Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah insallah nasip eder canim. Kac aydir istiyoduk bu ay ovulasyon testi kullandim. Onu dene istersen. İnsallah müjdeli haberlerini alırız canım.

Allah insallah nasip eder canim. Kac aydir istiyoduk bu ay ovulasyon testi kullandim. Onu dene istersen. İnsallah müjdeli haberlerini alırız canım.
Canım bildiğim kadarıyla 2. Çocuğun ilk çocukta da geç mi oldu merak ettim. Ben de yakın zamanda ikinciyi istiyorum da zamanını bekliyorum çünkü oğlum hemen oldu ama 2. Gecikir diye de hemen baslasak mi diyorum çalışmalara

canım kurufasulyenin yanında pilav dışında menün güzel. kurufasulye gibi bakliyatlar yağ yakıcı özellikleri var ama pilav ve ekmekle tüketildiği zaman etkisi olmuyor.

çok sevindim canım, kesin sonuçtan haberdar et. bende 1 kaç aya düşünüyorum

sevgilisiz bekar çocuksuz olmanın da tadı başka , gez toz. sinemaya git, ev yemek derdi yok, arkadaşlarınla kahve iç ohhh

valla öyle keyfini dibine kadar yaşıyorum :)

formu geç vakitte yediğim için yoğurt yemedim :) yoksa her yemeğin yanında yoğurt yerim bide dün akşam evden çıkacaktım aceleyle yoğurduda unuttum sonradan bende farkettim bi eksiklik var diye

dengeliyorum

mayonezsiz yaparım, malum mayonez bol kalori demek :)

kızlar şu sıra öğlen salatalarımı nar ekşisiyle çok tatlandırıyorum. Nar ekşisi çok mu kalorili?

Nar Ekşisi Nedir ? ; Nar ekşisinin ana maddesi nar suyudur. Nar suyunun kaynatılarak yoğunlaştırılması şekliyle yapımı sağlanan sirke ile limon tadı arasında bir lezzete sahiptir.

Nar Ekşisi Kaç Kalori: Nar Ekşisinin 1 bardağı yani 200 ml’si 120 Kaloridir. Düşük kalorili olmasının yanı sıra aşağıdaki faydaları vardır.

Nar Ekşisi Zayıflatır mı: Doğrudan Nar Ekşisi zayıflatır demek tabi ki doğru olmayacaktır. Ancak dolaylı yollarla zayıflamaya yardımcı olduğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz. Güzel aroması ve lezzetli yapısıyla diyet salatalarda ve diyet yemeklerinde rahatlıkla kullanarak gıdaları lezzetli hale getirebilir ve böylelikle leziz diyet yemekleri yapabilirsiniz. Buda zayıflama süresince bize katkı sağlayacaktır.

Kilo Yapar mı: Yukarıda da yazdığımız gibi nar ekşisi diyette yenir misorusuna evet diyebiliriz. Düşük kalorisi olması sayesinde kilo aldırıretkileri yoktur.

Nar Ekşisinin Çeşitli Faydaları Şu şekildedir;
En bilindik özelliklerinden birincisi nar ekşisini diyabet hastaları tarafından kolaylıkla kullanabilir olduğudur. Şeker Hastaları hiç korkmadan nar ekşisini kullanabilirler ve Doktorlar tarafından da nar ekşisinin şeker hastalığı üzerinde olumlu etkileri olduğu söylenmektedir.

Ağız içi yaraları, aft gibi hastalıklarda sulandırılmış Nar Ekşisi ile yapılan gargaraların bu yaralar üzerinde iyileştirme etkisi bulunduğu gözlenmektedir.

Saç derisi rahatsızlıklarında da nar ekşisiyle yapılan çeşitle maskeler faydalı olmaktadır. Bu rahatsızlıkların başında kellik ve saç dökülmesi sorunları gelmektedir.

Yine şeker hastaları gibi yüksek tansiyon hastaları da gönül rahatlığıyla nar ekşisini kullanabilmektedir. Çünkü nar ekşisi olabildiğince az kalori içermektedir. Bilimsel araştırmalara göre tansiyon kontrolü sağladığı faydaları vardır.

Nar ekşisi bitkisel olduğu sürece kullanımını düzenli hale getirdiğimizde bize enerji sağlayacak ve doğal bir vitamin takviyesi görevi görecektir.

