- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
@Karacamdan Kelebek limonlu balli su maalesef ise yaramadi cnm...artik aksam onca sey migdeye indirdikten sonra cikabildimneyse bugün sivi tüketimime dikkat edecegim arada cayda icmeye caliscam..isirgan otu filan
Her bünye farklı canım. Bende çok işe yaramıştı. Mesela annem sabahları ekmeğe bir tatlı kaşığı vişne reçeli koyup yiyor ona o iyi geliyor.
Valla bunun bir diğer yolu miden bulanmıyorsa aç karnına zeytinyağı iç üstüne ılık su.
canım benim, sen de bu azim ve istikrarlı menüler varken, hepimizden önce mezun olup, düğünde incecik olursun, merak etme :)
Ayyy inşallah sizde mezun olun tabii ama ben düğünden önce en azından 60 lı kilolara gelsem çok iyi olacak.
Srlam kizlar.
2 gundur giremiyorum dun hastanedeydik gun boyu. Ruzgar gece tikandi nefes alamaz hale geldi oksurukden. Hastaneye gittik hava buhar fln verdiler biraz daha iyi cok sukur.
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl?
Dunku menuyu yazaim
sahah
klasik kahvaltim
ogle
Yok hastanede 1 meyve suyu ictm
aksam
1 porsyn izgara kofte
piyaz
1 pirzola tavuk
1 ayran
Menün güzel olmuş.
Stres+ yorgunluktandır. Hergün tartıya çıkmak iyi değil.Bu arada bu sabah tartida + 1 kg fazla ciktm
selam kızlar hepinize ben bu gün standart kahvaltımı yaptım iki dilim domates dört dilim salatalık 4tane zeytin bir haşlanmış yumurta şekersiz çay ve bir dilim kepekli ekmek öğle yemeğinde bir parça dana stek roka ve bir bardak ayran bol su ve yeşil çayla devam ettim akşama. bir yemek kaşığı barbunya yemeği bir yemek kaşığı pilav bir kase mercimek çorbası düşünüyorum akşam için biraz fazla ama misafirlerim geleceği için yemek lazım ayıp olmasın diye
Bence çok güzel akşama bir kaç kaşık yoğurt iyi olur aslında
Slm arkadaslarim sizi ozlemek ve merak etmek ne guzel
@sosyoloji12 canim bacaklarim zayif ustum baya kalin belli olmamis resimde
Boyum 160cm
Bağımlılık yapıyor değil mi? İş yerinde aklım sürekli burada.
Benimde tam tersi alt kalın üst daha ince . Armut mu ne diyorlardı.
Eki Görüntüle 1748551 Buda azcık keyif hallerim :)
Adaçayı yaptım, yeni kitaba başlıyorum ve @Karacamdan Kelebek canım sayende meyve yiyorum, teşvik ettin valla :)
Ben biraz inzivaya çekiliyorum hatunlar, 0 kaçamaklı bigün geçirmenin iç huzuruyla keyif yapıyorum. Sizde elinizi kaçamaklardan çekin :)
Ahhha ahh hayallerimi yaşamışsın. Elimde 1000 küsür sayfa bir kitap var ona başlarsam bırakamam diye başlamaya korkuyorum çünkü seri ve devam kitaplarıda öyle kalın
Smmm sınava hazırlanmam gerek
Eller havada kaçamaklar düşmanımız onlarla savaşıyoruz
Selam kızlar, bugünkü menüm
Sabah : mecburen bir hamburger, ayran
Öğle : 6 tane sarma, çay, kahve
Aksam : 1 tabak ıspanak yemeği, az çorba
Tamam çok yememişssin ama pek diyette olmamış. Hamburger yerine peynirli sandwiç vs yesen çok daha güzel olacak.
ayrıca yediklerin çok yetersiz. Açlıktan zararlı yiyeceklere yönelmenden korkuyorum
Kahvaltim:
2 bardak şekersiz cay, 1.5 dilim TB ekmeği, 1 haslanmis yumurta, 6-7 zeytin, 1 KK peynir, 2-3 ufak parca helva, 2 dal roka, 3 çatal haslanmis patates.
Ara: büyük bardak ilik suya 1 cay kasigi bal, yarim limon, zencefil demledim
Öğlen: disarida olduğumuz için 1 simit sandivic ve cay
Ara: 2 kuru erik, oglenki limonlu zencefilli caydan
Aksam: 1 kase çorba, 2 dilim ekmek, yoğurtlu buruksel lahanasi ve brokoli, yarim sinitzel, 2 çatal patates salatasinin sadece yeşilliği
Ara: şekersiz cay, 5-6 tane çiğ badem, 3 tane kuru erik ve 3 tane kuru kayisu
Ooo sen böyle gidersen doğumdan sonra çıtır mı çıtır olacaksın
Menu
Sabah
1dlm ekmek
1yumurta
2tatli kasigi labne
Bir cay kasigi bal
5zeytin
Ara
Kahve
Ogle
1kase sebze corbasi
1tabak brokoli yogurtlu
5kofte
Ara
Kahve
5-6yaban mersini
Aksam(16:00)
1tabak brokoli
Disaro cikacaktik gozum donmesin diye yedim brokoliyi ama yinede cok acikip bir simitle esimin sandvicinden birazcik otlandim
Su:3lt
Spor:45dk yuruyus reglin ilk gunleri oldugu icin hoplamali ziplamali yaomadim
Kaptannnnn simit olmamış biliyorsun ama geç saat olmadığı için kabul edilebilir diyorum ve saygıyla kaçıyorum
Basim agriyor yavastan
Halilarim sagiydi evlenirken aklima gelmemisti cocuk icin zararli olacagi gidip halilari degistirdimesimi borca soktum
Geçmiş olsun şimdi nasılsın?
shaggy halının nesi var kaptan söyle bende önlem alayım. Geçen kuzenimde gördüm beyaz shaggy kir tutmuyor dedi aklıma çok yatmıştı halbuki.
Hatta çikolata sosu kaplı bıçağı (masayı toplarken düştü, yemedim yani yanlış anlaşılma olmasın
Menum
Sabah
Domates,salatalik,zeytin,ceviz
Ogle
Sehriye corba, ceyrek pide,ayran
Aksam
Zeytinyagli pirasa
5 tane firinda kanat,yogurt
Cayin yanina yarim avuc cekirdek
Güzelll
Iyi geceler
Menu
Sabah
Corba 1 kase
Ara
5 6 ceviz
Ara
1 kucuk muz ve 6 7 findik
Ogle
Salata
Aksam
1dikim borek(tadina bakmk istedm ev yapimi)
Salata
Su
Yaklask 2 lt
Börek olmamış
iyi geceler kızlar bu akşam dediğim gibi herşeyden bir yemek kaşığı yedim abartmadım ben yakında istediğim kiloya ineceğim inşallah
Ooo demekki karşı koymayı öğreniyorsun
Senin adına sevindim. İnşallah istediğim kiloya yakın zamanda inersin
Su salata ile doyma isini birtek ben beceremiyorum galiba
Yatip uyusam iyi olacak, karnim acikmaya basladi
Canım mutlaka yanında birşey yemen gerek. Salatanın sınırı yok. Ben resmen kocaman bir kase salata yiyorum yanında en azından çorba veya proteinli bir şey yiyiyorum. Doymazsamda mutlaka yoğurt yiyiyorum. Zamanla bünye alışıyor.