- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bende 5 gibi uyandımSon msjdan yarim saat falan sonra yani 5 civarı falan. Sonra da 9 da kalktım
Reçelim, pestilim bugün bittiğine göre yarın baslayabilirimHanımlar ben if yapıyorum bir kaç gündür takımda yapan var mı
Artı olmaman bile büyük nimet benceBenimki öyle zaten Nil. Kahvaltı ara ve Akşam. 16 saatlik te açlık.
Ama bu hafta regl den mi nedir kilo gitmedi. Yada nazar oldum haftada 2.5 kilo verince
Ama bende ınadım hadi bakalım hodri meydan. Sabrediyom bu hafta
Bende kırmızı etli karadeniz somonu slıyorum beyaz etli olanı çiftlik somonu okıyor ve içinde yeteri kadar omega 3 olmuyorevet somon ve alabalığın öyle ahım şahım bir lezzeti yok diğer balıklarla kıyasladığında. somonu ızgarada pişirdiğimde sadece limon, sarımsak, tuzla soslarım. bazen çok çok az zeytinyağı olabilir. somon çok yağlı bir balık gerçekten.
ama alabalığı tereyağında severim. zaten çok almayız.
somonu sevmemin nedeni; etlerinin iri olması, kılçığı kolay çıkartılıyor, farklı tarifler yaptığım için hepsine uyuyor. yoksa diğer balıklar daha lezzetli.
bir de ben ithal somon almıyorum artık. çok beyazlar. havuz balıklarının havuzda hareket alanları çok kısıtlı olduğu için öyle olurmuş. aşırı yağlılar yani. içim almıyor soğudum iyice. karadeniz somon bulunca ondan alıyorum derin dondurucuya atıyorum. iyi oluyor.
ama tabi şöyle bir deniz levreğinin, çuprasının, mezgitinin lezzeti olmuyor
Ben şuan ara öğün eklemedim ilerde eklerim belki şimdilik bakalım neler olacakBenimki öyle zaten Nil. Kahvaltı ara ve Akşam. 16 saatlik te açlık.
Ama bu hafta regl den mi nedir kilo gitmedi. Yada nazar oldum haftada 2.5 kilo verince
Ama bende ınadım hadi bakalım hodri meydan. Sabrediyom bu hafta
Hadi bakalım beraber aman evde bulunması yasak olmalı onlarınReçelim, pestilim bugün bittiğine göre yarın baslayabilirim
O dediklerinin tadını hiç bilmem ben anam babam usulü hamsi tava yerim yeterkaradenizliler nasıl da belli oluyor
balık ve deniz ürünlerini genelde severim. mesela deniz mahsüllü makarna of offfmidyeli kalamarlı karidesli
Nihayet. Senin pestil inden fulyanın çukulatasından kurtulmak gayrıReçelim, pestilim bugün bittiğine göre yarın baslayabilirim
Hazır temizlenmiş alıyorum ben
Temizleyip pişiren olursa bende yok demem
Hepsi bana kalınca pratik olanı tercih ediyorum
Aynennnnnn.... Zaten pazarda bile baska balığa bakmam hemen hamsi arada belki mezgit hamsinin kilosu olmuş 40 TL burdaO dediklerinin tadını hiç bilmem ben anam babam usulü hamsi tava yerim yeter
Seni anan doğuştan alengirli Menüyle doğurmuş fulyacımkaradenizliler nasıl da belli oluyor
balık ve deniz ürünlerini genelde severim. mesela deniz mahsüllü makarna of offfmidyeli kalamarlı karidesli
Ben yapmaya çalışıyorum en geç 16.30 da bırakıyorum bazen 15 de bile bitiriyorumHanımlar ben if yapıyorum bir kaç gündür takımda yapan var mı
bence de sen sevdiğin için öyle geliyorçuprayı severim.hele ki ızgarası müthiş olur
aşkitellam belki de size çiftlik gelmiyordur.malum evropa da yaşıyorsunsomonu tereyağında yapmadım hiç alabalıkdan bahsettim
Hamsinin kulağına kar suyu kaçtimu uyyyyy tam yağlı olur da yemede yanında yatMadem muhabbet balıktan açılmış iki kelime demesem olmaz
Bence balıklar ikiye ayrılır hamsi ve diğerleri
Hiçbiri hamsi lezzeti vermiyor bana
Aynen canımBen somona hiç yağ koymadan fırında pişiriyorum
Hamsi zaten tavada yağda kızarıyor
Diğerlerinide sıvı yağ, limon, sarımsak, tuz, karabiberle sızlayıp fırına sürüyorum
Bencede kabuklu deniz ürünlerini yiyemiyorum benKaç senedir oğlum karides alıyım pişir diyor
Ne aldırırım ne pişiririm
Bana onlar böcek hissi veriyor
Dükkanda bakamıyorum bile
15 çok erken değil mi 2 öğün mü yapıyorsun o zaman ilk öğün erkendir seninBen yapmaya çalışıyorum en geç 16.30 da bırakıyorum bazen 15 de bile bitiriyorum
Bide dere balığı olacak onuda yağda kızartacaksın sazanı aynalı sazanı hepsini çok seviyorum kiHa birde baraj balıgı pullu sazan var kokmaz tadını çok seviyorum. Onu sadece yagda kızartırım.
Bende temizlenmiş alırım ama eve grlir yemi baştan yıkarım süzdürürüm öyle derin dondurucuya atarımHazır temizlenmiş alıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?