Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10.takım 449.etap ***

erigim(75.7 /75.6 /0.1/%0.13 )
elfkkk( 68,3/ / /% )
ruzgar_02(77.4///%)
sosyoloji12( 66.5/66.5//% ) kilosu sabit
KraliceElsa(59.1/58.7/0.4/%0.68)
judiee(48/47.5/0.5/%1.04)
Puffer( 77.8/ //%)
hira1994( 59.7// /%)
Karacamdan Kelebek( 109.1/109.1// %0)kilosu sabit +0.7 tarti farki eklenmistir
Esmahan38( 58.9///% )
_inci(62.1/ / / %)yeni uye baslangic kilosu:64hedef:53 giris tarihi:04.01.16

10.takım ortalaması:%

Son düzenleyen: Moderatör:
Kiz seni paralarim ya ben en cok mezuniyet yazini yazamadigina uzuluyorum

@erigim ben de bu hafta kendime disli bir rakip ariyordum, kime meydan okusam diye dusunurken, amaniiiiiin, bir baktim, sen kendin kasinmissin
Eh bu hafta cekecegin var elimden

Hey kizlar neredesiniz hadi sonuclari bekliyorum merakla

Kız dinlenecek fırsatım yok ki büyük de hasta salya sümük kanepeye onu yatırdım, küçük huysuz kucağımdan inmiyor, eve hastalık girdi ya hepimizi sıradan geçiriyor
Senin oğlan kaç kilo, bi foto paylaşmıştın orda tombiş görünüyordu

Diyorum ya sirf yanak benim oglan anasina cekmis
8.5kg canim yasina gircek hala 8lrrde geziyo
Canim ya valla sogani dene kesin buyuge balla kucuge pekmez birebir

***10.takım 449.etap ***

erigim(75.7 /75.6 /0.1/%0.13 )
elfkkk( 68,3/ / /% )
ruzgar_02(77.4///%)
sosyoloji12( 66.5/66.5//% ) kilosu sabit
KraliceElsa(59.1/58.7/0.4/%0.68)
judiee(48/47.5/0.5/%1.04)
Puffer( 77.8/ //%)
hira1994( 59.7/58.9
/0.8 /%1.34)
Karacamdan Kelebek( 109.1/109.1// %0)kilosu sabit +0.7 tarti farki eklenmistir
Esmahan38( 58.9///% )
_inci(62.1/ / / %)yeni uye baslangic kilosu:64hedef:53 giris tarihi:04.01.16

10.takım ortalaması:%

Diyorum ya sirf yanak benim oglan anasina cekmis
8.5kg canim yasina gircek hala 8lrrde geziyo
Canim ya valla sogani dene kesin buyuge balla kucuge pekmez birebir
Benimki de yeni 9 kiloyu gördü bi de 3,5 kilo doğmuştu sonradan hastalıklardan kilo alımı azaldı. Soğanı rendeleyecem kucağımdan inmiyor, yapıştı resmen, eşim öğlen gelsin ona yaptırayım

Benimki de yeni 9 kiloyu gördü bi de 3,5 kilo doğmuştu sonradan hastalıklardan kilo alımı azaldı. Soğanı rendeleyecem kucağımdan inmiyor, yapıştı resmen, eşim öğlen gelsin ona yaptırayım
Benim ki 2800dogdu aaa hic su kalmamis aa cok kucuk diyodu hemsoreler drum bi bagirdi kesin sesinizi diye son aylarda cok kustum ve suyumda sizinti vardi 37ye zar zor geldik sukur kucagimizda ya gerisi onemli degil
Ama yanaklara baksan obez dersin

Benim ki 2800dogdu aaa hic su kalmamis aa cok kucuk diyodu hemsoreler drum bi bagirdi kesin sesinizi diye son aylarda cok kustum ve suyumda sizinti vardi 37ye zar zor geldik sukur kucagimizda ya gerisi onemli degil
Ama yanaklara baksan obez dersin
Öyle ya ne zorluklarla kucağımıza aldık bebişlerimizi, çok şükür. Rabbim isteyip de bebeği olmayanlara nasip etsin hayırlısıyla.
Kilo falan hiç önemli değil, akrabamızın bebeği oldu bir aydır yoğun bakımda; dudak damak yarığı, beyinde gelişme geriliği var. Hastaneden çıkınca da bakımı özel ilgi gerektiriyor

aynen kiloya takılma canım, benim yeğenimde öyle yengem çok üzülüyordu şimdi aman napim yiyo yiyo almıyor dedesine çekmiş diyor :)

Kiz seni paralarim ya ben en cok mezuniyet yazini yazamadigina uzuluyorum

ay listeye mi girsem anlamadım ki :) canım mezuniyet yazımı buraya yazcam zaman bulunca hem belki yardımım olur bu sayede kilo vermek isteyen arkadaşlara :) aslında 55 olsam iyi de bu sefer heryerim küçüldü hatlarımın kaybolmasından ve yüzümün iyice çöküp çirkinleşmekten korkuyorum.

Canım sen niye listede yoksun, mezun oldun da ben mi kaçırdım, yoksa izne mi ayrıldın?

canım geçen hafta hedef kiloma ulaştım ya ondan :)

Allah şifa verir inş, çok zor bi durum

Dha iyi ama istahi hic yok bi tek emiyo agzina bse sokmuyo

aynen canimmmm basen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…