Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bence guzel olmus masallah

sag ol gezom Allah senin de gönlüne göre versin

Estetik ameliyati yaptirmiştim canim..çocukken bi kaza gcirmiştim o gündrn bu yana çok kötü ve koca bir burnum vardi ..alman doktorlarina güvenemediğim için cesaret edememiştim ve çok pahaliydi burda..

evet yurtdisi cok pahali estetikte biliyorum. yabancilar buraya geliyo hep

Kizlar geçmişi okumadim inşallah herşey yolundadir..@busefit yeni evin hayirli uğurlu olsun canim

sag ol pericim cansin

Merhaba arkadaşlar babamla hastaneye geldim acil mide kanaması geçiriyor
Sabah foto çektim kilom geçen haftaki kilom -200 Gr moni Eki Görüntüle 2733017

cok uzuldum cnm cok geçmiş olsun

attim hafizaya. baska ekmek yoktu sabah ama aldim sonradan tam tahilli yarin daha guzel olur midem kaziniyo ilk gun zorlu geciyo

2023 te görüşürüz o halde
ay deme insalllah yaza kurtuluruz diye umudum var

aeben im akşam yemeğimde bol karpuz turplu tereli ve rokalı salata vardı yazmayı unuttum

sasırmayın son
9.30(kudurmagünüm)
1.5 rafadan yumurta(yarısı bebeciğe)
2çay kasıgı çilek recelİ
Peynir
Zeytin
Çubuk
2albeni 44gr

15.20
4küçük pişi(avuc içi kadar)
Çay
Peynir
Tursu 2dilim domates
Pudingli bisküvili pasta iki dilim (kalorisi düşük)

1avuc çekirdek
Midem cok rahatsızlandı istifra ettim tansiyonum düştü bünye sok
Nane limon
Tuzlu ayran
1lt su anca
2.200 adım

Cuma için güzel saram afiyet olsun

Kakikaten kudurma günü olmuş özgürkuş geçmiş olsun.

Ben bu aralar aşırı unutgan oldum o kadarki bugün sütü ocağa koydum altını kıstım kaynasın diye yoğurt yapacaktım ben sütü ocakta unuttum alışverişe gittim iki saat sonra eve bi geldim süt kaynaya kaynaya rengi kahverengiye dönmüş hem sinir oldum hem üzüldüm 5 kilo süt ziyan oldu

Hoş diyette olmasam içine şeker ve vanilya ekleyip biraz daha pişirip süt reçeli yapabilirdim ama ben diyetteyim eşim şeker hastası reçel yapmadım süt çöpe gitti

Ya B12 değerim çok düştü sanırım yada boyun fıtığı unutkanlık yapmaya başladı kollarım ve omuzlarımda çok ağrıyor

Bende de var saram. B 12 den değil canım kafa yorgunluğundan oluyor

Ne dimek istediniz anlamadım efem

Geçen hafta cuma kaç kiloydun gezom?
Yarında Bi tartı bakalım sonuca. Bende tartılayım.
Senin bornoz çadır olmasın sonra kız
Geçen haftayı hatırlamıyorum
Yine aynı civarlardaydı
1 kupa kahve ve 3 yudum su içtikten sonra tekrar tartıldım 68, 00 çıktım
Yarın ne çıkcak bakalım

Bende de var saram. B 12 den değil canım kafa yorgunluğundan oluyor
Oda var hemde had safhada şu pandemi dönemi stresi mahvetti herşeyi heryeri yıka sil süpür alışverişten geldikten sonra kaç saat aldıklarımın yıkanacakları yıkıyorum silinecekleri siliyorum alışverişten nefret eder oldum işyerinde bile herkes benim çok pimpirikli olduğumu söylüyor herkese maske tak demekten yoruldum inan dezenfektanlardan ve çok sık yıkamaktan ellerim benden davacı olacak ama ne yapayım elimde değil

Bu yüzden hastanelere gitmekten korktuğumdan bebek tedavimi bile erteledim ki bunu daha çok kafaya takıp üzülüyorum

Oyyyyy bir dokun bin ah işit oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…