Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oğlum kek istiyor ben direniyorum yapmamak için ama kiyamayacagim tosbagama 1 dilim hakkım olur mu ki.?Çok da iyiydi bugün menulerim ama .....
SIKyorsa sen ye o keki yede göreyim cezayi cakmazsam banada cansu demesinler

Kızlar ben bugün kadın doğuma gittim sol yumurtalığımda kist varmış,kasık ağrım ve adeti az olman onun yüzündenmiş zaten glifor içtiğim için başka ilaç vermedi ama adet söktürücü için iğne verdi onu oldum 1 hafta içinde adet olacakmışım.Düzenli olarak kontrole gidecem.

Geçmiş olsun canimm. Birkaç ay rutin kontrollerini aksatma canim. İnş. Adetle atilir kistin.

Oğlum kek istiyor ben direniyorum yapmamak için ama kiyamayacagim tosbagama 1 dilim hakkım olur mu ki.?Çok da iyiydi bugün menulerim ama .....
Canım çok canın isterse 1 dilimcik ara öğün yerine ye bence.
Geçmiş olsun canimm. Birkaç ay rutin kontrollerini aksatma canim. İnş. Adetle atilir kistin.
İnş canım doktorda bakalım adetle atılacak mı dedi. Atılmazsa büyük baya ona göre tedaviye başlarız dedi.Çok kasık ağrım vardı 2 aydır belki rahatlar birazcık.

Kızlar eşim iş yerinden bana yeşil kahve getirmiş.İş yerindeki bayanlar içiyormuş deneyen var mı?

Kızlar eşim iş yerinden bana yeşil kahve getirmiş.İş yerindeki bayanlar içiyormuş deneyen var mı?
Canım ben geçen yıl denedim ama pek düzenli içmedim hatta bir iki içtim bıraktım. Tadı pek hoşuma gitmedi.

Valla korkmadim desem yalan olur cansucum, yarım yedim tadı nasıl diye bakmak için küçücük
yarim yediysen sorun etmeye gerek yok...ama evde simdi bulundugu icin risk altindasin...yarina artmis olursa komsulara filan dagit.

Kızlar iyi akşamlar :)

Bugün dayıma gittik akşam bebiş sevdim , yazamadım. Hepsini okudum ama telden cevap yazamıyorum yarın alıntı yapcam :)

Bugünki menüm:
Sabah:
30 gram keçi peyniri
2 dilim tam buğday ekmeği
2 adet marul
ara öğün:
1 adet mandalina
Öğlen:
yok
Ara öğün:
1 fincan latte
Akşam:
5 adet köfte
1 bardak limon
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün:
1 adet mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…