- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Kiz seni paralarimkızlar günaydın.
ben dün akşam annemle kendime maydanoz kürü yaptım ve sonra uyudum. bu sabahtan beride tuvaletten çıkamıyorum. Üşüttüm mü yoksa maydanoz kürü mü duble etki yaptı bilmiyorum, uyandıktan sonra 3 defa tuvalete gittim.
sabahda uyandıktan sonra tartıldım 56.2 yim. keşke listede olsaymışım.
Hedefim minumum 700g ona gore artik 74u gormem lazim@erigim ben de bu hafta kendime disli bir rakip ariyordum, kime meydan okusam diye dusunurken, amaniiiiiin, bir baktim, sen kendin kasinmissin
Eh bu hafta cekecegin var elimden
Kız dinlenecek fırsatım yok ki büyük de hasta salya sümük kanepeye onu yatırdım, küçük huysuz kucağımdan inmiyor, eve hastalık girdi ya hepimizi sıradan geçiriyorElimdekiler bitince tavsiye ettiklerini aliyim canim
Kuzinin yanaklar bana cekmis goren dobis zandeder ama cocuk bana inat kilo almiyor aman sagligi yerinde olsunda kiloya cok takilmiyorum biz kilo aldikta ne oldu
Seni seni kiz artik yeter valla srninle elife ceza vercem bakbu hafta rakibin benim hodri meydan
Bosuna uzuldun ya sen tarti farkini ekleyecegiz sikinti yok canim
Git biraz dinlen ben bu hafta 100g vermisim gerci regl bitmedi ama az
olur tatlim bi hafta icin tarti farki girmeye gerek yok asagi yukari oyleyse hafta icindede zaten
Diyorum ya sirf yanak benim oglanKız dinlenecek fırsatım yok ki büyük de hasta salya sümük kanepeye onu yatırdım, küçük huysuz kucağımdan inmiyor, eve hastalık girdi ya hepimizi sıradan geçiriyor
Senin oğlan kaç kilo, bi foto paylaşmıştın orda tombiş görünüyordu
O minik bacakta dahil miEki Görüntüle 1751651 Cokkkkk mutluyum kilo vermisimmmmmm :))))) @erigim
Benimki de yeni 9 kiloyu gördü bi de 3,5 kilo doğmuştu sonradan hastalıklardan kilo alımı azaldı. Soğanı rendeleyecem kucağımdan inmiyor, yapıştı resmen, eşim öğlen gelsin ona yaptırayımDiyorum ya sirf yanak benim oglananasina cekmis
8.5kg canim yasina gircek hala 8lrrde geziyo
Canim ya valla sogani dene kesin buyuge balla kucuge pekmez birebir
Benim ki 2800dogdu aaa hic su kalmamis aa cok kucuk diyodu hemsoreler drum bi bagirdi kesin sesinizi diye son aylarda cok kustum ve suyumda sizinti vardi 37ye zar zor geldik sukur kucagimizda ya gerisi onemli degilBenimki de yeni 9 kiloyu gördü bi de 3,5 kilo doğmuştu sonradan hastalıklardan kilo alımı azaldı. Soğanı rendeleyecem kucağımdan inmiyor, yapıştı resmen, eşim öğlen gelsin ona yaptırayım
100 gr düş sen o kiloyu, kızının ayağı da var ordaEki Görüntüle 1751651 Cokkkkk mutluyum kilo vermisimmmmmm :))))) @erigim
Öyle ya ne zorluklarla kucağımıza aldık bebişlerimizi, çok şükür. Rabbim isteyip de bebeği olmayanlara nasip etsin hayırlısıyla.Benim ki 2800dogdu aaa hic su kalmamis aa cok kucuk diyodu hemsoreler drum bi bagirdi kesin sesinizi diye son aylarda cok kustum ve suyumda sizinti vardi 37ye zar zor geldik sukur kucagimizda ya gerisi onemli degil
Ama yanaklara baksan obez dersin
Elimdekiler bitince tavsiye ettiklerini aliyim canim
Kuzinin yanaklar bana cekmis goren dobis zandeder ama cocuk bana inat kilo almiyor aman sagligi yerinde olsunda kiloya cok takilmiyorum biz kilo aldikta ne oldu
Seni seni kiz artik yeter valla srninle elife ceza vercem bakbu hafta rakibin benim hodri meydan
Bosuna uzuldun ya sen tarti farkini ekleyecegiz sikinti yok canim
Git biraz dinlen ben bu hafta 100g vermisim gerci regl bitmedi ama az
olur tatlim bi hafta icin tarti farki girmeye gerek yok asagi yukari oyleyse hafta icindede zaten
Kiz seni paralarimya ben en cok mezuniyet yazini yazamadigina uzuluyorum
Canım sen niye listede yoksun, mezun oldun da ben mi kaçırdım, yoksa izne mi ayrıldın?
Öyle ya ne zorluklarla kucağımıza aldık bebişlerimizi, çok şükür. Rabbim isteyip de bebeği olmayanlara nasip etsin hayırlısıyla.
Kilo falan hiç önemli değil, akrabamızın bebeği oldu bir aydır yoğun bakımda; dudak damak yarığı, beyinde gelişme geriliği var. Hastaneden çıkınca da bakımı özel ilgi gerektiriyor
Dha iyi ama istahi hic yok bi tek emiyo agzina bse sokmuyoSlm 10.takim iki gundur baya ihmal ettim dovun beni
Gecmis yapamadim bi yaramazlik yoktur dimi
Affedin kaptaninizi sarip sarmalasalim ozledim
Yarin herkes bomba gibi dimi @cansutr ne yaptin listeye girebilcen mi kiz
@kimyager1508 deryam sislik yanma ayvayi soy limon sik ye vok iyi geliyor midenin oz suyunu toparliyor o ayvalar sayesinde gecti benim iki tenede gamzesi var kuzimin
E Etabiti biraz zaman sonra oturur duzenin ev is suan cok yorucu geliyordur dua et annen var
@Karacamdan Kelebek iyi ki bize geldin kiz bak bizim kizlar seni ve bilgilerini cok sevdi edacim
masalimsii secilim nasilsin
@_inci ne abur cuburu yedin sen ben niye gormedim
@Puffer gittin mi kaldin mi bi ses ver
@elfkkk bu hafta katilimin superdi
Kanguru_ ruzgar nasil oldu canim
KraliceElsa sen naail oldun iyisindir insallah zencefilli sut nasildi
@dudujan tatildeyim diye salma diyeti sakin
@judiee nasil gidiyor tatil
@Esmahan38 seni unutyum sanma
İnsallah kimseyi unutmamisimdir unuttuysam affola
aynen canimmmm basen :)akşam yemeğin güzel canım
canım bence basenler çok kalın değil, azcık yan çalışman lazım
afiyet olsun canım :) spor bölümüne de koptum deli
bence menün güzel.
tatlım iyiyimm, sen nasılsın bakayımm :) kuzii çok tatlı ayrıca yanaklarını benimm içim öpermisin kocamann
ohh en güzeli, misss
bu menüyü sevdim :) öğlen de olsaymış çok daha iyi olurmuş tabi
bende yarıya kadar sıkılıp erteliyorum bazı kitapları sonra bi okuyayım diyorum (yarım bırakınca dert oluyor içime) nasıl heyecanlı . ben akıcı olmayınca sıkılıyorum,o yüzden Canan Tan kitaplarının hastasıyım kadın çok güzel yazıyor.
afiyet olsunn canımmm
bugünkü menün güzel canım. canım çiğ köfte çekti :)
geçmiş olsun canım kuzuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?