- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Öncelikle çektiğin sancılar için ve sonuna kadar normal doğumu istediğin için tebrik ederim. Benim doktorum 37. haftada muayene ettiğinde açıklığımın yeterli olmadığını ve normal doğum istesem de muhtemelen sezeryanla sonuçlanacağını ve kararı bana bıraktığını söyleyince ben direk sezeryanı kabul ettimSezeryan olan ve bu konuda bilgisi olan arkadaslar size bi sey daniscam ben sezeryan yontemi ile dogum yaptim 29 saate varan suni sanci ve sonrasnda 7 cm i bulan bi acilmam oldu ama bebegimn kalp qtslarnn duzenslesmesi benmde tansiyonmn yuksesnden dolayi hemn sezeryana alindim normal dogum yapmayi cok istedm gercekten nasip olmadi ama cok sukur cook cook sukurki yavrumu saglikla kucagima aldimm smdi niye bunlri bole anlattm acaba bilemedimben tam 14 ay once dogum yaptim ve dikisyerimn bi kismi kucuk bi cizgi haline geldi buyuk bi kismi da hala sis ve kirmzimsi ve hasssas bi pantln feln gydgmde beni zorlyablyo benden cok snra dogm yapan arkdaslrna dabsyrm onlsr bole bi durum olmadgni ve o bolgenn ince bi cizgi haline geldgni soluyolr simdii sizce ben bi doktra gorunmelimiyim yoksa yapisal felanmidir?uzun yazdim afffola
Cuma bildirim yapıp ayrılayım o zaman . İnşallah şişko dönmem, kaynanaya güvenmiyorum herşey olabilirUfff 7.gün gittim 40.inşa gittim 4.ayda gittim 4ayda bir gel dedi gitmiyorum valla bezdim
Abooo herkes iznemi ayrılıyor hakkin var
Canım aman ayrılın şişko donerseniz listeye giremezsiniz ona gore
super menü
Hoşgeldin canım, önce kendinden bahset biraz. Kaç kilosun, boyun kaç, evli-bekar, çoluk-çocuk vb. Kilo vermek için izlediğin bir beslenme programın var mı? Eğer yoksa kendine bir düzen belirlemekle işe başlayabilirsin, kaç öğün yiyeceksin, kaç kalori alman gerekiyor, bunları önceden bilirsen düzenli bir diyet listen olur ve rahat edersin.iyi geceler arkadaşlar aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler şimdi ne yapmam gerekiyo
Meyve suyu iç en iyisi Bende dün öyleydim gözlerim yanıyo bacaklarım sızlıyodu en son kulaklarım da ağrımaya başlayınca dedm ben gidiyom minolaya vurdum kendimi şuan baya iyiyim ama
Ooo tarihi aşk mı dedin. Judith mgnaugth, julia quinn, julie garwood
Kabız değilsen olabilir. Geçen arkadaşım bir uygulama gösterdi cok hosuma gitti. Pepapp en azından sonraki aylarda tahminin olur
şişkinlik yediginlede değişir ama gerginlik kesinlikle regl içine canavar kaçmış gibiysen yani
Edanin dediği gibi bir çok uygulama var ortalamada olsa tarih gösteriyor
masalimsii bence yazdgn sebepler gecikme sebebi olblr ki psikolojk durumlar cok etkikior tarihi diye bikiyrm @Karacamdan Kelebek menulerinin harika gttgni solemismiydim @kimyager1508 canimm klasik bi cumle kurayim hemen saba gerci cokca duyuyosndr ya sen iki canlisin cok cook dikkat et meyveye dadannn judiee annen demiyrmu hastalannca zayifladin bunuen yenik dustu diyeee benim annem telden saydryo artik zayiflamaaa diorrr yeterrrr diyooo bunyen coker dior(Allah korusun) annne iste...ole bi anneki hamileligimde o tombulyanak hallermde bile sen cok zayfsin bebek besleneblyomu acaba diordu(dionot:hamilelikte 18 kilo almstm yaklasik ) kitap tavsiyesi kim istemsti hatrlayamdm tam olrak ama @Karacamdan Kelebek in solediklerine bastan sona katiliyrm bi de @_inci nin de dedgi seri guzel olblr ama genis capli bi sey dusunursen ileryede donuk olsun dersen 7-12 yas 100 temel eser var paket halinde 49 tl gbi bi rakam degis tokus ederk okuyblrler vee cok faydali bnce hepsi okunamasada hakknda az cok bilgi sahibi olsalar ii olur kutuphanelerbde bulunsa ilkokulu karsilar bence tabi sen bilirsin canimmm
Benim de doğumlardan sonra düzene girmesi iki seneyi buluyo bi ay bakmışsın 24 günde olmuş öbür ay 35 günde. Her ay hamiş miyim diye kabus görmekten bıktımadet takipçisi indirdim ama düzensiz olunca bi işe yaramıyor. Hiç doktora gittin mi bunun için kist falan bişey yok di mi? Benim bu cuma kontrolüm var, doğumdan bir sene sonra gel demişti doktorum, o muayene masasını hiç sevmiyorum ama mecbur gidicem
kızlar çok geçmiş olsun.ben de kivi yemenizi öneririm .hem halsizlik hem de soğuk algınlığına çok iyi geliyor.
