Son msjdan yarim saat falan sonra yani 5 civarı falan. Sonra da 9 da kalktımUyudunmu
Zorla aldırttınız, yoksa şişko kalıcaz hepimizMoni astığım astık kestiğim kestik diyosun aldın oklavayı eline
Benim programım içinde var.Hanımlar ben if yapıyorum bir kaç gündür takımda yapan var mı
ben yıllardır zeytinyağı kullanıyorum, organik sertifikalı soğuk sıkım ve soğuk sıcak tüm yemeklerde ve her şey de. fındık yağım da hep vardır kızartmalar için.Kızlar size bir konuda danışmak istiyorum
Ben yemeklerimde ya zeytinyağı yada fındık yağı kullanıyorum ayçiçek yağı mısır yağı v.s.gibi yağlar kullanmıyorum ki zaten B grubu beslenmesinde bu yağlar zararlıymışaeben
Ben bundan bir ay önce riviera tipi sıcak yemeklerde kullanmak üzere zeytinyağı aldım hemde iyi markanın (marka yazmak yasak olduğu için isim yazamıyorum) ancak yağda değişik bir tat var teneke tadı gibimi desem tam tarif edemiyorum kısacası özellikle sulu yemeklerde hissedilir bir şekilde rahatsız edici bir tat var nettende araştırdım bir çok insanda şikayet var a aynı konudan şikayet yazmış neyse size sorum sizde karşılaştınızmı böyle bir durumla ikinciside ben bu yağı ne yapayım eşim at gitsin diyor sağlığımızdan önemli değil diyor haklı ama dünyanın parasını verdiğim içinde atmaya kıyamıyorum ama kullanmıyorumda yağ öyle duruyor çok şaşkınım bide size danışayım dedim
Sadece 2 öğün mü yapiyorsunuz arada minik bir ara öğünde yapıyor musunuzBenim programım içinde var.
Prenseste yapıyor
Benimki öyle zaten Nil. Kahvaltı ara ve Akşam. 16 saatlik te açlık.aeben bazı durumlarda 2 öğün beslenme de kilo verme yavaşladığın da minik bir ara öğünle hizlaniyormus
kocaman bi maşallah sanaBenimki öyle zaten Nil. Kahvaltı ara ve Akşam. 16 saatlik te açlık.
Ama bu hafta regl den mi nedir kilo gitmedi. Yada nazar oldum haftada 2.5 kilo verince
Ama bende ınadım hadi bakalım hodri meydan. Sabrediyom bu hafta
Ben somona hiç yağ koymadan fırında pişiriyorumSomon yağlı balıktır çok yağ koyulmaz ben tereyağıda sevmiyorum
Alabalık yağsızdır onun yağı biraz daha fazla olmalı tereyağı alabalığa yakışır ama ben onuda zeytinyağıyla yapıyorum alabalık buğulamada çok güzel olur bir iki gün sonrada onu yapayım bol sarımsaklı domatesli yeşil biberli ohhh mis
Sağol canım benim
Hiç bilmiyorum nerden geliyorbence de sen sevdiğin için öyle geliyorçuprayı severim.hele ki ızgarası müthiş olur
aşkitellam belki de size çiftlik gelmiyordur.malum evropa da yaşıyorsunsomonu tereyağında yapmadım hiç alabalıkdan bahsettim
Ha birde baraj balıgı pullu sazan var kokmaz tadını çok seviyorum. Onu sadece yagda kızartırım.Ben somona hiç yağ koymadan fırında pişiriyorum
Hamsi zaten tavada yağda kızarıyor
Diğerlerinide sıvı yağ, limon, sarımsak, tuz, karabiberle sızlayıp fırına sürüyorum
Madem muhabbet balıktan açılmış iki kelime demesem olmaz
Bence balıklar ikiye ayrılır hamsi ve diğerleri
Hiçbiri hamsi lezzeti vermiyor bana
SPOR | SÜRE/ADET | PUAN |
---|---|---|
NormalYürüyüş | dk | 2 Puan |
Tempolu Yürüyüş | dk | 3 Puan |
Leslie | dk | 3 Puan |
Eliptik | dk | 4 Puan |
Yüzme | dk | 4 Puan |
Jillian | dk | 3 Puan |
Cardio | dk | 4 Puan |
Zumba | dk | 3 Puan |
plates | dk | 3 Puan |
Step | dk | 3 Puan |
pump it up | dk | 3 Puan |
Squat | 50 adet | 25 Puan |
Bisiklet | dk | 3 Puan |
Bölgesel çalışmalar | dk/ 50 adet | 2 Puan/30 puan |
İp atlama | 15 Adet | 2 Puan |
adım | 5000 | 50 Puan |
temizlik/dip bucak | 1 saat | 50 Puan |
Kaç senedir oğlum karides alıyım pişir diyorkaradenizliler nasıl da belli oluyor
balık ve deniz ürünlerini genelde severim. mesela deniz mahsüllü makarna of offfmidyeli kalamarlı karidesli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?