Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar naberr? Ben yine gecenin ortasında ayaktayım, uyanmışken bi bakayım dedim
@sosyoloji12 ben de sana gıcık oluyorum, o kadar yiyorsun ama yine de güzel kilo vermişsin, yiğidi öldür hskkını yeme demişler
@erigim benim evlenmeden önce kilom hep 58 59 arası idi, vücudum bu kilolara alışık ve kolay muhafaza edebiliyorum. İlk doğumundan sonra da 55 e kadar düştüm ama bırakınca 57-58 lere çıktım hemen ve sonra hamile kalana kadar hiç kilo almadım. Şimdi napsam bilmiyorum, 55 e düşüp kendimi zorlayıp bikaç ay koruma yapsam vücudum alışır mu o kiloya yoksa 57 gibi bıraksam mı fazla zorlamadan? Kızlar bu sorum hepinize, bu konuda tecrübesi veya fikri olan varsa yardım etsin. Eşim de çok zayıf istemiyor, artık yeter demeye başladı :)

Salam yemek yok canim zararli biliyosun ki.
Menun idare eder kotu degil iyide degil
Evet biliyorum ama kalabalık bir sofrada kendimi bu kadar tutabildim dengeleyeceğim bugün :)

Bende menümü paylasayim:
sabah: menemen,zeytin,peynir,1/2 kirmizi biber, ceviz

aksam yemeginden 1 saat önce 3 kuru erik

aksam yemegi: 1 tabak bamya + yine 2-3 erik tükettim...evet bugun daha wc cikamadim

Sabah ac karnına yemekten yarım saat önce bir bardak ılık suya 1 tatlıkaşığı bal bir kaç damla limon sıkıp onu iç. Bu bende işe yarıyordu. Suyuna dikkat ediyor musun?

Sabahki yumurtalı ekmek yağda piştiyse fena. Ekmek cok fena yağ çeker.
Ara öğünde yapmamışsın akşam yediğin balık bir öğün için fazla olmuş üstüne helva da fazla olmuş canım.
Dengesiz bir gün geçirmişssin canım. Bugünden itibaren toparlarsın bence

çok atıştırmalık bir gün olmuş sanki ya normal günlerin böyle değil zaten afiyet olsun :)
Diyetle alakası olmayan bir gündü. Eve de geç geldik. Sadece abartmadan zararsız olması için kendimi tuttum İnan büyük bir savaş verdim.

Bu sefer sana eşlik ediyorum bende kaç saattir uyanığım.
Boyun kaçtı canım. İdeal aralığındaysan suan cok zayıf olmak istemiyorsan korumaya geçebilirsin. Dukan diyetinde yanlış hatırlıyorda olabilirim. Verilen kilo kadar hafta koruma diyeti yapman gerekiyordu. Vücut o kiloya ancak alışırmış.

günaydın kızlar ben bu sabah şekersiz kahve bir haşlamış yumurta bi dilim peynir bir dilim domates ve salatalık yedim be bir dilim tam buğday ekmeği şimdi bi çay bardağı keçiboynuzu pekmezi içtim biraz öksürdüğüm için sizce kalorisi ne kadar pekmezin iyi mi yaptım kötü mü bilemedim

sabah:
2-3dilim ekmek
2-3kk beyaz peynir
1 bardak minola
5fındık
yarım dilim cheddar

Gunaydin kizlarrr. Ben hala yataktayim biraz bogazim aciyor oksuruyorum ara ara. Birde bugün gorumcelere kahvaltiya davetliyiz. Kahvaltiya gitmeniz 10.30-11 i bulur.

ya bişe sorucam benim göğüsler bariz küçüldü sporcu sütyeni almayı düşünüyorum göğüsleri sıkıştırdığı için daha fazla küçülmez dimi koşu felan yaparken bu kadar küçülmeye sarkmasın bir de

Boyum 161 cm. Diyetisyen 58 kilo idealin demişti ama ben daha çok kilo verip 55 e düşmüştüm, zaten kısa sürede 58 e tekrar çıktım. Demek ki gerçekten idealim 58 miş

Keçiboynuzu pekmezini hamileyken tüketiyordum acayip iştah açıyor, kalorisi de yüksektir mutlaka çünkü konsantre şeker içeriyor. Bi kaşığı geçmesen iyi olur

Kızlar selamm :)

Sabah kalktım kahvaltımı yaptım , kuaföre geldim :)

Ombre yaptırıyorum ama yoğun sarı olacak. Bide keratin bakımı yaptırcam.

Kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta, süzme peynir, az lor peyniri, 1 çay kaşığından az reçel, 2 tb ekmeği, çay

Kızlar herzaman saçımı boyattığım kuaförüm bugün geç geldiği için başkasına boyattım. Neyse gelince selamlaştık, bana sen zayıfladın mı dedi evet dedimm ama bayağı zayıflamışsın dedi :) çok mutlu oldum

Gunaydin 10. Takimin guzelmi guzel tatlimi tatli iradelinin dibi kizlariiiiiii citirlariiii @Karacamdan Kelebek ben seni cok pozitif ve iradeli buluyrm vee ornek aliyrm bu yonlerini daha once solemsmiydim bilmem @sosyoloji12 canim tatli rakibem seni tebrik edemedim guzel bi yaristi ve galibi sensin hak eden kazandi bence sen bu hafta daha dikkatliydin benden bu arada dun pek giremedm baya yogundum ara ara vaktm oldu ama giremedm disardaydim kurs misafirlk snra ev derken yazamams oldum iste
@erigim gunaydinnnnnn kaptanim naber yazdiklrni okudm ewt haklsn ya fitil konsuna gelnce sordgm bi eczaci diste fitil en etkili cozum demsti o yuzden bide ben hemn stres olablyrm panik yapyrm ya bunu yenmem lazim iste
hira1994 nasl oldu kuzun canimmm@kimyager1508 cicisleerrr cook guzel ya Rabbim gule gule kullanabilmeyi nasip etsin ins@Puffer nerelerdesin canimmm? masalimsii korumaya gectin dimi nasl gidiyoo bakalim mezuniyet yszini yazmsmitdn canim yazdysan okuyayim da gururlanayim takimimiz adinaaa

Esmahan38 gecmis olsun ilerlemeden onlemini al canim ins @erigim regl oldun muuuuuuuuu

cansutr canim spors bsslmstn nasl gdyo bakalimmmm@KraliceElsa iki dogumn ardndan tekrar udeal kilondasin helal olsunnnnn

B
bittkten snra foto atsana canim merak ettm smdi

selam Canlar bu gün öğle yemeğim 8adet gün kurusu kayısı iki adet salatalık ve bi kupa yeşil çay bişey yemedim başka yemekhanedeki yemekler berbattı

B

bittkten snra foto atsana canim merak ettm smdi

Canım henüz yazamadım yazımı, inş bugünn yazcam. Dün az kaçamak oldu ama dengelemeye çalıştım. Biraz araştırmam lazım koruma evresini :)

Seve seve atarım canım resmi, bende sonucu heycanla bekliyorum :)

öğle :
1.5tabak fırında patates karnabahar ve üstüne bolca yoğurt

tam bir diyet yemeği hemde bayılıyorum tadına yemekte tuz yok 1.5yk yağ var toplam yoğurtta tuz var

Dis jelleeibbir ise yaramiyor pirasa havuc bunlar super cozum hem pirasa sogan rahatlatiyorda yok canim fitil filan eczacilarda hangi kafayla boyle davraniyor bak kuzeyin 9.dis geliyor hemde kopek disi daha zor ama yapma bunu bebegine bosuna ilac
ooo guzel menu[/QUOTE]
Cok ateslendi ama havale gecirmesinden korktum

hira1994 tatlim çok geçmiş olsun. Baxi çocuklar çok ateşleniyordu ve cabuk düşmüyor. Benim yegenlerimde öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…