Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

huhuuuuu kimse yok muuuuu? bugün burası çok sessiz yaaaa
ben hala toparlayamadım kendimi, bugün başım ağrıyor, midem yanıyor ve şiş, bugün yine öksürmeye başladım oyyy oyyyy

Suan ki halim kizlar girerken foto atmadim ama olsun zaten verecek daha kilomm var :) Eki Görüntüle 1751201
Hahaha altta bi beden beklemiyordum sayfa tam acilmadi bu kafada ne dedim once bir canim bel calisman lazim yan kaslari sen leslie yapma zumba yap jillian yap hatta xumbayi kizinla yap benim oglum bayiliyo

Sabah
Iki kk beyaz peynir
2dilim ekmek
5 fındık
1bardak minola

Öğle
1tabak Kızıl pancarlı bulgur köftesi/ az köfteli
1kase yoğurt

Ara
1kupa yeşil çay
3kestane
1tane galeta
Iki ısırık tatlı

Akşam
1tabak bezelye yemeği
1.5kase yoğurt
1havuç limonlu
Yarım dilim ekmek
1.5yk pırasanın pirinçlerinden

Kizlar aranizda spor yapip da bacaklari kalinlasan varmi
Benimkiler gözüme bi kalın görünüyolar koşu yürüyüş yapınca baya sert böyle kas ama normal hafif sporla daha kibarlar da Ölçülerde bir değişiklik yok işin ilginci

Slm 10.takim iki gundur baya ihmal ettim dovun beni
Gecmis yapamadim bi yaramazlik yoktur dimi
Affedin kaptaninizi sarip sarmalasalim ozledim
Yarin herkes bomba gibi dimi cansutr ne yaptin listeye girebilcen mi kiz

kimyager1508 deryam sislik yanma ayvayi soy limon sik ye vok iyi geliyor midenin oz suyunu toparliyor o ayvalar sayesinde gecti benim iki tenede gamzesi var kuzimin

@sosyoloji12 biraz zaman sonra oturur duzenin ev is suan cok yorucu geliyordur dua et annen var

@Karacamdan Kelebek iyi ki bize geldin kiz bak bizim kizlar seni ve bilgilerini cok sevdi edacim

masalimsii secilim nasilsin
_inci ne abur cuburu yedin sen ben niye gormedim
Puffer gittin mi kaldin mi bi ses ver
elfkkk bu hafta katilimin superdi
@ruzgar_02 ruzgar nasil oldu canim
KraliceElsa sen naail oldun iyisindir insallah zencefilli sut nasildi
dudujan tatildeyim diye salma diyeti sakin
judiee nasil gidiyor tatil
Esmahan38 seni unutyum sanma
İnsallah kimseyi unutmamisimdir unuttuysam affola

***10.takım 449.etap ***
erigim(75.7 / //% )
elfkkk( 68,3/ / /% )
ruzgar_02(77.4///%)
sosyoloji12( 66.5///% )
KraliceElsa(59.1///%)
judiee(48///%0)
Puffer( 77.8/ //%)
hira1994( 59.7// /%)

Karacamdan Kelebek( 108.4/// %)
Esmahan38( 58.9///% )
_inci(62.1/ / / %)
yeni uye baslangic kilosu:64hedef:53 giris tarihi:04.01.16

10.takım ortalaması:

Aynen canimmm dogumdan kaldi bide kocaman bir basenn
15 dk Leslie yaparak kilo veremezsin ki ben bile veremem yaşım daha müsait olmasına rağmen 1mile ısınma kalır sporun yanında Program yapsan daha iyi olur yoksa çok ciddi bir diyete ihtiyacın var anlatabilmişimdir umarım rakibemsin sen benim hedefe adım adım yaklaşalım her hafta

Benimkiler gözüme bi kalın görünüyolar koşu yürüyüş yapınca baya sert böyle kas ama normal hafif sporla daha kibarlar da Ölçülerde bir değişiklik yok işin ilginci
Benim gozumede kalin geldiler insAllah kalinlasmaz

Aynen zayiflayalim bu hafta ama senin kilon baya az gibi geliyo bana hep nedense

Hahaha altta bi beden beklemiyordum sayfa tam acilmadi bu kafada ne dedim once bir canim bel calisman lazim yan kaslari sen leslie yapma zumba yap jillian yap hatta xumbayi kizinla yap benim oglum bayiliyo
Ahh o kizim yokmu ah :) benim basenim de var ama cok pantolonlarimim icine girmem icin basen de calismam lazim o dediklerin baseni de eritir mi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…