Ortalama 15 kilo vermen gerekiyor yani. Yeme düzenini değiştirip birazcık dahi olsa spor yapan herkes kilo verir( hastalıkları olan kişileri bu genellemenin dısında tutuyorum)72 kiloyum bpyum 1.60 2 tane çocugum var kızım 5.5 oğlum 2.5 yaşında okul öncesi öğretmeniyim ama şuan çalışmıyorum 58 -60 kg olmak istiyorum yediklerime dikkat ediyorum aslında çok yiyen biri değilim ama şimdiye kadar hiç çokta zayıf olmadım en çok bi 67 olmuştum evlenirken oda kilo veremiyorum ama almıyorumda uzun zamandır aynı kilodayım
ayyben hala istediğim gibi göremiyorum aynada kendimi onun için şuankinden daha çok çaba sarf etmem gerek incecik değil fit vücut istiyorum baban çok farklı düşünüyor bence sen hangi halinle kendini daha çok beğeniyorsan öyle olmalısın zaten onun için de burdasın ben inanıyorum zaten burda harika bi gelin olarak çıkacaksın
Ooo superiyi geceler kızlargece gece ben spor yaptım.mekik çektim,bisiklet hareketi yaptım,karın egzersizi yaptım
bugün bitki çayı içtim
Çok güzel başladın canimbugün;
kahvaltı:
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir
1/2 çay k.marmelat
ara;
sütlü türk kahvesi
öğlen:
nohut+yoğurt
ara;
az sütle nescafe(nescafe 1 çay kaşığı ancak vardır)
akşam:
nohut
1 kase cacık
3 kaşık pilav
2 lt su
kahvaltıdan sonra kayısı çayı
ve karışık egzersiz.
Ben ne normal doğum fantazileriÖncelikle çektiğin sancılar için ve sonuna kadar normal doğumu istediğin için tebrik ederim. Benim doktorum 37. haftada muayene ettiğinde açıklığımın yeterli olmadığını ve normal doğum istesem de muhtemelen sezeryanla sonuçlanacağını ve kararı bana bıraktığını söyleyince ben direk sezeryanı kabul ettimiyi mi oldu bilmiyorum, hala içimde uktedir keşke normalde ısrar etseydim. Dikişlerinin durumuna gelince benim aynı yerden iki kere dikilmesine rağmen böyle bişey olmadı hatta çok estetik bile diyebilirim. Sende skar dokusu oluşmuş anladığım kadarıyla, bu yara iyileşmesinde istenmeyen bir durumdur, biz ağız içinde skar oluştuğunda hafif bir anestezi yapıp o bölgeyi kazıyıp tekrar dikiyoruz; senin içinde böyle bir tedavi uygulanabilir bence, doktora gitmende fayda var hem smear falan da yaptırırsın iyi olur
Ooobdur bakalım izin yok o zaman sanaCuma bildirim yapıp ayrılayım o zaman . İnşallah şişko dönmem, kaynanaya güvenmiyorum herşey olabilir
Paylaş menüleri lütfen buraya karşı hepimizin bir sorumlulugu varGünaydın kızlar. 3 gündür annemle gezmedigim yer kalmadı, çok düzensiz yedim o yüzden menülerimi paylasmiyorumbir de reglim iki gündür. Inşallah yarın arti çıkmam.
hosgeldin canım 67de direnç gösterir sonra pıtır pıtır düşer azmimiz sağolsun arkadaşlar anlatmış ilk sayfada da kurallar var bakarsin canım72 kiloyum bpyum 1.60 2 tane çocugum var kızım 5.5 oğlum 2.5 yaşında okul öncesi öğretmeniyim ama şuan çalışmıyorum 58 -60 kg olmak istiyorum yediklerime dikkat ediyorum aslında çok yiyen biri değilim ama şimdiye kadar hiç çokta zayıf olmadım en çok bi 67 olmuştum evlenirken oda kilo veremiyorum ama almıyorumda uzun zamandır aynı kilodayım
Ayy çok heyecanlı, eski günlerim aklıma geldi, söz nişan telaşesi çok güzeldiGünaydın kızlar
Bugün çok mutluyum. Neden mi ? Çünkü hava sonunda birazcık ısındı. Spora gidebileceğimÖnümdeki 1,5 ay benim için çok kıymetli. İstemeye gelecekler ya çok heyacanlıyım.
Gelelim dünkü menüme:
Sabah:
3 yumurta (1 sarılı 2 sarısız)
1. kk peynir
2 dilim k.ekmek
Ara:
1 parmak kadar sütlü nescafe (hep 1 parmak diyorum ama bütün hafta içtiğim nescafelerde kullandığım süt miktarı 500 ml oluyor.)
