- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Neyseki yangın filan çıkmamış canımBen bu aralar aşırı unutgan oldum o kadarki bugün sütü ocağa koydum altını kıstım kaynasın diye yoğurt yapacaktım ben sütü ocakta unuttum alışverişe gittim iki saat sonra eve bi geldim süt kaynaya kaynaya rengi kahverengiye dönmüş hem sinir oldum hem üzüldüm 5 kilo süt ziyan oldu
Hoş diyette olmasam içine şeker ve vanilya ekleyip biraz daha pişirip süt reçeli yapabilirdim ama ben diyetteyim eşim şeker hastası reçel yapmadım süt çöpe gitti
Ya B12 değerim çok düştü sanırım yada boyun fıtığı unutkanlık yapmaya başladı kollarım ve omuzlarımda çok ağrıyor
Yok gülüm o işin esprisiSen nasıl istersen canım benim için önemli degil
Tamda öyle olacakBenim jeton yeni düştü Özgürkuşum bu havlu atan senlede yarıştaydı demi?
Bu vatandaş şimdi açlık orucu tuttuyo verdi vucudundaki ödemeleri hava atacak
Savulun gümbür gümbür geliyorumevet evet resmi olarak rakip ama ringde yok
Yani neye göre klo verdiğini ölçeçez bacım anlamadı benGeçen haftayı hatırlamıyorum
Yine aynı civarlardaydı
1 kupa kahve ve 3 yudum su içtikten sonra tekrar tartıldım 68, 00 çıktım
Yarın ne çıkcak bakalım
Vinn vinnn vinnnnnnSavulun gümbür gümbür geliyorum
dermişim
Çok şükür yangın çıkmadı canım zaten kısık ateşteydi akşama kadar kaynasa beş kilo süt bitipte yangın çıkarmazdı ama unutganlığıma sinir oldum saat kurmak iyi fikir bundan sonra öyle yapacamNeyseki yangın filan çıkmamış canım
Ben ocakta bisey olup iş yapacağım zaman saat kuruyorum
Aldıgın gibi verirsin insallahYok gülüm o işin esprisi
Aldım yani kendimi kandırmayım deyilmi
sasırmayın son
9.30(kudurmagünüm)
1.5 rafadan yumurta(yarısı bebeciğe)
2çay kasıgı çilek recelİ
Peynir
Zeytin
Çubuk
2albeni 44gr
15.20
4küçük pişi(avuc içi kadar)
Çay
Peynir
Tursu 2dilim domates
Pudingli bisküvili pasta iki dilim (kalorisi düşük)
1avuc çekirdek
Midem cok rahatsızlandı istifra ettim tansiyonum düştü bünye sok
Nane limon
Tuzlu ayran
1lt su anca
2.200 adım
senden yanayım dedim yaKızım senin rengin ne, kimsen yanasın
gezom hayırdır yaözgür, aeben bugün 68,300 çıktım
Yarın tartılsam olurmu
canım çok geçmiş olsun Allah korumuş.verilmiş sadakan varmış.bende de var aynı problem sana on basarBen bu aralar aşırı unutgan oldum o kadarki bugün sütü ocağa koydum altını kıstım kaynasın diye yoğurt yapacaktım ben sütü ocakta unuttum alışverişe gittim iki saat sonra eve bi geldim süt kaynaya kaynaya rengi kahverengiye dönmüş hem sinir oldum hem üzüldüm 5 kilo süt ziyan oldu
Hoş diyette olmasam içine şeker ve vanilya ekleyip biraz daha pişirip süt reçeli yapabilirdim ama ben diyetteyim eşim şeker hastası reçel yapmadım süt çöpe gitti
Ya B12 değerim çok düştü sanırım yada boyun fıtığı unutkanlık yapmaya başladı kollarım ve omuzlarımda çok ağrıyor
aybenim bende aile apartmanındayım. Kv kp iki haftalığına gittiler.kaynımı her gün misafir ediyoruz.o geliyo diye ekstra yaptıklarımı bir bilsenSen aile aparmanındaydın değilmi?
Sağol canım unutkanlığa karşı ne yapılabilir bilmiyorum amasenden yanayım dedim yaniye devamlı soruyorsun şüphen mi var??
gezom hayırdır ya
canım çok geçmiş olsun Allah korumuş.verilmiş sadakan varmış.bende de var aynı problem sana on basarnasıl olur tedavisi bilmiyorum . İleride daha kötü olurum diye çok korkuyorum
aybenim bende aile apartmanındayım. Kv kp iki haftalığına gittiler.kaynımı her gün misafir ediyoruz.o geliyo diye ekstra yaptıklarımı bir bilsenbüyük imtihan içindeyim
Aynen canımSen aile aparmanındaydın değilmi?
Tüp bebek mi yaptiracaksin canimOda var hemde had safhada şu pandemi dönemi stresi mahvetti herşeyi heryeri yıka sil süpür alışverişten geldikten sonra kaç saat aldıklarımın yıkanacakları yıkıyorum silinecekleri siliyorum alışverişten nefret eder oldum işyerinde bile herkes benim çok pimpirikli olduğumu söylüyor herkese maske tak demekten yoruldum inan dezenfektanlardan ve çok sık yıkamaktan ellerim benden davacı olacak ama ne yapayım elimde değil
Bu yüzden hastanelere gitmekten korktuğumdan bebek tedavimi bile erteledim ki bunu daha çok kafaya takıp üzülüyorum
Oyyyyy bir dokun bin ah işit oldu
Evet canımTüp bebek mi yaptiracaksin canim
saracim ins aşı gelir de sende tedavine dönersinEvet canım
Geçen hafta 66,5 muşYani neye göre klo verdiğini ölçeçez bacım anlamadı ben
İnşallah canım inşallahsaracim ins aşı gelir de sende tedavine dönersin
Cok fazla odemin var streste odem yapar evin işlerine olan stresin falan suyu da az içiyorsan belki yoksa ne kdar yersen ye bu kadar sısemezsinGeçen hafta 66,5 muş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?