Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@Karacamdan Kelebek limonlu balli su maalesef ise yaramadi cnm...artik aksam onca sey migdeye indirdikten sonra cikabildim neyse bugün sivi tüketimime dikkat edecegim arada cayda icmeye caliscam..isirgan otu filan

Her bünye farklı canım. Bende çok işe yaramıştı. Mesela annem sabahları ekmeğe bir tatlı kaşığı vişne reçeli koyup yiyor ona o iyi geliyor.

Valla bunun bir diğer yolu miden bulanmıyorsa aç karnına zeytinyağı iç üstüne ılık su.

canım benim, sen de bu azim ve istikrarlı menüler varken, hepimizden önce mezun olup, düğünde incecik olursun, merak etme :)

Ayyy inşallah sizde mezun olun tabii ama ben düğünden önce en azından 60 lı kilolara gelsem çok iyi olacak.

Srlam kizlar.
2 gundur giremiyorum dun hastanedeydik gun boyu. Ruzgar gece tikandi nefes alamaz hale geldi oksurukden. Hastaneye gittik hava buhar fln verdiler biraz daha iyi cok sukur.

Çok geçmiş olsun şimdi nasıl?

Dunku menuyu yazaim

sahah
klasik kahvaltim

ogle
Yok hastanede 1 meyve suyu ictm

aksam
1 porsyn izgara kofte
piyaz
1 pirzola tavuk
1 ayran

Menün güzel olmuş.

Bu arada bu sabah tartida + 1 kg fazla ciktm
Stres+ yorgunluktandır. Hergün tartıya çıkmak iyi değil.

Bence çok güzel akşama bir kaç kaşık yoğurt iyi olur aslında

Slm arkadaslarim sizi ozlemek ve merak etmek ne guzel
@sosyoloji12 canim bacaklarim zayif ustum baya kalin belli olmamis resimde

Boyum 160cm

Bağımlılık yapıyor değil mi? İş yerinde aklım sürekli burada.
Benimde tam tersi alt kalın üst daha ince . Armut mu ne diyorlardı.

Ahhha ahh hayallerimi yaşamışsın. Elimde 1000 küsür sayfa bir kitap var ona başlarsam bırakamam diye başlamaya korkuyorum çünkü seri ve devam kitaplarıda öyle kalın
Smmm sınava hazırlanmam gerek

Eller havada kaçamaklar düşmanımız onlarla savaşıyoruz

Selam kızlar, bugünkü menüm
Sabah : mecburen bir hamburger, ayran
Öğle : 6 tane sarma, çay, kahve
Aksam : 1 tabak ıspanak yemeği, az çorba

Tamam çok yememişssin ama pek diyette olmamış. Hamburger yerine peynirli sandwiç vs yesen çok daha güzel olacak.
ayrıca yediklerin çok yetersiz. Açlıktan zararlı yiyeceklere yönelmenden korkuyorum

Ooo sen böyle gidersen doğumdan sonra çıtır mı çıtır olacaksın

Kaptannnnn simit olmamış biliyorsun ama geç saat olmadığı için kabul edilebilir diyorum ve saygıyla kaçıyorum

Basim agriyor yavastan
Halilarim sagiydi evlenirken aklima gelmemisti cocuk icin zararli olacagi gidip halilari degistirdim esimi borca soktum

Geçmiş olsun şimdi nasılsın?
shaggy halının nesi var kaptan söyle bende önlem alayım. Geçen kuzenimde gördüm beyaz shaggy kir tutmuyor dedi aklıma çok yatmıştı halbuki.

Hatta çikolata sosu kaplı bıçağı (masayı toplarken düştü, yemedim yani yanlış anlaşılma olmasın )beyaz halıya düşürdüm. ıslak mendille sildi çıktı.

