- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
Allah saglıklı kucagına almayı nasip etsin canım :) kan testinide görsem kesin hamileyim diycem
hakikaten çok bereketli maaşşallaahh, ben 2 yıldır istiyordum takıma geldim 2. ayın sonunda hamile kaldım
Hayirli olsun canim :))Günaydın :)) kızlar biraz önce gebelik testi yaptım silik ama baya belirgin ikinci cizgi çıktı. Oglumda o ikinci cizgiyi hiç görememiştim bi heycan yaptımsanırım hamileyim . Genede emin olmak için yarın kan testi yaptırmaya gidicem. Kilomda çok güzel azalıyodu bu sabah 58.4 çıktım Aranızda diyet işini öğrendim sanırım :)) çünki iki haftadır kendimi aşırı kasıp strese sokmadım :)
Günaydın :)) kızlar biraz önce gebelik testi yaptım silik ama baya belirgin ikinci cizgi çıktı. Oglumda o ikinci cizgiyi hiç görememiştim bi heycan yaptımsanırım hamileyim . Genede emin olmak için yarın kan testi yaptırmaya gidicem. Kilomda çok güzel azalıyodu bu sabah 58.4 çıktım Aranızda diyet işini öğrendim sanırım :)) çünki iki haftadır kendimi aşırı kasıp strese sokmadım :)
sevgilisiz bekar çocuksuz olmanın da tadı başka , gez toz. sinemaya git, ev yemek derdi yok, arkadaşlarınla kahve iç ohhhoo hadi bakalım bekliyoruz haberleri :) valla böle bereketli grupta hala sevgilisiz olmamı anlamış değilimazcık dokunun bana da
onların sendromunu yerim ya valla o ufacık boylarıyla dev gibi inatları var :)
Kabuksuzuda iskence
Bu ay bile hamile olabilirsinçok sevindim canım, kesin sonuçtan haberdar et. bende 1 kaç aya düşünüyorum
Ayy ben kaçıyorum aranızdan, bulaşır mulaşır hamişlik
İki tane yeter daha fazlası çok zor
sterlicya6 canım hayırlı olsun,
kan testini yaptır da emin ol. Maydonoz kürü falan da yapma artık düşüğe yol açabiliyor
yeni üyesiniz sanirim ?? öyleyse aramiza hosgeldiniz. menü gayet iyi sadece gec yatarsaniz mandalina degilde 1 bardak süt tavsiye ederim
sabah:
1kupa yeşil çay ve limon
2fındık
2dilim kepekli peynirli ekmek
1-2parça shadok
öğle:
1kase şehriye çorbası
ara:
1kupa limonlu yeşil çay (1küçük limon)
birkaç beyaz leblebi
1parça kadar shadok
akşam
2yk kavrulmuş kıyma
1.5dilim kepekli ekmek
1.5 küçük bardak ayran
biraz portakal yerim 1saat sonra da gün biter
diyetisyen menun mu gidiyormusun yine diyetisyene spora izin verdimi
Bi de merak ediyorum jilian mi leslie mi daha etkili acaba
Bugünkü menü;
Sabah: tb ekmeğine sandviç
Öğlen: mercimek çorba, bezelye, yoğurt, salata
Ara: yeşilçay ve limonlu form
Akşam: 1 tabak kuru fasulye
Bugünki menüm:
Sabah:
30 gram keçi peyniri
2 dilim tam buğday ekmeği
2 adet marul
ara öğün:
1 adet mandalina
Öğlen:
yok
Ara öğün:
1 fincan latte
Akşam:
5 adet köfte
1 bardak limon
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün:
1 adet mandalina
Menüm:
Ilk ögun14.30: su ile hazirlanmis protein shake
Aksam 19.20 gibi: 1 tabak ispanak
21.-22 arasi: 20 Badem
Simdide uymaya caliscamiyi geceler 10 numara takimim
Uyumadan menümü de yazayım
Sabah; 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 tk pekmez, 2 dlm ekmek
Ara ; 1 portakal, 1 sb süt
Öğlen ; 2 kepçe çorba, 4 kaşık ıspanak, 4 kaşık yoğurt
Ara; 1 çay bardağı kadar muhallebi
Akşam; 20 hamsi, 4 tane elma dlm patates, bol salata
Ara; 1 elma, 1 sb süt
Su :3 litre
Spor :Leslie yapmaya başladım beş dk sonra kızlar kavgaya tutuştu, bıraktım
Herkese iyi geceler
Günaydın kızlar
Dun aksam menum
Buyuk bir tabak karnibahar haslama
Uzerine sarimsakli yogurt ve salca sosuyla
3 adet pilic but baget derisiz, firinda pismis
Cayin yanina
4 adet incir
2 adet ceviz
İncir fazla kacti, farkindayim..
