Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba arkadaşlar ben Eda,
Çok güzel kilo verip kendini kaybeden üye olarak geri döndüm.
26 yasındayım. 110,7 kiloyum. genellikle istikrarlıyım. (110 kilo oldum dedikten sonra istikrar pek inandırıcı değil, öyle değil mi?
Spor salonuna da yazıldım. Yazın düğünüm olacak. En acilinden artık son kez zayıflamam gerekiyor.
Şimdiden tanıştığıma memnun oldum.
Kaptancım beni aranıza aldığın için teşekkür ederim.

ben ödemden kurtulabilmek için bugün fazla abarttım galiba suyu işyerindeki arkadaşlarım dalga geçiyor yine
Canım yoğurtlu krreviz salatasını akşam yemeği olarak 2 kez yedim ikisidede saba 400-500 gr gitmiş gördüm ödem attırıyo galiba. Dene istersen :)

Hoşgeldin canım. Motivasyon olduktan sonra verirsin canım :)

Nasilsiniz arkadaslarrr aksam yayla corbasi bulgur pilavi ve barbunya yapmayi dusunuyorum sizce nasil ?
Menü güzelde ne kadar yiycekin canım. Pilavla barbunyada karbonhidrat var baya.ölçülü yemek lazım

Herkese gunaydiiiiin
Grip illeti vucudumu terk etmeye basladi nihayet
Sabah is yerine geldim, odami su basmis bilgisayarin icinden su akiyordu, evraklar su... Oyy oyy, bugun coook calismam lazim..
Canim gecmis olsun
Mono sodyum glukomat cin tuzu kisaca msg cipsten farki yok o corbanin hatta bazi restoranlar kullanir yemege lezzet versin diye
Katarak kanser gozde korluk yan etkileri icme icirme alma aldirma
@erigim 9 kilo vermisim ama kendimi hic oyle hissetmiyorum eskiden 10 kilo versem daha ne isterim diyordum ama, hala bir 10 kilo veresim var
Ver canim kendini ne zaman guzel hissedersen o zaman birakilmali tartidaki rakam cokta onemli degil bence
Hg canim aramiza yer var kurallarida okumussun eee hadi start
Ayy inşallah yer vardır, burası tam sana göre kreş gibi çoluk çocuk dolu:)
Benim de 4 yaş ve 11 aylık iki kızım var 30 yaşındayım, diş hekimiyim iki yıl ücretsiz izin aldım şimdilik evdeyim:)
Aaa sen dis hekimiydin dimi bende diyorum bu kiz florur suruldugunu nerden biliyor ya birde binik seker gibi birseyler vardi kardesimde kullanmistik diste kararma olmustu oda gece emmesinden sut curugu basladigi icindi o neydi
Eşim bazen diyo genemi kadınla kulübüne bakıyosun
Benimki alisti beni yonettigin yetmiyo napalim diyo
Vay arkadaaaas, soylebir baktim da, bu gurubun en yaslisi ben misim yaa. Hatta en genc uyemiz judiee kizim yasinda
Ohh tabi genc hatunlarin metabolizmalar hizli, verin bakalim kilolarinizi
En son boyle dediginde her hafta 1.5kg verdin
Gunaydin guzel takimimmm naslsnz ne var ne yok @erigim donnce hbr et @_inci hosgeldinnnn bende ogretmenm brans ne bebegin kizmi erkek mi veee gundemin sorusuuu yuruyormuuu???:)
Dindum tatlim
Kiz kuzeyde yuruyemiyo iki adim atip zirliyo korkudan
Gunaydin arkadaslar hepinize esim 10 gun izinli :) pankek istedi yine yapicaz mecbur ama 1 adet yerim sadece ins :) yeni gelen arkadasimizda hosgeldin @_inci
Ama olmaz surrkli esine eslik etmek yok birak o yesin verecek kilosu olan sensin on gun boyunca pankek yersen
Tatlim her bebek farkli ogrendikleeini unuturlar benim oglum 11aylik olacak ve baba diyirdu aksama kadar anniyi unuttu gitti uc gunluk tatil kacamagi yaptik babayi unuttu abi diyo
Üzgünüm yılbası yoğundum. bugünden itibaren her gün buradayım.
Kilom 110,7

edam hayirli olsun tatlim
Ama sen nasil kilo aldin guzellik boyle
Eda cok sert diyet yapar evet cok sert listesine harfiyen uyar inanilmazdir bu konuda her hafta kilo verirdi ve ben biliyorum ki tekrar basaracak

Tatil bitti ankaraya dondum ve karda pesimden geldi ama tadi yok vicik vicik sulu sulu . ben karin tadini cikardim boluda ohh sefam olsun

Ve tartildim ama kiyafetle tok ve yoldan gelmis annemin tartida sonuc 78 saka gibi yarin kendi tartimda tartilacagim

Hoşgeldin kaptan sabah aç tartıl bari. Gün içinde1 kilo oynuyo nrrdeyse.
Bu arada ankaraya kar ygıyomu :)) bend ankaralıyım. Annemler orda sabah sordum çok az yagdı geçti çok soguk diyodu :)

Anaam naptiniz siz ya oku oku bitiremedim.

bomba gibi araniza dondum. @erigim seni sect8m pikacuu :)) seninle yarisiyorum bu hafta. Ifadeni alim senin. Sendebeni gaza getir guzeeellce 75 olim bu hafta kiyafetn yok hic ya biseler almam lazm 75 olmayi bekliyorum
sabahlari maydonoz kuru
ogleleri yesil cay
aksamlar e ml leslie ile bu hafta 75 i gormem laIm.
esim 1 ayda 8 kilo verdi gicik ben hala oldugm yerde

Haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…