- 11 Mart 2013
- 325
- 831
- 103
Bizde seni nasıl oldun
hayırdır senin sebebin ne
Kızlarrrrrrrrrrrrr atanıyorum ben 695 kişi alıyor ben 486.cıyım çok mutluyum :))) işten ayrılıyorum yarın bize tatil yoktu özel okul olduğundan cocuklara etkinlik yapıyorduk ama bırakıyorum artık :)))
kızlar dünkü menüm;
sabah: tb ekmeğine sandviç
öğlen: çorba, karışık ızgara ( 2 dilim sucuk,2 küçük tavuk baget, 2 köfte), 1 kaşık erişte, 1 kaşık şakşuka, az salata, yoğurt
ara: 1 saat arayla 2 mandalina, adaçayı
akşam: ızgara köfte (5 adet), 3 tane küçük biber turşusu
ara: sıcak çikolata ( arkadaşlarımla dışarı çıktığımda kendimi ödüllendirdiğim içecek :) )
kızlar yalnız ben bugün sabah tartıldığımda +1 çıktım. tuvalete çıkmıştım. ama sabahları şu sıra 2 defa çıkıyorum tuvalete demin biraz önce yine çıktım acaba onun etkisi var mıdır? bide ben şu regl uygulamasına bi bakayım hesaplama yapayım da boşuna strese girmeyeyim. bu haftasonu kendime hiçbi ödül yok, sıkı diyet yapacağım . geçen hafta bugün 56 kiloydum. 1 haftada 2 kilo alacak kadar hiçbişe yemedim kiçok stres oluyorum valla ya
Gunaydiiin,
Hepinizden cok ozur dilerim kizlar. Birkac gundur hic ugrayamadim. Biliyorsunyz ben ise baslayinca annem bize gelmisti kizima bakmak icin. Ve maalesef bu hafta annemin beli tutuldu. Zaten fitik var. Kadincagiz kilitlenip kaldiesimle ven bu hafta hep donusumlu izin aldik. Sansima odamdaki herkes yillik izinde. Her is bana kaldi. Evde de bir hasta ve bir bebek... Bugun de izinliyim. Yarin yatili misafir var, kuzumun dogum gunu.. Oyy bugun coooook calismam lazim..
Günaydın kızlar
Geçtiğimiz hafta sonu çok kötü geçmesine + regl olmama rağmen 1,5 kg vermişim.Şükürler olsun işte ben buyum iddalıyım derken bunu kastetmiştim.
Geçen haftaki kilo: 109,1
Bu hafta : 107,6
Fark: 1,5
% 1,37
***10.takım 550.etap *
erigim(75.6 /76.2/-0.6/%-0.79)
elfkkk( 68,1// /%)izne ayrildi
ruzgar_02(78.0// /%)bildirimsiz izne ayrildi
sosyoloji12( 66.5///% )
KraliceElsa(58.7/59.4/-0.7/%-1.19)
judiee(47.5/47.7/-0.2/%-0.42)
Puffer( 77.7///%)
hira1994( 58.9///%)kilosu sabit
Karacamdan Kelebek( 109.1/107.6/1.5/ %1,37)
Esmahan38( 58.0///% )
_inci(61.6// / %)
10.takım ortalaması:%
Edaya yazık olmadığı canım eda başardı bize yazık oldu verdiğimiz aldık ve geri gittik ;(oyyyy oyyyyy bu hafta yerlerdeyizzzzzzzEdacımın verdiği kilolara yazık oldu
Bugün evlilik yıldönümü yarın doğum günüm saki kuzeyin doğum gününü yapcam bi syru misafir geliyor en az 23kisiyiz ben izin mi alsam
orası kesinlikle öyle canımmEdaya yazık olmadığı canım eda başardı bize yazık oldu verdiğimiz aldık ve geri gittik ;(
Ben almadım sen de alma, izinde iyica ipin ucu kaçabilirBugün evlilik yıldönümü yarın doğum günüm saki kuzeyin doğum gününü yapcam bi syru misafir geliyor en az 23kisiyiz ben izin mi alsam
Kızlar çok özür diliyorum hafta başı eksideydim ikinci kez regl oldum uç gün olmuştu biteli oysa sanırım Dr yolu göründü düzene girmiyor ria son bulacak ama iste istesi var
KraliceElsa menulerin düzgündü canım kizmadim o yüzden bu hafta salmak yok bak benim gelenleri saysam kp gorumcemler ablamlar s dışından geliyor
@Karacamdan Kelebek EDAM süper sonuç canımhayat ebruli alistin mi bizlere
judiee sen niye artışın kız uç kg kaldı bi veremedin
hira1994 metabolizman genç küçük jacamaklar artı olarak yansimamis ama bu hafta güzel sonuç bekliyorum senden
@sosyoloji12 geçmiş olsun canımkimyager1508 iyi olmama sevindim
_inci kilo bıldır okuyordum görüyorum
Sağol canımAyfercim nice nice nice senelere şimdiden, hem evliliğinde hem yeni yaşında
Ddimi almayimBen almadım sen de alma, izinde iyica ipin ucu kaçabilir
O nasıl bir diyet karbonhidrat yok muokulun başladığı ilk hafta karbonhidrat diyetine başlayıp haftada 1 kg vermeyi planlıyorum 1 ay aksatmadan da yapacağım inşallah
sağol canım@eriğim mutluluğunuz daim olsun.Allah birbirinizden hiç ayırmasın. izin konusu bu hafta sabit kalmaya çalış bence gitmyin
aslında grup içinde iletişimimiz çok iyi ama kilo vermede neden bu kadar zayıf kalıyoruz anlayamıyorum yaaaBu hafta böyle olacağımız belliydi herkes dağılmıştı, artık önümüzdeki hafta toparlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?