- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
canımm evet ilk bebeğim olacak inş. biraz nazlı çıktı bebişim bekletti bizi :) canım 30 yaşındayım istanbulda oturuyorum. geçen haftadan beri arada hafif hafif pıt pıtlar hissediyorum sankikimyager1508 ilk bebeğin mi kaç yaşındasın nerede oturuyorsun, 1,2 hafta içinde minik tekmeleri hissetmeye başlayacaksın :)
bende sağlık ocağından çıkınca hava güzel diye 1 saat yürüdüm
Kahvaltı süper, kilon nasıl canım listeye girecek misin bu hafta?
İlerleyen mesajları okudum da Allah'tan sorun tartıdaymış yoksa bu kadar güzel listelerle vermemen imkansız
Tekrar tartıldın mı?
Senin adına çok sevindim, çok ideal bi kiloya geldin tebriklerrr
Hadi hayırlı olsun, çok güzel
Rakibim dişli çıktı, iyi kilo vermişsin napalım kaybettim
Ben de 57 lerde korumaya geçecem, baya zayıfladım, hafif bir göbeğim kaldı o da mekikle gidecek zaten.
@erigim sen de iyi vermişsin bak o kadar stres yaptığına değmedi
Eki Görüntüle 1745431 Rahmetli Babaannemin fincaniydi
HarikasınBen yuruyuse gidiyorum gelince gorusuryz
bugünkü menü gidişatı;
sabah: tb ekmeğine sandviç (süzme peynir, maydanoz)
öğlen : yarım kase sebze çorbası, patatesli köfte yemeği (köfte 4 adet), 2 kaşık erişte (dolu dolu değil ama), yoğurt, salata, 1 mercimek köftesi
akşamda ıspanak sote yapacağım. Tarifimi yeni aldım yengemden geçende denedim evdekiler bayıldı :) çok az yağla çok güzel oluyor :)
@erigim
Şirkettekini bulamadım eczaneye ugradım botlar kıyafet montla daha çok cıktım o yüzden bu hafta böyle olacak
O kadar dikkat ettim tartıda öyle görünce dehşet bir hayalkırıklığı yaşadım neyseki bozukmuş
Allah rahmet eylesin kaptan. Afiyet olsun.
Harikasın
Afiyet olsunnn mercimek köftesi ekstra olmuş ama artık mezunsun artık dengelemek görevin
Tadi cok cirkindi zatenİnsallah ise yarar ama meyvesini yemek daha faydaliymis
Tadi cok cirkindi zaten10 liralik almis gelmis esim cok az direk oyke yesem hic dayanmaz bana tadi guzel ama cayini yapinca cirkin oluyo
canım tekrar tartıldın mı? son kilonu ne alalım?Tadi cok cirkindi zaten10 liralik almis gelmis esim cok az direk oyke yesem hic dayanmaz bana tadi guzel ama cayini yapinca cirkin oluyo
Canım kabızlıgı kan hapı yapıyomuş. Ama ben magnezyum ve kalsiyum kullandım hiç kabızlık yaşamadım kramplarımda çok hafif oldu. Bir kaç gün önce forumda okudum magnezyum kabızlıgı önlüyomuş. Doktoruna sor istersen bi.bende sağlık ocağından çıkınca hava güzel diye 1 saat yürüdümdoktor demir hapı başlattı, 2-3 gündür acayip gazım, şişkinliğim ve kabızlığım var
evet canım yaaa demir hapı kullandığımdan beri sıkıntı yaşıyorum. bidaha ki kontrolüm 30 ocakta o zaman sorarım. eğer çok zorlanırsam telefonla ararım. sen neler yapıyorsun? nasıl geçiyor hamişlik? kaç haftalık oldunuz şimdi?Canım kabızlıgı kan hapı yapıyomuş. Ama ben magnezyum ve kalsiyum kullandım hiç kabızlık yaşamadım kramplarımda çok hafif oldu. Bir kaç gün önce forumda okudum magnezyum kabızlıgı önlüyomuş. Doktoruna sor istersen bi.
gynoferon adında bi ilaç canımm. benimde ilk 2-3 gün öyleydi ama 2 gündür bildiğin kabızlık çekiyorum. öyle olunca da karın ağrım oluyorKan hapinin adi ne aksine duzenliyor benim dr arkadas kabiz olunca iki tane iciyor
Aynen beni de düzenliyo arada hala içerimKan hapinin adi ne aksine duzenliyor benim dr arkadas kabiz olunca iki tane iciyor
Aynen canım aldığın enerji yaktığın enerjiden az olmadığı sürece istersen yağçöz iç yine fayda etmiyordudujan canım bence iznede ayrılma hiçbişeye ayrılma motivasyonun düşer çünkü. hedeflerini düşün ve bunlar için fırsat yarat derim ben
hira1994 bence kaptanla aynı düşüncedeyim. böyle şeylere pek inanmıyorum geçen yıl çok araştırdım birsürü şey ama yok, kafanda o sürekli açlık olayını bitirince kilolarda gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?