyy oyy, bugun coook calismam lazim..
Kaptan, yardimcilarim, size 10 puanlik uzmanlik sorusu
Ben ogle yemeklerinde is yerinde yemedigim zaman, 1 fincan cabuk corba yapip iciyorum. Yoksa tost falan yemem gerekiyor. Bu corbalarin cok zarari var mi? Ortalama 70 ile 100 kalori arasinda. Ne dersiniz ?
Tam emin degilim ama sanirim 1.63Boyun kaçtı canım, daha önce somuştum da unuttum
Benden uzunsun diye hatırlıyorum
İnşallah bu hafta güxel kilo veririz canım :)
Hoşgeldin canım :) yeni yilda daha azimli daha istekli olucaz insallah
teşekkür ederim vanım, umarım burda da birlikte oluruzSeni burda görmek ne güzel :))
Kolay gelsin canım işin zor valla hasta halinle.
Bir üye olarak yorum yazıyım dedimbene tostta ok iyi. Tost 2 dilim ekmekle ypılsa arasına kaşar sucuk ketcp vs. Kalori çok fazla olur.
Bizim grup bu aralar cook populer
Simdiden aramiza hosgeldin. Burda yakinda kres acicazmerhaba, eriğimden mesaj bekliyorum.
ben öğretmenim 32 yaşındayım 1,5 yaşında kızım var antalyada oturuyorum. geçen ay 3 kg zayıfladım,bırakınca birazını aldım. istekliyim,şu an 63.8 kg yım. gurubunuz iyi görünüyor. umarım hep birlikle kilolar veririrz.
Ayy inşallah yer vardır, burası tam sana göre kreş gibi çoluk çocuk dolu:)merhaba, eriğimden mesaj bekliyorum.
ben öğretmenim 32 yaşındayım 1,5 yaşında kızım var antalyada oturuyorum. geçen ay 3 kg zayıfladım,bırakınca birazını aldım. istekliyim,şu an 63.8 kg yım. gurubunuz iyi görünüyor. umarım hep birlikle kilolar veririrz.
Günaydın acaba 1 kişilik yeriniz varmıben ççook azimliyim de
Herkese gunaydiiiiin
Kraliçeelsa ben de 64 ten 53 e düşmek istiyorum
Kaptan, yardimcilarim, size 10 puanlik uzmanlik sorusu
Ben ogle yemeklerinde is yerinde yemedigim zaman, 1 fincan cabuk corba yapip iciyorum. Yoksa tost falan yemem gerekiyor. Bu corbalarin cok zarari var mi? Ortalama 70 ile 100 kalori arasinda. Ne dersiniz ?
Aslında bi beş kilo daha versen süper olur, çalışırken biraz zor oluyo ama sonuç mükemmel olur diye düşünüyorum. Biraz daha zorla benceTam emin degilim ama sanirim 1.63
Aynen canim, ben de yillardir icmiyordum ama cok da bir alternatifim yok. Evden sandvic falan da getirmiyorum cunki ben hic ekmek yemiyorum. Diger alternatif tost olunca, corba daha masum gibi geldi..Canım bildiğim kadarıyla yer var bide kaptanımıza soralım @erigim . kendinden bahsedebilirmisin canım.
ay geçmiş olsun canım ya çok kötü bi durum.
canım çorbalarda msg var ve nettende bakarsan zararları çok, obeziteye sebep oluyor. üniversiteden beri hazır çorba hiç tüketmiyorum.
Bak bunu bende bilmiyodumcanım çorbalarda msg var ve nettende bakarsan zararları çok, obeziteye sebep oluyor. üniversiteden beri hazır çorba hiç tüketmiyorum.
@erigim 9 kilo vermisim ama kendimi hic oyle hissetmiyorumeskiden 10 kilo versem daha ne isterim diyordum ama, hala bir 10 kilo veresim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?