Oğlum kek istiyor ben direniyorum yapmamak için ama kiyamayacagim tosbagama1 dilim hakkım olur mu ki.?Çok da iyiydi bugün menulerim ama .....
Kızlar ben bugün kadın doğuma gittim sol yumurtalığımda kist varmış,kasık ağrım ve adeti az olman onun yüzündenmiş zaten glifor içtiğim için başka ilaç vermedi ama adet söktürücü için iğne verdi onu oldum 1 hafta içinde adet olacakmışım.Düzenli olarak kontrole gidecem.
Oğlum kek istiyor ben direniyorum yapmamak için ama kiyamayacagim tosbagama1 dilim hakkım olur mu ki.?Çok da iyiydi bugün menulerim ama .....
Canım çok canın isterse 1 dilimcik ara öğün yerine ye bence.Oğlum kek istiyor ben direniyorum yapmamak için ama kiyamayacagim tosbagama1 dilim hakkım olur mu ki.?Çok da iyiydi bugün menulerim ama .....
İnş canım doktorda bakalım adetle atılacak mı dedi. Atılmazsa büyük baya ona göre tedaviye başlarız dedi.Çok kasık ağrım vardı 2 aydır belki rahatlar birazcık.Geçmiş olsun canimm. Birkaç ay rutin kontrollerini aksatma canim. İnş. Adetle atilir kistin.
Canım ben geçen yıl denedim ama pek düzenli içmedim hatta bir iki içtim bıraktım. Tadı pek hoşuma gitmedi.Kızlar eşim iş yerinden bana yeşil kahve getirmiş.İş yerindeki bayanlar içiyormuş deneyen var mı?
Valla korkmadim desem yalan olur cansucum, yarım yedim tadı nasıl diye bakmak için küçücükSIKyorsa sen ye o keki yede göreyim cezayi cakmazsam banada cansu demesinler
Bende deneyim canım bakalım az almış zaten beğenirsem devamını alacakmış.Canım ben geçen yıl denedim ama pek düzenli içmedim hatta bir iki içtim bıraktım. Tadı pek hoşuma gitmedi.
yarim yediysen sorun etmeye gerek yok...ama evde simdi bulundugu icin risk altindasin...yarina artmis olursa komsulara filan dagit.Valla korkmadim desem yalan olur cansucum, yarım yedim tadı nasıl diye bakmak için küçücük
Bugünkü menü;
Sabah: tb ekmeğine sandviç
Öğlen: mercimek çorba, bezelye, yoğurt, salata
Ara: yeşilçay ve limonlu form
Akşam: 1 tabak kuru fasulye
iyi ama yogurt disinda hic protein yok
bak böyle daha iyiYoğurt, peynir , kıymalı bezelye ve etli kurufasulye :) detayları yazmayı unutabiliyorumm bazenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?