Olur ancak üzerine tarihini yaz ve üç ayı geçmeden tüket derim canım yinede netten araştır derin dondurucuda balık kaç ay kalabilir diye ona göre koyarsın ben genelde hep mevsimine uygun alıyorum süresi içinde tüketiyorum canımAnladım canim bazen yaz aylarında çok canim istiyor kıştan koysam olur o zaman
Anladım canim teşekkür ederimOlur ancak üzerine tarihini yaz ve üç ayı geçmeden tüket derim canım yinede netten araştır derin dondurucuda balık kaç ay kalabilir diye ona göre koyarsın ben genelde hep mevsimine uygun alıyorum süresi içinde tüketiyorum canım
Pestil zaten senede bikac kez yiyorumHadi bakalım beraber aman evde bulunması yasak olmalı onların
Hele dur gidemedim memleketeNihayet. Senin pestil inden fulyanın çukulatasından kurtulmak gayrı
Nerden kızHazır temizlenmiş alıyorum ben
Yahu kim temizliyor sizin balıklarıBende temizlenmiş alırım ama eve grlir yemi baştan yıkarım süzdürürüm öyle derin dondurucuya atarım
Ben de yapıyorum canımHanımlar ben if yapıyorum bir kaç gündür takımda yapan var mı
Ben dayanırsam 2 öğün yiyorum süper oluyor ama bazen dayanamıyorumSadece 2 öğün mü yapiyorsunuz arada minik bir ara öğünde yapıyor musunuz
Bana da salata da bile kokuyor. Zeytini de çok severim oysa kisoruları duyar gibiyim, evet pilavı ve makarnayı da zeytinyağı ile yapıyorum. sadece pirinç pilavına çok minik tereyağ katıyorum zeytinyağını daha çok koyuyorum. tereyağını sadece eşim istediği için katıyorum, adam karadenizli tereyağla büyümüş
onu zeytinyağına alıştırana kadar göbeğim çatladı, yıllar önce çok minik salatalara ekliyordum zeytin kokuyo diyordu, ne kokcak patetes mi
Valla canım nasıl hamsi istedi var yaAnammm burası balıkçı pazar ına dönmüş yasak olmasaydı cıkıp alırdım canım istedi nasıl deniz mahsulleri hepsine bayılırım hiç balık ayırt etmem ama favorilerim fırında yada ızgarada çipura levrek
Aynen benim derin dondurucuda ben kaybolurumBende bi kendimi atmıyorum derin dondurucuyanohut tan mercimeğe et tavuk balığın her çeşidi ıspanaktan taze fasulyeye ne ararsan var sivasa gidince meşhur etli ekmeğimi bolca yaptırıp getiriyorum dondurucuya atıyorum al sana hazır yemek kara lahana sarması lahana çiçeği merulcan emvay çeşit meyve vişneden elmaya kızılcıktan portakala daha bir sürü şey
Aha sivas dedin canım etli ekmek istediBende bi kendimi atmıyorum derin dondurucuyanohut tan mercimeğe et tavuk balığın her çeşidi ıspanaktan taze fasulyeye ne ararsan var sivasa gidince meşhur etli ekmeğimi bolca yaptırıp getiriyorum dondurucuya atıyorum al sana hazır yemek kara lahana sarması lahana çiçeği merulcan emvay çeşit meyve vişneden elmaya kızılcıktan portakala daha bir sürü şey
Balık balık dediniz benim adam almış gelmiş gelirkenadını bilmiyor kaya levregi sanki. Bilir kişi fulya bu arkadaşı simasından tanırsınız?
Balıkçidan alınca temizleyip verirler gülim. Ama bazan pazardan alıyorum daha tazesi denk gelince...Yahu kim temizliyor sizin balıkları
Valla türkiye de kadın olmak kolayhep derlerdi inanmazdım
Afiyet olsunBalıkçidan alınca temizleyip verirler gülim. Ama bazan pazardan alıyorum daha tazesi denk gelince...
Bu arada balık efsane oldu...
Balikcilarda var istersen orta kemiği alınmış istersen alinmamisNerden kız
Öyle olsa hep alırımki
lüfere de benziyorBalık balık dediniz benim adam almış gelmiş gelirkenadını bilmiyor kaya levregi sanki. Bilir kişi fulya bu arkadaşı simasından tanırsınız?
İkiz anam sen nerelisin. Kabak çiçegi dolması dedindeBugunki menüm
Sabah 2 rafadan yumurta peynir zeytin
Patates kızarttım ev ahalisine arada bir iki ağzıma atmis olabilirim
Öğlen
Yogurtlu Kabak çiçeği dolması bir tabak
2 yk yeşil fasulye dün akşama yapmıştım aklımda kaldi
Birinci arada bir avuç kuruyemiş
16.00 da bir elma
2 litre su olur
2 kupa yeşil çay
1 kupa form
Spor yok
Kayseri bahçemiz var yazdan doldurup koyuyoruzİkiz anam sen nerelisin. Kabak çiçegi dolması dedinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?