1 ceviz
Öğle:
1 kase domates çorbası
fırında sebzeli köfte (hamburger köftesi büyüklüğünde)
1 kase yoğurt
ara: 1 muz +2 ceviz
Akşam.
Tavuk incik yağsız tavada pişmiş
yarım dürüm çiğköfte
Ara: 10 tane antep fıstığı
Spor: 20 dk öğle + 30 dk akşam yürüyüş
Su: 2 litreyi geçtim.
Gerçekten ideal kilondaysan görünüşünden hoşnutsan hayatına bu formunu koruyarak geçirmelisin.. Kilo sohbeti beni de rahatsız eder iyi anlamdada kötü anlamdada. Mesela babam kilo vermem gerektiğini hep aşağılayarak ve hakaret ederek söyler. Mesela fil gibi olmuşssun. İnsana dönmeyi düşünüyor musun? Geçen sene kilo verdiğimde de azıcık insana benzemeye başlamışsın. vs cümleler kurardı. Annem ne kadar iyi niyetli konuşssada beni rahatsız eder oldu. Babam laf söyledikçe daha çok yedim mesela. Memlekete gittiğimde herkesin konuştuğu konu bu oldu. En kötüsünü her daim babam yaptı. Zayıf olmadığım güzel görünmediğim için saygıyı hak etmediğimi çünkü kontrolsüz ve ezik olduğumu söylerdi. Kilolu olduğum için iyi bir evlilik yapamayacağım asla kariyerimi iyi noktaya getiremeyeceğimi hep 2. sınıf insan olduğumu söyleyip durdu. Hala aynı düşünüyor. Çirkin kel bodur diye tabir ettiği aslında hiç istemediğim biriyle evlenmek zorunda kalacağımı düşünüyor. Çünkü insanlar benim kim olduğumla değil ilgilenmez sadece görüntümden dolayı bana saygı duyarmış yada duymazmış. Bu da benim dramımdır
O yüzden boşver sen sağlıklı ve mutlu olduğun kilona ulaş. Gerisine kulaklarını tıka.
Ortalama 15 kilo vermen gerekiyor yani. Yeme düzenini değiştirip birazcık dahi olsa spor yapan herkes kilo verir( hastalıkları olan kişileri bu genellemenin dısında tutuyorum)
Mesela dün neler yedin biraz bahseder misin :?
Bende halimden memnun değildim. Bir çok nedeni var ama artık dur diyorum. Zaten psikolog desteğide alıyorumArtık sinirlenince yemiyorum
benim kesimde bu kilo olayini abarttigimi taktigimi kilolu olmadığını dusunuyor ben çok hareketli biriyim belki bu yüzden engel görmüyor neymiş dun 5ize hamile olan kadını gösteriyor sen boyle olsaydın intihar ederdin galiba diyorcidden drammış canım , en güzeli insanın kendi kendini yönlendirmesi ve diğer herkese kulak tıkaması.
beni teyzem ve annem teşvik ettiler ama hiçbizaman kırmadan, ve sonrasında kilo vermeye başladıkça çevremdekiler destekledi, çok güzelde motive oldu bu bana. bu konuda çok şanslıyım.
önemli olan bedenin , yüzün güzelliği değil iç güzellik, kalp güzelliği buna göre davransalar keşke hayat ozaman çok daha adil çok daha güzel olurdu.