Ev Yapımı Doğal Nar Ekşisi Tarifi;
Gerekli Malzemeler; 10 Kilo Nar.

Nar tanelerini bir kaba temizleyip ayırıyoruz. Nar zarının tanelerin içerisine karışmamasına özen gösteriyoruz çünkü nar zarı yapacağımız Nar Ekşisine acılık verecektir. Narın tanelerini ayırmak için bir çok yöntem kullanabiliriz. Bunlardan biri narları 4 parçaya bölüp ters yöne doğru çevirmek olabilir yada daha kolay bir yöntem olarak nar ayıklama kapları satılmaktadır onlardan da yararlanabilirsiniz.

Nar ekşisi nasıl yapılır: Daha sonra yapımı için nar tanelerini sıkmak olacaktır. Bunun için bir kevgir kullanabiliriz. kevgirle nar tanelerine bastırarak nar tanelerinin suyunu çıkartabiliriz. Çıkardığımız nar suyunu bir tencereye alarak yüksek ısıda aşağı yukarı 4 saat kadar kaynatmamız gerekecektir. Tabi ki arada karıştırılması gerekmektedir. Koyu bir kıvam aldığında ocaktan alın ve bir şişe yada kavanoza koyarak gerektiğinde kullanabilirsiniz. Tarifi bu şekilde hazırlıyoruz.

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin, kistler gider merak etme. Bebeği de takma kafana, daha yeni evlisin tadını çıkar sonra çifter çifter gelirler de benim gibi kafayı yersin

Ooo çok iyiymiş o zaman rahat rahat yiyebiliriz
Brokoliye ve Brüksel lahanasına da çok yakışıyo

O kadar diyetisyene gittim hiç biri bana muhallebi vermedi şuan cok içerledim :) bunu bana nasıl yaparlar cok acımasızlarmış. Sakıncası yoksa muhallebiyi nasıl yaptın ekstra bir püf noktası var mı? Yağsız süt falan

Mesajını atlamışım sanırım

Sabah: tb ekmeğine sandviç (beyaz peynir, dereotu, maydanoz, biber)

öğlen : yayla çorba, köfteli patates yemeği, 2 kaşık erişte, salata, yoğurt

akşam da yine kurufasulye ve yoğurt var :))

Son düzenleyen: Moderatör:
İnş canım bir tane düşük yaptım sonra olmadı tekrardan
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin, kistler gider merak etme. Bebeği de takma kafana, daha yeni evlisin tadını çıkar sonra çifter çifter gelirler de benim gibi kafayı yersin
Nerdeyse 2 yıl oldu yeniliği kalmadı ki.Bu arlar düşünüyorduk zaten ama kistler çıkınca çok moralim bozuldu

Benim dört yaşında kızım var onun yiyeceği şeylere tatlandırıcı veya diyet ürünler kullanmıyorum, kendim de bebek emzirdiğim için tercih etmiyorum; bildiğin pirinç unu, tam yağlı süt ve şekerle yaptım ama sen istediğin gibi modifiye edebilirsin kalorisi daha az olur.
Benim diyetisyen bir melekmiş şimdi anlıyorum değerini; dönüşüm yaparak istediğim çoğu şeyi yiyebiliyordum
Haftada iki gün sütlü tatlı, dondurma veya 150 kalorilik çikolataya izin var ama ben evde olduğum sürece meyve ve süt/yoğurt tercih ediyorum daha sağlıklı
Sen öğrenci misin, çalışıyor musun, neler yapıyorsun? Bahsetsene biraz

dudujan tatlım kistleri çok takma kafana. adetle atılır başka tedaviye ihtiyaç kalmaz inşallaahhh. ama eminim hiç ummadığın anda bebiş haberini alıcaz
benim evliliğimde 5 yıl bitti canım. siz daha yeni sayılırsınız

Kızlar spor yapan arkadaşlar bişey sorcam
Evde spor yaparken ayakkabı giyiyor musunuz?
Ben giymeye üşeniyorum ama birkaç gündür bileklerimde ağrı başladı sanırım zorlanma var, siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim...

canım ben giyiyordum. böylece hem daha rahat oluyor insan hemde kayma, düşme derdi olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…