Menum
Sabah
Domates,salatalik,zeytin,ceviz
Ogle
Sehriye corba, ceyrek pide,ayran
Aksam
Zeytinyagli pirasa
5 tane firinda kanat,yogurt
Cayin yanina yarim avuc cekirdek

Güzelll

Iyi geceler
Menu
Sabah
Corba 1 kase
Ara
5 6 ceviz
Ara
1 kucuk muz ve 6 7 findik
Ogle
Salata
Aksam
1dikim borek(tadina bakmk istedm ev yapimi)
Salata
Su
Yaklask 2 lt

Börek olmamış Tadına ucundan yiyerek bakabilirdin Onun dışında harika bir menü olmuş hatta az olmuş. Dengelemişssin diyelim.

iyi geceler kızlar bu akşam dediğim gibi herşeyden bir yemek kaşığı yedim abartmadım ben yakında istediğim kiloya ineceğim inşallah

Ooo demekki karşı koymayı öğreniyorsun
Senin adına sevindim. İnşallah istediğim kiloya yakın zamanda inersin

Su salata ile doyma isini birtek ben beceremiyorum galiba
Yatip uyusam iyi olacak, karnim acikmaya basladi

Canım mutlaka yanında birşey yemen gerek. Salatanın sınırı yok. Ben resmen kocaman bir kase salata yiyorum yanında en azından çorba veya proteinli bir şey yiyiyorum. Doymazsamda mutlaka yoğurt yiyiyorum. Zamanla bünye alışıyor.

Dünkü menüm:
Sabah

3 haşlanmış yumurta(1 tane sarılı 2 tane sadece beyazı)
1 dilim süzme peynir
1 domates
1 salatalık

ara: 2 tane ceviz

öğle:
Köfteli sebze yemeği(3 tane köfte vardı, patlıcan biber patatesli)
1 dilim k.ekmek
1 küçük kase yoğurt
1 yk patates salatası

ara: 1 muz + 2 ceviz

ara: 1 sütlü latte

Akşam:
Bollll salata
3 kk kadar fırında pişmiş et

ara: yok erken yattım

Su: 1,5 litre soğuktan içemiyorum
Spor: 2,5 km tempolu yürüyüş (resmen bu karda kvk ya koştum kapanmadan yakalamak için )
(incirli metrobüsten bakırköy meydana)

Canim shagy halilar hic iyi degil tozu hapsediyo icine supursende tamamen temiz olmuyo. Bende hic almadim bildigim icin.

Menun cok guzel. Herzamanki gibi :)

Menun cok guzel. Herzamanki gibi :)
Kendime yorum yapsam derdim ki eda öğlen o patatesler de ne öyle.
Patates menüye uygun değil derdim. O su 2 litreyi geçecek derdim.
Ara menüleri atlama der kendime pozitif eleştiri yapardım. İşte o zaman mükemmel diyet listesi oluyor

Resmen kendi menümü eleştirdim

Slm kızlar, dün yemek yapacak halim yok diyodum ya hasta olacakmışım meğer
Gece ateşlendim, grip oldum
Geçmişi okuyamadım henüz, menümü yazayım bi ara iyi olursam geçmişe bakarım
Dünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 ceviz, 1 tk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 3 kurukayısı, 1 çb yoğurt
Öğlen: 2kk peynir, 6 zeytin, 2 dlm ekmek
Ara: 1 fincan sütlü kahve, 3-4 fındık, 1 incir
Akşam: 6 yk zeytinyağlı kereviz, 3 kaşık yoğurtlu makarna
Ara: 1 porsiyon meyve, 7-8 fıstık
Yatmadan :1 tk zencefilli bal

Halilarinin nesi vardi ? Sanirim yine tlfonun otomatik duzeltme yapti
Gule gule kullan..
Shaggy canim halilar bu tel beni oldurdu hersey alta iniyor supurmekle cikmiyor bi ters cevirip supuruyorum bi duz ters cevirince bi gorsen iykkk dersin cocuk icinde cok zararli
Menum
Sabah
Domates,salatalik,zeytin,ceviz
Ogle
Sehriye corba, ceyrek pide,ayran
Aksam
Zeytinyagli pirasa
5 tane firinda kanat,yogurt
Cayin yanina yarim avuc cekirdek
Himm pide erken yenmis sikinti yok
Iyi geceler
Menu
Sabah
Corba 1 kase
Ara
5 6 ceviz
Ara
1 kucuk muz ve 6 7 findik
Ogle
Salata
Aksam
1dikim borek(tadina bakmk istedm ev yapimi)
Salata
Su
Yaklask 2 lt
Borek olmamis ama salata yemissin sadece dengelemissin
iyi geceler kızlar bu akşam dediğim gibi herşeyden bir yemek kaşığı yedim abartmadım ben yakında istediğim kiloya ineceğim inşallah
Hadi insallah canim
Su salata ile doyma isini birtek ben beceremiyorum galiba
Yatip uyusam iyi olacak, karnim acikmaya basladi