İlk gün için gayet iyi canım aksama protein olsa daha iyi olurdukahvaltıda 1-2 parça peynir yeşillik-2-3 zeytin ve 1 dilim kadar ekmek öğlen dışardaydım 1 porsiyon tavuk şiş ekmek ve pilavını yemedim akşamda 1 dilim tost yağsız dışarda olduğum için aralarda bişi yemedim
benim kesimde bu kilo olayini abarttigimi taktigimi kilolu olmadığını dusunuyor ben çok hareketli biriyim belki bu yüzden engel görmüyor neymiş dun 5ize hamile olan kadını gösteriyor sen boyle olsaydın intihar ederdin galiba diyor
Evet ya eriğim bana izin vermesen iyi edersin çünkü kilo alabilirim, sonra takıma bi daha dönemezsem çok üzülürümOoo super
Çok güzel başladın canim
Ben ne normal doğum fantazileri
Ooobdur bakalım izin yok o zaman sana
Paylaş menüleri lütfen buraya karşı hepimizin bir sorumlulugu var
hosgeldin canım 67de direnç gösterir sonra pıtır pıtır düşer azmimiz sağolsun arkadaşlar anlatmış ilk sayfada da kurallar var bakarsin canım
Benimkiler de öyle, hala diyette misin diye gülüyorlar banabenim kesimde bu kilo olayini abarttigimi taktigimi kilolu olmadığını dusunuyor ben çok hareketli biriyim belki bu yüzden engel görmüyor neymiş dun 5ize hamile olan kadını gösteriyor sen boyle olsaydın intihar ederdin galiba diyor
Çok üzüldüm gerçekten, senin kilolu olmana değil de en yakınındaki insanların böyle acımasız olmasınaGerçekten ideal kilondaysan görünüşünden hoşnutsan hayatına bu formunu koruyarak geçirmelisin.. Kilo sohbeti beni de rahatsız eder iyi anlamdada kötü anlamdada. Mesela babam kilo vermem gerektiğini hep aşağılayarak ve hakaret ederek söyler. Mesela fil gibi olmuşssun. İnsana dönmeyi düşünüyor musun? Geçen sene kilo verdiğimde de azıcık insana benzemeye başlamışsın. vs cümleler kurardı. Annem ne kadar iyi niyetli konuşssada beni rahatsız eder oldu. Babam laf söyledikçe daha çok yedim mesela. Memlekete gittiğimde herkesin konuştuğu konu bu oldu. En kötüsünü her daim babam yaptı. Zayıf olmadığım güzel görünmediğim için saygıyı hak etmediğimi çünkü kontrolsüz ve ezik olduğumu söylerdi. Kilolu olduğum için iyi bir evlilik yapamayacağım asla kariyerimi iyi noktaya getiremeyeceğimi hep 2. sınıf insan olduğumu söyleyip durdu. Hala aynı düşünüyor. Çirkin kel bodur diye tabir ettiği aslında hiç istemediğim biriyle evlenmek zorunda kalacağımı düşünüyor. Çünkü insanlar benim kim olduğumla değil ilgilenmez sadece görüntümden dolayı bana saygı duyarmış yada duymazmış. Bu da benim dramımdır
O yüzden boşver sen sağlıklı ve mutlu olduğun kilona ulaş. Gerisine kulaklarını tıka.
Menü
Sabah
1yumurta
2dlm sucuk
1ck bal 1ck tereyağ
2dlm kızarmış ekmek
Ara
Kahve
İkindi
1/2iskender
Yarısını eşim yedi
Ve eve geldik tekrar aciktim dedi inanmıyorum ya 2porsiyon yedi üstüne de çayla abur cubur yedi bende iki Yulaflı bisküvi yedim
Adim sayarimi dusurmusum baya yürüdüm ama yok adim sayarim sizlere omur
aynen öyle ben iki sene önce zayıflamıştım baya belim çok incelmişti ama zevkine yapıyodum kardiyo pilates hafiften fitness felan kilomu hiç ölçmemiştim anneme gittim sordum çöp gibi kalmışsın zaten daha ne spor yapıyosun demişti o günden itibaren sporu bırakıp salmıştım kendimi birsürü aburcuburaBenimkiler de öyle, hala diyette misin diye gülüyorlar bana
Aslında verdikten sonra koruması daha zor ama bunu anlatamıyorum, yeter verdiğin ye artık deyip duruyorlar
Menü
Sabah
1yumurta
2dlm sucuk
1ck bal 1ck tereyağ
2dlm kızarmış ekmek
Ara
Kahve
İkindi
1/2iskender
Yarısını eşim yedi
Ve eve geldik tekrar aciktim dedi inanmıyorum ya 2porsiyon yedi üstüne de çayla abur cubur yedi bende iki Yulaflı bisküvi yedim
Adim sayarimi dusurmusum baya yürüdüm ama yok adim sayarim sizlere omur
Ayy çok heyecanlı, eski günlerim aklıma geldi, söz nişan telaşesi çok güzeldi
Menün çok iyi, yumurtaların sarısını niye ayırıyorsun çok kalorili mi ki? Ben çok severim de ondan soruyorum
Maalesef yapacak bir şey yok. İnsanları değiştiremiyoruz.cidden drammış canım , en güzeli insanın kendi kendini yönlendirmesi ve diğer herkese kulak tıkaması.
beni teyzem ve annem teşvik ettiler ama hiçbizaman kırmadan, ve sonrasında kilo vermeye başladıkça çevremdekiler destekledi, çok güzelde motive oldu bu bana. bu konuda çok şanslıyım.