Hayirli olsun canim :))
ben hamile kalmak istwyen arkadaslarimi buraya cagircam artik gelen hamile kaliyo arkadas :))
gunaydin kizlaarr
menunu yazayim
aabah
klasik kahvaltim
ogle
1 patetes haslama
aksam
2 dilim ekmegin arasiba peynir zeytin
spor yapamadim ruzgar cok huysuz kucagmdan inmiyo
2 lt su
@erigim ben suyun icine greyfurt koydum da odem attiriyomu acaba cok wc ye gittm cnku
Günaydınlarr. dünkü menüm
sabah
peynir,zeytin,domates,salatalık
ara
1 incir 5 fındık, türk kahvesi
öğle
4 kaşık kuru fasulye, 3 kaşık prinç pilavı, salata,ayran
ara
nescafe sütlü şekersiz, 5 üzüm, 1 kare bitter çikolata
akşam
ton balığı salata, 1 dilim ekmek
ara
1 portakal , çay
Canim ilk iki gun mahvediyor ama sonra super etkili kas kutlen artiyor sikilasiyorsun yaglar gidiyorjillian beni bitirdi @erigim
Kızlar şimdi spor yapmak istiyorum bana katilmak isteyen var mı?
Beeennn demeyi çok isterdimleslie yapmayi ozledim
Ohhh tamam durun yeni bi kural getiriyimBi de merak ediyorum jilian mi leslie mi daha etkili acaba
Ben tadini begenmemistim toprak gibiKızlar eşim iş yerinden bana yeşil kahve getirmiş.İş yerindeki bayanlar içiyormuş deneyen var mı?
Atiyir canim hatta bugun bende yapiyimHayirli olsun canim :))
ben hamile kalmak istwyen arkadaslarimi buraya cagircam artik gelen hamile kaliyo arkadas :))
gunaydin kizlaarr
menunu yazayim
aabah
klasik kahvaltim
ogle
1 patetes haslama
aksam
2 dilim ekmegin arasiba peynir zeytin
spor yapamadim ruzgar cok huysuz kucagmdan inmiyo
2 lt su
@erigim ben suyun icine greyfurt koydum da odem attiriyomu acaba cok wc ye gittm cnku
bi kac aya kalmaz denemeye basladiysaniz tutar bu grupta birsey varçok sevindim canım, kesin sonuçtan haberdar et. bende 1 kaç aya düşünüyorum
sevgilisiz bekar çocuksuz olmanın da tadı başka , gez toz. sinemaya git, ev yemek derdi yok, arkadaşlarınla kahve iç ohhh
Sağol canımcanım çok geçmiş olsun
OOoo çok sevindim canım allah gönlüne göre versin ve sağlıkla versin inş.Günaydın :)) kızlar biraz önce gebelik testi yaptım silik ama baya belirgin ikinci cizgi çıktı. Oglumda o ikinci cizgiyi hiç görememiştim bi heycan yaptımsanırım hamileyim . Genede emin olmak için yarın kan testi yaptırmaya gidicem. Kilomda çok güzel azalıyodu bu sabah 58.4 çıktım Aranızda diyet işini öğrendim sanırım :)) çünki iki haftadır kendimi aşırı kasıp strese sokmadım :)
Her yaşları ayrı dert demi offf ergenlikte allah yardımcın olsun canım.Herkese gunaydiiin,
Dun tlfonumu isyerinde unutmusum, aksam giremedim. Gerci ezos dun coook huysuzdu, hep onunla ilgilendik. Kuzucum 2 yas sendromuna giriyor galiba. Bu kizin ergenliginde bittim ben vallahi
Bir ben hamile kalamıyorum bu kistlerlede çok zor galiba çok caım sıkıldı iki gündür daha bir şey yemedim canım istemiyormasalimsii bizim takımın adını bebiş isteyipte diyet bahanesiyle hamile kalanların takımı olmalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?