- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Bence de değiştir, senin gibi tatlı bi kıza hiç uymuyo
Kahvaltim
3 yemek kasigi patates kizartmasi
1 dilim ekmek
1 tane zeytin 1 barday cay
1 saat ssonra yatim bardak biberiye cayi ama coook aci icemedim zayiflamaya nasil etkisi olur bilmiyorum ama ben migrwn icin aldim
Dikkat et canım grip salgını var, adaçayı iç hemen
Oyy ne güzel, evde güzel güzel vakit geçirirsin oğlunla
Migren çok zor bişey, çok geçmiş olsun
Gojileri naptın, bitirdin mi?
Canim hedefe bi kac kg kala hedef yukseltilmiyor fakat istersen simdi yukseltebilirsin
Yine karli ha istanbul
Hemen onlem al canim
Ohh keyfiniz daim olsun
Canim greyfurt diyeti ne ki
@Karacamdan Kelebek daha once zayiflamis bu konuda bilgili biri gurubumuzda oldugu icin sansliyiz,insallah yeniden basaracaksin ve bizi de motive edeceksin,spora baslaman iyi olmus,grubumuzun siralamasni yukseltecegine eminim
Ben ise yogun bir hafta sonu gecirdim yine,ne yedigimi bilmiyorum,oyuzden bu gun hiiic bir sey yiyesim yok cok yemisim gibi geliyor
Is arkadasim 1. Haftada 75 den 72,5 a dustu, ekmek yemeyerek,bu hafta ben de ekmek yemicem bakalim
1 ci resim dun antalyanin hali firtina vardi ve ben,2. Resim de gunluk rutin is odam.
Ben de hedefe 53 diyerek fazla demisim,mezuniyetim uzun surecek
Gunaydin Kizlar. Ben bugün biraz geç kalktim. esimde evde izin aldi SGK islerini falan halledicez.İstanbul da hava kotu her taraf bembeyaz. Hemen kahvaltimi yazayim.
2 bardak şekersiz cay, 1.5 dilim TB ekmeği, 1 haslanmis yumurta, 6-7 zeytin, 1 KK peynir, 2-3 ufak parca helva, 2 dal roka, 3 çatal haslanmis patates.
Buraya yazacagimi bildiğim için inanin yemekten çekinir hale geldim :)) keşke ilk bastan yazmayi birakmasaydim. Gerçi artik eskisi gibi istahimda yok.
Menün çok güzel.bugünkü menüm;
sabah: tb ekmeğine peynir, maydanoz, marul sandviç
öğlen: tavuklu mercimek çorba, yarım porsiyon etli fasulyeli bi yemek, 2 kaşık kısır, bol salata , yoğurt
akşam da kapuska, tavuk sote ve yoğurt olacak.
bu arada kardan dolayı 15:30ta çıkıyoruz bugün :))
Slm kızlar, nasılsınız? Yorumlarınızı okudum, bikaç kilo daha verebilirsem vereceğim ama spora ağırlık vereceğim çünkü üst bedenim aşırı küçüldü, 75 e düştü nerdeyse
Haftasonu biraz gezme biraz üşengeçlikten yemek yapamadım, cumartesi önceki günden artanları yemiştik, dün de öğlen dışarda köfte yedim akşam acıkmamıştım ama 8 gibi açlık hissedip yumurta peynir falan yedim, biraz düzensiz oldu, bu sabah tartıldım almamışım çok şükür. Bugün de uyuşukluk var yemek yapasım gelmiyo, sürekli kahvaltılık yemekten gına geldi
@Karacamdan Kelebek ben de başak burcuyum, hedefine ulaşana kadar yılmayacağını biliyorum ve sonrasında da... Eminim çok fit bir gelin olacaksın
Dünkü menüm;
Sabah:
3 yaprak marul, 2 domates, 1 kk b.peynir, 4 zeytin, 2 yumurtadan az limonlu salata
ara: 1 muz+2 ceviz içi
Dünkü menüm;
Sabah:
3 yaprak marul, 2 domates, 1 kk b.peynir, 4 zeytin, 2 yumurtadan az limonlu salata
ara: 1 muz+2 ceviz içi
öğle& akşam:
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
ara: 1 sütlü nescafe
spor: yok maalesef
Su: 1 litreyi ancak geçtim
Asıl önemli olan bundan sonrası kiloyu sabitlemek zor ama sonrasında rahat edeceksin. Bundan sonra sağlıklı yaşayacağım diyeceksin ve öğünlerini buna göre seçersen hayatın boyunca istediğin görüntüye sahip olacaksın. Benim tek hayalim bu geçen sene çok güzel kilo vermiştim . Yine vereceğim. Tek korkum düğünde kilolu olmak
öğle& akşam:
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
ara: 1 sütlü nescafe
spor: yok maalesef
Su: 1 litreyi ancak geçtim
insansa yaşayamazİnsan nasıl yaşar öyle ya
kız zaten gayet fitsin, neyin diyetini yapıyorsun acep :)1 ci resim dun antalyanin hali firtina vardi ve ben,2. Resim de gunluk rutin is odam.
