Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar nabersiniz ben bu gün izinliyimde yeni uyandım kahvaltı yaptım standart bi farklı olarak patates kızartması yedim ve bu gün hava şahane Antalya'da bol bol gezeceğim sizin içinde gezerim ve yediklerimi sizinle paylaşırım akşama görüşürüz öpüyorum herkesi

Gunaydin kizlar. Gecmis olsun iyen herkese tesekkur ederim. Ruzgar daha iyi en azindan tikanmiyo

tekrardan çok geçmiş olsun canımm

süpersin canım yaaa

menün çok güzel canım. çok geçmiş olsun dikkat et tatlım. bende hastayım öksürüyorum.

Dun gece 00:40a kadar kustuktan sonra biraz uyumusum babasi ile uyumus kuzi taki emmek icin uyaninca geldiler yanima bu aradada migrenim hafiflemisti sukur

oyy oyyy cok geçmiş olsun canımm

Cnm gebelikte ihlamur ve nane (1 fincan) icilir diye biliyorum.diger bitki caylari zararli.ben sadece bogazim agridigi zaman iciyorum ustelik

canım ıhlamuru dediğin gibi sadece 2 cay bardağı (1 fincan eder) içiyorum. zaten 2 gündür limonlu, ballı, biraz zencefilli ılık su içiyorum. biraz boğazımı yumuşatıyor. çok fena öksürüyorum çünkü.

ohhh iyi gezmeler

selam kızlar nasılsınız? ben dün gece kaç kere uyandım öksürmekten kalkıp ılık su içtim bol bol biraz limon ve ballı.
sabah kalktım kahvaltı yaptım, sonra ılık bi duş aldım, büyük bardağa 2 küçük dal adaçayı, yarım limon, 1 çay kaşığı bal ve yarım çay kaşığı zencefil tozu katarak çay demledim, aldım uzandım şimdi.
kahvaltım;
1 tane sucuklu yumurta, yarım kk peynir, 3-4 tane zeytin, salatalık ve biber, 1 tatlı kaşığı acuka, 2 yaprak marul, 1 tatlı kaşığı pekmez ve kaymak, 2-3 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay

seaBahAR ricası üzerine tüm takımlara bu mesajı gönderiyorum. Lütfen arkadaşlar önemli okuyunuz...

(Zaman ayırabilecek bir kaptandan aşağıdaki mesajımı bütün takım topiklerine bırakmasını rica edebilir miyim?

Yarışmaya dair özel mesajlara cevap vermiyorum dememe rağmen hala özel mesaj geliyor.

Kimse kişisel almasın, ama bu açıklamayı da lütfen herkes okusun.

Paylaşım alanını okumayan üyeler mesaj yazmaya devam ediyor.

Lütfen biri el atsın. )

Merhaba arkadaşlar,

Dönem dönem bazı konularda hatırlatmalarda ve yolunda gitmeyen durumlarda öneri/uyarılada bulunuyorum.
Ne yazık ki paylaşım alanını herkes okumadığından tarih tekerrürden ibaret olabiliyor.

Şu anda gözüme takılan bir kaç durum var ve yine hatırlatmak istiyorum.

1- Bir önceki hafta da aynı sorun yaşandı ve listelerin paylaşıldığı gün oylama yapılıyor olmasının karışıklığa yol açabildiğini gördük ve bu konuyu konuştuk. Ancak yine tekrarlandı.
Oylam başlatılacağı zaman gününe lütfen dikkat edelim. Sonuç listeleri bittikten sonra misal Cumartesi günleri oylama başlatmak için ideal. Ve oylama süresini uzun tutmak, oylama için baskı kullanmak gereğini de ortadan kaldıracaktır.

2- Yarışma ile ilgili konularda tereddüte düüştüğünüzde izleyeceğiniz yöntem şu olmalı:
Öncelikle cevap bulmak için karar defterine bakmalısınız.
(eğer bir sorun var ve cevabı karar defterinde yoksa bu sayede defterdeki noksanlığı gidermemize de yardımcı olmuş olursunuz)
Karar defterinde cevap bulamadığınızda paylaşım alanında sormalısınız.

Bana yarışmaya dair konularda lütfen özel mesaj yazmayınız. Bunu defalarca rica ettim. Hem aktif olarak burada bulunmadığım için hızlıca cevap verebilmem çoğu zaman mümkün değil, hem de açıkçası onlarca uğraştığım liste dışında tek bir şeye bile zaman ayırmak istemiyorum. Cidden zorlanıyorum artık.
Bana sahiden de "özel" durumlar için "özel" mesaj her zaman yazabilirsiniz.
Ama konu yarışmaysa, lütfen beni daha fazla yormayın.
Bir yükün altına girdim, devredecek kimsem yok. Ne olur, hiç değilse ekstra bir şey isteyerek beni daha fazla yormayın. Lütfen..

