- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Evet biliyorum ama kalabalık bir sofrada kendimi bu kadar tutabildimSalam yemek yok canim zararli biliyosun ki.
Menun idare eder kotu degil iyide degil
Bende menümü paylasayim:
sabah: menemen,zeytin,peynir,1/2 kirmizi biber, ceviz
aksam yemeginden 1 saat önce 3 kuru erik
aksam yemegi: 1 tabak bamya + yine 2-3 erik tükettim...evet bugun daha wc cikamadim
Sabahki yumurtalı ekmek yağda piştiyse fena. Ekmek cok fena yağ çeker.Menum
Sabah yarim dilimden az, yumurtali ekmek
(Normalde bayilirim, eskiden 4-5 dilim yerdim)midem almadi, yarim dilimi bile yiyemedim
Zeytin ,peynir,domates
Ara
Mandalna, 2 ceviz
Aksam 5 gibi
Hamsi tava 750 gr kadar, bol salata
Cayin yanina 1 kucuk kase irmik helvasi
Diyetle alakası olmayan bir gündü. Eve de geç geldik. Sadece abartmadan zararsız olması için kendimi tuttumçok atıştırmalık bir gün olmuş sanki ya normal günlerin böyle değil zaten afiyet olsun :)
Kızlar naberr? Ben yine gecenin ortasında ayaktayım, uyanmışken bi bakayım dedim
@sosyoloji12 ben de sana gıcık oluyorum, o kadar yiyorsun ama yine de güzel kilo vermişsin, yiğidi öldür hskkını yeme demişler
@erigim benim evlenmeden önce kilom hep 58 59 arası idi, vücudum bu kilolara alışık ve kolay muhafaza edebiliyorum. İlk doğumundan sonra da 55 e kadar düştüm ama bırakınca 57-58 lere çıktım hemen ve sonra hamile kalana kadar hiç kilo almadım. Şimdi napsam bilmiyorum, 55 e düşüp kendimi zorlayıp bikaç ay koruma yapsam vücudum alışır mu o kiloya yoksa 57 gibi bıraksam mı fazla zorlamadan? Kızlar bu sorum hepinize, bu konuda tecrübesi veya fikri olan varsa yardım etsin. Eşim de çok zayıf istemiyor, artık yeter demeye başladı :)
Boyum 161 cm. Diyetisyen 58 kilo idealin demişti ama ben daha çok kilo verip 55 e düşmüştüm, zaten kısa sürede 58 e tekrar çıktım. Demek ki gerçekten idealim 58 mişEvet biliyorum ama kalabalık bir sofrada kendimi bu kadar tutabildimdengeleyeceğim bugün :)
Sabah ac karnına yemekten yarım saat önce bir bardak ılık suya 1 tatlıkaşığı bal bir kaç damla limon sıkıp onu iç. Bu bende işe yarıyordu. Suyuna dikkat ediyor musun?
Sabahki yumurtalı ekmek yağda piştiyse fena. Ekmek cok fena yağ çeker.
Ara öğünde yapmamışsın akşam yediğin balık bir öğün için fazla olmuş üstüne helva da fazla olmuş canım.
Dengesiz bir gün geçirmişssin canım. Bugünden itibaren toparlarsın bence
Diyetle alakası olmayan bir gündü. Eve de geç geldik. Sadece abartmadan zararsız olması için kendimi tuttumİnan büyük bir savaş verdim.
Bu sefer sana eşlik ediyorum bende kaç saattir uyanığım.
Boyun kaçtı canım. İdeal aralığındaysan suan cok zayıf olmak istemiyorsan korumaya geçebilirsin. Dukan diyetinde yanlış hatırlıyorda olabilirim. Verilen kilo kadar hafta koruma diyeti yapman gerekiyordu. Vücut o kiloya ancak alışırmış.
Keçiboynuzu pekmezini hamileyken tüketiyordum acayip iştah açıyor, kalorisi de yüksektir mutlaka çünkü konsantre şeker içeriyor. Bi kaşığı geçmesen iyi olurgünaydın kızlar ben bu sabah şekersiz kahve bir haşlamış yumurta bi dilim peynir bir dilim domates ve salatalık yedim be bir dilim tam buğday ekmeği şimdi bi çay bardağı keçiboynuzu pekmezi içtim biraz öksürdüğüm için sizce kalorisi ne kadar pekmezin iyi mi yaptım kötü mü bilemedim
bittkten snra foto atsana canim merak ettm smdiKızlar selamm :)
Sabah kalktım kahvaltımı yaptım , kuaföre geldim :)
Ombre yaptırıyorum ama yoğun sarı olacak. Bide keratin bakımı yaptırcam.
Kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta, süzme peynir, az lor peyniri, 1 çay kaşığından az reçel, 2 tb ekmeği, çay
Gunaydin 10. Takimin guzelmi guzel tatlimi tatli iradelinin dibi kizlariiiiiii citirlariiii @Karacamdan Kelebek ben seni cok pozitif ve iradeli buluyrm vee ornek aliyrm bu yonlerini daha once solemsmiydim bilmem@sosyoloji12 canim tatli rakibem seni tebrik edemedim guzel bi yaristi ve galibi sensin hak eden kazandi bence sen bu hafta daha dikkatliydin benden bu arada dun pek giremedm baya yogundum ara ara vaktm oldu ama giremedm disardaydim kurs misafirlk snra ev derken yazamams oldum iste
@erigim gunaydinnnnnn kaptanim naber yazdiklrni okudm ewt haklsn ya fitil konsuna gelnce sordgm bi eczaci diste fitil en etkili cozum demsti o yuzden bide ben hemn stres olablyrm panik yapyrm ya bunu yenmem lazim iste
hira1994 nasl oldu kuzun canimmm@kimyager1508 cicisleerrr cook guzel ya Rabbim gule gule kullanabilmeyi nasip etsin ins@Puffer nerelerdesin canimmm? masalimsii korumaya gectin dimi nasl gidiyoo bakalim mezuniyet yszini yazmsmitdn canim yazdysan okuyayim da gururlanayim takimimiz adinaaa
Esmahan38 gecmis olsun ilerlemeden onlemini al canim ins @erigim regl oldun muuuuuuuuu
cansutr canim spors bsslmstn nasl gdyo bakalimmmm@KraliceElsa iki dogumn ardndan tekrar udeal kilondasin helal olsunnnnn
B
bittkten snra foto atsana canim merak ettm smdi
Dis jelleeibbir ise yaramiyor pirasa havuc bunlar super cozum hem pirasa sogan rahatlatiyorda yok canim fitil filan eczacilarda hangi kafayla boyle davraniyor bak kuzeyin 9.dis geliyor hemde kopek disi daha zor ama yapma bunu bebegine bosuna ilac
Oy gule gulw kullansin ugur bocugun
Haklisim canim ama onu oyle gorunce duramiyo insandis jeli aldi esim bide evde pedifen ates dusurucu varmis onu icirdim fitil aldim ama sokmadim komsum iyi olur fitil dedi eczanede calisiyo o bakalim duruma gore cok huysuz ne vucudunu sildiriyo ne ates octuruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?