Ben de hedefe 53 diyerek fazla demisim,mezuniyetim uzun surecek
Ouuuv azimliyiz yine bu hafta.. biz de kuzuşumla uyuduk gece 4 ten sonra. sabah 7 de uyandı, ben işe giderken çok ağladıMerhaba bugun 12 de kalktk oglumla beraber uyuduk canimm oglumm ya kalknca beni gorunceki yuz ifadesini gulucuklerini bi gorsenizzz ya bilmem belkide hep ole uyaniyodr ama bana ole geldi canimmm oglummmsabah bi kase corbs ictm evde pek kahvaltkkalmams hic doyamadn ya napsamkii cok da soguk karli markete gtseeemm oglum var bakalm napcm bu arada bu hafta greyfurt diyetne baslyrm dayanablrsem haftya cumaya kadar ins
yok gayet iyisin kahvaltida sebzeleri daha bol tutabilirsin sebze salatada sinir yok.selam kızlar hepinize ben bu gün standart kahvaltımı yaptım iki dilim domates dört dilim salatalık 4tane zeytin bir haşlanmış yumurta şekersiz çay ve bir dilim kepekli ekmek öğle yemeğinde bir parça dana stek roka ve bir bardak ayran bol su ve yeşil çayla devam ettim akşama. bir yemek kaşığı barbunya yemeği bir yemek kaşığı pilav bir kase mercimek çorbası düşünüyorum akşam için biraz fazla ama misafirlerim geleceği için yemek lazım ayıp olmasın diye
selam kızlar hepinize ben bu gün standart kahvaltımı yaptım iki dilim domates dört dilim salatalık 4tane zeytin bir haşlanmış yumurta şekersiz çay ve bir dilim kepekli ekmek öğle yemeğinde bir parça dana stek roka ve bir bardak ayran bol su ve yeşil çayla devam ettim akşama. bir yemek kaşığı barbunya yemeği bir yemek kaşığı pilav bir kase mercimek çorbası düşünüyorum akşam için biraz fazla ama misafirlerim geleceği için yemek lazım ayıp olmasın diye[/QUOT kim geliyo lan:)
35 kilo vermiştim
Sen açlık hissetmesende arada meyve yoğurt vs yemeyi ihmal etme canım.
senin kadar zayıf olsam diyet yapmazdım herhalde. Maşşallahh.
Sen yine yaz diyet yapmıyorsun ama sağlıklı beslenmen konusunda destek oluruz.
Menün çok güzel.
Bizim şirket aşırı yağmıyor diye hala çıkartmadı. Geçen sene 4 buçukta çıkmıştık zincirlikuyu mezarlıktan zincirlikuyu metrobüse (bir kaç yüz metre) 1 saatte gitmiştik.
Bugun kaçta giderim bilmiyorum.
Olsun güzel geçmiş hafta sonun. Dolaba bak en kolay ne yapmak geliyorsa onu yap canım
İnşallah
Srlam kizlar.
2 gundur giremiyorum dun hastanedeydik gun boyu. Ruzgar gece tikandi nefes alamaz hale geldi oksurukden. Hastaneye gittik hava buhar fln verdiler biraz daha iyi cok sukur.
Niye üzgünsün ki? Menün çok iyiEki Görüntüle 1748423 bugünkü menüm;
sabah: tb ekmeğine peynir, maydanoz, marul sandviç
öğlen: tavuklu mercimek çorba, yarım porsiyon etli fasulyeli bi yemek, 2 kaşık kısır, bol salata , yoğurt
akşam16:30) kapuska, tavuk sote ve yoğurt olacak. Tavuk sote 0 yağ içeriyor :)
7 gibi de mandalina yerim inş :)
Niye üzgünsün ki? Menün çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?