Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugünkü menü gidişatı;

sabah: tb ekmeğine sandviç (süzme peynir, maydanoz)

öğlen : yarım kase sebze çorbası, patatesli köfte yemeği (köfte 4 adet), 2 kaşık erişte (dolu dolu değil ama), yoğurt, salata, 1 mercimek köftesi

akşamda ıspanak sote yapacağım. Tarifimi yeni aldım yengemden geçende denedim evdekiler bayıldı :) çok az yağla çok güzel oluyor :)

kimyager1508 ilk bebeğin mi kaç yaşındasın nerede oturuyorsun, 1,2 hafta içinde minik tekmeleri hissetmeye başlayacaksın :)
canımm evet ilk bebeğim olacak inş. biraz nazlı çıktı bebişim bekletti bizi :) canım 30 yaşındayım istanbulda oturuyorum. geçen haftadan beri arada hafif hafif pıt pıtlar hissediyorum sanki

@erigim
Şirkettekini bulamadım eczaneye ugradım botlar kıyafet montla daha çok cıktım o yüzden bu hafta böyle olacak
O kadar dikkat ettim tartıda öyle görünce dehşet bir hayalkırıklığı yaşadım neyseki bozukmuş

Allah rahmet eylesin kaptan. Afiyet olsun.

Ben yuruyuse gidiyorum gelince gorusuryz
Harikasın

Afiyet olsunnn mercimek köftesi ekstra olmuş ama artık mezunsun artık dengelemek görevin

Aynen canım akşam sadece ıspanak yiyerek dengeleyeceğim. ara olarakta armut yiyeceğim.

dudujan ne ayrilmasi izne ayril sonra toparlayinca don
hira1994 meyvesi ise yaramis bazilarindada hic fark olmamis bunlar extra seyler dikkat etmezsen hicbirsey ise yaramaz

bende sağlık ocağından çıkınca hava güzel diye 1 saat yürüdüm doktor demir hapı başlattı, 2-3 gündür acayip gazım, şişkinliğim ve kabızlığım var
Canım kabızlıgı kan hapı yapıyomuş. Ama ben magnezyum ve kalsiyum kullandım hiç kabızlık yaşamadım kramplarımda çok hafif oldu. Bir kaç gün önce forumda okudum magnezyum kabızlıgı önlüyomuş. Doktoruna sor istersen bi.

@Karacamdan Kelebek yartının bozuk olmadına sevindim canım. O kadar hırslı başladınki sanki kendim çıkmışım tartıya gibi üzülmüştüm. Haftaya toparlarsın inşallah :)
dudujan canım bişeyler motalini bozmuş sanırım ama pes etme. Şimdi pes edersen o kiloların üstüne + 1 -2 daha koyarsın. Verdiğin kilo Az olsun öz olsun ama bırakma.

***10.takım 449.etap ***
erigim(76.2/75.7 / 0.5/% 0.66 )
masalimsii(57,8/57.0/ 0.8/%1.38 )
mezun olmak istiyor
elfkkk( 68,3/ / /%0 )kilosu sabit
ruzgar_02(77.4///%0)kilosu sabit
sosyoloji12( 67/66.5/0.5/%0.75 )
dudujan(104.8 /104.4/0.4/%0.38)izne ayrilmak istiyor
KraliceElsa(59,6/59.1/0.5/%0.84)
judiee(48///%0)
kilosu sabit
Puffer( 78.2/77.8/0.4/%0.51)
hira1994( 59.1/59.7/-0.6/%-1.02)

Karacamdan Kelebek( 108,8 /108.4/0.4/ %0.37)
Esmahan38( 59.5/58.9/0.6/%1.01 )yeni üye başlangıç kilosu:62 hedef kilosu:57 giriş tarihi:27.12.2015

10.takım ortalaması:%0.406

deneme süresindeki üyeler

_inci(62.8/62.1 / 0.7/ %1.11)yeni uye baslangic kilosu:64hedef:53 giris tarihi:04.01.16

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım yaaa demir hapı kullandığımdan beri sıkıntı yaşıyorum. bidaha ki kontrolüm 30 ocakta o zaman sorarım. eğer çok zorlanırsam telefonla ararım. sen neler yapıyorsun? nasıl geçiyor hamişlik? kaç haftalık oldunuz şimdi?
baldamlasxixmelis ve gamzeli52 kızlar sizler ne yapıyorsunuz?

Kan hapinin adi ne aksine duzenliyor benim dr arkadas kabiz olunca iki tane iciyor

Kan hapinin adi ne aksine duzenliyor benim dr arkadas kabiz olunca iki tane iciyor
gynoferon adında bi ilaç canımm. benimde ilk 2-3 gün öyleydi ama 2 gündür bildiğin kabızlık çekiyorum. öyle olunca da karın ağrım oluyor

68.3sabibtazdan gelyrm

dudujan ne ayrilmasi izne ayril sonra toparlayinca don
hira1994 meyvesi ise yaramis bazilarindada hic fark olmamis bunlar extra seyler dikkat etmezsen hicbirsey ise yaramaz

dudujan canım bence iznede ayrılma hiçbişeye ayrılma motivasyonun düşer çünkü. hedeflerini düşün ve bunlar için fırsat yarat derim ben

hira1994 bence kaptanla aynı düşüncedeyim. böyle şeylere pek inanmıyorum geçen yıl çok araştırdım birsürü şey ama yok, kafanda o sürekli açlık olayını bitirince kilolarda gidiyor.

Aynen canım aldığın enerji yaktığın enerjiden az olmadığı sürece istersen yağçöz iç yine fayda etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…