- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Ya ben yemekten 30dk sonra hiçbişe yememiş gibi aç hissediyorum var mı böyle bişe kardeşimin eski hali gibi oldum resmen birazdan patlamış mısır ve yeşil çayla ara öğün yapıcam aynı durumu yaşayan varsa yardım lütfen bu iştah kapanmaz yoksa
Öyle midir Son zamanlarda çok oluyo çünkü dışarı çıktım sabah da sinüzit var rüzgardan Bere giymeme rağmen hala Başım ağrıyojudiee bosluktan yapiyorum senin yaptigini yani sikilmissam hep birseyler istiyor canim bol su ic cik bi tur yuru kendine gel
Leblebi ve yeşil çayla geçiştiriyorum yavaş yavaş yiyince doyduğumu hissediyorumcanım tarçınlı bişiler ye, yada maydanoz kürü çok güzel tok tutuyor. yediklerinle alakalı olabilir
Senin de çok bişeyin kalmadı iki ay sonra istediğin görüntüye kavuşacaksın merak etmeKraliceElsa . judiee . hira1994 Esmahan38 tebrikler arkadaslar hedeflerinize az kaldi
@Karacamdan Kelebek. @sosyoloji12 @erigim menuleriniz baya iyiydi haftaya toplu gidecek bence
kimyager1508 ben 18 haftalikken 7 kg almistim ilk 6 ay emziriken dikkat edince cok hizli gidiyor tabi bu arada sutu de azaltmamaya dikkat etmek lazim
54 kgye indigim gunu bi an once gormek istiyorum ya,hattamasalimsii gibi biraz daha zayiflamak istiyorum ama hatlarim cok kuculdu veya KraliceElsa gibi ust bedenim kuculdu hafif gobegim kaldi demek istiyorum bi an once
aynen regl yaklasti o yuzden boylr oldu. Valla takmamak mumkum olmuyo anneme gidicem 1 hafta kalip kafami dinlcmKanguru_ bu hafta hic bi sey yemedin siskinligin var herhalde,bi de kafana takma hic birseyi al oglusu parka git her nefes aldigin dakikanin tadini cikar canim
Kim o ya merak ettim :)Neye cok guluyorum biliyor musunuz ?Hani arada birileri gelip gidiyor vay efendim kaptanligimi filan bevenmiyor trip atip gidiyor ya sonra eski sevgili gibi gizliden gizliden gun boyu bizi izliyor valla bildigin tezatlik bu
Aynen canimmm hrpmiz insAllah biran once zayiflarizKraliceElsa . judiee . hira1994 Esmahan38 tebrikler arkadaslar hedeflerinize az kaldi
@Karacamdan Kelebek. @sosyoloji12 @erigim menuleriniz baya iyiydi haftaya toplu gidecek bence
kimyager1508 ben 18 haftalikken 7 kg almistim ilk 6 ay emziriken dikkat edince cok hizli gidiyor tabi bu arada sutu de azaltmamaya dikkat etmek lazim
54 kgye indigim gunu bi an once gormek istiyorum ya,hattamasalimsii gibi biraz daha zayiflamak istiyorum ama hatlarim cok kuculdu veya KraliceElsa gibi ust bedenim kuculdu hafif gobegim kaldi demek istiyorum bi an once
canım devam edecek misin?yoksa ayrılacak mısın?Selam kızlar malum bugün karne günüydu biraz geciktim ara ara baktım ama yazamadım, ev için alışverişe gittik falan ... geçmez biliyorum ama kilom 77.7
@ erigim bu sözlerin bana ise çok kırıldım, senin kaptanligin ile ilgili hiçbir şey söylemedim çünkü. Yeterli giremedigim için kopuk oluyorum takımdan sizin enerjinizi düşürmek istemiyorum demiştim. Yoksa ben tabiki devam ediyorum diyete. Üzdünüz beni gerçektenNeye cok guluyorum biliyor musunuz ?Hani arada birileri gelip gidiyor vay efendim kaptanligimi filan bevenmiyor trip atip gidiyor ya sonra eski sevgili gibi gizliden gizliden gun boyu bizi izliyor valla bildigin tezatlik bu
Canım devam etmek istiyordum şimdi @erigim i bekliyorum .... yanlış anladığımı düşünerek.canım devam edecek misin?yoksa ayrılacak mısın?
Menülerin harika neden tartıda hakettiğini alamamışsın üzüldüm gerçekten ama incelmişsindir Belkide Bende kilo almıştım iki sene önce meğerse kasmış ölç bence vücudunu en net sonuç orda oluyoSelam kızlar
İşleri ancak hafiflettim.
Geçmişi okudum ama alıntılarım gitti birazdanda işten çıkacağım.
Hepinizi tebrik ederim.
kilo olarak 3 haftadır aynı yerdeyim (tartıdaki rakamlarda) üzgünüm mutsuzum ama pes etmeyeceğim.
bugünkü menümü yazayım
Sabah
3 yumurta (1 sarılı 2 sarısız)
domates
50 gr peynir
az sütlü nescafe
ara: yok
öğle:
1 porsiyon domatesli mantarlı fırın yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim k.ekmek
ara: 1 sütlü nescafe + 1 küçük kurabiye
ara: 1/3 muz + 3 ceviz
akşam
salata
1 but tavuk
değişirse yazarım
su: 750 ml ancak içtim
spor: henüz belli değil yazarım
Canım konunun tabiki seninle alakası yok bugün farklı bişey yaşandı ondan dolayı. Yanlış anlama sakın.@ erigim bu sözlerin bana ise çok kırıldım, senin kaptanligin ile ilgili hiçbir şey söylemedim çünkü. Yeterli giremedigim için kopuk oluyorum takımdan sizin enerjinizi düşürmek istemiyorum demiştim. Yoksa ben tabiki devam ediyorum diyete.Kanguru_ senin de iman hoşuma gitmedi arkadaşım. Üzdünüz beni gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?