Yok onun ki dahil degil sadece benim kilom :)))) sonradan basti ooo essek :))O minik bacakta dahil miyerim onun bacagini
Ayyyu nasil mitlu oldummm anlatamam valla :))) cok az az yemistim zaten :)) bu hafta daha da dikkat edicemm :) :**Gidip kendimi bi yerlerden atiyim aaa en ust katta oturuyorum dur bura musaithira1994 hatun kurabiye borek yedi kilo vermis ya
Ayyy keske ama malesef :))) tartidaki benim kilom :)))kizim tam fotograf cekerken koydu sipamm :)100 gr düş sen o kiloyu, kızının ayağı da var orda
Aynen evde de öyle bişe çıkacaktı zaten çok birşey değişmez bu haftaElimdekiler bitince tavsiye ettiklerini aliyim canim
Kuzinin yanaklar bana cekmis goren dobis zandeder ama cocuk bana inat kilo almiyor aman sagligi yerinde olsunda kiloya cok takilmiyorum biz kilo aldikta ne oldu
Seni seni kiz artik yeter valla srninle elife ceza vercem bakbu hafta rakibin benim hodri meydan
Bosuna uzuldun ya sen tarti farkini ekleyecegiz sikinti yok canim
Git biraz dinlen ben bu hafta 100g vermisim gerci regl bitmedi ama az
olur tatlim bi hafta icin tarti farki girmeye gerek yok asagi yukari oyleyse hafta icindede zaten
canim benim Kacla ayrilmistin sen iznrSadece 78 olmusumgercekten cok uzgunum kac haftadir takima bir faydam olmuyor kendimi kötü hissediyorum. Hakkinizi helal edin
Çok iyi gidiyorsun bence, yazmayı hiç bırakmagünaydın kızlarrr, ben bugün geç uyandım sabah yataktan hiç çıkasım gelmedi. benim hastalık gece yine zorladı beni. bu sabah tartıldım 68.2 kg'ım. Geçen haftaya göre -200 grburaya menü yazmak işe yaradı
hamileliğimin 5. ayı içerisindeyim 18+3 haftalık hamileyim 5.2 kg aldım. birazcık fazla gibi ama bundan sonra daha kontrollü gidicem
işin iyi yanı ben hamur işi, tatlı falan yiyemiyorumÇok iyi gidiyorsun bence, yazmayı hiç bırakmason aylarda iştah patlaması oluyo onu da atlatırsan doğum sonrası incecik olursun
Ben de başlarda senin gibiydim son iki ay doğum iznine ayrılınca cozuttum hamur işlerine dadandım, iki ayda sekiz kilo aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?