Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ortalama 15 kilo vermen gerekiyor yani. Yeme düzenini değiştirip birazcık dahi olsa spor yapan herkes kilo verir( hastalıkları olan kişileri bu genellemenin dısında tutuyorum)
Mesela dün neler yedin biraz bahseder misin :?

Bende halimden memnun değildim. Bir çok nedeni var ama artık dur diyorum. Zaten psikolog desteğide alıyorum Artık sinirlenince yemiyorum

iyi geceler kızlargece gece ben spor yaptım.mekik çektim,bisiklet hareketi yaptım,karın egzersizi yaptım
bugün bitki çayı içtim
Ooo super
Çok güzel başladın canim
Ben ne normal doğum fantazileri
Cuma bildirim yapıp ayrılayım o zaman . İnşallah şişko dönmem, kaynanaya güvenmiyorum herşey olabilir
Ooobdur bakalım izin yok o zaman sana
Günaydın kızlar. 3 gündür annemle gezmedigim yer kalmadı, çok düzensiz yedim o yüzden menülerimi paylasmiyorum bir de reglim iki gündür. Inşallah yarın arti çıkmam.
Paylaş menüleri lütfen buraya karşı hepimizin bir sorumlulugu var
hosgeldin canım 67de direnç gösterir sonra pıtır pıtır düşer azmimiz sağolsun arkadaşlar anlatmış ilk sayfada da kurallar var bakarsin canım

Menü
Sabah
1yumurta
2dlm sucuk
1ck bal 1ck tereyağ
2dlm kızarmış ekmek

Ara
Kahve

İkindi
1/2iskender
Yarısını eşim yedi

Ve eve geldik tekrar aciktim dedi inanmıyorum ya 2porsiyon yedi üstüne de çayla abur cubur yedi bende iki Yulaflı bisküvi yedim
Adim sayarimi dusurmusum baya yürüdüm ama yok adim sayarim sizlere omur

Ayy çok heyecanlı, eski günlerim aklıma geldi, söz nişan telaşesi çok güzeldi
Menün çok iyi, yumurtaların sarısını niye ayırıyorsun çok kalorili mi ki? Ben çok severim de ondan soruyorum

cidden drammış canım , en güzeli insanın kendi kendini yönlendirmesi ve diğer herkese kulak tıkaması.

beni teyzem ve annem teşvik ettiler ama hiçbizaman kırmadan, ve sonrasında kilo vermeye başladıkça çevremdekiler destekledi, çok güzelde motive oldu bu bana. bu konuda çok şanslıyım.

önemli olan bedenin , yüzün güzelliği değil iç güzellik, kalp güzelliği buna göre davransalar keşke hayat ozaman çok daha adil çok daha güzel olurdu.

kızlar bugünkü menüm;

sabah: tb ekmeğine sandviç

öğlen: çorba, karışık ızgara ( 2 dilim sucuk,2 küçük tavuk baget, 2 köfte), 1 kaşık erişte, 1 kaşık şakşuka, az salata, yoğurt

aralarda 2 mandalina yiyeceğim.

akşamda arkadaşlarımla buluşacağım salata yada tavuk ızgara yerim heralde

benim kesimde bu kilo olayini abarttigimi taktigimi kilolu olmadığını dusunuyor ben çok hareketli biriyim belki bu yüzden engel görmüyor neymiş dun 5ize hamile olan kadını gösteriyor sen boyle olsaydın intihar ederdin galiba diyor

İlk gün için gayet iyi canım aksama protein olsa daha iyi olurdu

herkes kendine göre şekillendirmeye çalışıyor işte. ama biz napıyoruz kendimizi nasıl seviyorsak onu yapıyoruz, herkese kulak tıkıyoruzzz :)

Evet ya eriğim bana izin vermesen iyi edersin çünkü kilo alabilirim, sonra takıma bi daha dönemezsem çok üzülürüm az bi kilom kaldı mezun olmadan ayrılmak istemiyorum. Kv gidene kadar çok olmasa da girmeye çalışayım

