Canım yoğurtlu krreviz salatasını akşam yemeği olarak 2 kez yedim ikisidede saba 400-500 gr gitmiş gördüm ödem attırıyo galiba. Dene istersen :)ben ödemden kurtulabilmek için bugün fazla abarttım galiba suyuişyerindeki arkadaşlarım dalga geçiyor yine
Hoşgeldin canım. Motivasyon olduktan sonra verirsin canım :)Merhaba arkadaşlar ben Eda,
Çok güzel kilo verip kendini kaybeden üye olarak geri döndüm.
26 yasındayım. 110,7 kiloyum. genellikle istikrarlıyım. (110 kilo oldum dedikten sonra istikrar pek inandırıcı değil, öyle değil mi?
Spor salonuna da yazıldım. Yazın düğünüm olacak. En acilinden artık son kez zayıflamam gerekiyor.
Şimdiden tanıştığıma memnun oldum.
Kaptancım beni aranıza aldığın için teşekkür ederim.
Menü güzelde ne kadar yiycekin canım. Pilavla barbunyada karbonhidrat var baya.ölçülü yemek lazımNasilsiniz arkadaslarrr aksam yayla corbasi bulgur pilavi ve barbunya yapmayi dusunuyorum sizce nasil ?
Nasilsiniz arkadaslarrr aksam yayla corbasi bulgur pilavi ve barbunya yapmayi dusunuyorum sizce nasil ?
Canim gecmis olsunHerkese gunaydiiiiin
Grip illeti vucudumu terk etmeye basladi nihayet
Sabah is yerine geldim, odami su basmisbilgisayarin icinden su akiyordu, evraklar su... Oyy oyy, bugun coook calismam lazim..
Mono sodyum glukomat cin tuzu kisaca msg cipsten farki yok o corbanin hatta bazi restoranlar kullanir yemege lezzet versin diyeKaptan, yardimcilarim, size 10 puanlik uzmanlik sorusu
Ben ogle yemeklerinde is yerinde yemedigim zaman, 1 fincan cabuk corba yapip iciyorum. Yoksa tost falan yemem gerekiyor. Bu corbalarin cok zarari var mi? Ortalama 70 ile 100 kalori arasinda. Ne dersiniz ?
Ver canim kendini ne zaman guzel hissedersen o zaman birakilmali tartidaki rakam cokta onemli degil bence@erigim 9 kilo vermisim ama kendimi hic oyle hissetmiyorumeskiden 10 kilo versem daha ne isterim diyordum ama, hala bir 10 kilo veresim var
Hg canim aramiza yer var kurallarida okumussun eee hadi startmerhaba, eriğimden mesaj bekliyorum.
ben öğretmenim 32 yaşındayım 1,5 yaşında kızım var antalyada oturuyorum. geçen ay 3 kg zayıfladım,bırakınca birazını aldım. istekliyim,şu an 63.8 kg yım. gurubunuz iyi görünüyor. umarım hep birlikle kilolar veririrz.
Aaa sen dis hekimiydin dimiAyy inşallah yer vardır, burası tam sana göre kreş gibi çoluk çocuk dolu:)
Benim de 4 yaş ve 11 aylık iki kızım var 30 yaşındayım, diş hekimiyim iki yıl ücretsiz izin aldım şimdilik evdeyim:)
Benimki alisti beni yonettigin yetmiyo napalim diyoEşim bazen diyo genemi kadınla kulübüne bakıyosun
En son boyle dediginde her hafta 1.5kg verdinVay arkadaaaas, soylebir baktim da, bu gurubun en yaslisi ben misim yaa. Hatta en genc uyemiz judiee kizim yasinda
Ohh tabi genc hatunlarin metabolizmalar hizli, verin bakalim kilolarinizi
Dindum tatlim
Ama olmaz surrkli esine eslik etmek yok birak o yesin verecek kilosu olan sensin on gun boyunca pankek yersenGunaydin arkadaslar hepinize esim 10 gun izinli :) pankek istedi yine yapicaz mecbur ama 1 adet yerim sadece ins :) yeni gelen arkadasimizda hosgeldin @_inci
Tatlim her bebek farkli ogrendikleeini unuturlar benim oglum 11aylik olacak ve baba diyirdu aksama kadar anniyi unuttu gitti uc gunluk tatil kacamagi yaptik babayi unuttu abi diyo@elfkkk bebeğim kız 19 aylık yürüyor ama hiiiç konuşamıyor . benim de derdim o. babaya ba. parka pa, havuça hav diyor yani tüm kelimelerin ilk hecesi. bu da bi gelişme diyorum.
