- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
slm kizlar...dünkü menüm:
13 gibi sabah: sucuklu yumurta, zeytin, ceviz
aksam 20:20 gibi 1 ince dilim pasta, 1-2 tanechips
gece eve geldigimde 23 ev mis gibi börek kokuyordu ama yemedim
bu sabah: 1,5 dilim börek..yaninda 6-7 zeytin 3-4 kücük domates sonra okula firladim simdide netbookumla dersde oturuyorum sizlerde ne var ne yok anlatin bakayimbu aksam kesinlikle spor yapmaliyim...liste ben geliyorum
Uykucu sirine seniii :))
adet oldugum icin canim cok tatli istiyorama kucucuk kurabiyeler :)
Ada cayi ve zencefil?????selam kızlar nasılsınız? ben dün gece kaç kere uyandım öksürmekten kalkıp ılık su içtim bol bol biraz limon ve ballı.
sabah kalktım kahvaltı yaptım, sonra ılık bi duş aldım, büyük bardağa 2 küçük dal adaçayı, yarım limon, 1 çay kaşığı bal ve yarım çay kaşığı zencefil tozu katarak çay demledim, aldım uzandım şimdi.
kahvaltım;
1 tane sucuklu yumurta, yarım kk peynir, 3-4 tane zeytin, salatalık ve biber, 1 tatlı kaşığı acuka, 2 yaprak marul, 1 tatlı kaşığı pekmez ve kaymak, 2-3 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay
Menum
Sabah sehriye corba
Ogle
1 tabak tavuk sote,
2 kasik bulgur pilavi
Aksam
Nohut ve cacik yemegi planliyorum
hastayımmmmmNaber kizlarrr nasl gdyo bakalimm
Kaynanasacma soruylariyla beni sinir krizibe sokuyo resmen psikolojimi mahvetti bu kadin ya ahh ahhh
tatlım günde 2 bardağa kadar izin varCanim ihlamuru sinirlamamisti dr bil bol ic demisti ama zararlimiymis
Hasta olanlara coook gecmis olsun..
İsyerinde herkes grip. Haftasonu gelse de, eve kacsam grip kapmadan..
Ada cayi ve zencefil?????
Bence bunlari bi sor doktoruna
Gecmis olsun
güzel menü canım, hava hastalık havası hergün meyve ye ki C vitamini olsunSabah
2 haslanms yumurta
2 ck kaymk
2 ck pekmez
5 zeytin
1 fincan yesilcay
2cdilim ekmek
ara
bi fincan sutlu nescafe
ogle
yokv ( firsatm olmadi)
Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 porsyon bezelyevyemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
1 lt su
Bak ben en kotu bitter yiyorum %70 olanadet oldugum icin canim cok tatli istiyorama kucucuk kurabiyeler :)
haklisin canimgüzel menü canım, hava hastalık havası hergün meyve ye ki C vitamini olsun
Tamam sporumu yapacagim :) ayenn bende kusunca rahatliyorumBenimde kahve diyorsam aynen sutle kremasiz sekersiz
Tatil basladi
Canim dunde menunde vardi bu kucuk kacamaklar arti cikartiyor iste dikkat et 30dk ceza herhangi bir spor sec
Canim neler neler denedim mideye vuruyor kusmadan rahatlamiyorum uyuyabilirsemde geciyor iste
Cok kacirmadin dimi kizartmayi arada olur
Canim ihlamuru sinirlamamisti dr bil bol ic demisti ama zararlimiymis
cansu aksam pasta yedin hadi cipsi gormedikte sabah niye boregi yedin kizbugun kesin spor yap
Aynen regk donemde kilo gidiyo sislik gittikden sonra :) senin adina cok sevindim insAllah bende yenicem tatliyla savasimiCanım bu kadar az şeyle nasıl doyuyorsun? hem az hem sağlıksız akşam yemeğin, 2 gün önceki cansuyu görmek istiyorumm
:)
canım tatlı krizlerini, tarçınla aşmaya çalışsan. yada meyve , form çikolatalı bisküvinin yarım peaketide olabilir.
ben artık tatlısızlığa o kadar çok alışmışım ki yediğim tatlılar çok tatlı olduğu için bitiremiyorum :)
bide canım regli döneminde eğer kaçamak yapmazsan ciddi anlamda iyi kilo veriyorsun. bence kendini tutmaya çalış :) yapsan bile bigün yap, 2. gün olunca kaçamak olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?