Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

15 çok erken değil mi 2 öğün mü yapıyorsun o zaman ilk öğün erkendir senin
Kahvaltı 9 da öğlen 13 gibi öğlen daha sonra 15 gibi meyve ile bitiriyorum ama hafta sonu düzenim bozuluyor saatler kayıyor o sebebten dün 16.30 bugünde 16 gibi bitiririm insallah

Kahvaltı 9 da öğlen 13 gibi öğlen daha sonra 15 gibi meyve ile bitiriyorum ama hafta sonu düzenim bozuluyor saatler kayıyor o sebebten dün 16.30 bugünde 16 gibi bitiririm insallah
Ooo çok iyiymiş bende 11 12 gibi kahvaltı 6-7 gibi akşam yemeği yapıyorum

Hanımlar ben if yapıyorum bir kaç gündür takımda yapan var mı

Ooo çok iyiymiş bende 11 12 gibi kahvaltı 6-7 gibi akşam yemeği yapıyorum
Bende if yapmaya calışıyorum öglen genelde yarım meyve olursa oluyor akşam en geç 6 da bitiriyorum sabah 10 gibi kahvaltı 16 saat kadar açlık oluyor

Anammm burası balıkçı pazar ına dönmüş yasak olmasaydı cıkıp alırdım canım istedi nasıl deniz mahsulleri hepsine bayılırım hiç balık ayırt etmem ama favorilerim fırında yada ızgarada çipura levrek

cocuk olmasa inan umrumda olmayacak. aynen canim Allah buyuk. eksik olma

Hiç derindondurucuya koymadim anında tüketim bizimkisi
Ben alınca biraz fazla alıyorum çünkü bu aralar corona virüsten dolayı mecbur kalmadıkça alışveriş yapmak istemiyorum o yüzden alınca bir öğünlük pişiriyorum gerdi dondurucuya hem hazır yemekte olmuş oluyor

karadenizliler nasıl da belli oluyor
balık ve deniz ürünlerini genelde severim. mesela deniz mahsüllü makarna of offf midyeli kalamarlı karidesli
kalamarı makarnasız yemeyi tercih ederim. çıtır çıtır yeni kızarmış yeme de yanında yat.karides de öyle. Ama makarnalı kremalı falan da güzel oluyor

ayy nereden girdik bu konuya ya, bir türlü çıkamıyoruz.konuştukça karnım acıkıyor

e iyi alışmış.bizimki kesinlikle o şekilde yemez.illa tereyağ illa tereyağ sadece salataya koydurur zeytinyağını
Benimki öyle zaten Nil. Kahvaltı ara ve Akşam. 16 saatlik te açlık.
Ama bu hafta regl den mi nedir kilo gitmedi. Yada nazar oldum haftada 2.5 kilo verince
Ama bende ınadım hadi bakalım hodri meydan. Sabrediyom bu hafta
aa kim nazar etti acaba??
buraya hamsi çoğunlukla marmaradan geliyor.olmayınca ona da eyvallah diyoruz karadeniz hamsisinin eline kimse su dökemez

asiditesi düşük zeytinyağının kokusu da tadı da çok hafif olur. onunla kek kurabiye bile yaparsın. omlete, pilava, makarnaya, etli yemeklere olur. asiditesi yüksek olanın tadı ve kokusu keskin olur. salata, meze, etsiz yemeklere konur.
yüksek asitliyse kullandığın yağ pilavda ağır gelmiştir. adam haklı yani

Ha birde baraj balıgı pullu sazan var kokmaz tadını çok seviyorum. Onu sadece yagda kızartırım.
onun da pek lezzeti yok. daha önce arada alırdım yıllardır almıyorum.
O dediklerinin tadını hiç bilmem ben anam babam usulü hamsi tava yerim yeter
hamsi de hamsi ama. gerçekten çok lezzetli bir balık.
Seni anan doğuştan alengirli Menüyle doğurmuş fulyacım
yok kız öyle değil. değişik tatlar seviyoruz biz ailece.

en güzeli ve lezzetli olanı etleri taze alıp hemen tüketmek. ama pandemi olmasa bile her zaman gidip alınmıyor. evde hazır malzeme oluyor. ne yapayım, dolapta şu var şunu yapayım olayı yani. biz de fazla alıp derin dondurucuya koyuyoruz. et olsun, tavuk olsun, balık olsun. kıyma alıp köftelik hazırlayıp onu da atıyoruz dolaba.

Dondurucudan çıkınca taze gibi oluyormu hiç denemedim

Kesinlikle canım Karadeniz hamsisi harikadır yarında hamsi mi yapsam bu haftayı balık haftası ilan edeyim en iyisi

Dondurucudan çıkınca taze gibi oluyormu hiç denemedim
Oluyor canım en çözdürmek için dondurucudan çıkarınca bol tuzlu duyun içibe atıyorum kendi kendine çözülüyor donra yıkayıp soslayıp ya fırına yada yağda kızartıyorum hamsiyi kızartacaksam sosu mısır unu ve tuz sadece

Bende bi kendimi atmıyorum derin dondurucuya nohut tan mercimeğe et tavuk balığın her çeşidi ıspanaktan taze fasulyeye ne ararsan var sivasa gidince meşhur etli ekmeğimi bolca yaptırıp getiriyorum dondurucuya atıyorum al sana hazır yemek kara lahana sarması lahana çiçeği merulcan emvay çeşit meyve vişneden elmaya kızılcıktan portakala daha bir sürü şey

Anladım canim bazen yaz aylarında çok canim istiyor kıştan koysam olur o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…