- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
Kahvaltı 9 da öğlen 13 gibi öğlen daha sonra 15 gibi meyve ile bitiriyorum ama hafta sonu düzenim bozuluyor saatler kayıyor o sebebten dün 16.30 bugünde 16 gibi bitiririm insallah15 çok erken değil mi 2 öğün mü yapıyorsun o zaman ilk öğün erkendir senin
Hiç derindondurucuya koymadim anında tüketim bizimkisiBende temizlenmiş alırım ama eve grlir yemi baştan yıkarım süzdürürüm öyle derin dondurucuya atarım
Ooo çok iyiymiş bende 11 12 gibi kahvaltı 6-7 gibi akşam yemeği yapıyorumKahvaltı 9 da öğlen 13 gibi öğlen daha sonra 15 gibi meyve ile bitiriyorum ama hafta sonu düzenim bozuluyor saatler kayıyor o sebebten dün 16.30 bugünde 16 gibi bitiririm insallah
Hanımlar ben if yapıyorum bir kaç gündür takımda yapan var mı
Bende if yapmaya calışıyorum öglen genelde yarım meyve olursa oluyor akşam en geç 6 da bitiriyorum sabah 10 gibi kahvaltı 16 saat kadar açlık oluyorOoo çok iyiymiş bende 11 12 gibi kahvaltı 6-7 gibi akşam yemeği yapıyorum
Ooo baya kisi varmış takımda iyi yalnız değilimBende if yapmaya calışıyorum öglen genelde yarım meyve olursa oluyor akşam en geç 6 da bitiriyorum sabah 10 gibi kahvaltı 16 saat kadar açlık oluyor
doğru canım aileler yanlış anlayabilir. hadi üzülme takılma artık. bolca dua et bu süreci en huzurlu ve sakin şekilde atlatmak için. Allah büyük.
protein farketmiyor canım yüzde. yüz farklı bir bölge. ince yüzlülerin hemen yüzü çöküyor. onlar zaten kilo aldıklarında da yüzleri fazla almaz. yapısal o.
Ben alınca biraz fazla alıyorum çünkü bu aralar corona virüsten dolayı mecbur kalmadıkça alışveriş yapmak istemiyorum o yüzden alınca bir öğünlük pişiriyorum gerdi dondurucuya hem hazır yemekte olmuş oluyorHiç derindondurucuya koymadim anında tüketim bizimkisi
kalamarı makarnasız yemeyi tercih ederim. çıtır çıtır yeni kızarmışkaradenizliler nasıl da belli oluyor
balık ve deniz ürünlerini genelde severim. mesela deniz mahsüllü makarna of offfmidyeli kalamarlı karidesli
e iyi alışmış.bizimki kesinlikle o şekilde yemez.illa tereyağ illa tereyağsoruları duyar gibiyim, evet pilavı ve makarnayı da zeytinyağı ile yapıyorum. sadece pirinç pilavına çok minik tereyağ katıyorum zeytinyağını daha çok koyuyorum. tereyağını sadece eşim istediği için katıyorum, adam karadenizli tereyağla büyümüş
onu zeytinyağına alıştırana kadar göbeğim çatladı, yıllar önce çok minik salatalara ekliyordum zeytin kokuyo diyordu, ne kokcak patetes mi
aa kim nazar etti acaba??Benimki öyle zaten Nil. Kahvaltı ara ve Akşam. 16 saatlik te açlık.
