çok güzel gidiyorsun canımmm tebrikler
aynen canımm, motivasyon çok önemli. bu enerjini hiç düşürmekafamda bitirdim kaçamak olayını. 5 dk yemek zevki için kilolar kalsın istemiyorum . 5 dk yiyerek nefsime yenik düşmektense gün boyu zayıfladığımı görmek ve bunu yakınlarımdan duymak beni daha mutlu ediyor. ben bu sefer hedefe rahatlıkla ulasabileceğime inanıyorum. mutluyum diyetteyken. önemli olan da bu zaten
Kolay gelsin canım, öğretmenlik çok güzel ve bir o kadar da zor bir meslek, herkes hakkıyla yapamaz... Emeklerinin karşılığını öğrencilerin güzel yerlere gelince alırsın inşallahE Etabiti canım evet branşım sınıf öğrt. müdür yardımcısıyım ondan yoğun bu hafta, karne ,rapor yaz , iş yükü fazlacaydı.. menülerin iyi gidiyor göüzümden kaçmıyorsun
@erigim 1 yaş doğum günü hazırlığı bir harikaa , ben her şey kendim yapmıştım sadece süsü konsepti ( Mickey Mause) 1 hafta sürmüştü, yemek içme hazırlığı aralıksız 1 gün., menülerin de güzel gidiyor, regl şişkinliğini atmana sevindim
@sterlicya6 canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
kafamda bitirdim kaçamak olayını. 5 dk yemek zevki için kilolar kalsın istemiyorum . 5 dk yiyerek nefsime yenik düşmektense gün boyu zayıfladığımı görmek ve bunu yakınlarımdan duymak beni daha mutlu ediyor. ben bu sefer hedefe rahatlıkla ulasabileceğime inanıyorum. mutluyum diyetteyken. önemli olan da bu zaten
kafamda bitirdim kaçamak olayını. 5 dk yemek zevki için kilolar kalsın istemiyorum . 5 dk yiyerek nefsime yenik düşmektense gün boyu zayıfladığımı görmek ve bunu yakınlarımdan duymak beni daha mutlu ediyor. ben bu sefer hedefe rahatlıkla ulasabileceğime inanıyorum. mutluyum diyetteyken. önemli olan da bu zaten
Bebegim kahveyi normal yapiyorum icine limon sıkıyorum ama ben migren icin yapiyorim tadi da hic guzel olmuyo zatenNasıl yapıyosun, limon suyu mu kabuğunu mu koyuyorsun? Ben de denemek isterim
Ben migren icin iciyirum ama yakismiyo tabiafiyet olsun yakışıyor mu yahu ilginç
Ben migren icin iciyirum ama yakismiyo tabi
Aynen canim baktim geleck gibi mi hemen iciyirum bazen durduruyo bazen de ise yaramiyo ama icmekte fayda vato zaman denemiyoruz :))) ama bendede migren var , tetiklediği zaman aklımda olsun
Arti cikmicak insAllah inaniyorum ama sabit olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?