bende hareket yok hem okul hem de sınav bu yaz da işte sınava hazırlanıyo olucam
Merhaba arkadaşlar ben Eda,
Çok güzel kilo verip kendini kaybeden üye olarak geri döndüm.
26 yasındayım. 110,7 kiloyum. genellikle istikrarlıyım. (110 kilo oldum dedikten sonra istikrar pek inandırıcı değil, öyle değil mi?
Spor salonuna da yazıldım. Yazın düğünüm olacak. En acilinden artık son kez zayıflamam gerekiyor.
Şimdiden tanıştığıma memnun oldum.
Kaptancım beni aranıza aldığın için teşekkür ederim.
Canım yoğurtlu krreviz salatasını akşam yemeği olarak 2 kez yedim ikisidede saba 400-500 gr gitmiş gördüm ödem attırıyo galiba. Dene istersen :)
Hoşgeldin canım. Motivasyon olduktan sonra verirsin canım :)
Nasilsiniz arkadaslarrr aksam yayla corbasi bulgur pilavi ve barbunya yapmayi dusunuyorum sizce nasil ?
Pilavı tam anlamıyla yemeyeli 1 ay oldusadece nefsimi köreltmek içi azcık aldım ben olsam barbunya salata yerim
Kızlar ben bugün kadın doğuma gittim sol yumurtalığımda kist varmış,kasık ağrım ve adeti az olman onun yüzündenmiş zaten glifor içtiğim için başka ilaç vermedi ama adet söktürücü için iğne verdi onu oldum 1 hafta içinde adet olacakmışım.Düzenli olarak kontrole gidecem.
Ouuuuuv, gozun aydiin, cooook sevindim.Günaydın :)) kızlar biraz önce gebelik testi yaptım silik ama baya belirgin ikinci cizgi çıktı. Oglumda o ikinci cizgiyi hiç görememiştim bi heycan yaptımsanırım hamileyim . Genede emin olmak için yarın kan testi yaptırmaya gidicem. Kilomda çok güzel azalıyodu bu sabah 58.4 çıktım Aranızda diyet işini öğrendim sanırım :)) çünki iki haftadır kendimi aşırı kasıp strese sokmadım :)
2 yaş sendromuna hoş geldinHerkese gunaydiiin,
Dun tlfonumu isyerinde unutmusum, aksam giremedim. Gerci ezos dun coook huysuzdu, hep onunla ilgilendik. Kuzucum 2 yas sendromuna giriyor galiba. Bu kizin ergenliginde bittim ben vallahi
Kan testini görmeden kesin gibi gelmiyo canım. Ama inşallah hamileyimdir. Oğluma arkadaş olsun diye istiyorum.Ouuuuuv, gozun aydiin, cooook sevindim.
Saglikla kucagina alirsin insallah..
Günaydın :)) kızlar biraz önce gebelik testi yaptım silik ama baya belirgin ikinci cizgi çıktı. Oglumda o ikinci cizgiyi hiç görememiştim bi heycan yaptımsanırım hamileyim . Genede emin olmak için yarın kan testi yaptırmaya gidicem. Kilomda çok güzel azalıyodu bu sabah 58.4 çıktım Aranızda diyet işini öğrendim sanırım :)) çünki iki haftadır kendimi aşırı kasıp strese sokmadım :)
Herkese gunaydiiin,
Dun tlfonumu isyerinde unutmusum, aksam giremedim. Gerci ezos dun coook huysuzdu, hep onunla ilgilendik. Kuzucum 2 yas sendromuna giriyor galiba. Bu kizin ergenliginde bittim ben vallahi
masalimsii bizim takımın adını bebiş isteyipte diyet bahanesiyle hamile kalanların takımı olmalı bence
@erigim koşşşş koşşşşş takımımızın 5. hamişisterlicya6 olmuşş
sterlicya6 tatlım çoookkkkk sevindim gözünüz aydınnnn
masalimsii bizim takımın adını bebiş isteyipte diyet bahanesiyle hamile kalanların takımı olmalı bence
Sagol canım :))
Gercekten çok bereketli nir grupmuşbilseydim 4 ay önce gelirdim gruba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?