önemli olan bedenin , yüzün güzelliği değil iç güzellik, kalp güzelliği buna göre davransalar keşke hayat ozaman çok daha adil çok daha güzel olurdu.
kızlar bugünkü menüm;
sabah: tb ekmeğine sandviç
öğlen: çorba, karışık ızgara ( 2 dilim sucuk,2 küçük tavuk baget, 2 köfte), 1 kaşık erişte, 1 kaşık şakşuka, az salata, yoğurt
aralarda 2 mandalina yiyeceğim.
akşamda arkadaşlarımla buluşacağım salata yada tavuk ızgara yerim heralde
kahvaltıda 1-2 parça peynir yeşillik-2-3 zeytin ve 1 dilim kadar ekmek öğlen dışardaydım 1 porsiyon tavuk şiş ekmek ve pilavını yemedim akşamda 1 dilim tost yağsız dışarda olduğum için aralarda bişi yemedim
benim kesimde bu kilo olayini abarttigimi taktigimi kilolu olmadığını dusunuyor ben çok hareketli biriyim belki bu yüzden engel görmüyor neymiş dun 5ize hamile olan kadını gösteriyor sen boyle olsaydın intihar ederdin galiba diyor
Evet korumak ne zor bir bilseler koruyamamış bir insan olarak ben biliyorumBenimkiler de öyle, hala diyette misin diye gülüyorlar bana
Aslında verdikten sonra koruması daha zor ama bunu anlatamıyorum, yeter verdiğin ye artık deyip duruyorlar
Çok üzüldüm gerçekten, senin kilolu olmana değil de en yakınındaki insanların böyle acımasız olmasınaen çok destek olması gereken kişiler böyle yapmamalı bence sen boşver onları burda birbirimizi daha iyi anlıyoruz; az yada çok hepimizin problemi fazla kilolarımız birlikte aşacağız bu günleri. Kilo verdiğin zaman senin ne kadar iradeli olduğunu görüp hepsi utanacak emin ol. İnsanın güzelliğinin de ince bir belle, uzun bacaklarla ölçülmediğini, asıl güzelliğin kalbinde olduğunu eminim anlayacaklar. Eminim seni sadece sen olduğun için seven ve kıymetini bilecek bir erkek arkadaşın var, ve birbirinize her zaman destek olacaksınız, gerisini boşver kim ne derse desin
İnşallah biz yanındayız beraberiz olacak dediysek olacakaynen öyle ben iki sene önce zayıflamıştım baya belim çok incelmişti ama zevkine yapıyodum kardiyo pilates hafiften fitness felan kilomu hiç ölçmemiştim anneme gittim sordum çöp gibi kalmışsın zaten daha ne spor yapıyosun demişti o günden itibaren sporu bırakıp salmıştım kendimi birsürü aburcuburahiç kilo almicakmışım gibi böyle çok kötü etkiliyo çevredekiler bu sefer aynı hataya düşmicem inşallah
İskender yağsızdır inşallah. Bu arada adım yada haraket sayar uygulamalar var telefon üstündeyken ölçüyor.
Normalde bende en çok sarısını severim ama sarı yağlı kısımmış beyaz kısmı saf protein. (spor hocam bu şekilde yememi söyledi. Diyet listesi vermişti.
Maalesef yapacak bir şey yok. İnsanları değiştiremiyoruz.
Ooo güzellll
Akşam salata + yoğurt + kurubaklagil yemeği/ et tavuk balık / sebze yemeği tarzı yersen güzel olur.
Az yemek değil dengeli yemek önemli. Aktif olarak dışarıdaysan kuruyemiş veya kurumeyve taşı yanında
Ah ah hiç kimse memnun olmuyor.
Evet korumak ne zor bir bilseler koruyamamış bir insan olarak ben biliyorum
Bende öyle yapıyorumKimseyi sallamıyorum artık.
İnşallah biz yanındayız beraberiz olacak dediysek olacak
Kahvaltim
1 yumurta
6 zeytin
1 catal peynir
1 bucuk tam bugday ekmegi
1 bardak cay domates :)) herkese merhba ayricaaa :*
Kilo almaya müsait bi yapın varsa hiç bırakmamak gerekiyor yoksa misliyle geri geliyo verdiklerin, ben de bu sefer çok dikkat edeceğim inşallahaynen öyle ben iki sene önce zayıflamıştım baya belim çok incelmişti ama zevkine yapıyodum kardiyo pilates hafiften fitness felan kilomu hiç ölçmemiştim anneme gittim sordum çöp gibi kalmışsın zaten daha ne spor yapıyosun demişti o günden itibaren sporu bırakıp salmıştım kendimi birsürü aburcuburahiç kilo almicakmışım gibi böyle çok kötü etkiliyo çevredekiler bu sefer aynı hataya düşmicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?