Canım il ayın 11 inde belli olacak ama eylüle kadar Ankara'da stajyer öğretmen olacam çok mutluyum o yüzden :)Hadi gözün aydın, çok sevindimNereye atanacaksın belli mi? Ankara'da mı olacaksın?
Tatil süperdi canım spor yaptığım için yesemde almadım işten ayrıldım bugün son gündü. Sevinten yerimde duramıyorum :)tatlım sabah sen geldin aklıma dedim nerelerde napıyor acep :) nasıldı tatil bakayım :) bu arada kilo almadan döndüğüne çokk sevindimm :)
tatlımmmm çok sevindimm, tebrik ederimmm seni. özel okullarda çalışmak zordur ben doğa koleji halkla ilişkilerde 1,5 yıl çalışmış biri olarak özel okulların zorluğunu biliyorum.
Sağol darısı başına o zaman :)akşam güzel toparlamışssın canım.
Ayy çok sevindim senin adına. Darısı başına. İnşallah bir gün bende öğretmen olacağım.Çok seviyorum öğretmenliği.
Çok teşkkür ederim canım benim :)hoşgeldin canımmm. gözün aydınnnnn tebrik ederimmmm
Kaptanım ben atama işleri ile uğraşacağım bu aralar gündüz giremem ama akşamları girebilirim düzenli olarak.Dönebilir miyim pazartesi günü izinden?- kaç çıkacağız acaba birde ben ortalarda olmayınca takımda bi kaçış sezdim yaniliyormuyum ki
Sağol canımOyyy ayfercim canım benim. Nice mutlu senelere şimdiden :) ailenle sevdiklerinle mutlu huzurlu sağlıklı dolu dolu bir hayat geçirmeni temenni ederim
Ben yeni takımı böyle olmasın diye açtım ama yine aynı oluyor kuralsa kural uymayan giderBence de bi yaptırım olsun yoksa bi ileri iki geri ömür boyu mezun olamıycaz
çok çok geçmiş olsunselam kızlar;dün sabah kızım rahatsızlandı.kahvaltıda yavrumboğazı gıcıklanıyor.sanki balgam çıkaracak ama olmuyor.tüm gün onunla ilgilendim.gece de 40 derece ateşle acille gittik.bu gün de dr umuz tahlil yaptı şükür ki bir şey yok nezle soğuk algınlığı dedi.ilaçlarımızı aldık biraz daha iyiyiz.gece 3 ügeçiyordu evden çıktığımızda 6 ya doğru evdeydik.biz üzüntü ve stresten yavrum hastalıktan perişan olduk.
Tamam canım notunu aldım @saimeberen canım sende şöyle tartı sonucunukaptancım dün sabah tartıldığımda kilom 56.4 tü.başlangıç 58 kg.
bu arada ;sağlıklı,mutlu,huzurlu nice mutlu yaşlar dilerim
Listeye haftaya dahil oluyorsunuz EE zaten dindun izinden bugün itibari ile :)Canım il ayın 11 inde belli olacak ama eylüle kadar Ankara'da stajyer öğretmen olacam çok mutluyum o yüzden :)
Tatil süperdi canım spor yaptığım için yesemde almadım işten ayrıldım bugün son gündü. Sevinten yerimde duramıyorum :)
Sağol darısı başına o zaman :)
Çok teşkkür ederim canım benim :)
Kaptanım ben atama işleri ile uğraşacağım bu aralar gündüz giremem ama akşamları girebilirim düzenli olarak.Dönebilir miyim pazartesi günü izinden?
Sağol kaptanım.Amin darısı isteyen herkese.Sizede nice güzel yıllar dilerim kaptanım.dudujan canım hayırlı olsun benim kardeşime darısı inşallah
Tamamdır ben menümü yazarım bugün.Artık bu öğretmen olmanın heyecanı ile daha iyi motive olurum :)Listeye haftaya dahil oluyorsunuz EE zaten dindun izinden bugün itibari ile :)
Sağol canım
Ben yeni takımı böyle olmasın diye açtım ama yine aynı oluyor kuralsa kural uymayan gider
çok çok geçmiş olsun
Yok canim ya haberim***10.takım 550.etap *
erigim(75.6 /76.2/-0.6/%-0.79)
elfkkk( 68,1/68.8/- 0.7/%-1.13)izne ayrilmak istiyor
ruzgar_02(78.0// /%)bildirimsiz izne ayrildi
sosyoloji12( 66.5///% ) kilosu sabit
KraliceElsa(58.7/59.4/-0.7/%-1.19)
judiee(47.5/47.7/-0.2/%-0.42)
Puffer( 77.7///%)
hira1994( 58.9///%)kilosu sabit
Karacamdan Kelebek( 109.1/107.6/1.5/ %1,37)
Esmahan38( 58.0///% )
_inci(61.6/62/-0.4 / %-0,65)
10.takım ortalaması:%
hira1994 Esmahan38 den bilgin var mi canım
Puffer bildirim bekliyorum aksi halde daha önceki gitme isteğini onaylayacagim
çok geçmiş olsun canımmselam kızlar;dün sabah kızım rahatsızlandı.kahvaltıda yavrumboğazı gıcıklanıyor.sanki balgam çıkaracak ama olmuyor.tüm gün onunla ilgilendim.gece de 40 derece ateşle acille gittik.bu gün de dr umuz tahlil yaptı şükür ki bir şey yok nezle soğuk algınlığı dedi.ilaçlarımızı aldık biraz daha iyiyiz.gece 3 ügeçiyordu evden çıktığımızda 6 ya doğru evdeydik.biz üzüntü ve stresten yavrum hastalıktan perişan olduk.
Himm arkadaşını ya iş kötü filan diyordu sonrada uğramadıYok canim ya haberim
Geçmiş olsun kızına, salgın var bu aralar, geçen hafta biz de aynısını yaşadık, daha yeni toparlanıyoruzselam kızlar;dün sabah kızım rahatsızlandı.kahvaltıda yavrumboğazı gıcıklanıyor.sanki balgam çıkaracak ama olmuyor.tüm gün onunla ilgilendim.gece de 40 derece ateşle acille gittik.bu gün de dr umuz tahlil yaptı şükür ki bir şey yok nezle soğuk algınlığı dedi.ilaçlarımızı aldık biraz daha iyiyiz.gece 3 ügeçiyordu evden çıktığımızda 6 ya doğru evdeydik.biz üzüntü ve stresten yavrum hastalıktan perişan olduk.
Geçmiş olsun, işlerin yoluna girmiştir inşallahya kızlar günlerdir yorgan döşek yatıyorum ben bazı problemler vardı bahsetmiştim kilom 58.300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?