2 gündür sıkıntı yok canım.arada omlet falan da yaparım.bir şekilde tüketirim inşallah.bir de ceviz ve çiğ fındık vs yemeğe başlasam o da çok iyi olacak.
canım aynı sıkıntı malesef bende de var.bu ay mesela bana verdiği sıkıntı 2.1 kg lik bir ödem +gerginliği de cabası.tartıdaki rakamı görünceoldum,neyse ki normale döndü bitince rahatladım.
teşekkür ederim kaptancım
Geçmişmiş olsun canım sinüzit de çok kötü bu havalar da iyi gelmez dikkat etkızlar günaydın :)
dün sinüzit ilacımı içip uyumuşum, hala üzerimde bi kırgınlık var , içim üşüyor. neyseki adaçayımı getirdim birazdn demler içerim mis gibi.
sinüzit ilacımı gündüz içemiyorum çünkü inanılmaz uyku yapıyor bende sonra masaya koyar kafamı uyurum
bide dün maydanoz kürü yaptım akşam, iyi geldi şişkinliğim gitmiş.
Menum
Sabah
Klsk kahvlti
1 dilim kek
Ogle
1 kase sutlu cornflakes
1 greyfurt
Ara
1 elma
Aksam
2 ince krep(yagsiz tavada)
Peynir
Zeytin
Cay
Su.yaklsk 2 lt
Spor
Toplm yarim saate yakin yuruyus
Sabah/yolculuk yüzünden parça parça yedim ama birsürü oldular
1e yakın simit
1dilim Pide ekmek
1küçük milföy
1peynirli dürüm gibi bişe /1parmak kadar
2kk peynir
Çay /şekersiz
Çatalın ucuyla yoğurtlu havuç
1 bardak minola
Öğle
4yk pilav
3yk tepsi kebabı
1kase nohutlu naneli çorba
Akşam/az önce
Yarım kase yoğurt
1kutu sade süt
8çiğ fıstık
Kahvaltım berbat biliyorum
Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 ceviz, 1 tk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara:1 elma, 1 sb sü
Öğlen: 5 kaşık zy enginar, 1 kase yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal
Akşam: 3 kaşık patates, 1 kase yoğurt, 2 kaşık bulgur pilavı
Ara: 1 porsiyon meyve, 7-8 tane tuzsuz yerfıstığı
Su:3 litre
iyi geceler kızlargece gece ben spor yaptım.mekik çektim,bisiklet hareketi yaptım,karın egzersizi yaptım
bugün bitki çayı içtim
kızlar çok geçmiş olsun.ben de kivi yemenizi öneririm .hem halsizlik hem de soğuk algınlığına çok iyi geliyor.
2 gündür sıkıntı yok canım.arada omlet falan da yaparım.bir şekilde tüketirim inşallah.bir de ceviz ve çiğ fındık vs yemeğe başlasam o da çok iyi olacak.
canım aynı sıkıntı malesef bende de var.bu ay mesela bana verdiği sıkıntı 2.1 kg lik bir ödem +gerginliği de cabası.tartıdaki rakamı görünceoldum,neyse ki normale döndü bitince rahatladım.
teşekkür ederim kaptancım
bugün;
kahvaltı:
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir
1/2 çay k.marmelat
ara;
sütlü türk kahvesi
öğlen:
nohut+yoğurt
ara;
az sütle nescafe(nescafe 1 çay kaşığı ancak vardır)
akşam:
nohut
1 kase cacık
3 kaşık pilav
2 lt su
kahvaltıdan sonra kayısı çayı
ve karışık egzersiz.
Cuma bildirim yapıp ayrılayım o zaman . İnşallah şişko dönmem, kaynanaya güvenmiyorum herşey olabilir
iyi geceler arkadaşlar aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler şimdi ne yapmam gerekiyo
kızlar günaydın :)
dün sinüzit ilacımı içip uyumuşum, hala üzerimde bi kırgınlık var , içim üşüyor. neyseki adaçayımı getirdim birazdn demler içerim mis gibi.
sinüzit ilacımı gündüz içemiyorum çünkü inanılmaz uyku yapıyor bende sonra masaya koyar kafamı uyurum
bide dün maydanoz kürü yaptım akşam, iyi geldi şişkinliğim gitmiş.
