Hayırlı uğurlu olsun canım
Güle güle oturun.
Allah kısmet ederse bizde ev değiştireceğiz
Oturduğumuz güzelim daireyi satıp normalde metrekare olarak oturdugum evden küçük ne hikmetse büyüyen bir eve çıkacağım.
Estetik ameliyati yaptirmiştim canim..çocukken bi kaza gcirmiştim o gündrn bu yana çok kötü ve koca bir burnum vardi ..alman doktorlarina güvenemediğim için cesaret edememiştim ve çok pahaliydi burda..
Kizlar geçmişi okumadim inşallah herşey yolundadir..@busefit yeni evin hayirli uğurlu olsun canim
Merhaba arkadaşlar babamla hastaneye geldim acil mide kanaması geçiriyor
Sabah foto çektim kilom geçen haftaki kilom -200 Grmoni Eki Görüntüle 2733017
ee boşuna demiyorum izne çıkanı kurt kapıyor diye
tabağın muhteşemama o minnacık masum görünen ekmek parçacığı var ya hani o evet o minnak masumcuk görünen şey kan şekerini oynatıp seni acıktıracak. ama onu yemeseydin ya da onun yerine tahıllı bir dilim ekmek ya da 1 de haşlanmış yumurta yeseydin saatlerce tok tutacaktı. işte diyette yaptığımız göze görünmeyen minik hatalar bizi gün içinde fazla yemeye yönlendiriyor
genele minik bir bilgi olsun
ay deme insalllah yaza kurtuluruz diye umudum var2023 te görüşürüz o halde
Yarin balık yiyecem ona saklıyorum hakkimiYe 1 dilim bişey olmaz yaa bu haftanin kaçamağı olsun okadar kasmaya gerek yok bence
Insallah yüzünüzü kara cikarmamF Fatimatuz_Zehra canım artık resmi listedesin hayırlı olsun
@Baby Cat babym mezun ettim seni, püsküütüm de onaylarsa sende artık mezun üye olacaksın, hayırlı olsun
kaptanim her hafta dereceye giriyoruz nazar olur göze gelirizhaftaya 1. lik ve bireysel dereceleri istiyorum ona göre
hafta sonu dahil olmak üzere çok dikkat edin kaçamak olmasın emi canlarım
Kakikaten kudurma günü olmuş özgürkuşsasırmayın son
9.30(kudurmagünüm)
1.5 rafadan yumurta(yarısı bebeciğe)
2çay kasıgı çilek recelİ
Peynir
Zeytin
Çubuk
2albeni 44gr
15.20
4küçük pişi(avuc içi kadar)
Çay
Peynir
Tursu 2dilim domates
Pudingli bisküvili pasta iki dilim (kalorisi düşük)
1avuc çekirdek
Midem cok rahatsızlandı istifra ettim tansiyonum düştü bünye sok
Nane limon
Tuzlu ayran
1lt su anca
2.200 adım
Sağol canım benimCuma için güzel saram afiyet olsun
Sen nasıl istersen canım benim için önemli degilözgür, aeben bugün 68,300 çıktım
Yarın tartılsam olurmu
Bende de var saram. B 12 den değil canım kafa yorgunluğundan oluyorBen bu aralar aşırı unutgan oldum o kadarki bugün sütü ocağa koydum altını kıstım kaynasın diye yoğurt yapacaktım ben sütü ocakta unuttum alışverişe gittim iki saat sonra eve bi geldim süt kaynaya kaynaya rengi kahverengiye dönmüş hem sinir oldum hem üzüldüm 5 kilo süt ziyan oldu
Hoş diyette olmasam içine şeker ve vanilya ekleyip biraz daha pişirip süt reçeli yapabilirdim ama ben diyetteyim eşim şeker hastası reçel yapmadım süt çöpe gitti
Ya B12 değerim çok düştü sanırım yada boyun fıtığı unutkanlık yapmaya başladı kollarım ve omuzlarımda çok ağrıyor
Benim jeton yeni düştü Özgürkuşum bu havlu atan senlede yarıştaydı demi?Sen nasıl istersen canım benim için önemli degil
Evet pişmanım pişi yukardan gelince kırmamak için yedim ama yemıyeydim iyiydiKakikaten kudurma günü olmuş özgürkuşgeçmiş olsun.
Benim jeton yeni düştü Özgürkuşum bu havlu atan senlede yarıştaydı demi?
Bu vatandaş şimdi açlık orucu tuttuyo verdi vucudundaki ödemeleri hava atacak
Yarın alalım bakalım havlusunun ölçüsünüevet evet resmi olarak rakip ama ringde yok
Sen aile aparmanındaydın değilmi?Evet pişmanım pişi yukardan gelince kırmamak için yedim ama yemıyeydim iyiydi
Geçen haftayı hatırlamıyorumNe dimek istediniz anlamadım efem
Geçen hafta cuma kaç kiloydun gezom?
Yarında Bi tartı bakalım sonuca. Bende tartılayım.
Senin bornoz çadır olmasın sonra kız
Oda var hemde had safhada şu pandemi dönemi stresi mahvetti herşeyi heryeri yıka sil süpür alışverişten geldikten sonra kaç saat aldıklarımın yıkanacakları yıkıyorum silinecekleri siliyorum alışverişten nefret eder oldum işyerinde bile herkes benim çok pimpirikli olduğumu söylüyor herkese maske tak demekten yoruldum inan dezenfektanlardan ve çok sık yıkamaktan ellerim benden davacı olacak ama ne yapayım elimde değilBende de var saram. B 12 den değil canım kafa yorgunluğundan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?