@masalimsii desteğin için teşekkür ederim. baya kalabalık yazılar hızlı ilerliyor, kendimden bahsettim ama geride kaldı. 32 yaşındayım. Antalyada oturuyorum 19 aylık kızım var . küçük bir okulun müdür yardımcısıyım elimin altında pc hep var sürekli yazabilirim. ve istedikten sonra 1 ayda 3 kg verebiliyorum, geçen ay öyle oldu , umarım şimdi de olur. ve kaptanımız @erigim den cevap bekliyorum :)
Üzgünüm yılbası yoğundum. bugünden itibaren her gün buradayım.
Kilom 110,7
edam hayirli olsun tatlimMerhaba arkadaşlar ben Eda,
Çok güzel kilo verip kendini kaybeden üye olarak geri döndüm.
26 yasındayım. 110,7 kiloyum. genellikle istikrarlıyım. (110 kilo oldum dedikten sonra istikrar pek inandırıcı değil, öyle değil mi?
Spor salonuna da yazıldım. Yazın düğünüm olacak. En acilinden artık son kez zayıflamam gerekiyor.
Şimdiden tanıştığıma memnun oldum.
Kaptancım beni aranıza aldığın için teşekkür ederim.
Valla canim as yicem ama kac kasik yedigini yazarimMenü güzelde ne kadar yiycekin canım. Pilavla barbunyada karbonhidrat var baya.ölçülü yemek lazım
Bende pirinc pilavini artik yemiyorumPilavı tam anlamıyla yemeyeli 1 ay oldusadece nefsimi köreltmek içi azcık aldım ben olsam barbunya salata yerim
HaklisinCanim gecmis olsun
Mono sodyum glukomat cin tuzu kisaca msg cipsten farki yok o corbanin hatta bazi restoranlar kullanir yemege lezzet versin diye
Katarak kanser gozde korluk yan etkileri icme icirme alma aldirma
Ver canim kendini ne zaman guzel hissedersen o zaman birakilmali tartidaki rakam cokta onemli degil bence
Hg canim aramiza yer var kurallarida okumussun eee hadi start
Aaa sen dis hekimiydin dimibende diyorum bu kiz florur suruldugunu nerden biliyor ya birde binik seker gibi birseyler vardi kardesimde kullanmistik diste kararma olmustu oda gece emmesinden sut curugu basladigi icindi o neydi
Benimki alisti beni yonettigin yetmiyo napalim diyo
En son boyle dediginde her hafta 1.5kg verdin
Dindum tatlim
Kiz kuzeyde yuruyemiyo iki adim atip zirliyo korkudan
Ama olmaz surrkli esine eslik etmek yok birak o yesin verecek kilosu olan sensin on gun boyunca pankek yersen
Tatlim her bebek farkli ogrendikleeini unuturlar benim oglum 11aylik olacak ve baba diyirdu aksama kadar anniyi unuttu gitti uc gunluk tatil kacamagi yaptik babayi unuttu abi diyo
edam hayirli olsun tatlim
Ama sen nasil kilo aldin guzellik boyle
Eda cok sert diyet yapar evet cok sert listesine harfiyen uyar inanilmazdir bu konuda her hafta kilo verirdi ve ben biliyorum ki tekrar basaracak
nasilda sevmem turpu anlatamamBende havuclu ve turplu salata yapip yiyim bari bi
Bende soslu moslu yiyorum normalde bende sevmem :))) afiyet olsun :)nasilda sevmem turpu anlatamamprotein shakimi yudumluyorm suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?