Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım bu kadar az şeyle nasıl doyuyorsun? hem az hem sağlıksız akşam yemeğin, 2 gün önceki cansuyu görmek istiyorumm

Uykucu sirine seniii :))

:)

adet oldugum icin canim cok tatli istiyor ama kucucuk kurabiyeler :)

canım tatlı krizlerini, tarçınla aşmaya çalışsan. yada meyve , form çikolatalı bisküvinin yarım peaketide olabilir.

ben artık tatlısızlığa o kadar çok alışmışım ki yediğim tatlılar çok tatlı olduğu için bitiremiyorum :)

bide canım regli döneminde eğer kaçamak yapmazsan ciddi anlamda iyi kilo veriyorsun. bence kendini tutmaya çalış :) yapsan bile bigün yap, 2. gün olunca kaçamak olmuyor.

Herkes hastalıktan dökülmüş bugün, hasta olanlara geçmiş olsun. Ben de sabah azıcık kahvaltı yaptım 4 e kadar midem bulandı bişey yiyemedim, az önce biraz peynirle ekmek attım ağzıma. Sanırım diyete biraz ara vereceğim, en azından meyveyi falan artırmam gerek, uzun süredir böyle hasta olmamıştım hiç

M masalimsi haklisinda evden cikarken tam acikmamistim ee dogum günü yüzündende pasta sefasi oldu dün aksam...bu sabahta kahvalti hazirlmaya tembellikten..börek yedim halbuki aklimda börek yoktu..ortalikta birakiyorlar gözümün önünde ama ayni andada yeme diyor annem nasil bir mantik

Puffer canim sen turkce ogretmeniydin de mi. Abimin 10 yasinda bir oglu var. Somestr tatilinde bize gelecek. Hediye kitap almak istiyorum. Hangi kitaplari tavsiye edersin

Ada cayi ve zencefil?????
Bence bunlari bi sor doktoruna
Gecmis olsun

Naber kizlarrr nasl gdyo bakalimm
hastayımmmmm

Kaynana sacma soruylariyla beni sinir krizibe sokuyo resmen psikolojimi mahvetti bu kadin ya ahh ahhh

takmamaya çalış canım boşver. bende kv ile aynı binada oturuyorum ama alıştım artık.

Canim ihlamuru sinirlamamisti dr bil bol ic demisti ama zararlimiymis
tatlım günde 2 bardağa kadar izin var

Cansuuuuuu bu hafta listede görmek istiyorum seni bak ona göreeee

Hasta olanlara coook gecmis olsun..
İsyerinde herkes grip. Haftasonu gelse de, eve kacsam grip kapmadan..

amaannn dikkat et canım kendine

Ada cayi ve zencefil?????
Bence bunlari bi sor doktoruna
Gecmis olsun

sağol canım, bi sorayım. çok öksürüyorum onun için mecburen adacayı ekledim artık. öksürmekten kasıklarım ağrıyor bazen

Sabah
2 haslanms yumurta
2 ck kaymk
2 ck pekmez
5 zeytin
1 fincan yesilcay
2cdilim ekmek
ara
bi fincan sutlu nescafe

ogle
yokv ( firsatm olmadi)

Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 porsyon bezelyevyemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

1 lt su

bugünkü yeme işini bitirdim .
kahvaltım; 1 tane sucuklu yumurta, yarım kk peynir, 3-4 tane zeytin, salatalık ve biber, 1 tatlı kaşığı acuka, 2 yaprak marul, 1 tatlı kaşığı pekmez ve kaymak, 2-3 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay

Ara; farklı zamanlarda 1.5 muz, 2 tane kivi, 4-5 tane çiğ badem, 2 tane kuru erik, 2 tane kuru kayısı, ballı limonlu ılık su,

akşam (saat 17:00) ; 1 kase bol limonlu mercimek çorbası, 3 tane tost makinasında kızartılmış köfte, 5-6 kaşık marullu bulgur pilavı, 1 kase kefir ve yoğurtla yapılmış cacık,

şimdide çay içiçem, bol limon sıkarım içine, yanında da badem, kayısı falan yerim.

Sabah
2 haslanms yumurta
2 ck kaymk
2 ck pekmez
5 zeytin
1 fincan yesilcay
2cdilim ekmek
ara
bi fincan sutlu nescafe

ogle
yokv ( firsatm olmadi)

Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 porsyon bezelyevyemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

1 lt su
güzel menü canım, hava hastalık havası hergün meyve ye ki C vitamini olsun

Le
Tamam sporumu yapacagim :) ayenn bende kusunca rahatliyorum cok gecmis olsun

Aynen regk donemde kilo gidiyo sislik gittikden sonra :) senin adina cok sevindim insAllah bende yenicem tatliyla savasimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…