Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bence de değiştir, senin gibi tatlı bi kıza hiç uymuyo

Tamam canımcım :)

Kahvaltim
3 yemek kasigi patates kizartmasi
1 dilim ekmek
1 tane zeytin 1 barday cay
1 saat ssonra yatim bardak biberiye cayi ama coook aci icemedim zayiflamaya nasil etkisi olur bilmiyorum ama ben migrwn icin aldim

yağ yakımını hızlandırıyor diye okumuştum.

Dikkat et canım grip salgını var, adaçayı iç hemen

Oyy ne güzel, evde güzel güzel vakit geçirirsin oğlunla

ıhlamur içtim, eve gidince adaçayı yapcam canım.

Migren çok zor bişey, çok geçmiş olsun
Gojileri naptın, bitirdin mi?

bizim işyerindeki kızlarda aldı, bakalım ne olcak sonucu.

Canim hedefe bi kac kg kala hedef yukseltilmiyor fakat istersen simdi yukseltebilirsin

Yine karli ha istanbul

Hemen onlem al canim

Ohh keyfiniz daim olsun
Canim greyfurt diyeti ne ki

ıhlamur içtim, eve gidince ilaç içip adaçayı yapcam. 15:30 ta çıkcaz zaten bugün :)

35 kilo vermiştim

Sen açlık hissetmesende arada meyve yoğurt vs yemeyi ihmal etme canım.

1 ci resim dun antalyanin hali firtina vardi ve ben,2. Resim de gunluk rutin is odam.
Ben de hedefe 53 diyerek fazla demisim,mezuniyetim uzun surecek

senin kadar zayıf olsam diyet yapmazdım herhalde. Maşşallahh.

Sen yine yaz diyet yapmıyorsun ama sağlıklı beslenmen konusunda destek oluruz.

Menün çok güzel.
Bizim şirket aşırı yağmıyor diye hala çıkartmadı. Geçen sene 4 buçukta çıkmıştık zincirlikuyu mezarlıktan zincirlikuyu metrobüse (bir kaç yüz metre) 1 saatte gitmiştik.
Bugun kaçta giderim bilmiyorum.

Olsun güzel geçmiş hafta sonun. Dolaba bak en kolay ne yapmak geliyorsa onu yap canım
İnşallah

canım benim, sen de bu azim ve istikrarlı menüler varken, hepimizden önce mezun olup, düğünde incecik olursun, merak etme :)

Srlam kizlar.
2 gundur giremiyorum dun hastanedeydik gun boyu. Ruzgar gece tikandi nefes alamaz hale geldi oksurukden. Hastaneye gittik hava buhar fln verdiler biraz daha iyi cok sukur.

1 ci resim dun antalyanin hali firtina vardi ve ben,2. Resim de gunluk rutin is odam.
Ben de hedefe 53 diyerek fazla demisim,mezuniyetim uzun surecek
kız zaten gayet fitsin, neyin diyetini yapıyorsun acep :)
Ouuuv azimliyiz yine bu hafta.. biz de kuzuşumla uyuduk gece 4 ten sonra. sabah 7 de uyandı, ben işe giderken çok ağladı (

Dunku menuyu yazaim

sahah
klasik kahvaltim

ogle
Yok hastanede 1 meyve suyu ictm

aksam
1 porsyn izgara kofte
piyaz
1 pirzola tavuk
1 ayran

KraliceElsa canim evet cok zor valla gojileri suan icmiyorum cunku kizimdan ve migrenden dolayi yapma firsatim olmadi kendmi toplayim yaoacagim :)

selam kızlar hepinize ben bu gün standart kahvaltımı yaptım iki dilim domates dört dilim salatalık 4tane zeytin bir haşlanmış yumurta şekersiz çay ve bir dilim kepekli ekmek öğle yemeğinde bir parça dana stek roka ve bir bardak ayran bol su ve yeşil çayla devam ettim akşama. bir yemek kaşığı barbunya yemeği bir yemek kaşığı pilav bir kase mercimek çorbası düşünüyorum akşam için biraz fazla ama misafirlerim geleceği için yemek lazım ayıp olmasın diye

yok gayet iyisin kahvaltida sebzeleri daha bol tutabilirsin sebze salatada sinir yok.

Valla istanbula kar gitmiyor canım. Çile oluyor

Srlam kizlar.
2 gundur giremiyorum dun hastanedeydik gun boyu. Ruzgar gece tikandi nefes alamaz hale geldi oksurukden. Hastaneye gittik hava buhar fln verdiler biraz daha iyi cok sukur.

Geçmiş olsun canım

bugünkü menüm;

sabah: tb ekmeğine peynir, maydanoz, marul sandviç

öğlen: tavuklu mercimek çorba, yarım porsiyon etli fasulyeli bi yemek, 2 kaşık kısır, bol salata , yoğurt

akşam16:30) kapuska, tavuk sote ve yoğurt olacak. Tavuk sote 0 yağ içeriyor :)

7 gibi de mandalina yerim inş :)

Niye üzgünsün ki? Menün çok iyi

Buda azcık keyif hallerim :)

Adaçayı yaptım, yeni kitaba başlıyorum ve @Karacamdan Kelebek canım sayende meyve yiyorum, teşvik ettin valla :)

Ben biraz inzivaya çekiliyorum hatunlar, 0 kaçamaklı bigün geçirmenin iç huzuruyla keyif yapıyorum. Sizde elinizi kaçamaklardan çekin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…