Günaydın kızlar. 3 gündür annemle gezmedigim yer kalmadı, çok düzensiz yedim o yüzden menülerimi paylasmiyorumbir de reglim iki gündür. Inşallah yarın arti çıkmam.
Geçmişmiş olsun canım sinüzit de çok kötü bu havalar da iyi gelmez dikkat et
Aaa birileri kek yemiş
Kalan günün güzel canım kalori olarak dengelemişssin ama ana öğünlerin az gibi geldi. Açıkma sonra
sabah az az ama toplamda çok yemişssin. Günün kalanını toparlamışssın hatta akşam az yemişssin. Sen annene bakma. Biliyorum evdekilerin desteği çok önemli negatif yorumları görmezden gelmeye çalış sen zaten ideal kilona gelince hepsinden ama dikkatli şekilde yiyeceksin.Hedefe odaklan boşver.
Biz senin destekçiniz
Oooo kraliçemiz geri döndü
HarikasınnBöyle devam edersen kısa sürede hedefine ulaşırsın.
Özellikle dışarı çıktığında çantanda bulundurmanı tavsiye ederim. Ben yanımdan eksik etmem dışarıda bakıyorum karnım acıkıyor hemen 2 ceviz veya 10 fındık yiyorum üstünde güzelce su hemen bastırıyor.
Çok güzel
Şişko dönmek yok. Sen başaracaksın
Merhaba,
Aramıza hoşgeldin biraz kendinden bahsedersen sana fikir verebiliriz.
Maşallah
Aaa birileri kek yemiş
Kalan günün güzel canım kalori olarak dengelemişssin ama ana öğünlerin az gibi geldi. Açıkma sonra
sabah az az ama toplamda çok yemişssin. Günün kalanını toparlamışssın hatta akşam az yemişssin. Sen annene bakma. Biliyorum evdekilerin desteği çok önemli negatif yorumları görmezden gelmeye çalış sen zaten ideal kilona gelince hepsinden ama dikkatli şekilde yiyeceksin.Hedefe odaklan boşver.
Biz senin destekçiniz
Oooo kraliçemiz geri döndü
HarikasınnBöyle devam edersen kısa sürede hedefine ulaşırsın.
Özellikle dışarı çıktığında çantanda bulundurmanı tavsiye ederim. Ben yanımdan eksik etmem dışarıda bakıyorum karnım acıkıyor hemen 2 ceviz veya 10 fındık yiyorum üstünde güzelce su hemen bastırıyor.
Çok güzel
Şişko dönmek yok. Sen başaracaksın
Merhaba,
Aramıza hoşgeldin biraz kendinden bahsedersen sana fikir verebiliriz.
Maşallah
dimi ya çok teşekkür ederim kilom hakkında iyi kötü her türlü konuşulmasından çok rahatsız oluyorum şimdi de çok zayıfsın diyolar(kenlerine göre tabi yok öyle bişe)
Gerçekten ideal kilondaysan görünüşünden hoşnutsan hayatına bu formunu koruyarak geçirmelisin.. Kilo sohbeti beni de rahatsız eder iyi anlamdada kötü anlamdada. Mesela babam kilo vermem gerektiğini hep aşağılayarak ve hakaret ederek söyler. Mesela fil gibi olmuşssun. İnsana dönmeyi düşünüyor musun? Geçen sene kilo verdiğimde de azıcık insana benzemeye başlamışsın. vs cümleler kurardı. Annem ne kadar iyi niyetli konuşssada beni rahatsız eder oldu. Babam laf söyledikçe daha çok yedim mesela. Memlekete gittiğimde herkesin konuştuğu konu bu oldu. En kötüsünü her daim babam yaptı. Zayıf olmadığım güzel görünmediğim için saygıyı hak etmediğimi çünkü kontrolsüz ve ezik olduğumu söylerdi. Kilolu olduğum için iyi bir evlilik yapamayacağım asla kariyerimi iyi noktaya getiremeyeceğimi hep 2. sınıf insan olduğumu söyleyip durdu. Hala aynı düşünüyor. Çirkin kel bodur diye tabir ettiği aslında hiç istemediğim biriyle evlenmek zorunda kalacağımı düşünüyor. Çünkü insanlar benim kim olduğumla değil ilgilenmez sadece görüntümden dolayı bana saygı duyarmış yada duymazmış. Bu da benim dramımdır
O yüzden boşver sen sağlıklı ve mutlu olduğun kilona ulaş. Gerisine kulaklarını tıka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?