Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben yokum burda

Tatil de tatil mi ödevden kaçıyorum üç gündür bugün ben uyurken çaktırmadan halam tatlı yapmış sevdiğim dayandım dayandım çok ısrar ettiler akşam yemekten önce dayanamadım yedim iki ısırık spor da yapmadım sabah yürüdüm zaten biraz

Kaptan ben evde değilim tartı farklı net bi sonuç olamicak malesef Sabah tartılıcaktım evde nasıl aklımdan çıktıysa
Ooo canim daha obce tartildin mi hic orada mesela benim annemle tartim ayni eltimin ki 800gr eksik tartiyor
Benim gozumede kalin geldiler insAllah kalinlasmaz
Kalinlasmasi yani kas yapmak o kadar kolay degil canim ciddi spor lazim bunun icin
Ahh o kizim yokmu ah :) benim basenim de var ama cok pantolonlarimim icine girmem icin basen de calismam lazim o dediklerin baseni de eritir mi canim.
Eritir canim
Sana ondan once alinti yapmistim ya fotona ondan yoksun
Anladim canim bende 54 felan olmak istiyoru olacam insAllah gorumcemin nisani ve dugunu ne az kaldi bu yaza kadar zayiflamam lazimmm
Herkes yaza fistik olacak
ne yedin kiz iki isirik laf aramizda bende bugun iki kare bitter yedim %70

Taş kadayıf deniyodu galiba cevizli bişe ondan yedim tartıldım değişiklik yoktu kiloda salı başladım zaten diyeti sıkı tutmaya bakarım çok uçuk bi rakam çıkarsa sabit desek bu hafta olur mu

Taş kadayıf deniyodu galiba cevizli bişe ondan yedim tartıldım değişiklik yoktu kiloda salı başladım zaten diyeti sıkı tutmaya bakarım çok uçuk bi rakam çıkarsa sabit desek bu hafta olur mu
Tarti degisikligi dememiz gerek sen yarin tartil asagi yukari ayni cikar zaten madem fark yoktu

O gruba dahil olmadim ki. Kendime grup ariyordum ilk o gurubu gordum. Bir iki gun bakindim orda . hosuma gitmedi sonra orayi biraktim bu guruba yazdim. Deneme suresi karsiliklidir yani. Kaptan yeni katilimciyi, yeni katilimci da kaptani we o gurubun kendine uygun olup olmadigini dener. Tarzin hic hos degil . Sen haric diger forumdaki arkadaslardan ozur dileyerek bu gurupta tekrar bulunmak istemedigimi belirtmek istiyorum. Saglikla kalin

Arkadaşım asıl senin bu tavrın hiç hoş değil, ne demek bir iki gün orda bakınırım, bikaç gün başka yerde takılırım... Burda herkes emek ve vakit ayırıyor, takılmak istiyorsan başka yer ara kendine grupların kuralları belli, buraya dahil olarak bunları kabul etmiş oluyorsun, grup değiştirmek istiyorsan da en azından eski grubuna haber verip ayrılsaydın ve geldiğinde durumu bize söyleseydin. İnsanları aptal yerine koyma lütfen!

Ayyyy hadi insAllah :))

Menu
Sabah
Kahvaltiiiii(uzun bi aradan sonra gelwn kahvaltiiii birazck ekmgi kacrms olblrm brazckda tahinpekmezi ama cok abrtmdgmi dusnuyrm dipnot)
Ara
Elma
Ikindi
Cigkofte+ 1 lavas
Ara
1 greyfurt
Yarim armut
Ajsam
Corba
2 kasik tavuk sote
Su
1 lt gbi

tarziminda arkasindayim siz benim grubuma uygun degilsiniz kendiniz demissiniz bakin
Ayrica ben istikrarli uyelerimle gayet iyiyim

Ooo kahvaltimi yapti sen gormedik tamam icin kurumustu simitten tosttan

Bosver tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…