Benimkiler de öyle, hala diyette misin diye gülüyorlar bana
Aslında verdikten sonra koruması daha zor ama bunu anlatamıyorum, yeter verdiğin ye artık deyip duruyorlar

Çok üzüldüm gerçekten, senin kilolu olmana değil de en yakınındaki insanların böyle acımasız olmasına en çok destek olması gereken kişiler böyle yapmamalı bence sen boşver onları burda birbirimizi daha iyi anlıyoruz; az yada çok hepimizin problemi fazla kilolarımız birlikte aşacağız bu günleri. Kilo verdiğin zaman senin ne kadar iradeli olduğunu görüp hepsi utanacak emin ol. İnsanın güzelliğinin de ince bir belle, uzun bacaklarla ölçülmediğini, asıl güzelliğin kalbinde olduğunu eminim anlayacaklar. Eminim seni sadece sen olduğun için seven ve kıymetini bilecek bir erkek arkadaşın var, ve birbirinize her zaman destek olacaksınız, gerisini boşver kim ne derse desin

kaptan yarım da olsa o iskendere çok yağ döküyolar ekstradan kaç adım attın bilmiyorum eridiğini düşünmüyosan ekstra spor isterim ben bu hafta kuzenim döner ve iskender yemek istiyorum diyo yemeden de durmaz iskenderi yağ döktürmicem yada döner yicem ben o gün ama benim hedef şaştı resmen imkanı yok yetişmesine çok sinirlendim zaten boğazsız ya sürekli aburcubur istiyo

Aslında verdikten sonra koruması daha zor ama bunu anlatamıyorum, yeter verdiğin ye artık deyip duruyorlar
aynen öyle ben iki sene önce zayıflamıştım baya belim çok incelmişti ama zevkine yapıyodum kardiyo pilates hafiften fitness felan kilomu hiç ölçmemiştim anneme gittim sordum çöp gibi kalmışsın zaten daha ne spor yapıyosun demişti o günden itibaren sporu bırakıp salmıştım kendimi birsürü aburcubura hiç kilo almicakmışım gibi böyle çok kötü etkiliyo çevredekiler bu sefer aynı hataya düşmicem inşallah

İskender yağsızdır inşallah . Bu arada adım yada haraket sayar uygulamalar var telefon üstündeyken ölçüyor.

Ayy çok heyecanlı, eski günlerim aklıma geldi, söz nişan telaşesi çok güzeldi
Menün çok iyi, yumurtaların sarısını niye ayırıyorsun çok kalorili mi ki? Ben çok severim de ondan soruyorum

Normalde bende en çok sarısını severim ama sarı yağlı kısımmış beyaz kısmı saf protein. (spor hocam bu şekilde yememi söyledi. Diyet listesi vermişti.

Maalesef yapacak bir şey yok. İnsanları değiştiremiyoruz.

Ooo güzellll

Akşam salata + yoğurt + kurubaklagil yemeği/ et tavuk balık / sebze yemeği tarzı yersen güzel olur.
Az yemek değil dengeli yemek önemli. Aktif olarak dışarıdaysan kuruyemiş veya kurumeyve taşı yanında

Ah ah hiç kimse memnun olmuyor.

Evet korumak ne zor bir bilseler koruyamamış bir insan olarak ben biliyorum

Bende öyle yapıyorum Kimseyi sallamıyorum artık.

İnşallah biz yanındayız beraberiz olacak dediysek olacak

Ben kilo alcam korkusuyla iyi korurum heralde psikolojim bozulduı dün şişkin hissediyordum ya kendimi gece makarna pilav yediğimi gördüm psikolojim bozuldu sabah bide uyandım diyorum ki dün ne kadar çok şey yemişim bugün dengelemem lazım , tabi sonra rüya olduğunu anımsadım
Kahvaltim
1 yumurta
6 zeytin
1 catal peynir
1 bucuk tam bugday ekmegi
1 bardak cay domates :)) herkese merhba ayricaaa :*

afiyet olsun canım. nerelerdesi kız sen.

Kilo almaya müsait bi yapın varsa hiç bırakmamak gerekiyor yoksa misliyle geri geliyo verdiklerin, ben de bu sefer çok dikkat edeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…