- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
iyi gözüküyorsun canım, ama sadece bel ve göbek bölgende fazlalık var gibi duruyor, o da doğumdandır sanırımSuan ki halim kizlar girerken foto atmadim ama olsun zaten verecek daha kilomm var :) Eki Görüntüle 1751201
istanbula yarın yine kar geliyormuş yaaaaZar zor leslie mo de yaptim kizim yarisina kadar kucagimda yaptim ve bitiremedim ama yoruldum 10 dk yaptim kizim yaptirmiyo cok yagmur yagiyo burda simsek cakiyorr :)
olmasın olmasınnnnn, 200-300 gr da olsa vermen lazımArti cikmicak insAllah inaniyorum ama sabit olabilir
İnsAllah aminnn :))olmasın olmasınnnnn, 200-300 gr da olsa vermen lazım
Aynen canimmm dogumdan kaldi bide kocaman bir basenniyi gözüküyorsun canım, ama sadece bel ve göbek bölgende fazlalık var gibi duruyor, o da doğumdandır sanırım
doğum sonrası senin gibi olsam daha ne isterim kiiiiAynen canimmm dogumdan kaldi bide kocaman bir basenn
Hahaha altta bi beden beklemiyordum sayfa tam acilmadi bu kafada ne dedim once birSuan ki halim kizlar girerken foto atmadim ama olsun zaten verecek daha kilomm var :) Eki Görüntüle 1751201
Benimkiler gözüme bi kalın görünüyolar koşu yürüyüş yapınca baya sert böyle kasKizlar aranizda spor yapip da bacaklari kalinlasan varmi
Dene mutlaka canim@erigim aaaa tamam tatlımm evde ayva da var yaparım birazdan o zaman.
15 dk Leslie yaparak kilo veremezsin ki ben bile veremem yaşım daha müsait olmasına rağmen 1mile ısınma kalır sporun yanında Program yapsan daha iyi olur yoksa çok ciddi bir diyete ihtiyacın var anlatabilmişimdir umarım rakibemsin sen benim hedefe adım adım yaklaşalım her haftaAynen canimmm dogumdan kaldi bide kocaman bir basenn
Kaptan ben evde değilim tartı farklı net bi sonuç olamicak malesefListeyi getirdim kizlar yarin eklersiniz kilolarinizi bol eksili bir cuma olsun
Benim gozumede kalin geldilerBenimkiler gözüme bi kalın görünüyolar koşu yürüyüş yapınca baya sert böyle kasama normal hafif sporla daha kibarlar da Ölçülerde bir değişiklik yok işin ilginci
Aynen zayiflayalim bu hafta ama senin kilon baya az gibi geliyo bana hep nedense15 dk Leslie yaparak kilo veremezsin ki ben bile veremem yaşım daha müsait olmasına rağmen 1mile ısınma kalır sporun yanında Program yapsan daha iyi olur yoksa çok ciddi bir diyete ihtiyacın var anlatabilmişimdir umarım rakibemsin sen benim hedefe adım adım yaklaşalım her hafta
Ahh o kizim yokmu ah :) benim basenim de var ama cok pantolonlarimim icine girmem icin basen de calismam lazim o dediklerin baseni de eritir mi canim.Hahaha altta bi beden beklemiyordum sayfa tam acilmadi bu kafada ne dedim once bircanim bel calisman lazim yan kaslari sen leslie yapma zumba yap jillian yap hatta xumbayi kizinla yap benim oglum bayiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?