3- Listelerde hata olduğunda paylaşımda bunu dile getirmeniz yeterli. Listeyi hazırlayan arkadaşımızı ve gerekiyorsa takım kaptanı arkadaşımızı da etiketleyerek mesajınızı yazın lütfen. Kimse kimsenin iyiniyetinden şüphe etmiyor. Ancak düzeltmeyi de, listeyi yapan kişi üstlensin. Hata tespit eden kişi zaman geçip de düzeltilmediğini gördüğünde takıma ayrıca mesaj bırakıp konuyu takip edebilir.

Güzel hafta sonları dilerim.

canım o zaman sınavdan sonra inş bol bol keyifler yaparsın sendee :)

bence menün güzel olmuş :)) sen her ne kadar eleştirsende

canım çok geçmiş olsun.

kıymetini bil kocanın :))

oh hergün evdeyim artık menüleri ayarlarım

sabah: geç oldu biraz
2dilim ekmek
2kk beyaz peynir
5fındık
1kase şehriye çorbası

afiyet olsun canım , böyle güzel menüler olsun hep. ekmek biraz fazla gibi ama kahvaltı olarak farzedince gün içinde dengeleyeceğini düşünüyorum fıstık.

Gunaydin herkese kizlar :)
Kahvaltim tavada yumurta
Zeytin
1 dilim ekmek
1 barday cay
1 bucuk kurabiye

bu kurabiyelerden ne zaman bıkacaksın canım :) hergün kurabiyeler güzel menülerini çirkinleştiriyor.

geçmiş olsun canım dikkat et kendinee..

selam kızlar,

bugün biraz geç geldim işlerim vardı.

dün çok fena uyumuşum ben :) annem dışarıdaydı gelmiş anneannemde bende duymamışız, telefonumuda aramışlar 25 defa sessizdeydi duymadım :) apartmanda seçill seçil diye bile bağırmışlar neyseki 12 gibi tuvalet için kalktığımda telefona bakmışım :) annem bayağı uyuz olmuştu bana, ama Allahtan aile apartmanında yaşıyoruz

menümün gidişatı;

sabah: tb ekmeğine maydanoz, marul, süzme peynir sandviç

öğlen: yarım kase kabak çorbası
köfteli, patatesli, bezelyeli yemek (5 tane küçük köfte)tabağın tamamını yiyemedim. bezelyeler kaldı.
2 kaşık yoğurtlu kırmızı biber
2 kaşık z.yağlı fasulye
yoğurt
az salata

akşam da fırında sebzeli palamut var ve salata var :)

slm kizlar...dünkü menüm:

13 gibi sabah: sucuklu yumurta, zeytin, ceviz

aksam 20:20 gibi 1 ince dilim pasta, 1-2 tane chips

gece eve geldigimde 23 ev mis gibi börek kokuyordu ama yemedim

bu sabah: 1,5 dilim börek..yaninda 6-7 zeytin 3-4 kücük domates sonra okula firladim simdide netbookumla dersde oturuyorum sizlerde ne var ne yok anlatin bakayim bu aksam kesinlikle spor yapmaliyim...liste ben geliyorum

Uykucu sirine seniii :))

Selam canım benim de bugün izin günüm ve ben de antalyadayim

Naber kizlarrr nasl gdyo bakalimm

adet oldugum icin canim cok tatli istiyor ama kucucuk kurabiyeler :)

Benimde kahve diyorsam aynen sutle kremasiz sekersiz
oh hergün evdeyim artık menüleri ayarlarım

sabah: geç oldu biraz
2dilim ekmek
2kk beyaz peynir
5fındık
1kase şehriye çorbası
Tatil basladi
Gunaydin herkese kizlar :)
Kahvaltim tavada yumurta
Zeytin
1 dilim ekmek
1 barday cay
1 bucuk kurabiye
Canim dunde menunde vardi bu kucuk kacamaklar arti cikartiyor iste dikkat et 30dk ceza herhangi bir spor sec
Canim neler neler denedim mideye vuruyor kusmadan rahatlamiyorum uyuyabilirsemde geciyor iste
Cok kacirmadin dimi kizartmayi arada olur
Canim ihlamuru sinirlamamisti dr bil bol ic demisti ama zararlimiymis
cansu aksam pasta yedin hadi cipsi gormedikte sabah niye boregi yedin kiz bugun kesin spor yap

sabah:
2kk beyaz peynir
2dilim ekmek
1kase şehriye çorbası
5 fındık

ara:
1kupa yeşil çay
5-6 leblebi

öğle
fırında tavuk göğsü 1küçük tabak eder heralde yedim baya
1kaseden az şehriye çorbası
1kase yoğurt

ara: daha yapmadım şimdi film izlerken yapıcam
1kupa yeşil çay
2su bardağı patlamış mısır (yağsız tuzsuz)

Ohhh en guzeli havann tadibi cikar buralar cok sogukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…