Ama bu hafta regl den mi nedir kilo gitmedi. Yada nazar oldum haftada 2.5 kilo verince
Ama bende ınadım hadi bakalım hodri meydan. Sabrediyom bu hafta
buraya hamsi çoğunlukla marmaradan geliyor.olmayınca ona da eyvallah diyoruzbende fırında yapacam çuprayı bu akşam yanınada bol yeşil salata
Hamsinin kulağına kar suyu kaçtimu uyyyyy tam yağlı olur da yemede yanında yat
Aynen canım
Bencede kabuklu deniz ürünlerini yiyemiyorum ben
asiditesi düşük zeytinyağının kokusu da tadı da çok hafif olur. onunla kek kurabiye bile yaparsın. omlete, pilava, makarnaya, etli yemeklere olur. asiditesi yüksek olanın tadı ve kokusu keskin olur. salata, meze, etsiz yemeklere konur.soruları duyar gibiyim, evet pilavı ve makarnayı da zeytinyağı ile yapıyorum. sadece pirinç pilavına çok minik tereyağ katıyorum zeytinyağını daha çok koyuyorum. tereyağını sadece eşim istediği için katıyorum, adam karadenizli tereyağla büyümüş
onu zeytinyağına alıştırana kadar göbeğim çatladı, yıllar önce çok minik salatalara ekliyordum zeytin kokuyo diyordu, ne kokcak patetes mi
onun da pek lezzeti yok. daha önce arada alırdım yıllardır almıyorum.Ha birde baraj balıgı pullu sazan var kokmaz tadını çok seviyorum. Onu sadece yagda kızartırım.
hamsi de hamsi ama. gerçekten çok lezzetli bir balık.O dediklerinin tadını hiç bilmem ben anam babam usulü hamsi tava yerim yeter
Seni anan doğuştan alengirli Menüyle doğurmuş fulyacım
Dondurucudan çıkınca taze gibi oluyormu hiç denemedimBen alınca biraz fazla alıyorum çünkü bu aralar corona virüsten dolayı mecbur kalmadıkça alışveriş yapmak istemiyorum o yüzden alınca bir öğünlük pişiriyorum gerdi dondurucuya hem hazır yemekte olmuş oluyor
Kesinlikle canım Karadeniz hamsisi harikadır yarında hamsi mi yapsam bu haftayı balık haftası ilan edeyim en iyisikalamarı makarnasız yemeyi tercih ederim. çıtır çıtır yeni kızarmışyeme de yanında yat.karides de öyle. Ama makarnalı kremalı falan da güzel oluyor
ayy nereden girdik bu konuya ya, bir türlü çıkamıyoruz.konuştukça karnım acıkıyor
e iyi alışmış.bizimki kesinlikle o şekilde yemez.illa tereyağ illa tereyağsadece salataya koydurur zeytinyağını
aa kim nazar etti acaba??
buraya hamsi çoğunlukla marmaradan geliyor.olmayınca ona da eyvallah diyoruzkaradeniz hamsisinin eline kimse su dökemez
Oluyor canım en çözdürmek için dondurucudan çıkarınca bol tuzlu duyun içibe atıyorum kendi kendine çözülüyor donra yıkayıp soslayıp ya fırına yada yağda kızartıyorum hamsiyi kızartacaksam sosu mısır unu ve tuz sadeceDondurucudan çıkınca taze gibi oluyormu hiç denemedim
Bende bi kendimi atmıyorum derin dondurucuyaen güzeli ve lezzetli olanı etleri taze alıp hemen tüketmek. ama pandemi olmasa bile her zaman gidip alınmıyor. evde hazır malzeme oluyor. ne yapayım, dolapta şu var şunu yapayım olayı yani. biz de fazla alıp derin dondurucuya koyuyoruz. et olsun, tavuk olsun, balık olsun. kıyma alıp köftelik hazırlayıp onu da atıyoruz dolaba.
Aynen canım balık fiyatları burada da el yakıyor çupra 60 levrek 65 somon 40 hamsi 20 liraydı en sonbalıkların fiyatları da çok arttı. hangisi uygunsa bir de canımız hangisini istiyorsa ondan alıp dolaba atıyoruz. iyi oluyor.
Anladım canim bazen yaz aylarında çok canim istiyor kıştan koysam olur o zamanOluyor canım en çözdürmek için dondurucudan çıkarınca bol tuzlu duyun içibe atıyorum kendi kendine çözülüyor donra yıkayıp soslayıp ya fırına yada yağda kızartıyorum hamsiyi kızartacaksam sosu mısır unu ve tuz sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?