Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Uyumadan menümü de yazayım
Sabah; 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 tk pekmez, 2 dlm ekmek
Ara ; 1 portakal, 1 sb süt
Öğlen ; 2 kepçe çorba, 4 kaşık ıspanak, 4 kaşık yoğurt
Ara; 1 çay bardağı kadar muhallebi
Akşam; 20 hamsi, 4 tane elma dlm patates, bol salata
Ara; 1 elma, 1 sb süt
Su :3 litre
Spor :Leslie yapmaya başladım beş dk sonra kızlar kavgaya tutuştu, bıraktım
Herkese iyi geceler

bende hareket yok hem okul hem de sınav bu yaz da işte sınava hazırlanıyo olucam

bende sınava hazırlandığım zaman ilk kilolarımı almıştım. 47 kilo 0 beden başladığım dershaneden 57 kilo ile ayrılmıştım. çok zayıf olmanıne aman ben istediğim zaman verebiliyorum kiloyu deme rahatlığım vardı ama ne oldu sonra o kilolar bana katlanarak döndü.

canım hoşgeldin . öncesinde ne kadar zayıflamıştın ve şimdi kaç kg aldın. benimde en korktuğum şey tekrar kilo almak. hedef kiloma 1 kg kaldı ama sırf bu yüzden strese girdim herkese kilo aldımmı diye soruyorum

evet canım kereviz çok iyiymiş ödem konusunda. ben kerevizi sadece mercimekl çorbası içinde yedim sadece tadı nasıl oluyor bide tarifini versene alışverişte alıp yaparım :)

Nasilsiniz arkadaslarrr aksam yayla corbasi bulgur pilavi ve barbunya yapmayi dusunuyorum sizce nasil ?

canım sana örnek menüler sunayım;

1. yayla çorbası (1 kase), 4 kaşık bulgur pilavı ya da 4 kaşık barbunya, yoğurt, salata

2. bulgur pilavı, yoğurt, salata

3. 1 porsiyon barbunya, yoğurt, salata

en uygun olanı 2 ve 3 tabiki de. ama günlük menüne bakıp dengeyi kurduysan 1 de olabilir ama üçü beraber hele ki akşam yemeğinde olmaz, şişersin :) sana bi tavsiyem var barbunya, nohut, kurufasulye , yumurta, bulgur pilavı gibi yemeklere kimyon katarsan ödem oluşmasını engeller, gazı engeller

Pilavı tam anlamıyla yemeyeli 1 ay oldu sadece nefsimi köreltmek içi azcık aldım ben olsam barbunya salata yerim

ben 1 mayıstan beri galiba 1 defa o da mevlütte yemişimdir pilavı :)

canım çok geçmiş olsun

Günaydın :)) kızlar biraz önce gebelik testi yaptım silik ama baya belirgin ikinci cizgi çıktı. Oglumda o ikinci cizgiyi hiç görememiştim bi heycan yaptım sanırım hamileyim . Genede emin olmak için yarın kan testi yaptırmaya gidicem. Kilomda çok güzel azalıyodu bu sabah 58.4 çıktım Aranızda diyet işini öğrendim sanırım :)) çünki iki haftadır kendimi aşırı kasıp strese sokmadım :)

Ouuuuuv, gozun aydiin, cooook sevindim.
Saglikla kucagina alirsin insallah..

Herkese gunaydiiin,
Dun tlfonumu isyerinde unutmusum, aksam giremedim. Gerci ezos dun coook huysuzdu, hep onunla ilgilendik. Kuzucum 2 yas sendromuna giriyor galiba. Bu kizin ergenliginde bittim ben vallahi
2 yaş sendromuna hoş geldin küçüvük boylarıyla acayip zorluyolar insanı. Ergenliği düşünemiyorum bile Annem biz sizi büyütürken sendrom mendrom bilmiyoduk diyo
Ouuuuuv, gozun aydiin, cooook sevindim.
Saglikla kucagina alirsin insallah..
Kan testini görmeden kesin gibi gelmiyo canım. Ama inşallah hamileyimdir. Oğluma arkadaş olsun diye istiyorum.

oo hadi bakalım bekliyoruz haberleri :) valla böle bereketli grupta hala sevgilisiz olmamı anlamış değilim azcık dokunun bana da

Herkese gunaydiiin,
Dun tlfonumu isyerinde unutmusum, aksam giremedim. Gerci ezos dun coook huysuzdu, hep onunla ilgilendik. Kuzucum 2 yas sendromuna giriyor galiba. Bu kizin ergenliginde bittim ben vallahi

onların sendromunu yerim ya valla o ufacık boylarıyla dev gibi inatları var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…