Canım okulda yiyebilecegim başka bir yemek çıkmamıştı.
Himm simit filan yokmuydu malum hamburgerde mayonez filan
Kızlar şu tüylü halılar var ya shaggy deniliyor onları diyor @erigim ve kesinlikle çok haklı, ben de zamanında söyleyenleri dinlemeyip almıştım ama şimdi çok pişmanım. ..
Aha bbeni biri anlamisti evet guzel duruyo diye aldim bana kimse dememisti deselerdi
Kendi kasindi valla ben biraz ertelemistim bir hali diye gitti ben fulledim evi seviyorum kocami ya
hersey alta iniyor supurmekle cikmiyor bi ters cevirip supuruyorum bi duz ters cevirince bi gorsen iykkk dersin cocuk icinde cok zararli canim cok kalitesiz bir hali degilse artik islak mendille hepsi cikiyor
Hali alirken dojuma sikligina bakmalisin canim birde zaten parasida belli ediyor kalitesini canim

Gunaydin kizlar. Gecmis olsun iyen herkese tesekkur ederim. Ruzgar daha iyi en azindan tikanmiyo
Cok sukur
canim bu latteleri nasil yapiyorsun normalde cok yagli biliyorsun ki
Birde sanirim spor hocasinin verdigi menuye uymussun igle haric

Su ara dokuluyor herkes tek tek bakima al kendini canim biran once cocuklarla cok zor hastalik

Dun gece 00:40a kadar kustuktan sonra biraz uyumusum babasi ile uyumus kuzi taki emmek icin uyaninca geldiler yanima bu aradada migrenim hafiflemisti sukur

Hımm peki atlas halının nanoteknolojili halıları çıkmış onlar hakkında bilgin var mı ? Su bile geçirmiyormuş.
Yok canim bi bilgim malesef. Ama kir tutmuyosa tercih edebilirsin cocuk oluncacok kirlieniyo cnku :)) Ben yaza ince halilardan alcam hami su yamali gibi gorunenlerden :))
yok menun gayet iyi :)

Grcmis olsun herkes hasta ya karda yagdi ama mikroplar olmeedi dha
menunde guzel

Dun gece 00:40a kadar kustuktan sonra biraz uyumusum babasi ile uyumus kuzi taki emmek icin uyaninca geldiler yanima bu aradada migrenim hafiflemisti sukur
gecmis olsun

Ayyy çok geçmiş olsun diyet falan yapma suan zaten bünye zayıf aman dikkat.

e artik islak mendille hepsi cikiyor
Hali alirken dojuma sikligina bakmalisin canim birde zaten

Bende öyle tahmin ettim. Şimdi araştırıyordum nano halı varmış tanıtımlarda on numara sanırım onlardan alıcam.

Ayy sende mi hasta oldun cok geçmiş olsun kaptanım.
Bu arada latte diye yazıyorsam ev dışında bir yerde içmişimdir. Genelde cafe de arkadaşlarla buluştuğumda. Light sütle yaptırıyorum. Bir kahve fincanı
Onun dışında içtiğim her nescafe 1 parmak kadar sütle şekersiz kremasız oluyor

oh hergün evdeyim artık menüleri ayarlarım

sabah: geç oldu biraz
2dilim ekmek
2kk beyaz peynir
5fındık
1kase şehriye çorbası

Cnm gebelikte ihlamur ve nane (1 fincan) icilir diye biliyorum.diger bitki caylari zararli.ben sadece bogazim agridigi zaman iciyorum ustelik

Tesekkur ederim canim :)

Canim migrenin icin kahve yapip kendinr icine limon sikabilirsin ben dun yaptim ama daha agri tam baslamamisken iyi geldi sukurlerolsun persembr gunu dr doktora gidicrm artik igneye mi baslatir hapa mi biomiyorum hamilrlikten sonra hic unursamadim migreni @erigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…